Meleğin diyet günlüğü

Haftada iki gün falan yiyorum yumurta tatlım bak hatta aklıma getirdin şimdi yumurta haşladım
Bir dilim kepek ekmeği,domates,birkaç biber,maydonoz yicem yanında yeşil çay ile.
Sabah erken kalktım ve hiç üşenmeden,geri dönüşte dik yokuşlar çıkacağımı bile bile,sahile indim ve yürüyüş yaptım 5kilometre yürüdüm

Ay ne güzel canım ya,çok isterdim senin yerinde olmayı.mersindeyken deniz ayağımızın dibindeydi,yazları neredeyse her akşam sahile yürüyüşe çıkardık,sabahları da deniz kenarında koştuğum çok olmuştur ama şimdi istanbulda denizi ancak otobüsle veya vapurla karşıya geçerken görebiliyorum.
Peki sen yürürken bebiş nerdeydi?sen hangi şehirdesin bu arada

Ben evli değilim canım okuyorum üniversite son sınıf :) izmirdeyim ben,göztepe sahilinde yürüyorum insanın içi açılıyor hele ki sabah serinliğinde

Pardon canım burda bir arkadaş daha vardı,emziriyorum falan demişti,bebek resmi de olunca senle karıştırdım,melampusefeydi galiba.
Tadını çıkar canım,evlenip bir de çocuk sahibi olunca kendine zaman ayırmalar,sahilde koşmalar falan yalan oluyor

Sabah 6buçukta uyanıp kahvaltımı edince bu saatte acıktım öğle yemeğimi yedim,
bol sebze az pirinçli 2patlıcan dolması yedim.
Melek nersesiiin bak gelmezsen bende gidicem başka günlüklere takılıcam böyle kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz motivasyonum bozuluyor şekerim

Of ben bugün doymuyorum ya,öğlen yediğim iki dolmadan sonra 1kaşık pilavla 1kaşık kadar et yedim,
ara öğün:yarım armut,yarım dilim ekmek,1tatlı kaşığı peynir

evet o tayi bu tatil şeker nasılsın?

süpersin nehir

geldim geldimmm

Hoşgeldiiiin melekçim sensiz çok sessiz kaldık,iyi ki döndün.ben hiç iyi değilim valla kendimi berbat hissediyorum,bugün hiç doymadım,gerginim sinirliyim halsizim,aslında iki gündür diyet yaptığımda pek söylenemez ama 4günün yorgunluğu çıkıyor galiba,misafirlerim bu sabah gitti,diyete kaldığım yerden devam ediyorum.
Akşam yemeğimi yazmadım,yine 2dolma yedim,yarım kase de yoğurt.abartmışmıyım kızlar ya,2öğünümde 2şer dolma yedim,aslında akşam yemeğim için 6afif bişeyler hazırlayacaktım ama bütün gün temizlik yaptım acıkınca ısıttım dolmayı yedim.

Bu saatte uyunur mu kızlar ya,uykusuzluktan geberiyorum,oğlum uyumuşken bende yatıcam.size iyi geceler.sabah tartılıcam heyecanlıyım ama bişey beklediğim yok,habire yedim bu hafta.
Yuh ya bu saatte ramazan davulcusu gelmiş bahşiş istiyor.kapı çaldı şimdi

Arkadaşlarımla dışarı çıktım kızlar öğlen,piknik gibi birşey yaptık iki dilim peynirli börek yedim ve iki üç dilim karpuz yedim kahvaltıdan sonra bunlarla duruyorum hala ve acıkmadım birşey yemeden yatıcam
melekayşe hoşgeldinnnnnn oruç tutuyormuşsun allah kabul etsin sahurda iftarda neler yediğini yaz da hem buraya yazacaksın diye az yersin,ben bugün o böreklerden 5,6 tane yiyebilirdim sonra aklıma siz geldiniz ben oraya 5 börek yazamam dedim ve iki tane yedim birbirimize destek olmamız çok güzel kızlarr

sagol cnm..canın sıkkın oldugunda (abartmadan) cok zorlama..2 tane dolmadan bişi olmaz kendine kızma..hem yorgunmuşsun..
ben adamakıllı eylülde diyetisyenle devam edeceğim..bu ayın sonuna kadar almasam yeter sanırım bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…