- Konu Sahibi melekaysee
-
ay maşallah canım inşallah ben de senin gibi olurum az kaldı benimde ben de maltana yani alkolsüz bira içiyom hatta şu an elimde beni en çok o etkilemişti çayı kesinlikle deneyeyim canım.bu sıralar çok ama çookk emio yetmio süt.Benim annem ve ailesi çok kilolu 100 ve daha fazlası onun için korkuom dikkat etmezsem kilolar kaldığı gibi daha da artar efe 6 aylıkken senin gibi olurum bendekız ben 24 kilo almıştım:)))))))))verirsin daha yeni senin ben 6 aylıkken deniz eski kiloma dönmüştüm su an daha bile zayıfım =))dene mutlaka yulaf ezmesini bende sevmiyorum hatta çok zor yutuyordum ama işe yarıyor bi de soda da iyi geliyor süt artsın diye heee bi deeee bizim topikte özge diye bi arkadasımız vardı onun verdiği bi çay tarifi vardı hem kiloya iyi geliyor hemde sütü arttırıyor onu da yazayım sana ben çok içtim ondan 1 tatlı kaşiği yeşil çay 1 tatlı kaşiği rezene 1 çay kaşiği tane karabiber 1 tane çubuk tarçın 1 çay kaşiği anason
heheh ayseee güldürdün beni iyi saklarım diyorsun yani heeee
Selam kızlar,evim kalabalık,yatılı misafirim var,3yaşında çocuğun gözü kör olmuş,tedavi için istanbula geldiler,pazartesi ameliyat olacak,daha da kalabalık olacağız,giremediğim günler olursa anlarsınız,şu anda da üğlumu uyuturken kaçamak girdim.
Bugün yediklerim;
öğlen:2yumurta,yarım kase yoğurtla yağsız çılbır,bir dilm tam buğday ekmeği.
Ara:yarım dilim kek,1yaprak cezerye,şekersiz çayla.
Akşam:6tavuk kanat,derilerini yemedim,2kaşık pilav,1kase çorba çok mu oldu ne
ama sabahtan beri hiç durmadım koşturdum,yarın sabah ta maraton 6buçukta başlıyor.hoşçakalın kızlar
yok kızzzzzzzz,seni görüpte kaçar mıyım hiç;ama görmedim kiaysun beni gördü kaçtı yine :)
yok kızzzzzzzz,seni görüpte kaçar mıyım hiç;ama görmedim ki
ya ben adam akıllı diyet yapamıom ya bana bişeyler oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa
sabah 2 yumurtayla yapılmış karışık omlet
öğlen:1 kase çorba,1 kase yoğurt
ara:5 6 dilim hoşbeş gofret 8 10 badem 1 dilim kadayıf
akşam:yoğurtlu koca bir porsiyon makarna
saat 6 dan sonra yemeyecem gerçi daha ne yiyeyim de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?