Meleğin diyet günlüğü

günaydınnnnnnnnnnnn dün başlayacağım dedim olmadı neyse dedim yarın başlayacağım bari yediğim kadar yiyeyim dedim veeeeee yedim habire.bugünse diyet var.Ve tekrardan spora ve yürüyüşe başlamam lazım yaa.ama bende hiçç iştah yok.bugün tutayım ucundan gerisi gelir heralde

Günaydın kızlaaaaar

dün çok kudurdum,bugün cezalıyım
kahvaltım 1tatlı kaşığı peynir,incecik bir dilim tam buğday ekmegi ve sütlü kayfe.

Kahve beni çok tok tutuyor

1 kase yogurt
4 kaşık yulaf ezmesi
1 meyve

1 kase corba
1 kase cacık

1 tost
1 ayran

1 kase yogurt
1 kase çorba

aslında ben bole diyetletre karsıyım 1-2 gun yapılanlarda sakınca gormuyorum birde ayça kaya şok diyetçi değil begeniyorum tarzını..

Şok diyetlere ben de karşıyım,insan kamyon çarpmış gibi oluyor,kendine gelemiyor,zaten geneli de sudan gittiği için hemen geri alınıyor.
Ben bugün patlıcan biber közleyip yoğurt veya ilmonla yemeyi düşünüyorum,belki birazcık ta çorba.yarın tartı günü heeeeey çok heyecanlıyım.sabah kahvaltıdan önce tartılıyoruz dimi kızlar

sabahki şoktan sonra ben hiç heyecanlı değilim umutcan

günaydın kızlar Bugün diyetime başladım kendimce :)
Kahvaltı olarak bir dilim peynir,bir dilim kepek ekmeği,bir zeytin yedim ve yeşil çay içtim

Selam kızlar işte benim öğle yemeğim:
yagsız közlenmiş patlıcan,biber,soğan salatası 1tabak
2ince dilim yagsız tavada tavuk göğüs

ve de yarım kibrit kutusu kadar helva..
Renesme'ye yeme dedim,dün annem yollamış,azıcık yedim
anam da mahsus yapıyor sanki,ne zaman diyete başlasam hooop bir bakıyorum kargoyla erzak geliyor,kerebiçler,cezeryeler,ballar,helvalar.canım annem.ah güzel memleketim mersin

afiyet olsun...götürrr :)

ikindi ara öğünüm
1 kayısı
1 hurma
yağsız tost
1 çay bardagı vişne suyu

kayıs ve hurma extra oldu ama napıyım doymadım

kızlar sanki yıllardır ilk kez tost yiyorum o kadar tatlı geldiki off..az kaldı günü bitirmeye..akşama biraz daha lahana corbası var ama yemeyecegim tarhana yapacagım hiç değilse lezzetli tarhana

Akşam : Avuç içi kadar tavuk,2 tane fırında mantar,salata

Ayrıca bugün pilates lastiğiyle 20 dakika egzersiz yaptım

Ay kerebiç nefis bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…