Meleğin diyet günlüğü

ben internetten indirmiştim ama hiç yapamadım..

bende alkışlıyorum seni

doktor acı pul biberin cok cok az metabolizmayı hızlandırdıgını soluyor..ama mide problemi olur gerek yok demişti..
sadece uzman lafı dinleyen bir inan olarak sadece yemeklere katıyorum bende

evet canım efe uyutmuyor yatağında yatırmaya çalışıyorum beni de istiyor yanında küçücük beşiğe 2 kişi yatınca uyuyamıyorum maalesef canım

kızlar bu sefer kesin başlamdım diyete gece eşime kahvaltı hazırladım sahur için norrmalde ben de atıştırırdım gözüm kaldı omlet ve çikolatada ama yemedim sabrettim sadece çay içtim..Azmediyorum tekrardan.kahvaltımda da diyet menüme döndüm
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 kk kadar helva ve peynir,4 zeytin 1 domates evde çavdar ekmeği yoktu diğer ekmektende yemek istemedim veeeeeee onu da başardım
Ara:6 badem 4 kuru erik
öğlen:1 kase çorba 1 kase yoğurt
akşam:3 ya da 4 adet köfte 1 kase çorba

Canım, pul biber metabolizmanı hızlandırır, öyle bir avuç koymayacağın için de birşey yapmaz Az koy, ne kadar istersen o kadar koy mideni etkileyeceğini sanmıyorum zaten yoğurt

mideni rahatlatır,yoğurtla beraber yiyorum ben içine atıyorum pul biberi ve acıkmıyorum tabi herkeste aynı olur mu bilmem

istersen bir kaç gün dene mide sorunu çekersen bırakırsın..
Ama tekrar söylüyorum,faydalı.

Akşam:yağsız tuzsuz bir kase makarna,domates,biber.Bugün yürüyüşe gidemedim,yarın sabah erkenden kalkıp tempolu yürüyüş yapıcam midem o kadar şiş geliyor ki hep şu regl döneminden

evet canım efe uyutmuyor yatağında yatırmaya çalışıyorum beni de istiyor yanında küçücük beşiğe 2 kişi yatınca uyuyamıyorum maalesef canım

umut ta öyle canım,karyolaya aramıza alınca ezmeyelim diye hazırol vaziyetinde yatıyorduk sonra beşiğin bir kenarındaki parmaklığını söküp karyolaya bitiştirdim,yapışık gibi oldu,3anyana rahat rahat uyumuş oluyoruz

Akşam yemeğimi yazmadım çünkü yemedim,canım bişey istemedi,zaten eve yeni geldim,oğlumun kuduz aşısının 4.dozu dünmüş ve ben atlamışım,unuttum.bu akşam saat 8de farkedince alelacele binip gittim,daha eve geleli yarım saat oluyor.

Ayrıca ben bu sabah 100mekik çektim,faydası olur mu onu bile bilmiyorum ama çekiyorum,göbeğimde yağ birikmesi var ondan kurtulmalıyım

Bu akşam misafir vardı,börekler,kurabiyeler,pastalar..
Ama ben tabiki yemedim. Benim kararım kesin ben bu kiloları hep o böreklerle,pastalarla almadım mı?
Kilolu bir aile dostumuz hanım var;" valla nasıl yemiyorsun anlamıyorum bir taneden bir şey olmaz ki" sözleriyle beni kandırma girişiminde bulundu.
Ama ben yer miyim? yemem.
O, kilolarına başka kilolar ekledi, ben ise türk kahvemi içerek midemi rahatlattım.
Mutlu ve huzurlu bir şekilde yatağıma giriyorum.
İyi geceler kızlar

Seni çok çok çok tebrik ediyorum

Ama ben ne yaptım.Sabah kalktım.Tel kadayıflı dondurma vardı.Ondan yedim kaşık kaşık Nasıl bir midesizlik bendeki.Benden başka kimse yoktur heralde gözünü açar açmaz dondurmaya saldıran.Yapamıyorum sanırım bu diyet işini Neyse kahvaltımı normal yaptım başka kaçamak yapmamayı diliyorum.
Kahvaltı: 5-6 çeri domates,1 salatalık,beyaz peynir,4 siyah zeytin,yeşilçay

Kaçamak yapma canım şöyle düşün "o tatlıyı yersem ne olacak,yemesem ne olacak?yersem,bir anlık mutluluk sonra pişmanlık,yemezsem belki canım çekecek ama beş dakika sonra yemediğim için mutlu olacağım."
Bu şekilde beyninle konuş tatlım işe yarıyor :)
İnan senin vücudunun o tatlıya hiç mi hiç ihtiyacı yok.Onun yerine meyve ye,hem vitamin hem su almış olursun daha sağlıklı beslenirsin :) İnanıyorum sana başaracaksın,hepimiz başaracağız :)
Sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gittim bir buçuk saate yakın yürüdüm,sahilde sabah serinliğinde yürümenin tadı hiçbir sporda yok :)
Kahvaltım: bir dilim kızarmış kepek ekmeği,yarım domates,bir salatalık,bir biber(hafif acıydı ki iyidir metabolizma çalışır),üç dört dal maydonoz.
Bir litre suyum bitti.Birazdan yeşil çay içeceğim

Sakın vazgeçme.Bu kiloları vücudunda görmek istiyor musun? Hayır.
Senin o kadar azimli insandan ne farkın var? Onlar yapabiliyorsa biz de yapabiliriz.
Her zaman inan,vücudunu sev,ona iyi gelen şeyler tüket,kötüleri hayatından çıkar

Vay be,kutluyorum seni nehircim,ben o kadar katı kualcı olamıyorum işte,az da olsa yiyorum,inanmazsınız her bişey yediğimde beynimin içinde şu arabesk şarkı çalıyor

madem yaşamaya geldik dünyayaaaaa
benim de herşeyden bir hakkım vardıııııır :)

üzülme duygucum bi midesiz sen değilsin,normalde evde akşamdan kalma tatlı,yaşpasta,dolma,sarma varsa ben kahvaltımı mutlaka onlarla yapardım,ama ben harbi pisboğazım ne yazık ki,bir kavanoz nutella bir kerede ekmeksiz kaşıklayarak yenir mi işte ben yerim,yerdim yani,artık eve almıyorum yememek için.

Kahvaltım:1dilim pideden yağsız tost,1çay bardağı portakal suyu ve aradan epey zaman geçti şimdi sütlü kahvemi içiyorum.tartıldım ben zayıflıyorum heeeey bu haftanın şampiyonu ben olucam görürsünüz.
Hep söylüyorum yine söyleyeyim siz olmasanız çoktan bırakırdım duygucum aynen senin gibi

İzmirliyim zaten canım ailem de burda Ege Üniversitesinde okuyorum haftasonları evde,haftaiçleri yurtta olacağım okul açılınca,eylül sonuna doğru :)
Ama yine de haftada bir de olsa buraya yazarım çünkü siz de bana güç veriyorsunuz en azından benimle beraber çabalayan insanlarla konuşmak iyi geliyor,siz de iyi ki varsınız :)

Yemiyorum bir daha o tarz sağlıksız şeyleri. Seneye mezuniyetim var liseden.Ben yıllar sonra o fotoğraflara bakarken pişman olmak istemiyorum.Lise mezuniyet fotoğraflarıma gururla bakmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…