Meleğin diyet günlüğü

Selam kızlaaaar.ben geldim.
Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
Melekayşe ben bu5ün yediklerimi yazsam beni kovarsın valla,iyisimi yazmayayım demi.aslında çok iyi gidiyordu,bugün arkadaşıma çaya gittim,bir dünya ısrar etmesine ragmen azıcık yedim ama akşam eve gelince komşum elinde tabakla geldi,bi de yanımda durdu gitmedi,mecburen yedim ve çok tehlikeli yiyeceklerdi.
Ee ama ben yarın bunları telafi ederim görürsünüz,cumaya görüşürüz duyguuuuu kız gör bak ben senden bile çok zayıfladım

Melampusefe nasılsın canım,nasıl gidiyor diyet,zorlanıyor musun.ben oğlumu emzirirken inanılmaz iştahlıydım,o zamanlar diyet yapsam ölürdüm heralde.2yaş iki aylık olana kadar emzirdim ha bire kilo aldım

Kızlar ben bu akşam yarım gözleme yedim. İftarda davetliydik yine. Olan oldu vallahi
Akşam: 1 kase çorba (adının ne olduğunu bilmiyorum.Değişik bir çorbaydı.),salata,yarım gözleme
Ara: 1 dilim şeftali,2 bardak şekersiz çay

Zayıflamışsındır vallahi bugün yarım gözlemeyi hüplettim ben

olsun onu da kaçamak gibi düşün bir daha yememek için kendini tut canım :) bizde de iftarda kadayıf tatlısı vardı nasıl içim gitti anlatamam ama yememeyi başardım

Evde olsa yemezdim zaten ama misafir olunca yemem deyince sanki beğenmiyormuş gibi oluyor :) Zaten şunu ye diyorlar yok bunu ye diyorlar yok en son ev sahibi amca dedi ki kızım sen ne nazlısın seninle evlenenin çekeceği var

Günaydın kızlar
Dünden sonra bugün az yemeye karar verdim :)
Kahvaltı: 1 kase yoğurt,1 yemek kaşığı yulaf,yeşilçay

hiç kovmam bende abarttım dün akşam bir tane pingui yedim 3-4 tane hurma
sabah 64.2 cıktım moralim bozuldu yaa:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…