Meleğin diyet günlüğü

ay maşallah canım inşallah ben de senin gibi olurum az kaldı benimde ben de maltana yani alkolsüz bira içiyom hatta şu an elimde beni en çok o etkilemişti çayı kesinlikle deneyeyim canım.bu sıralar çok ama çookk emio yetmio süt.Benim annem ve ailesi çok kilolu 100 ve daha fazlası onun için korkuom dikkat etmezsem kilolar kaldığı gibi daha da artar efe 6 aylıkken senin gibi olurum bende

Selam kızlar,evim kalabalık,yatılı misafirim var,3yaşında çocuğun gözü kör olmuş,tedavi için istanbula geldiler,pazartesi ameliyat olacak,daha da kalabalık olacağız,giremediğim günler olursa anlarsınız,şu anda da üğlumu uyuturken kaçamak girdim.

Bugün yediklerim;
öğlen:2yumurta,yarım kase yoğurtla yağsız çılbır,bir dilm tam buğday ekmeği.
Ara:yarım dilim kek,1yaprak cezerye,şekersiz çayla.
Akşam:6tavuk kanat,derilerini yemedim,2kaşık pilav,1kase çorba çok mu oldu ne
ama sabahtan beri hiç durmadım koşturdum,yarın sabah ta maraton 6buçukta başlıyor.hoşçakalın kızlar

günaydın diyen herkes kaçmış yaa.Ben bekleyim bari öncelikle hepinize günayyyyyddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.nasılsınız bakalım kızlar?benim uykusuzluktan gözlerim kaşınıyor yaaaa.neyse kahvaltu hala yapmadım ne yiyeceğimi de bilmiyorum açıkçası.ne yesem acaba?

üzüldüm cnm ya gecmiş olsun..

Öğlen bir şeftali ve bir havuç yedim çok su içtiğim için galiba canım başka şey istemedi.akşam da dışarıda olacağım çıkmadan önce yarım tabak barbunya,birkaç kaşık da yoğurt yiyeceğim

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 domates
1 salaalık
1 yumurta
4 zeytin

ara
1 paket diyet bisküvi

öğle
2 köfte yarım patlıcan
1 dilim ekmek

biraz tuhaf bir menu oldu

kızlar alışverişe gittim
bir ayakkabı hem şık hem rahat olamaz mı ikisini birleştirip bişi bulamadım
1 tane pantolon aldım 38 beden amaaaa kalıplar biraz geniş tabi..
olsun yinede cok yakıştı

sabah 2 yumurtayla yapılmış karışık omlet
öğlen:1 kase çorba,1 kase yoğurt
ara:5 6 dilim hoşbeş gofret 8 10 badem 1 dilim kadayıf
akşam:yoğurtlu koca bir porsiyon makarna

saat 6 dan sonra yemeyecem gerçi daha ne yiyeyim de mi?

of of fena bişiler olmuş..bizde de sorun şu yaptıgım yemekler hep hafif diyetlik kocam bıktı artık o yüzdendir 3-4 gündür hamur işi kebap bol kalorili şeyler yapıyorum..bende azda olsa yiyorum 2 tane yemekle ugrasamıyorum ama tabi sorun bende üşenmeden yapmam lazım 2.yemegi

Kızlar yine bir kaçamak yaptım malesef Akşam annem arkadaşları falan iftarda dışardaydık. Künefe vardı tatlı olarak.Ne kadar direndiysemde 2 çatal aldım ısrarlar sonucu. Onun dışında iyiydi diyebilirim.
Akşam: 1 porsiyon tavuk şiş(sadece tavuklarını yedim.Pilavını,ekmeğini yemedim),Salata
Ara: 2 çatal künefe,2 bardak şekersiz çay,minik bir salkım üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…