Meleğin diyet günlüğü

umutcan şimdi gordum alıntı yapmayın dediğini

öncelikle Mutlu evlilik yoktur deme canım kendini öyle kodlama koşullama..sonuçta çocugun var ve senin söyleminden hissettiklerinden enerjinden etkilenecektir..evliliği kötü bilmesin mutlu olan bir sürü insan var.

başka konular dışında güven konusunda elim ayağım bağlanıyor hiç bir şey söyleyemiyorum..başka bir konu olsa yorum yapılabiliyor çözüm bulunuyor ama güven zedelenmesine hiç yorum yapamıyorum.
Kesinlikle haklısın kaba bir tabir vardır "bekara karı boşaması kolay derler"
kimse ole kolayca yuvasını yıkıp gidemez..ama güven zedelenmesi varsa bunun üstünü kapatma derim..aile psikologundan yardım alabilirsin..illa eşinin de gitmesi gerekmiyor bu durumlarda belki her şeyi yapan ve hiç bir şey yapmamış gibi davranan eşinde olsa.. bir sürü örnek var senin gitmen bu yükü üzerinden atmak,karar vermek veya bir şeyleri ertelemek için en azından çözüm olacaktır..
Olayın içinde olmadığımız için bilemiyoruz tabi Allah yardımcın olsun canım..Umarım çözülür..
zaten bole şeyler aileye yansıtılmamalı istediğin zaman dertleşebilirsin.kabul edersen fikir alışverişi yaparız..

Son düzenleme:
Nehircim sana da geçmiş olsun,eskiden benim de ciddi adet sancılarım olurdu,son yıllarda 6iç kalmadı,tuvalette ancak farkediyorum adet olduğumu.acaba kansızlıkla ilgili olabilir mi diyorum,hamilelikte ve doğumdan sonra çok fazla demir ilacı aldım,sanki sonrasında sancım olmadı hiç

öğle yemeğimde 1tabak sebze yemeği 2kaşık pilav ve 1kase salata yedim ama doymadım öldüm kıvrandım gittim bir sütlü kahve yaptım bir parçacık çikolatayla içtim onu da ara öğüne sayıyorum bir daha sebze yemiycem ya doymuyorum ben,proteinin gözünü seveyim:)

ne zaman diyete başladın kaç kilo verdin bunlar cok oneemli..ara ara duruyor cunku kilo veme..

ne ağrısı canım bu?

sana ayrıca cevap verdim cnm..
yok canım eylülün ilk haftasına donecegim donmuş olsam hep nette olurum boll bol muhabbet ederdik..
şimdi mutfak dolaplarını sildim birazdan devam edecegim..sen nasıl oldun iyisindir umarım

ne ağrısı canım bu?

Adet sancısı canım ya benim çok sancılı geçiyor ilk gün Sıcak su torbası koydum sabahtan beri yatıyorum haliyle bu hafta şişkinlik var üstümde,ağrı,sancı berbat haldeyimm.
İlk gün diye böyle,geçer yarına ama baya çektiriyor işte.
umutcn,aynı takılma bende de var,yine de diyeti bozmadım yarın sabah iyi olursam yürüyüşe gideceğim :)

benim sancılı olmaz sadece şiş olurum..bazı bitki çaylarıii geliyormuş bir araşı istersen
gecmiş olsun

Son düzenleme:
teşekkür ederim melekçim yorumun için,aile psikoloğuna gidebilirim gerçekten iyi fikir,nasıl olacak devlet hastanelerinde var mıdır?
benim geçmişten gelen ciddi güven problemim var zaten,babamın çocukluğumda bekar bir erkek gibi sevgili değiştirip durmasından ve tüm bunları gözümüzün önünde yaşamasından kaynaklanıyor,aşırı kuşkucu,kıskanç ve kaybetme korkusuna sahip bir insan olduğumun farkındayım,üzerine eşime duyduğum çok büyük sevgi ve onun bazen bu kuşkularımı tetikleyecek davranışlarda bulunması.....işte bizim sorunumuz bu.ve belki inanmazsın eşim etrafında parmakla gösterilen bir insandır,arkadaşlarının eşleri arayıpta kocalarının benim eşimle olduğunu öğrenince içleri rahat eder yani o derece,ama gelgelelim bir şekilde sorun yaşıyoruz,ben yanına gelince bilgisayarda bişeyler yazarken aniden kapatması mesela beni delirtiyor,ona sorarsan ben onu huy sahibi etmişim,herşeyi sorun ettiğim için okey oynasa geyik bile yapsa ben gelince kapatıyormuş.yani öyle ciddi ilişkisi var falan demiyorum,belki yazdıklarımdan bunu anladın bilmiyorum

caanım beni cok gec uyandım sabah 5'e kadar oturup kardişle film seyrediyorum sahur yapıp yatıyorum dolayısıyla cok geckalkıyorum
üzerine bayram temizliği yapıyoruz

aslında evimin ciddi temizliğe ihtiyacı var,çocuklu yatılı misafirim vardı,herşey kirlendi ister istemez ama acelem yok,bize mayram mayram gelmez,burda kimsemiz yok

aslında evimin ciddi temizliğe ihtiyacı var,çocuklu yatılı misafirim vardı,herşey kirlendi ister istemez ama acelem yok,bize mayram mayram gelmez,burda kimsemiz yok

beimde annemin evi zaten cnm..
yazdıklarını okudum..cnm bunun gecmişe dayalı olmasının farkında olman cok cok güzel..birçok insan bunun farkında değil bunu kıskançlık ve sevmeyle eşleştiriyor..belliki bir sıkıntı var sen senin olanı kabul ediyorsun..ancak eşin herhangi bir şeyi gizlemeside normal değil bence..belki haklı hiç bişi yok bellkide normal olmayan şeyler var..bundan emin olamazsın..psikolog en azından duygularını ve ne yapman gerektiğini kanaliz edecektir.sen anadoluda mısın avrupada mı?
devlet hastaneleri bu konuda cok ii değil diye biliyorum ama taksim araştırmanın psi.servisi iyi diye duydum..eğer gücün yeterse özele git derim..ama gideceğin kişi pskolog olması yanında özel olarak aile ve evlilik danışmanı olmalı..tvde falan psi.ole soyluyor..özel alanlarda da egitim almalı diye..bu konularla normal üstü ilgiliyim :) özelden kitap vs yazabilirim..
Çok yürekten diliyorum umarım (önce kendi içinde)halledersin..

cnm 30 temmuzda başladım 4 kilo verdim 90 dan 86 düştüm boyum 175

bazen yavaslaması ve durması normal diyo diyetisyenler..15 günde 4 kilo vermişsin baya iyi hızlı olmuş o yüzden yavaşlamış olabilir..
gel sende katıl bize..gerci günlüğü açan benim ve oruç tuttuğum için kilo verme sürecinde değilim ama eylüllde bomba gibi devam edeceğim..

Avrupa yakasındayım canım,bir de şöyle bir durum var,eşim bana hep sen hastasın git tedavi ol der tartıştığımız zaman,şimdi ben evet sen sütten çıkmış ak kaşıksın ve ben ruh hastasıyım demiş olucam ona.of ya.inan ki belki çok yadırgayacaksın ama şu anda bir deve kuşu gibi kafamı kuma gömmek ve hiçbirşey olmamış gibi davranmak,öyle düşünmek istiyorum çünkü gerçekten inanılmaz yoruldum.bir süre böyle devam etmek istiyorum,tek istediğim huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…