- Konu Sahibi melekaysee
-
Banane banane ben geçtim :76:
Şu elma sirkesini hiç denediniz mi ? Başlasam mı diyorum.
yaaaaaaaaa ayşe ol du mu bu yaptıın arada yaklaşık 1.5 kilo fark oldu.Kilo direncini kırmak için altın çilek bitkisini neriyorlar bir dene istersen.kızlar benim kilom 63.9 daha fazla düşememişim eksilere
Günaydııııın ben geldim. Eferim kız duygu süpersin,beni geçtin valla.açıklıyoruuuuum yeni kilom:
63.2 yani 1.2kilo eksik.
Yalnız ben ilk 2gün tartılmadım,sudur,ödemdir onlar gitsin de gerçekten verdiğim kiloyu bileyim diye.yoksa ben duyguyu geçerdim hıh
evet ya renesme adını doğru yazmak için kontrol ediyorum,hele melampusefe vardı,gelmiyor şimdi galiba,o daha zor,biz sana nehir diyelim iyisimi.
Bakın benim adım ne kolay,oğluşumun adı umut.
Melek üzülme canım,az da yiyorsun ama belki rahatsızlığınla ilgili hareketsiz kalmandandır.senin havuz açılsın düzelir,sen de verirsin
canımm işe yaramıştı sonraları da ona benzer bişiler yapmaya çalişmiştim ama hiç açkalmadım çok doyurucuydu ben bi de herşeyi yedim valla nutellalar falan ama hamnur işini azaltınca gidiyor kilolar yoksa çok sıkı bi diyetim olmadı benim ama liste yanımda değil öbür pc de kaldı istanbulda...sana tavsiyem yul<f ezmesi ye sütle hem tok tutuyor hem sütü arttırıyor.....
Günaydııııın ben geldim. Eferim kız duygu süpersin,beni geçtin valla.açıklıyoruuuuum yeni kilom:
63.2 yani 1.2kilo eksik.
Yalnız ben ilk 2gün tartılmadım,sudur,ödemdir onlar gitsin de gerçekten verdiğim kiloyu bileyim diye.yoksa ben duyguyu geçerdim hıh
evet ya renesme adını doğru yazmak için kontrol ediyorum,hele melampusefe vardı,gelmiyor şimdi galiba,o daha zor,biz sana nehir diyelim iyisimi.
Bakın benim adım ne kolay,oğluşumun adı umut.
Melek üzülme canım,az da yiyorsun ama belki rahatsızlığınla ilgili hareketsiz kalmandandır.senin havuz açılsın düzelir,sen de verirsin
bana iğrenç geliyor canım sulu sirke,normalde çok severim sirkeyi ama böyle içemiyorum.bak melek bir yazı eklemişti,onda aç karnına sirke ve benzeri şeyler zayıflatmaz mideye zarar verir yazıyordu.zaten öyle sirkeler ot çayları falan tadı kötü şeyleri içemem,az yemek daha kolay ama sen bilirsin,dene
yaaaaaaaaa ayşe ol du mu bu yaptıın arada yaklaşık 1.5 kilo fark oldu.Kilo direncini kırmak için altın çilek bitkisini neriyorlar bir dene istersen.
vayyyy kızlar vermişsiniz kiloları neyse darısı bana artık. Ben geliyorum aranıza yaaaaaaaa.Dün efe biraz mızmızdı nete hiç giremedim bir ara uğradım geçmişi okudum ve çıktım.
Canım teşekkürler yorumun için ben ilk başlarda çok kastım çok ama çok az yedim sonra her şeyden yemeye başladım dediğin ibi hamur işini abur cuburu kestim gitti kilolar.Doğum yaptığım halde doğum ne zaman diye soranlar olmuştu bilmeden kocaman göbeğim vardı.Ben de hamilelikte 20 kilo aldım 7 kilosu gitti.ki bu kiloların sadece 5 i doğumda gitti.Neyse bunu ben bir deneyeyim bakalım.Kahvaltıya bir sürü şey eklerim ben ona zaten 5 kilo vermek istiyorum.yulaf ezmesini de bir ara deneyeyim sütüm olsun diye neler yapmıom ki
Normalde makarnayı uzun süre yemesem aramam ama şu an canım çok çekti. Hiç yağ katmadan haşlayıp yesem olur mu ki?
Duygu benim de canım çekti ama çorba ve salata yedim öğlen yemeği olarak :) yarın makarna mı yapsam yağsız falan yerim az bi tabak
Yap yap yağlının tadını vermese de güzel oluyor
Ara : 3 tane hurma
Öğlen: 1 tabak yağsız makarna,salata
herkes süper gidiyorrkahvaltı: 1 tahinli çörek domates çay
ara:dondurma,maltana içeceği
öğle:salata çorba
ara:2kuru erik ve 7 tane badem
akşam:yeşil fasülye,bulgur pilavı
bugün oğlumu doktora kontrole götürdüm çok zayıfsınız hiç kilo kalmamış dediler
bende göbek kısmını kapatacak şeyler giymeye çalısıyorum ve beceriyorum ki iltifatlar alıyorummmsüper insana cok iyi geliyor..
banada cok zayıfladıgımı söylüyorlar ama yetmiyor bana birde ben cok iyi saklıyorum fazlalıkları
bende göbek kısmını kapatacak şeyler giymeye çalısıyorum ve beceriyorum ki iltifatlar alıyorummm
baskülden korkar oldum canım tam olarak bilmiyorum ama 65.300 galibacanım şu an kilon tam olarak neydi?
kız ben 24 kilo almıştım:)))))))))verirsin daha yeni senin ben 6 aylıkken deniz eski kiloma dönmüştüm su an daha bile zayıfım =))dene mutlaka yulaf ezmesini bende sevmiyorum hatta çok zor yutuyordum ama işe yarıyor bi de soda da iyi geliyor süt artsın diye heee bi deeee bizim topikte özge diye bi arkadasımız vardı onun verdiği bi çay tarifi vardı hem kiloya iyi geliyor hemde sütü arttırıyor onu da yazayım sana ben çok içtim ondan 1 tatlı kaşiği yeşil çay 1 tatlı kaşiği rezene 1 çay kaşiği tane karabiber 1 tane çubuk tarçın 1 çay kaşiği anasonyaaaaaaaaa ayşe ol du mu bu yaptıın arada yaklaşık 1.5 kilo fark oldu.Kilo direncini kırmak için altın çilek bitkisini neriyorlar bir dene istersen.
vayyyy kızlar vermişsiniz kiloları neyse darısı bana artık. Ben geliyorum aranıza yaaaaaaaa.Dün efe biraz mızmızdı nete hiç giremedim bir ara uğradım geçmişi okudum ve çıktım.
Canım teşekkürler yorumun için ben ilk başlarda çok kastım çok ama çok az yedim sonra her şeyden yemeye başladım dediğin ibi hamur işini abur cuburu kestim gitti kilolar.Doğum yaptığım halde doğum ne zaman diye soranlar olmuştu bilmeden kocaman göbeğim vardı.Ben de hamilelikte 20 kilo aldım 7 kilosu gitti.ki bu kiloların sadece 5 i doğumda gitti.Neyse bunu ben bir deneyeyim bakalım.Kahvaltıya bir sürü şey eklerim ben ona zaten 5 kilo vermek istiyorum.yulaf ezmesini de bir ara deneyeyim sütüm olsun diye neler yapmıom ki
heheh ayseee güldürdün beni iyi saklarım diyorsun yani heeeesüper insana cok iyi geliyor..
banada cok zayıfladıgımı söylüyorlar ama yetmiyor bana birde ben cok iyi saklıyorum fazlalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?