Meleğin diyet günlüğü

Canım ya sıkma canını.hiçbir şey senden değerli değil ki

HAYATıN neden iyi gitmiyor cok ozel değilse..paylaşmak iyi gelir anlatmak istersen..
canım ayran kaloriyi yükseltmez aksine yediğin beyaz unun kıymanın glisemik endexini düşürür sağlıklıdır bir sonraki öğüne tokluk saglar..1 lahmacun bence fazla değil zaten 2 dilim ekmek+1 porsiyon et+1 tatlı kaşığı yağa denk geliyordu sanırım

umarım çok büyük bir sorun yoktur..çözümlenecek hallolacak bir şeydir

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...
ben de senin tam tersindim ne zaman üzülsem yemek yiyemez aç dolanır midem bir şey kaldırmazdı.ne olduysa oldu bu diyetten sonra ne zaman canım sıkılsa yemeğe sarıyorum geçen gün canım sıkıldı oturdum bir sürü şey yedim sıkıntıdan.doğal olarak diyet miyet kalmamış oldu o gün

Günaydın kızlar,
hepinize teşekkür ederim canlarım,geçti şükür,iyiyim şu anda.bu aralar eşimle bazı sorunlarımız var ve gerçekten öyle 2gün yaşadık ki artık dönüşü yokmuş herşey bitmiş bitmek zorundaymış gibi göründü gözüme,ağlamaktan sesim kısıldı.
Sonra karar verdim,her ne yaptıysan (ki o kabul etmiyor ve ben ispatlayamıyorum,sonra ben kızkanç,senaryocu,kuşkucu,hasta durumuna düşüyorum,cevapsız sorular,yerine oturmayan mantıksız ayrıntılar beni kemiriyor,sorun bu) ya da yapmaya yeltendiysen bunu önemsemiyorum,unutuyorum,yeter ki devam ettirme ve surat asma küslük olmasın,bu akşam eve geldiğinde hiçbirşey olmamış gibi devam edelim dedim çünkü kavgalardan inanılmaz yoruldum ruh sağlığım bozuldu,o da ben de çocuğumuz da çok ciddi hırpalandık.dediğimi yaptı,şu anda huzurluyum,biraz rahat ve geniş olmaya çalışıyorum,evlilik böyle birşey,ha diyince arkanı dönüp gidemiyorsun,ve artık bütün kalbimle şuna inanıyorum

MUTLU EVLİLİK YOKTUR

içimi döktüm,kusura bakmayın,ilk defa böyle özel bir durumu internet ortamında paylaşıyorum,kızkardeşim bile bilmez,aileme asla anlatmam

Tekrar günaydın diyeyim kızlar,bugün benim için de yepyeni bir gün olacak,dünden çok farklı olacak,bana da günaydın

kahvaltım 1dilim tam bugday ekmeği,1tatlı kaşığı peynir,1zeytin ve sütlü kahve

Evlilik hakkında çok yorum yapabileceğimi düşünmüyorum malum yaşın küçük hepinizden.Ama her ne yaşandıysa bir daha o sorunları yaşamazsın umarım.
Sen kilolarını verip daha da güzelleştikçe o sana yaptıklarına pişman olup sana hayranlıkla bakacaktır diye düşünüyorum

Merhaba günaydın kızlar... ya bişi sorucam ben bugün adet oldum ve yaklaşık 5 gündür kilom çakıldı kaldı diyetime devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım veya geç saatte yemedim ama önce tıkır tıkır giden kilo takıldı kaldı ne zaman tekrar düşmeye başlar sizce?

Sen diyetini bozma, vücut alışınca tekrar gitmeye başlar hem regl döneminde böyle olması doğal.Şuanda ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum malesef. Hiç bozmadan devam et,detin bitince gitmeye başlar tekrar :)

ara:bir armut
Öğlen:bir kase yoğurtlu semizotu,pulbiberli
Sabahtan beri su içiyorum,şekerli suyu hiç sevmem ama ağrılarıma iyi geldi.bir bardak şekerli ılık su içtim şimdi normal su içiyorum bir buçuk litre içtim.
Şu ağrılardan kaç senedir kurtulamadım her ay çekiyorum ya

Nooluyoruz melekçim herkesten tek tek alıntı yapılmış günaydın denmiş ben atlanmışım?? :)

naber canım sen evine dönmüşmüydün,tartılıyor musun nasıl gidiyor eksilme var mı?
Ben adet oldum,takıldım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…