- Konu Sahibi melekaysee
-
oo yarış var seneye hadi kolay gelsin..saçmasapan sisteme bir öğrenci daha dahil olacakk
Maalesef evet :44: İyi bir yerlere gelmek için mecbur bırakılıyoruz o sisteme.
Tıp veya diş hekimliği düşünüyorum. :)
Olur inşallah ya :) Amasyadanım ben. Sen nerdendi?
Selam kızlar.yorgunluktan ölüyorum.oğlumun kuduz aşısının işinci dozunu yaptırmaya gittim bugün,neredeyse tüm günümü aldı,bir de iftar trafiğine yakalandım,hiç sormayın.
Sabah sütlü kahve içtim yazmıştım,sonra 1haşlanmış yumurtayla 2dilim tam buğday ekmegi yedim.
Öğlen 1kase yoğurt,küçük bir tabak haşlanmış yağsız makarna.
Hastane çıkışında oğlu0 için pizzacıya girdim,en küçüğünden sipariş ettim,2dilimini ben yedim onu da akşam yemeğine saydım.
Hep karbonhidrat almışım bugün.
Melekçim eşimin işi yüzünden geç yatıyoruz,gece 2de eve geliyor.
Bu arada duygunun azmine hayranım,yarım dilim ekmekler,1kaşık pilavlar falan.tebrik ediyorum
Zamanla bünye alışıyor canım,eskiden yarım saat eksik uyusam boyün gün sarhoş gibi gezerdim,çocuk olunca 4saat uyumuşsam çok şükür dediğim günler çok oldu.
İstanbulda olan benim,karıştırdın galiba.senin arkadaşın gelecekti gelmedi.neyse 3kişiyiz ama iyi gidiyoruz
merhaba canım bugün başlamaya karar verdim 27 yaşındayım 1.73 boyum kilom ise 65.4 ay önce doğum yaptım kalan kiloları vermeye çalışıyorum. ya sen?Hala yiyemedim ve başım dönüyor duygu,şimdi oğluma bişeyler veriyorum sonra kendime alıcam.
Melampusefe,sen başlamıyormusun?boyun kilon ne kadar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?