- Konu Sahibi melekaysee
-
bazen yavaslaması ve durması normal diyo diyetisyenler..15 günde 4 kilo vermişsin baya iyi hızlı olmuş o yüzden yavaşlamış olabilir..
gel sende katıl bize..gerci günlüğü açan benim ve oruç tuttuğum için kilo verme sürecinde değilim ama eylüllde bomba gibi devam edeceğim..
Aa yeni arkadaşımız varmış,hoşgeldin kevok.
Sana da günaydın nehircim.
Aa yeni arkadaşımız varmış,hoşgeldin kevok.
Sana da günaydın nehircim.
Hoşbuldum canım saolasın... bu sefer başarabilirim inşallah... kilo fazlam çok çabuk gitse diye umut ediyorum... genelde 78 kiloydum son 6 ayda aldım 90 oldum şimdi 86... yeni alınan kilolar çabuk gider diye duymuştum ama pek de çabuk olmuyor:44: bu arada adım aylin
Aylincim bebek istiyorsan kesinlikle öce zayıfla derim çünkü doğumdan sonra ortalama bir 10kilo daha yapışıyor üzerine,üstelik vücudun deforme olduğu için bu on kilo eskisinden daha kötü görünüyor.sonra toparlanıyor biraz ama çok zaman istiyor
Aylincim günde en az bir dilim ekmek ye ama sabah kahvaltısında ye, yoğurt yemen süper hele ki pulbiberli yiyiyormuşsun ben de öyle yapıyorum :)
Günde en az iki meyve ye aralarda, spor da yaptın mı tamamdır gitmeye başlayacak kilolar :)
En az 2-2,5 litre su iç,sabahları ılık limonlu ya da elma sirkeli su iç aç karnına mideyi rahatlatır.
Çaylarına da tarçın koy biraz,tatlı isteğini bastırır.
Bebiş istiyormuşsun inşallah en yakın zamanda olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?