- Konu Sahibi melekaysee
-
Aldığım dvd bozuk galiba,bir türlü açılmıyor,disk yok yazıyor takınca.
Öğle yemeğimi yiyorum,bir tabak yağsız karışık salata ve yağsız pişmiş tavuk göğsü.
Az önce alt komşum bir tabak sıcacık su böreği getirdi,bayılırım,önceden olsa 2dakikada hepsini yerdim,şimdi sadece baklava kadar minik bir dilim aldım,gerisini paketleyip buzluğa attım,bir misafir gelince çıkarır ikram ederim.kendimi alkışlıyorum:)
Sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
Aysun neden yatamadın bebiş mi uyutmuyor.
Bugün bende ara öğünümde pulbiberli acı yoğurt yiycem,çok iyi fikir,mis gibi ev yoğurdum da var ama ya iştahımı açarsa nehiiiir??
evet canım efe uyutmuyor yatağında yatırmaya çalışıyorum beni de istiyor yanında küçücük beşiğe 2 kişi yatınca uyuyamıyorum maalesef canımSağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
Bugün bende ara öğünümde pulbiberli acı yoğurt yiycem,çok iyi fikir,mis gibi ev yoğurdum da var ama ya iştahımı açarsa nehiiiir??
Sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
evet canım efe uyutmuyor yatağında yatırmaya çalışıyorum beni de istiyor yanında küçücük beşiğe 2 kişi yatınca uyuyamıyorum maalesef canım
Bu akşam misafir vardı,börekler,kurabiyeler,pastalar..
Ama ben tabiki yemedim. Benim kararım kesin ben bu kiloları hep o böreklerle,pastalarla almadım mı?
Kilolu bir aile dostumuz hanım var;" valla nasıl yemiyorsun anlamıyorum bir taneden bir şey olmaz ki" sözleriyle beni kandırma girişiminde bulundu.
Ama ben yer miyim? yemem.
O, kilolarına başka kilolar ekledi, ben ise türk kahvemi içerek midemi rahatlattım.
Mutlu ve huzurlu bir şekilde yatağıma giriyorum.
İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?