- Konu Sahibi melekaysee
-
kızmaa bana bak ağlarımmmmmmmmmmmmyarın kesin olarak başlıorum canım verdiğin ayça .. diyetini yapacağım.yarın yazarım tam menüleri.sen temizlik yapıyorsun heralde.belin o kadar iyileşti mi ki?
Selam kızlaaaar.ben geldim.
Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
Melekayşe ben bu5ün yediklerimi yazsam beni kovarsın valla,iyisimi yazmayayım demi.aslında çok iyi gidiyordu,bugün arkadaşıma çaya gittim,bir dünya ısrar etmesine ragmen azıcık yedim ama akşam eve gelince komşum elinde tabakla geldi,bi de yanımda durdu gitmedi,mecburen yedim ve çok tehlikeli yiyeceklerdi.
Ee ama ben yarın bunları telafi ederim görürsünüz,cumaya görüşürüz duyguuuuu kız gör bak ben senden bile çok zayıfladım
Kızlar ben bu akşam yarım gözleme yedim.İftarda davetliydik yine. Olan oldu vallahi
Akşam: 1 kase çorba (adının ne olduğunu bilmiyorum.Değişik bir çorbaydı.),salata,yarım gözleme
Ara: 1 dilim şeftali,2 bardak şekersiz çay
Selam kızlaaaar.ben geldim.
Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
Melekayşe ben bu5ün yediklerimi yazsam beni kovarsın valla,iyisimi yazmayayım demi.aslında çok iyi gidiyordu,bugün arkadaşıma çaya gittim,bir dünya ısrar etmesine ragmen azıcık yedim ama akşam eve gelince komşum elinde tabakla geldi,bi de yanımda durdu gitmedi,mecburen yedim ve çok tehlikeli yiyeceklerdi.
Ee ama ben yarın bunları telafi ederim görürsünüz,cumaya görüşürüz duyguuuuu kız gör bak ben senden bile çok zayıfladım
Kızlar ben bu akşam yarım gözleme yedim.İftarda davetliydik yine. Olan oldu vallahi
Akşam: 1 kase çorba (adının ne olduğunu bilmiyorum.Değişik bir çorbaydı.),salata,yarım gözleme
Ara: 1 dilim şeftali,2 bardak şekersiz çay
Bir de yarın tartı günümüz ya.
Umarım işe yarar imdat diyeti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?