- Konu Sahibi melekaysee
-
cok guzel bir kahvalltıGünaydınKahvaltım:bir dilim kepek ekmeği,bir domates,haşlanmış yumurtanın beyazı ve yeşil çay
2 saat arayla ayran çorbamı içiyorum.Bakalım ne olacak ?
kendime engel olamıyorum bu aralar tam diyete başladın diyorum yine aynı şey oluyor.Dün yine başladım dedim akşama kendimi pizza yerken buldum hem de baya çok yedim.Neyse bugün tam olarak başladım diyemesemde şimdilik ii gidiyor.
Kahvaltı:1 kase yoğurt 1 kek 3 bala batırılmış küçük lokma ekme
ara:4 badem
Öğle:1 kase çorba ve 1 kase yoğurt
ne guzellSelam kızlar,ne oldu bize kız hepimiz dökülüyoruz,herkes coşmuş,kadayıflar,3dilim ekmekler,pizzalar.ben de sizden beterim,mersinden gelen kerebiçin paketini açarken içimden bircanavar çıktı sanki,allahtan ağır bir tatlı da 3taneyle doydum,ve canavar acıkıp yeniden uyanmadan kalan kerebiçlerlen kurtuldum,aldım birkaç arkadaşıma böiüştürüp götürdüm
dün yediklerimi yazmıyorum geçti artık,misafir vardı gelemedim kızlar,ama abartmadan yedim emin olun,zaten başka türlü bayılırdım heralde çok kalabalıktık hiç oturmadım.
Bugün de kahvaltıda 2dilim ekmekten yağsız tost yaptım,öğlen 3dolma yedim ama az pirinç bol sebzeyle yapmıştım,çok yağlı da değildi,yine de cezalıyım akşama çok hafif yiycem.tartıldım,zayıflıyorum,günlerdir diyet yapamadım ama zayıflamışım
Öğlen: bir kase yoğurt,bir havuç.Bu aralar aşırı yeme isteğim var zor tutuyorum kendimi resmen başka şeylerle kafamı meşgul ediyorum:18:
Kızlar ama aç kalarak zayıflanmaz ki,karnımızı kalorisi düşük,hafif ve lifli yiyeceklerle doyurmazsak çabuk acıkırız,sonra bütün gün yemek düşünürüz,pes ederiz.
Mesela bence öyle sadece 1havuç,biraz yoğurttan öğle yemeği olmaz,en azından bir yumurta eklenmeli,ya da bir parça yağsız tavuk,ne bileyim bir dilim ekmek ve biraz salata falan???
Ne dersiniz?
haklısın canım tavuk pek yiyemiyorum daha doğrusu et yiyemiyorum çorba salata kepekli ekmek şeklinde tüketiyorum akşamları sebze yemeği falan bu şekilde besleniyorumbugün öğlen böyle oldu ama ne yapayım.canım aslında yemek istemiyor böyle atıştırmalık şeyler kek, pasta, tatlı tarzı şeyler çekiyor heralde regl olacağım için
Duygu naaptın ayran çorbasına devam edebildin mi
Bende şimdilik 700gr vermiş görünüyorum,cumaya 3gün var en az 1kg eksilmeliyim.ne zaman tartıda 50li rakamları görürsem o zaman işte zayıflıyorum diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?