Meleğin diyet günlüğü

Kızlar bu5on akşamüzeri bir ara öğün yaptım,3çiğköfte,yarım dürüm ekmeği,biraz yeşillik.

Akşam da öğleden kalan köz salatamı yedim,yağsız tabii,bi lokma ekmek aldım.

Melek aynen senin dediğin gibi yediğim içtiğim herşey çok lezzetli geliyor,çünkü açııııız

Kızlar bu saatte ben hala uynığım işin kötüsü oğlum da uyanık,hatta şu anda sokakta,babasıyla fırına gittiler ekmek almaya.sabah bildirime gecikebilirim.hadi hepinize tatlı rüyalar

Günaydın
Bugün erkenden kalktım.Malum tartı günümüz. Ve tartı sonucum;

1,6 kg gitti 1 haftada 500 gr daha gidince 50'lere adım atmış olacağım

Günaydııııın ben geldim. Eferim kız duygu süpersin,beni geçtin valla.açıklıyoruuuuum yeni kilom:

63.2 yani 1.2kilo eksik.
Yalnız ben ilk 2gün tartılmadım,sudur,ödemdir onlar gitsin de gerçekten verdiğim kiloyu bileyim diye.yoksa ben duyguyu geçerdim hıh

evet ya renesme adını doğru yazmak için kontrol ediyorum,hele melampusefe vardı,gelmiyor şimdi galiba,o daha zor,biz sana nehir diyelim iyisimi.
Bakın benim adım ne kolay,oğluşumun adı umut.

Melek üzülme canım,az da yiyorsun ama belki rahatsızlığınla ilgili hareketsiz kalmandandır.senin havuz açılsın düzelir,sen de verirsin

Banane banane ben geçtim :76:
Şu elma sirkesini hiç denediniz mi ? Başlasam mı diyorum.

ayşe ya hazal ın yaptığı diyet işe yaramış mıydı?baya doyurucu bir menü var onda da merak ettim.

hazalllllll nerdesin ya bilgi verseydin bana yaaaaaaa

canımm işe yaramıştı sonraları da ona benzer bişiler yapmaya çalişmiştim ama hiç açkalmadım çok doyurucuydu ben bi de herşeyi yedim valla nutellalar falan ama hamnur işini azaltınca gidiyor kilolar yoksa çok sıkı bi diyetim olmadı benim ama liste yanımda değil öbür pc de kaldı istanbulda...sana tavsiyem yul<f ezmesi ye sütle hem tok tutuyor hem sütü arttırıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…