- Konu Sahibi melekaysee
-
Öncelikle günaydın kızlaaaaaar
çok mutluyum çok.daha sabah yatakta gözümü açtığımda bir hafiflik hissettim,zayıflıyorum galiba dedim.tartıldım süper süper süper ama isterseniz cumayı bekleyeyim yazmak için.
Melekçim yediklerini okuyorum süper gidiyorsun ama bence kuruyemiş yerken dikkat et,100gr fıstık 600kalori.
Aysun arkadaşımız da helva yemiş,afiyet olsun canım da helva bombadır,normalde menünde olmasa iyi olur,arada canın istediğinde azıcık ye bence.
Çok bilmişlik etmiş olmayayım da:)
kahvaltım:sütlü kahve,1dilim ekmek,yarım yumurta,1tatlı kaşığı peynir
hoşgeldin canım.peki emziriyor musun?sütün azalır sonra.
En tombişiniz ve en bücürünüz benim galiba,geçen cuma 64,4tüm, boyumda 157. Benim de 2buçuk yaşında oğlum var,benim kilolarım gebelikten değil emzirme döneminden.
Kızlar az önce konuyu baştan sona okudum azminiz harika kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum birlik olunca daha çok motive oluyor insan :) Ben 1.64 boy 64 kiloyum ilk hedefim 60a inmek,daha sonra 56ya. inşallah verebilirim bu kiloları :) Bu arada 23 yaşındayım :)
ayşe ya hazal ın yaptığı diyet işe yaramış mıydı?baya doyurucu bir menü var onda da merak ettim.
hazalllllll nerdesin ya bilgi verseydin bana yaaaaaaa
Kızlar az önce konuyu baştan sona okudum azminiz harika kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum birlik olunca daha çok motive oluyor insan :) Ben 1.64 boy 64 kiloyum ilk hedefim 60a inmek,daha sonra 56ya. inşallah verebilirim bu kiloları :) Bu arada 23 yaşındayım :)
izledim canım,sabaha bikaç şey eklerim ben ona diğer öğünlerden de biraz kısarım dengelerim o zaman.ee geri neden bıraktınız çok mu zor geldi?cnm seyrettin mi videoyu beraber yaptık o diyeti etkili olmuştu o hafta 1 hafta uyguladık..herkes eksilere inmişti..sabahtan öğlene kadar sarsıyodu beni sadece..ikindisi süper o diyetin..dene istersen..
Hoş geldin aramıza
canım ya sen kaça düştün kilomuz aynıydı sen verdin ben aldım heralde.Merak ettim burada da mı cuma kilo bildirimi yapıyorsunuz?
iyiyim teşekkürler sen nasılsın :) Yarından itibaren diyetime ve sporuma başlıyorum bırakmamak amacıyla
kızmaa bana bak ağlarımmmmmmmmmmmmaysunnnnnnnnnnnnn nerdesin hem gaz vermiyor diyor hem de gelmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?