Meleğin diyet günlüğü

Yemiyorum bir daha o tarz sağlıksız şeyleri. Seneye mezuniyetim var liseden.Ben yıllar sonra o fotoğraflara bakarken pişman olmak istemiyorum.Lise mezuniyet fotoğraflarıma gururla bakmak istiyorum.

İşte böyle kendini motive et canım sen azimli kızsın başaracaksın herkes yapabiliyorsa,sen daha güzelini yaparsın
Bir şey yemeden önce düşün,benim buna ihtiyacım var mı?Yersem ne olacak yemezsem ne olacak? beyninde tart,öyle karar ver.Zaten bir süre sonra iyice alışıp canın sağlıksız hiç bir şey istemeyecek :)

gunaydın pardon tünaydın kızlarr..dünde davetteydik biz bugunde ramazan bitene kadar bole olacak herhalde..yediklerimi yazacagım ugrarım tekrar

gunaydın pardon tünaydın kızlarr..dünde davetteydik biz bugunde ramazan bitene kadar bole olacak herhalde..yediklerimi yazacagım ugrarım tekrar

dunki iftar

2 tavuk kanadı ızgarada
1 kase hoşaf
1 büyük dilim karpuz
1 tane içli köfte
2-3 dilim pide

ara
1 porsiyon irmik helvası
2 top dondurma

sahur
2-3 dilim pide
yumurtalı patates
1-2 tatlı kaşığı reçel

Eeeee günaydın kızlar nerelerdesiniz

dün bütün gün dışardaydım geç döndüm ve çok yorgundum,giremedim.yediklerimi şimdi yazayım
öğlen oğluma köfte aldım,bir çatal pilav bir çatal patates 1köfte yarım bardak ayran ve yarım dilim ekmek yedim.
Akşam bir arkadaşıma davetliydim,1lahmacun,bol yeşillik 2lahana sarması yedim ve geç saatte yarım kase sütlü tatlı.ısrarlara dayanamadım küsecekti.

Ve bu sabah kahvaltım sütlü kahve bir lokma peynir 1.ay kaşığı marmelat ve kibrit kutusu kadar ekmek

Birazcık ta plates yaptım,insanlar farkediyor,zayıfladın diyorlar,aslında bu cumaya kadar toplamda 3kilo kadar vermiş olacağım,çok fark yok ama epey belli oluyor,şekle girdim,toparlandım,belki ideal kiloma yaklaştığım içindir,çok fazlalığım kalmadığı içindir.

Taaa 71den düştüm,61küsürlere,az değil dimi

Günaydın kızlar bugün oruçluyum.
Sahurda:bir dilim kızarmış kepek ekmeği,domates,peynir ve ılık limonlu su içtim.Bir kaç gündür mide ağrısı çekiyorum hazımsızlık var ve hala bir çare bulamadım.. ne yaptıysam işe yaramadı inşallah bünyem alışma sürecindedir ve düzelir..

3-4 kilo yaklaşık 1 beden farkediyor canım farketmez mi?ne güzel

Ben bugün niyetliyim kızlar.
Sahurda: 2 dilim börek,peynir,zeytin,1 dilim kavun,2-3 dilim şeftali

Allah kabul etsin kızlar

dun sahur
1,5 ev poğacası
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı recel
1 parca ekmek
şekersiz cay

iftar
1 kase corba
büük 1 dilim karpuz
salata
1 parca pide

birazdan bir şeyler daha atıştıracagım

İftar: 1 kase tarhana çorbası,1 yemek kaşığı keşkek,2 pirzola,salata
Ara: 2 top sade dondurma
Çok oldu biraz ama tüm gün aç olmanın sonucu

Melekçim hayat pek iyi gitmiyor ne yazık ki,eskiden bişeylere üzüldükçe tatlılara saldırırdım,yemek yeme atakları geçirirdim,nefes alamayacak hatta kusacak kadar yerdim,sonrası suçluluk,pişmanlık,öfke utanma gibi duygular...şimdi bunu yapmıyorum,bu bile bir başarı,bir mutluluk sebebi benim için,çok kötü iki gün geçirdim ama bu sefer yemeğe saldırmadım.

Bugün öğle yemeğim yine 1lahmacun ne yazık ki,ama ayça kayayı izlemiştim bir programda,bir kişi bir öğünde bir buçuk adet lahmacun yiyebilir demişti ama diyette değil tabi normal zamanda.ayran falan içmedim kaloriyi yükseltmemek için.akşam yemeğim 1küçük tabak zeytinyağlı bamya yemeği ve 1dilim pasta.
Arkadaşım aradı,moralimi düzeltmek için pasta almış gelmiş kızcağız,mecburen bir dilimini yedim ama tüm kalanını apartmana dağıttım,koca pastadan bir lokma bırakmadım.daha da bişey yemem yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…