- Konu Sahibi melekaysee
-
Melekçim hayat pek iyi gitmiyor ne yazık ki,eskiden bişeylere üzüldükçe tatlılara saldırırdım,yemek yeme atakları geçirirdim,nefes alamayacak hatta kusacak kadar yerdim,sonrası suçluluk,pişmanlık,öfke utanma gibi duygular...şimdi bunu yapmıyorum,bu bile bir başarı,bir mutluluk sebebi benim için,çok kötü iki gün geçirdim ama bu sefer yemeğe saldırmadım.
Bugün öğle yemeğim yine 1lahmacun ne yazık ki,ama ayça kayayı izlemiştim bir programda,bir kişi bir öğünde bir buçuk adet lahmacun yiyebilir demişti ama diyette değil tabi normal zamanda.ayran falan içmedim kaloriyi yükseltmemek için.akşam yemeğim 1küçük tabak zeytinyağlı bamya yemeği ve 1dilim pasta.
Arkadaşım aradı,moralimi düzeltmek için pasta almış gelmiş kızcağız,mecburen bir dilimini yedim ama tüm kalanını apartmana dağıttım,koca pastadan bir lokma bırakmadım.daha da bişey yemem yatarım
Melekçim hayat pek iyi gitmiyor ne yazık ki,eskiden bişeylere üzüldükçe tatlılara saldırırdım,yemek yeme atakları geçirirdim,nefes alamayacak hatta kusacak kadar yerdim,sonrası suçluluk,pişmanlık,öfke utanma gibi duygular...şimdi bunu yapmıyorum,bu bile bir başarı,bir mutluluk sebebi benim için,çok kötü iki gün geçirdim ama bu sefer yemeğe saldırmadım.
Bugün öğle yemeğim yine 1lahmacun ne yazık ki,ama ayça kayayı izlemiştim bir programda,bir kişi bir öğünde bir buçuk adet lahmacun yiyebilir demişti ama diyette değil tabi normal zamanda.ayran falan içmedim kaloriyi yükseltmemek için.akşam yemeğim 1küçük tabak zeytinyağlı bamya yemeği ve 1dilim pasta.
Arkadaşım aradı,moralimi düzeltmek için pasta almış gelmiş kızcağız,mecburen bir dilimini yedim ama tüm kalanını apartmana dağıttım,koca pastadan bir lokma bırakmadım.daha da bişey yemem yatarım
ben de senin tam tersindim ne zaman üzülsem yemek yiyemez aç dolanır midem bir şey kaldırmazdı.ne olduysa oldu bu diyetten sonra ne zaman canım sıkılsa yemeğe sarıyorum geçen gün canım sıkıldı oturdum bir sürü şey yedim sıkıntıdan.doğal olarak diyet miyet kalmamış oldu o günMelekçim hayat pek iyi gitmiyor ne yazık ki,eskiden bişeylere üzüldükçe tatlılara saldırırdım,yemek yeme atakları geçirirdim,nefes alamayacak hatta kusacak kadar yerdim,sonrası suçluluk,pişmanlık,öfke utanma gibi duygular...şimdi bunu yapmıyorum,bu bile bir başarı,bir mutluluk sebebi benim için,çok kötü iki gün geçirdim ama bu sefer yemeğe saldırmadım.
canım ayran kaloriyi yükseltmez aksine yediğin beyaz unun kıymanın glisemik endexini düşürür sağlıklıdır bir sonraki öğüne tokluk saglar..1 lahmacun bence fazla değil zaten 2 dilim ekmek+1 porsiyon et+1 tatlı kaşığı yağa denk geliyordu sanırım
şu glisemik endeks olayını hiç bilmiyorum,bilsem içerdim,biraz araştırayım öğreneyim.
Bir de kızlar regl olunca ne oluyordu daha mı ağır çıkıyorduk,ben 2gündür adetliyim gram fatrkedemedim,bu cuma 1kilo bile verememiş olucam böyle giderse
Merhaba günaydın kızlar... ya bişi sorucam ben bugün adet oldum ve yaklaşık 5 gündür kilom çakıldı kaldı diyetime devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım veya geç saatte yemedim ama önce tıkır tıkır giden kilo takıldı kaldı ne zaman tekrar düşmeye başlar sizce?
bugünlük açılış benden olsun kızlar günaydınnnnnn
Günaydın
Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,beyaz peynir,4 siyah zeytin,yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?