- Konu Sahibi melekaysee
-
Döndüm işteeeeee
günaydın kızlar,misafirlerim bu sabah erkenden gitti.artık diyetime kaldığım yerden devam edebilirim.dünü diyet tarihimden siliyorum arkadaşlar,dünü ben hiç yaşamadım,yediklerimi hiç yemedim,tamam mı.aslında çok abartmadım,normal yedim ama sonuçta diyet değildi.
Bu sabah 2dilim kepek ekmeğinden tost,bir dilim peynir yarım yumurta yedim.bugün çok hafif yemeyi düşünüyorum,ancak dengelerim.cuma geldi ama benim umudum yok,duygucum seninle yarışamıyorum bu hafta.
Renesme,adın nehir miydi canım,
kahvaltı menüne baktım sadece domates biber salatalık tok tutuyor mu seni,keşke biraz peynir ya da yumurta eklesen.
Bir de yoğurt yemeye özen gösterelim kızlar,diyetlerde yoğurt çok önemliymiş,yağ yakmaya yarıyormuş.
Melek ortada yok,keyfi yerindedir umarım,anneme gideceğim demişti daha önce,bu tatil o mu acaba.
Döndüm işteeeeee
günaydın kızlar,misafirlerim bu sabah erkenden gitti.artık diyetime kaldığım yerden devam edebilirim.dünü diyet tarihimden siliyorum arkadaşlar,dünü ben hiç yaşamadım,yediklerimi hiç yemedim,tamam mı.aslında çok abartmadım,normal yedim ama sonuçta diyet değildi.
Bu sabah 2dilim kepek ekmeğinden tost,bir dilim peynir yarım yumurta yedim.bugün çok hafif yemeyi düşünüyorum,ancak dengelerim.cuma geldi ama benim umudum yok,duygucum seninle yarışamıyorum bu hafta.
Renesme,adın nehir miydi canım,
kahvaltı menüne baktım sadece domates biber salatalık tok tutuyor mu seni,keşke biraz peynir ya da yumurta eklesen.
Bir de yoğurt yemeye özen gösterelim kızlar,diyetlerde yoğurt çok önemliymiş,yağ yakmaya yarıyormuş.
Melek ortada yok,keyfi yerindedir umarım,anneme gideceğim demişti daha önce,bu tatil o mu acaba.
Ay canım ya ben 60 sınırında takıldım resmen.Az yesem de inmiyor bir türlü sinir oldumBeni geçersin sen o yüzden.
Haftada iki gün falan yiyorum yumurta tatlım bak hatta aklıma getirdin şimdi yumurta haşladım
Bir dilim kepek ekmeği,domates,birkaç biber,maydonoz yicem yanında yeşil çay ile.
Sabah erken kalktım ve hiç üşenmeden,geri dönüşte dik yokuşlar çıkacağımı bile bile,sahile indim ve yürüyüş yaptım 5kilometre yürüdüm
Sabah 6buçukta uyanıp kahvaltımı edince bu saatte acıktım öğle yemeğimi yedim,
bol sebze az pirinçli 2patlıcan dolması yedim.
Melek nersesiiin bak gelmezsen bende gidicem başka günlüklere takılıcam böyle kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz motivasyonum bozuluyor şekerim
Hoşgeldiiiin melekçim sensiz çok sessiz kaldık,iyi ki döndün.ben hiç iyi değilim valla kendimi berbat hissediyorum,bugün hiç doymadım,gerginim sinirliyim halsizim,aslında iki gündür diyet yaptığımda pek söylenemez ama 4günün yorgunluğu çıkıyor galiba,misafirlerim bu sabah gitti,diyete kaldığım yerden devam ediyorum.
Akşam yemeğimi yazmadım,yine 2dolma yedim,yarım kase de yoğurt.abartmışmıyım kızlar ya,2öğünümde 2şer dolma yedim,aslında akşam yemeğim için 6afif bişeyler hazırlayacaktım ama bütün gün temizlik yaptım acıkınca ısıttım dolmayı yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?