- Konu Sahibi melekaysee
-
Selam kızlar,feci yorgunum,gözlerim kapanıyor,yediklerimi yazıp çıkıcam.öğünlerim birbirine girdi bugün,saçmasapan yedim ama şuna çok mutluyum ilk defa evde misafir varken ben yemek yediğim an insanca yedim,hayvanlaşmadan.
Gerçekten bugüne kadar hep her misafir geldiğinde galiba biraz stres yaptığımdan hayvan gibi yiyordum,bu sefer 3apmadım,geç te olsa öğrenmek güzel
kahvaltıda 1dilim ekmek,az peynir,zeytin,helva yedim,şekersiz çayla.sofra kurunca mecbur birer ikişer çatal aldım
öğlen mercimek çorbası büyük bir kase,1parça tavuk
ara sütlü kahve
akşam yağı alınmış, bir tabak kuru fasülye,2kaşık pilav,1kase yoğurt
günaydnnn diyeceğim ama saat 2 olmuş gerçi ben de 12 gibi kalktım diyebilirim.ee 12 de kalkınca kahvaltı da olmuyor.Canım bir şey istemedi yoğurt ve salatalık yedim ben de ee gece 2 tane kadayıf götürünne böyle oluyormuş
bu o kadar az yemekten sonra beklenen bir şey cnm eger durdurabilirsen beim gibi yapmazsan sonuca ulaşacaksınOff deli gibi abur cubur yemek istiyorumKendimi zor durduruyorum şu an.Niye böyle oldu bilmiyorum.Bir de akşama annem mısır haşlayacakmış.Ben mısıra bayılırım.Nasıl yemeden duracağım ki
bu o kadar az yemekten sonra beklenen bir şey cnm eger durdurabilirsen beim gibi yapmazsan sonuca ulaşacaksın
1 tgane mısırdan bişi olmaz tatlım ye
2 saat arayla ayran çorbamı içiyorum.Bakalım ne olacak ?
2 taqne kadayıf derken???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?