Meleğin diyet günlüğü

Selam kızlar.yorgunluktan ölüyorum.oğlumun kuduz aşısının işinci dozunu yaptırmaya gittim bugün,neredeyse tüm günümü aldı,bir de iftar trafiğine yakalandım,hiç sormayın.
Sabah sütlü kahve içtim yazmıştım,sonra 1haşlanmış yumurtayla 2dilim tam buğday ekmegi yedim.
Öğlen 1kase yoğurt,küçük bir tabak haşlanmış yağsız makarna.
Hastane çıkışında oğlu0 için pizzacıya girdim,en küçüğünden sipariş ettim,2dilimini ben yedim onu da akşam yemeğine saydım.
Hep karbonhidrat almışım bugün.
Melekçim eşimin işi yüzünden geç yatıyoruz,gece 2de eve geliyor.
Bu arada duygunun azmine hayranım,yarım dilim ekmekler,1kaşık pilavlar falan.tebrik ediyorum

gecmiş olsun cnm
olsun yinede kontrollüyüz en guzeli o..2 mi oooo
az yuuyosun ama o zman yakışıklıda uyutmuyor sabahları nasıl dayanıyorsun?

Zamanla bünye alışıyor canım,eskiden yarım saat eksik uyusam boyün gün sarhoş gibi gezerdim,çocuk olunca 4saat uyumuşsam çok şükür dediğim günler çok oldu.
İstanbulda olan benim,karıştırdın galiba.senin arkadaşın gelecekti gelmedi.neyse 3kişiyiz ama iyi gidiyoruz

hımm dogru eyvah şimdiden hazırlayım kendimi :) uyku seven bir cocuk diliyorum :)
evt nerde aysun

selam kızlar
umarim hersey yolunda gidiyordur
insallah istediğimiz vücuda hayirlisiyla sahip oluruz

Kendi diyet günlüğüme de beklerim
hepimize kolay gelsin

akşam
semizotu salatası
4-5 kaşık fasulye yemeği
1kase yogurt
1 dilim ekmek

ara
eşim yerken dayanamadım
1 avuç fıstık
ya bu ufak tefek kaçamaklar hoşuma gitmiyor ama dayanamadım

Son düzenleme:
Bugün normal başlayan günüm olaylı bir şekilde sona erdi. Anneannemlere gittim arkadaşlarla buluştum falan sonra 12 gibi annemlerle eve geldik bi baktık kapı açılmıyor.Uğraştık baya yine açılmıyor.Merdiven dayadık da eve çıktı babam.Meğer arkasına bir şey takılmış ondan açılmıyormuş.Eve girmemiz de bu saati buldu. Bu gün 1 avuç kadar çekirdek yedim tek kaçamağım o oldu :)
Akşam: 1 kase mercimek çorbası,yarım karnıyarık,1 kase cacık
Ara: Ice tea şeftali,1 avuç çekirdek,2 lokma karpuz

günaydın bayanlar.Ayşecim bugün ece deyip kaybolmayacağım ben de başlayayım artık diyete yoksa başladığım kiloya döneceğim geri.Ama sen hiç gaz vermiyorsun bana yaaa

Hala yiyemedim ve başım dönüyor duygu,şimdi oğluma bişeyler veriyorum sonra kendime alıcam.

Melampusefe,sen başlamıyormusun?boyun kilon ne kadar bu arada.
merhaba canım bugün başlamaya karar verdim 27 yaşındayım 1.73 boyum kilom ise 65.4 ay önce doğum yaptım kalan kiloları vermeye çalışıyorum. ya sen?

kahvaltı:
1 dilim peynir
4 zeytin
salatalık
1 dilim helva
1 dilim ekmek
çay

​Ayşe bana bir diyet önermiştiniz hazal la birlikte onu yazarmısım bana bir.Bakayım nasılmış uygularım büyük ihtimal

Günaydın kızlar :)
Hoşgeldin melampusefe
Kahvaltı : 1 domates,1 salatalık,süzme peynir,4 siyah zeytin,yeşil çay ( evde ekmek kalmamış,çörek falan vardı ben de yemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…