Meleğin diyet günlüğü

aa geçmiş olsun
çok istikrarlısın maşallahh

aa geçmiş olsun
çok istikrarlısın maşallahh

Ben yaklaşık 2 yıl önce falan 4 ayda 68'den 62'ye indim ve 2 yıldır 62-65 aralığında gidip geliyorum. 50'lere yakınım ama uzağım yani:90:Bugün sabah tartıldım ve 60.7'yi gördüm. Kiloların gittiğini görünce azimlendim ve ilk kez bu kadar uzun istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.Normalde 3 günü geçmezdi :)

darısı başıma inşallahh

kahvaltım
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
domates salatalık
1 kaşık çikolata sürdüm ekmege:18::18::18:
regl oldum onun etkisi kızlar

çantalayın ebni

merhaba canım bugün başlamaya karar verdim 27 yaşındayım 1.73 boyum kilom ise 65.4 ay önce doğum yaptım kalan kiloları vermeye çalışıyorum. ya sen?

hoşgeldin canım.peki emziriyor musun?sütün azalır sonra.
En tombişiniz ve en bücürünüz benim galiba,geçen cuma 64,4tüm, boyumda 157. Benim de 2buçuk yaşında oğlum var,benim kilolarım gebelikten değil emzirme döneminden.

Öncelikle günaydın kızlaaaaaar
çok mutluyum çok.daha sabah yatakta gözümü açtığımda bir hafiflik hissettim,zayıflıyorum galiba dedim.tartıldım süper süper süper ama isterseniz cumayı bekleyeyim yazmak için.
Melekçim yediklerini okuyorum süper gidiyorsun ama bence kuruyemiş yerken dikkat et,100gr fıstık 600kalori.
Aysun arkadaşımız da helva yemiş,afiyet olsun canım da helva bombadır,normalde menünde olmasa iyi olur,arada canın istediğinde azıcık ye bence.
Çok bilmişlik etmiş olmayayım da:)

kahvaltım:sütlü kahve,1dilim ekmek,yarım yumurta,1tatlı kaşığı peynir

Ya bunların hepsi benden uzun ve benden zayıf,üstelik te benden yaşça küçükler ya,, kendimi kötü hissettim şimdi,iyisimi ben başka günlüklere bakayım,benim gibi şişkolar bulayım hehe.

Şaka şaka,siz bırakmadıkça ben sizi bırakmam kızlar,sayenizde neredeyse 1haftadır diyetteyim,tek olsam en fazla 2gün sürerdi

Melekçim iyiyim teşekkür ederim,cepten giriyorum şu anda,yazdıklarınızı okumam gecikiyor,cevap yazmak ta eziyete dönüşüyor bazen o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma.ben şimdi çıkıyorum,fıstık gibi hissediyorum kendimi bugün,zayıflıyorum ya,giyinip süslenip çıkıp gezicem,saçımı da boyadım dün,kıpkırmızı kızıl:)
biraz evi toplayıp yemek yapayım önce,akşama görüşürüz kızlar çaaav

hiç sorma canım farkındayımda regl bende aşırı yeme istegi yaratıyor..genelde kuruyemişim badem ceviz fındık az olmak kosuluyla fıstık cok tehlikeli.. herşeyden öte bol bol karşımda tehlikeli şeyler yiyen bir kocam var

niye kotu hissedesin bak ne guzel tartıda eksilere gecmişsin

hadi kolay gelsin bende kaldıgım yerden temizliğime devam edeyim..buralardayım..
severim kızılı yakışmıştır eminim..hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…