Meleğin diyet günlüğü

canım bugün kahvaltıda çok yedim ondan yazmadım miktarı omlet de kaşarlı sucukluydy canım.Makarna da yoğurtluydu çok az salça sosu vardı çok fazla yağlı yemek yapmam canım çok az yağla yaparım yemeklerimi.Hem ben şişman değilim ki yaaa.birazcık göbeğim var boyum uzun ya zayıf duruom

Renesme,UmutCan kocaman tebrik ediyorum ikinizi de
Ben 59.7 çıktım kızlar.Bu hafta -700 gr. gitmiş. Toplam 2.300 gitti 2 haftada

kızlar süpersiniz tebrik ederim

sagol cnm cokta tatil değil ailemin yanına geldim.

ben acık alıyorum her türlü paketli şeye karsıyım

canım senn boyun cok uzun sorun etme artı emziriyorsun sen cok norma iştahlı olman ama birazcık dengelemeye calış..yeşillikten destek al cok doyuruyor

kızlar kilomu kaç yazsam bilmiyorum
dijital tartı yok ilk geldiimde tartı ac karnına 68 gosteriyordu dun 66 görünüyordm sabah 64 gosterdi..yani 64 diyim ben bari..kilo almadıgıma eminim göbegim küçülüyor sanki

dun sahur menum yazayım
yaklasık 1 yufka buyuklugunde ıspanak gözleme
1 kase hoşaf
1 bardak sekersiz çay
1 cay kaşıgı vişne receli

yiyip direk yatıyorum hareket neredeyse sıfır oruçla kilo vermek cok zorrrrrrrr

Allah kabul etsin canım :) Ramazandan sonra devam edersin sen de

Akşam: 1 parça somon(avuç içinden biraz büyük),salata

Her şeyden ye az az ye. :) En azından korursun böylece kilonu
Annem de bugün tutturdu ekmek kadayıflı dondurma alalım diye.Yok anne alma dedim.Dayanamamış alacakmış ama markette kalmamış ondan

Evet ya zayıf olmalıyım ben her ne kadar şu yaşıma kadar her zaman tombiş olsam da
Sen de haklısın.Bir de anne yemekleri olunca dayanamıyor insan Yine de en az zararla çıkmaya çalış :)

Günaydın fıstıklarr
Sabah erkenden kalkıp yine yürüyüşümü yaptım,şimdi kahvaltımı yapıyorum: domates,salatalık,biber,kepekli ekmek ve yeşil çay

Günaydın şekerleeeer

güzel bir diyet gününe daha başlıyorum.
Dün iftara arkadaşımı davet ettim ve akşam yemeğinde kendime izin verdim,yarım porsiyon ana yemeğimden,2kaşık havuç mezesi,1kaşık pilav ve bir parça tavuk yedim.geç saatte de 1porsiyon tatlı yedim,melekoruçlu olduğ*n için yemek ve tatlının adını yazmadım.yani dün akşam diyette değildim,abartmadan normal yemeğimi yedim.
Ve kahvaltım:1dilim tam bugday ekmeği,1kkpeynir ve sütlü kahve

Nehir sporun için alkış
Kahvaltı: 1 minik dilim peynir,1 yumurtanın beyazı,3 siyah zeytin,domates,salatalık,yeşilçay

yaz tatlım yaz sorun değil..afiyet olsun..

Günaydın fıstıklarr
Sabah erkenden kalkıp yine yürüyüşümü yaptım,şimdi kahvaltımı yapıyorum: domates,salatalık,biber,kepekli ekmek ve yeşil çay

spor süper..bende oruç olsam bile işin ucunu bırakmıyorum en azından esneklik için pilates lastiğiyle egzersiz ve 10-20 mekik belim fazlasına dayanmıyor

dün iftarda
4-5 kaşık nohut
4-5 kaşık pilav
1-2 parca karpuz
1 kase yogurt

ara
1 dilim revani

sahur
1 küçük tabak menemen
1-2 dilim pide
1 kase yogurt
1 bardak şekersiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…