- Konu Sahibi melekaysee
-
Bugün normal başlayan günüm olaylı bir şekilde sona erdi.Anneannemlere gittim arkadaşlarla buluştum falan sonra 12 gibi annemlerle eve geldik bi baktık kapı açılmıyor.Uğraştık baya yine açılmıyor.Merdiven dayadık da eve çıktı babam.Meğer arkasına bir şey takılmış ondan açılmıyormuş.Eve girmemiz de bu saati buldu. Bu gün 1 avuç kadar çekirdek yedim tek kaçamağım o oldu :)
Akşam: 1 kase mercimek çorbası,yarım karnıyarık,1 kase cacık
Ara: Ice tea şeftali,1 avuç çekirdek,2 lokma karpuz
Bi sorum olacaktı
günaydın bayanlar.Ayşecim bugün ece deyip kaybolmayacağım ben de başlayayım artık diyete yoksa başladığım kiloya döneceğim geri.Ama sen hiç gaz vermiyorsun bana yaaa
kahvaltı:
1 dilim peynir
4 zeytin
salatalık
1 dilim helva
1 dilim ekmek
çay
​Ayşe bana bir diyet önermiştiniz hazal la birlikte onu yazarmısım bana bir.Bakayım nasılmış uygularım büyük ihtimal
aa geçmiş olsun
çok istikrarlısın maşallahh
Ben yaklaşık 2 yıl önce falan 4 ayda 68'den 62'ye indim ve 2 yıldır 62-65 aralığında gidip geliyorum. 50'lere yakınım ama uzağım yani:90:Bugün sabah tartıldım ve 60.7'yi gördüm. Kiloların gittiğini görünce azimlendim ve ilk kez bu kadar uzun istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.Normalde 3 günü geçmezdi :)
kahvaltım
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
domates salatalık
1 kaşık çikolata sürdüm ekmege:18::18::18:
regl oldum onun etkisi kızlar
çantalayın ebni
Benim de boyum kısa maalesef.1.62'yim ben. Keşke biraz daha uzun olsaymış diyorum :)
merhaba canım bugün başlamaya karar verdim 27 yaşındayım 1.73 boyum kilom ise 65.4 ay önce doğum yaptım kalan kiloları vermeye çalışıyorum. ya sen?
Öncelikle günaydın kızlaaaaaar
çok mutluyum çok.daha sabah yatakta gözümü açtığımda bir hafiflik hissettim,zayıflıyorum galiba dedim.tartıldım süper süper süper ama isterseniz cumayı bekleyeyim yazmak için.
Melekçim yediklerini okuyorum süper gidiyorsun ama bence kuruyemiş yerken dikkat et,100gr fıstık 600kalori.
Aysun arkadaşımız da helva yemiş,afiyet olsun canım da helva bombadır,normalde menünde olmasa iyi olur,arada canın istediğinde azıcık ye bence.
Çok bilmişlik etmiş olmayayım da:)
kahvaltım:sütlü kahve,1dilim ekmek,yarım yumurta,1tatlı kaşığı peynir
Ya bunların hepsi benden uzun ve benden zayıf,üstelik te benden yaşça küçükler ya,, kendimi kötü hissettim şimdi,iyisimi ben başka günlüklere bakayım,benim gibi şişkolar bulayım hehe.
Şaka şaka,siz bırakmadıkça ben sizi bırakmam kızlar,sayenizde neredeyse 1haftadır diyetteyim,tek olsam en fazla 2gün sürerdi
Melekçim iyiyim teşekkür ederim,cepten giriyorum şu anda,yazdıklarınızı okumam gecikiyor,cevap yazmak ta eziyete dönüşüyor bazen o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma.ben şimdi çıkıyorum,fıstık gibi hissediyorum kendimi bugün,zayıflıyorum ya,giyinip süslenip çıkıp gezicem,saçımı da boyadım dün,kıpkırmızı kızıl:)
biraz evi toplayıp yemek yapayım önce,akşama görüşürüz kızlar çaaav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?