Meleğin diyet günlüğü

Kızlar az önce konuyu baştan sona okudum azminiz harika kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum birlik olunca daha çok motive oluyor insan :) Ben 1.64 boy 64 kiloyum ilk hedefim 60a inmek,daha sonra 56ya. inşallah verebilirim bu kiloları :) Bu arada 23 yaşındayım :)

canım helva süt yapıyor ben de ekili oluyor onun için yiyorum maalesef yememezlik yapamayacağım helvayı.çok kalori biliyorum ama...

evet canım emziriyorum diyet yapınca sütüm daha çok arttı diyeti bıraktı ırakalı da sütüm azaldı diyette çok kısmıyorum yiyorum genelde ama çok kalorili ve süt yapmaayan şeyleri tüketmemeye çalışıyorum.artık sütüm artar iye düşünüyorum.

ayşe ya hazal ın yaptığı diyet işe yaramış mıydı?baya doyurucu bir menü var onda da merak ettim.

hazalllllll nerdesin ya bilgi verseydin bana yaaaaaaa

hoşgeldin tabiki katılabilirsin aramıza mutlu oluruz..
bizim hedeflerde once 60 kilo olmak..sonrasına bakcezz
senden istegim sık sık paylaşım yapman yaptıklarını yediklerini yazman..

ayşe ya hazal ın yaptığı diyet işe yaramış mıydı?baya doyurucu bir menü var onda da merak ettim.

hazalllllll nerdesin ya bilgi verseydin bana yaaaaaaa

cnm seyrettin mi videoyu beraber yaptık o diyeti etkili olmuştu o hafta 1 hafta uyguladık..herkes eksilere inmişti..sabahtan öğlene kadar sarsıyodu beni sadece..ikindisi süper o diyetin..dene istersen..

Hoş geldin aramıza

cnm seyrettin mi videoyu beraber yaptık o diyeti etkili olmuştu o hafta 1 hafta uyguladık..herkes eksilere inmişti..sabahtan öğlene kadar sarsıyodu beni sadece..ikindisi süper o diyetin..dene istersen..
izledim canım,sabaha bikaç şey eklerim ben ona diğer öğünlerden de biraz kısarım dengelerim o zaman.ee geri neden bıraktınız çok mu zor geldi?

canım ya sen kaça düştün kilomuz aynıydı sen verdin ben aldım heralde.Merak ettim burada da mı cuma kilo bildirimi yapıyorsunuz?

Öğle yemeğimi yedim ve geldim
Ara:1 şeftali
Öğlen:Fırında az yağla yapılmış kabak,1 kase yoğurt,küçük salkım üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…