Meleğin diyet günlüğü

Selam kızlar,ne oldu bize kız hepimiz dökülüyoruz,herkes coşmuş,kadayıflar,3dilim ekmekler,pizzalar.ben de sizden beterim,mersinden gelen kerebiçin paketini açarken içimden bircanavar çıktı sanki,allahtan ağır bir tatlı da 3taneyle doydum,ve canavar acıkıp yeniden uyanmadan kalan kerebiçlerlen kurtuldum,aldım birkaç arkadaşıma böiüştürüp götürdüm
dün yediklerimi yazmıyorum geçti artık,misafir vardı gelemedim kızlar,ama abartmadan yedim emin olun,zaten başka türlü bayılırdım heralde çok kalabalıktık hiç oturmadım.
Bugün de kahvaltıda 2dilim ekmekten yağsız tost yaptım,öğlen 3dolma yedim ama az pirinç bol sebzeyle yapmıştım,çok yağlı da değildi,yine de cezalıyım akşama çok hafif yiycem.tartıldım,zayıflıyorum,günlerdir diyet yapamadım ama zayıflamışım

Öğlen: bir kase yoğurt,bir havuç.Bu aralar aşırı yeme isteğim var zor tutuyorum kendimi resmen başka şeylerle kafamı meşgul ediyorum:18:

Sana da mı geldi canım o yeme isteği. Sakın ha uyma şeytana Ben dün akşam uydum.Şu an ölüyorum pişmanlıktan.Ayran çorbası da iyi gidiyordu ama akşam anneannemlere gidecekmişiz yemeğe.Çorba falan geçiştircem artık.

Bi görsen mutfaktan kaçıyorum resmen kendimle savaşıyorum Ama tutuyorum kendimi canım merak etme yılmak yok akşam da yemekten önce karnımı suyla şişiricem ki fazla yemeyeyim

Kızlar ama aç kalarak zayıflanmaz ki,karnımızı kalorisi düşük,hafif ve lifli yiyeceklerle doyurmazsak çabuk acıkırız,sonra bütün gün yemek düşünürüz,pes ederiz.
Mesela bence öyle sadece 1havuç,biraz yoğurttan öğle yemeği olmaz,en azından bir yumurta eklenmeli,ya da bir parça yağsız tavuk,ne bileyim bir dilim ekmek ve biraz salata falan???
Ne dersiniz?

haklısın canım tavuk pek yiyemiyorum daha doğrusu et yiyemiyorum çorba salata kepekli ekmek şeklinde tüketiyorum akşamları sebze yemeği falan bu şekilde besleniyorum bugün öğlen böyle oldu ama ne yapayım.canım aslında yemek istemiyor böyle atıştırmalık şeyler kek, pasta, tatlı tarzı şeyler çekiyor heralde regl olacağım için

Günaydın Kahvaltım:bir dilim kepek ekmeği,bir domates,haşlanmış yumurtanın beyazı ve yeşil çay
cok guzel bir kahvalltı

2 saat arayla ayran çorbamı içiyorum.Bakalım ne olacak ?

hadi bakalım..

ne guzell

Öğlen: bir kase yoğurt,bir havuç.Bu aralar aşırı yeme isteğim var zor tutuyorum kendimi resmen başka şeylerle kafamı meşgul ediyorum:18:

bende dahil herkes ole cnm

kesinlikle haklısın bence az yeme patladı hepimizde

offf herkes bole demekki!

kızlar ben cok diyet havasına giremeyecez ama asla bırakmayalım bence normal düzene dönelim ama miktarı abartmayalım..yagsız tuzsuz bilmem ne sıkıldım bende artık her seyden az az yiyelim diyorum ne diyorsunuz en azından ben ole yapcam..
çok insan biiliyorum her şeyi yiyerek dengeleyerek kilo veren..

Canım dengeli az az beslenince, bir de spor yapınca süper gidiyor kilolar.vücudu alıştırmak lazım.mesela az yemek yiyince vücut alışıp "bundan sonra yemek gelmeyecek.hemen depolayayım" diyormuş.ama sık sık az az yersen vücut yemek geleceğini bildiği için hemen önceki öğünü yakmaya başlıyormuş.Ben de isyan ediyorum yiyeyim ne olacak diyorum ama kilo vermek için hafif,sağlıklı,az az beslenmek zorundayız Şu kiloları verene kadar zaten midem alışacak şimdiden alıştı dikkat ede ede morali yüksek tutarak bu kiloları vereceğiz kimse pes etmesin o kadar insan nasıl veriyor? biz de vereceğiz kızlar

Kızlar ben zaten tuzsuz lezzetsiz diyet yemekleri yemiyorum ki,normalde sevdiğim neyse onu yiyorum ama yağını azaltıyorum,mümkün olursa hiç eklemiyorum.
bugün öğle yemeğimi yazmıştım,sonrasında
ara:sütlü kahve
akşam:1kase yağsız mercimek çorbası,2köfte.aslında köfteler yagda kızarmıştı,oğluma yaptım bitirmedi,bir peçeteyle yağını sıkıp yedim.
Karpuzum olsa yatmadan yerdim ama yok,zaten akşam yemegimide yeni yedim sayılır,bununla yatarım artık.

Günaydın kızlar.kahvaltımı ediyorum şu anda
2yeşil zeytin
yarım yağlı sütle kahve
kibrit kutusundan az peynir
2çatal yağda yumurta
1dilim tam buğday ekmeği

300 gram falan eksilme vardı ama cozuttum malum ben Dün az yeyince eski kiloma döndüm.Cumaya kadar biraz da olsa gitse sevineceğim :106: Burayı boş bırakmayalım. Bura olmayınca motivasyonum gidiyor vallahi

Bende şimdilik 700gr vermiş görünüyorum,cumaya 3gün var en az 1kg eksilmeliyim.ne zaman tartıda 50li rakamları görürsem o zaman işte zayıflıyorum diycem

Bende şimdilik 700gr vermiş görünüyorum,cumaya 3gün var en az 1kg eksilmeliyim.ne zaman tartıda 50li rakamları görürsem o zaman işte zayıflıyorum diycem

Verirsin bence 300 gram kalmış. Ben de 59.9 olsam bile sevineceğim.50'lere adım atmış olacağım sonuçta.En son 60.1'i görmüştüm ama annem sağolsun en çok zaafım olan yemekleri yapınca gitti hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…