- Konu Sahibi melekaysee
-
canım ayran kaloriyi yükseltmez aksine yediğin beyaz unun kıymanın glisemik endexini düşürür sağlıklıdır bir sonraki öğüne tokluk saglar..1 lahmacun bence fazla değil zaten 2 dilim ekmek+1 porsiyon et+1 tatlı kaşığı yağa denk geliyordu sanırım
şu glisemik endeks olayını hiç bilmiyorum,bilsem içerdim,biraz araştırayım öğreneyim.
Bir de kızlar regl olunca ne oluyordu daha mı ağır çıkıyorduk,ben 2gündür adetliyim gram fatrkedemedim,bu cuma 1kilo bile verememiş olucam böyle giderse
regl olunca artı bile cıkabilirsin normal cnm
Merhaba günaydın kızlar... ya bişi sorucam ben bugün adet oldum ve yaklaşık 5 gündür kilom çakıldı kaldı diyetime devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım veya geç saatte yemedim ama önce tıkır tıkır giden kilo takıldı kaldı ne zaman tekrar düşmeye başlar sizce?
Al benden de o kadar,balon gibi şiş hissediyorum üstelik.
Huhuuu meleeeeeeek uyan artık
ara:bir armut
Öğlen:bir kase yoğurtlu semizotu,pulbiberli
Sabahtan beri su içiyorum,şekerli suyu hiç sevmem ama ağrılarıma iyi geldi.bir bardak şekerli ılık su içtim şimdi normal su içiyorum bir buçuk litre içtim.
Şu ağrılardan kaç senedir kurtulamadım her ay çekiyorum ya
Nooluyoruz melekçim herkesten tek tek alıntı yapılmış günaydın denmiş ben atlanmışım?? :)
naber canım sen evine dönmüşmüydün,tartılıyor musun nasıl gidiyor eksilme var mı?
Ben adet oldum,takıldım sanki
ne ağrısı canım bu?
Adet sancısı canım ya benim çok sancılı geçiyor ilk günSıcak su torbası koydum sabahtan beri yatıyorum haliyle bu hafta şişkinlik var üstümde,ağrı,sancı berbat haldeyimm.
İlk gün diye böyle,geçer yarına ama baya çektiriyor işte.
umutcn,aynı takılma bende de var,yine de diyeti bozmadım yarın sabah iyi olursam yürüyüşe gideceğim :)
ne zaman diyete başladın kaç kilo verdin bunlar cok oneemli..ara ara duruyor cunku kilo veme..
caanım beni cok gec uyandım sabah 5'e kadar oturup kardişle film seyrediyorum sahur yapıp yatıyorum dolayısıyla cok geckalkıyorum
üzerine bayram temizliği yapıyoruz
aslında evimin ciddi temizliğe ihtiyacı var,çocuklu yatılı misafirim vardı,herşey kirlendi ister istemez ama acelem yok,bize mayram mayram gelmez,burda kimsemiz yok
cnm 30 temmuzda başladım 4 kilo verdim 90 dan 86 düştüm boyum 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?