Meleğin diyet günlüğü

Banane banane ben geçtim :76:
Şu elma sirkesini hiç denediniz mi ? Başlasam mı diyorum.

bana iğrenç geliyor canım sulu sirke,normalde çok severim sirkeyi ama böyle içemiyorum.bak melek bir yazı eklemişti,onda aç karnına sirke ve benzeri şeyler zayıflatmaz mideye zarar verir yazıyordu.zaten öyle sirkeler ot çayları falan tadı kötü şeyleri içemem,az yemek daha kolay ama sen bilirsin,dene

Bu arada ben kahvaltımı yazmadım.sabahın 4ünde bişeyler yedim eşimle,onu kahvaltıya saydım,2dilim ekmek,peynir ve ne yazıkki yine helva. Ya ben bunu yememeyi nasıl başarabilirim,evde sevdiğiniz bir yiyecek varsa yememeyi nasıl beceriyorsunuz önerisi olan varmı.gerçi çoktandır yememiştim,yeni de geldiği için 2kez yedim galiba,belki artık yemem.
Sabah uyanınca da sütlü kahvemi içtim

kızlar benim kilom 63.9 daha fazla düşememişim eksilere
yaaaaaaaaa ayşe ol du mu bu yaptıın arada yaklaşık 1.5 kilo fark oldu.Kilo direncini kırmak için altın çilek bitkisini neriyorlar bir dene istersen.

vayyyy kızlar vermişsiniz kiloları neyse darısı bana artık. Ben geliyorum aranıza yaaaaaaaa.Dün efe biraz mızmızdı nete hiç giremedim bir ara uğradım geçmişi okudum ve çıktım.

Canım teşekkürler yorumun için ben ilk başlarda çok kastım çok ama çok az yedim sonra her şeyden yemeye başladım dediğin ibi hamur işini abur cuburu kestim gitti kilolar.Doğum yaptığım halde doğum ne zaman diye soranlar olmuştu bilmeden kocaman göbeğim vardı.Ben de hamilelikte 20 kilo aldım 7 kilosu gitti.ki bu kiloların sadece 5 i doğumda gitti.Neyse bunu ben bir deneyeyim bakalım.Kahvaltıya bir sürü şey eklerim ben ona zaten 5 kilo vermek istiyorum.yulaf ezmesini de bir ara deneyeyim sütüm olsun diye neler yapmıom ki

tebrik ederim süper vermişsin kiloyu..
havuzda bitti tatile cıkacagım durum mafiş benim

al benden de o kadar..

aman be ya alıştım ben artık..altın çilek falan hikaye cnm..az yiyorum olmuyor cok yiyorum oplmuyor..
benim en buyuk sorunum hareketsizlik..bu havuzada yazıldıgıma yazılacagıma pişman oldum..tadilatı bitmez..öğrencilere acıyolar gidiyorum dolu..15 dak bisiklete binip geliyorum..benim regl girer araya bi tutturamadık poffffff

neyse motivsyonumu düşürmeyecegim yinede reglim bitsin oruç tutcam 10 gun falan..

Normalde makarnayı uzun süre yemesem aramam ama şu an canım çok çekti. Hiç yağ katmadan haşlayıp yesem olur mu ki?

Ya kızlar ben bi türlü inanamıyorum 50leri görebilecekmiyim, aslında çok yok 3buçuk kilo versem 59buçuk olucam,o 5rakamını görmek bile beni sevinçten delirtecek ama nedense çooook uzak geliyor.
Yatılı misafirim gelecek kızlar,inşallah bu sefer misafir varken de diyet yapmayı becerebileceğim,çünkü beni hep misafir fasılları mahvetti,elli çeşit hazırla,eşlik et,aç olsan da olmasan da sofra kur,sende otur,ama bu sefer ipin ucunu kaçırmıycam.gün belli değil,bugün de olabilir ama en geç pazartesi geliyor

Normalde makarnayı uzun süre yemesem aramam ama şu an canım çok çekti. Hiç yağ katmadan haşlayıp yesem olur mu ki?

olur olur.makarna,pirinç bulgur bol suda iyice haşlanıp şişer ve yağsız yenirse diyet yemeği oluır kalorisi düşüktür.yoğurt ya da salatayla ye.ben çok yaparım diyetteyken.bir tabak yerim,küçük değil yani

Duygu benim de canım çekti ama çorba ve salata yedim öğlen yemeği olarak :) yarın makarna mı yapsam yağsız falan yerim az bi tabak

Yap yap yağlının tadını vermese de güzel oluyor
Ara : 3 tane hurma
Öğlen: 1 tabak yağsız makarna,salata

kahvaltı: 1 tahinli çörek domates çay
ara:dondurma,maltana içeceği
öğle:salata çorba
ara:2kuru erik ve 7 tane badem
akşam:yeşil fasülye,bulgur pilavı

Duygu benim de canım çekti ama çorba ve salata yedim öğlen yemeği olarak :) yarın makarna mı yapsam yağsız falan yerim az bi tabak

Yap yap yağlının tadını vermese de güzel oluyor
Ara : 3 tane hurma
Öğlen: 1 tabak yağsız makarna,salata

kahvaltı: 1 tahinli çörek domates çay
ara:dondurma,maltana içeceği
öğle:salata çorba
ara:2kuru erik ve 7 tane badem
akşam:yeşil fasülye,bulgur pilavı
herkes süper gidiyorr

kız ben 24 kilo almıştım:)))))))))verirsin daha yeni senin ben 6 aylıkken deniz eski kiloma dönmüştüm su an daha bile zayıfım =))dene mutlaka yulaf ezmesini bende sevmiyorum hatta çok zor yutuyordum ama işe yarıyor bi de soda da iyi geliyor süt artsın diye heee bi deeee bizim topikte özge diye bi arkadasımız vardı onun verdiği bi çay tarifi vardı hem kiloya iyi geliyor hemde sütü arttırıyor onu da yazayım sana ben çok içtim ondan 1 tatlı kaşiği yeşil çay 1 tatlı kaşiği rezene 1 çay kaşiği tane karabiber 1 tane çubuk tarçın 1 çay kaşiği anason
süper insana cok iyi geliyor..

banada cok zayıfladıgımı söylüyorlar ama yetmiyor bana birde ben cok iyi saklıyorum fazlalıkları
heheh ayseee güldürdün beni iyi saklarım diyorsun yani heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…