Meleğin diyet günlüğü

Selam kızlar,feci yorgunum,gözlerim kapanıyor,yediklerimi yazıp çıkıcam.öğünlerim birbirine girdi bugün,saçmasapan yedim ama şuna çok mutluyum ilk defa evde misafir varken ben yemek yediğim an insanca yedim,hayvanlaşmadan.
Gerçekten bugüne kadar hep her misafir geldiğinde galiba biraz stres yaptığımdan hayvan gibi yiyordum,bu sefer 3apmadım,geç te olsa öğrenmek güzel
kahvaltıda 1dilim ekmek,az peynir,zeytin,helva yedim,şekersiz çayla.sofra kurunca mecbur birer ikişer çatal aldım
öğlen mercimek çorbası büyük bir kase,1parça tavuk
ara sütlü kahve
akşam yağı alınmış, bir tabak kuru fasülye,2kaşık pilav,1kase yoğurt

Gayet dengeli olmuş bence saçma olan bir şey yok :)

Kahvaltı: 7-8 çeri domates,1 salatalık,süzme peynir,4 zeytin,çok az ekmek,yeşilçay

kahvaltım
yazacagım ama utanıyorum iştah patlaması yaşıyorum kızlar nedeni az yememmi diyet mi
3,5 dilim ekmek:18::18:
1 parca peynir
3 zeytin
domates,salatalık
1 tatlı kaşıgı bögürtln receli

bugun ekmek yok bana
hatta yarın bile

günaydnnn diyeceğim ama saat 2 olmuş gerçi ben de 12 gibi kalktım diyebilirim.ee 12 de kalkınca kahvaltı da olmuyor.Canım bir şey istemedi yoğurt ve salatalık yedim ben de ee gece 2 tane kadayıf götürünne böyle oluyormuş

Öğlen: 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı,1 kase yoğurt ( annem dolma sarıyordu 2-3 tane ondan attım ağzıma )

Off deli gibi abur cubur yemek istiyorum Kendimi zor durduruyorum şu an.Niye böyle oldu bilmiyorum.Bir de akşama annem mısır haşlayacakmış.Ben mısıra bayılırım.Nasıl yemeden duracağım ki

Off deli gibi abur cubur yemek istiyorum Kendimi zor durduruyorum şu an.Niye böyle oldu bilmiyorum.Bir de akşama annem mısır haşlayacakmış.Ben mısıra bayılırım.Nasıl yemeden duracağım ki
bu o kadar az yemekten sonra beklenen bir şey cnm eger durdurabilirsen beim gibi yapmazsan sonuca ulaşacaksın
1 tgane mısırdan bişi olmaz tatlım ye

Son düzenleme:
bu o kadar az yemekten sonra beklenen bir şey cnm eger durdurabilirsen beim gibi yapmazsan sonuca ulaşacaksın
1 tgane mısırdan bişi olmaz tatlım ye

Keşke durdurabilseydim Bu akşam feci karıştırdım yazacak yüzüm yok yediklerimi.Yarın ayran detoksu yapmayı düşünüyorum beni ancak o paklar

Daha önce yapmadım ama yapanların büyük çoğunluğu 2 günde 1,5-2 kg vermiş.Ben de 1 günlük deniyorum.

2 taqne kadayıf derken???

kendime engel olamıyorum bu aralar tam diyete başladın diyorum yine aynı şey oluyor.Dün yine başladım dedim akşama kendimi pizza yerken buldum hem de baya çok yedim.Neyse bugün tam olarak başladım diyemesemde şimdilik ii gidiyor.
Kahvaltı:1 kase yoğurt 1 kek 3 bala batırılmış küçük lokma ekme
ara:4 badem
Öğle:1 kase çorba ve 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…