- Konu Sahibi melekaysee
-
canım bugün kahvaltıda çok yedim ondan yazmadım miktarı omlet de kaşarlı sucukluydy canım.Makarna da yoğurtluydu çok az salça sosu vardı çok fazla yağlı yemek yapmam canım çok az yağla yaparım yemeklerimi.Hem ben şişman değilim ki yaaa.birazcık göbeğim varGüldürdün beni duygu,mısır kuru bakliyat sonuçta,pişince çok su çeker,çiğ halde bile 100 gr'ı 350 400kalori civarıdır,bişeyolmaz yani,lifli gıda sonuçta.
Aysuncum ekmek miktarını niye yazmıyon ki çok mu yiyon yoksam???
Karışık omlet dediğin sebzeli mi yani,o sebzeler de yağda kızarıyor tabi öncesinde,haşla anacım yumurtanı.
Yoğurtlu makarnana da şöyle biberli naneli yağı cos diye döktüysen tebrikler arkadışım,aha bu iştahla senle ben ömür boyu şişman olmaya mahkumuz,zayıflasak ta alırız kaçarı yok :):)
Canım olsun sen yine de kendini zorla az ye,ne yersen gel buraya yaz,ben buraya yazarken çok olacak korkusuyla az yiyorum kendimi motive ediyorum
Bugün tartıldım 62.5 olmuşum bir buçuk kilo vermişim çok sevindim
Bu arada günaydınn kızlarrrrr
Günaydın kızlar.önce kilomu yazayım
başlangıç:64.4
geçen hafta:63.2
bu hafta:62.2
geçen cumadan bu cumaya 1kg vermişim,toplamda verdiğim de 2,2kg. İyi sayılır,ağır gidiyorum ama dediğim gibi misafirlerime hazırladıklarımdan yedim,pastalar poaçalar,dolmalar falan.
Melek ocak ayında ben 71kiloydum ve hava çok soğuktu,oğlum sık hastalandığı için zorunlu haller dışında hiç dışarı çıkmadım ve yaptığım diyetle birbuçuk ayda 8kilo verdim.sonra sokağa çıkmaya başladığımda insanların bana nasıl zayıfladın hastalık mı atlattın gibi sorular sorması,hiç soramayanların bile şaşkın bakışları çok komikti.
Ben daha kahvaltımı etmedim,hem çok açım hem canım bişey istemiyor.melek orucunu allah kabul etsin canım.
Duygu hadi uyan artık,tartıl bakalım ne kadar verdin.
Nehircim sana da alkış,işte böyle bir kilo bir kilo derken bir bakacaksın bütün fazlalıklar gitmiş.azar azar vermek daha sağlıklı,hızla verilen hızla da alınıyor.
Kızlar ben daha 2,2kilo verdim ama sanki 5kilo vermiş gibi görünüyorum,göbeğim küçüldü,kollarım bedenim inceldi,yüz ifadem değişti,hafifledim.
Renesme,UmutCan kocaman tebrik ediyorum ikinizi de
Ben 59.7 çıktım kızlar.Bu hafta -700 gr. gitmiş. Toplam 2.300 gitti 2 haftada
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?Geçmişi okudum herkes çok iyi gidiyor.aynı zamanda kilolar da gitmiş.Darısı bana artık ben bu hafta hiççç diyet yapmadım 300 gram vermişim toplamda 65 kiloyum.Heralde en kilolunuz benim.neyse azmedeyim de katılayım aranıza.Benim moralim çok bozuk sıkıldım diyettende Güya eylülde okullar açılınca 60 olacaktım ama nerdee bu gidişle 65 sabitlenecek son bir atak yapmam lazım benim. Ayşe tatile çıkmışsın oh ne güzel darısı bana diyeceğim ama ancak seneye benimki bu sene tatil yapamadım malum yeni doğurdum bebeiş çok küçük daha.bu arada ben aysun
Bir de şu yeşil çayı sorayım arkadaşlar,sallama poşet şeklinde olanlardan mı alıyorsunuz,bir de etkisi var mı gerçekten,neden içiyorsunuz,tadı kötü değil mi?
Ay ne çok sordum ha cehennem zebanisi gibi :)
bi ara içmiştim midemi ağrıtmıştı ama tavsiye ediyorsanız birdaha deneyeyim
canım bugün kahvaltıda çok yedim ondan yazmadım miktarı omlet de kaşarlı sucukluydy canım.Makarna da yoğurtluydu çok az salça sosu vardı çok fazla yağlı yemek yapmam canım çok az yağla yaparım yemeklerimi.Hem ben şişman değilim ki yaaa.birazcık göbeğim varboyum uzun ya zayıf duruom
kıs duyguş napıyon süper kilo vermişsin?
Bu hafta minik verdim ama buna da şükür 60'ın altına inmeyi başardım en azından
Her şeyden ye az az ye. :) En azından korursun böylece kilonu
Annem de bugün tutturdu ekmek kadayıflı dondurma alalım diye.Yok anne alma dedim.Dayanamamış alacakmış ama markette kalmamış ondan
Günaydın şekerleeeer
güzel bir diyet gününe daha başlıyorum.
Dün iftara arkadaşımı davet ettim ve akşam yemeğinde kendime izin verdim,yarım porsiyon ana yemeğimden,2kaşık havuç mezesi,1kaşık pilav ve bir parça tavuk yedim.geç saatte de 1porsiyon tatlı yedim,melekoruçlu olduğ*n için yemek ve tatlının adını yazmadım.yani dün akşam diyette değildim,abartmadan normal yemeğimi yedim.
Ve kahvaltım:1dilim tam bugday ekmeği,1kkpeynir ve sütlü kahve
Günaydın fıstıklarr
Sabah erkenden kalkıp yine yürüyüşümü yaptım,şimdi kahvaltımı yapıyorum: domates,salatalık,biber,kepekli ekmek ve yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?