Meleğin diyet günlüğü

Eee bu arada bayramda diyete devam edebilecek misiniz kızlar?
Ben ederim valla,gidecek çok kapım yok çünkü,belki bir revani yaparım gelen giden olursa diye,bir tek o zorlar beni.

Verdiğin linke henüz bakmadım melekçim,glisemik endeksle ilgili olana,bakıcam teşekkür ederim

Günaydın kızlar,hadi uyanın artık sizi bekliyorum.gece 4te yattım sabah 7de oğlum uyandı,sarhoş gibiyim,çay içiyorum uyanabilmek için.
Kahvaltım 1dilim ekmek
kk kadar peynir
2zeytin
şekersiz çay

Memnuniyetle katılırım cnm ben de bebek istiyorum o yüzden başladım artık... ama bu sabah tartıda 300 gr fazla çıktı çok sinirlendim ama vazgeçmiycem....

Günaydın bu arada kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz az yağlı peynir
3 zeytin
domates salatalık
ben ekmek yemiyorum hiç aram çok yok zaten...

Günaydın :)
Kevokcum tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği al,kahvaltıda bir dilim ye,diyette kabızlığı önler ve bağırsaklarını çalıştırır lif kaynağıdır.
Sabah yine yürüyüşümü yaptım hatta kendimi kaptırıp çok yürümüşüm, bir de eve geri döndüm ordan :)
Şimdi kahvaltımı yaptım: yarım domates,bir acı biber,bir yumurtadan yağsız bir omlet yaptım,bir dilim kızarmış kepek ekmeğiyle yedim.
Yürüyüş yapınca kendimi dinç hissediyorum ne ağrı kaldı ne bir şey :)

Aa yeni arkadaşımız varmış,hoşgeldin kevok.
Sana da günaydın nehircim.

Hoşbuldum canım saolasın... bu sefer başarabilirim inşallah... kilo fazlam çok çabuk gitse diye umut ediyorum... genelde 78 kiloydum son 6 ayda aldım 90 oldum şimdi 86... yeni alınan kilolar çabuk gider diye duymuştum ama pek de çabuk olmuyor:44: bu arada adım aylin

Ne yersen gel buraya yaz biz sana destek oluruz,az az sık beslen,spor yap bak ne güzel gidecek o kilolar :) moralini yüksek tut canım

Aylincim bebek istiyorsan kesinlikle öce zayıfla derim çünkü doğumdan sonra ortalama bir 10kilo daha yapışıyor üzerine,üstelik vücudun deforme olduğu için bu on kilo eskisinden daha kötü görünüyor.sonra toparlanıyor biraz ama çok zaman istiyor

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar... şimdiden desteği hissettim eksik olmayın ben 3 öğün küçük porsiyonlarla ekmeksiz yiyorum ne varsa evde sabahları polen içiyorum 1 çay kaşığı arada da genelde bol pul biberli ev yapımı yoğurt yiyorum 1 kase ve akşam 5 ten sonra yemeği bırakıyorum. böyle işte bu sisteme alıştım sayılır 2 haftadır... bayram dönüşü bi de spora başlarsam süper olacak

üffffffffffff sorma ya ne zormuş şimdiden mücadeleye başladım sigara alkol kahve kilo... sanırım ben anne olmak için tasarlanmamışım ama işte bakalım... zorla sağlıklı yapacak bebek özlemi beni

Aylincim günde en az bir dilim ekmek ye ama sabah kahvaltısında ye, yoğurt yemen süper hele ki pulbiberli yiyiyormuşsun ben de öyle yapıyorum :)
Günde en az iki meyve ye aralarda, spor da yaptın mı tamamdır gitmeye başlayacak kilolar :)
En az 2-2,5 litre su iç,sabahları ılık limonlu ya da elma sirkeli su iç aç karnına mideyi rahatlatır.
Çaylarına da tarçın koy biraz,tatlı isteğini bastırır.
Bebiş istiyormuşsun inşallah en yakın zamanda olur :)

kızlar günaydın geçmşi okudum veee geldim beni hiçç sormayın aranıza katılmaya layık gömüyorum kendimi malum diyeti bıraktım gibi bi şey buraya gelip şunu yedim demek de olmuyor işte.bayrama kadar sporla göbeğimi sıkılaştırmalı ve 1 2 kilo vermeliyim ama yapamıom ya.benden size tavsiye hedefinize ulaşmadan sakın diyeti bozmayın sonrası benim gibi olur valla...
umutcuğum yazdıklarını okudum ne desem bilemedim nette bir şeyler yapıyor demişsin ben de eşim gelince sayfayı kapatırım genelde bi şey yapmadığım halde ki genelde kk da oluyorum kendimi rahatsız hissediyorum bu huyumu yeni yeni aşmaya başladım yani.belki onunki de böyle bir şeydir?sen o gidince bilgisayarda geçmişi incele istersen böylece rahat edersin nerelere takılmış öğrenirsin tabi silmiyorsa.Ayşe nin dediklerini de yabana atma derim.eşine söyleyemiyorsan ona dışarı çıkıom de alışverişe öyle git tabi huzursuz hissetmezsen kendini.yaaa umut un yanında da yapmayın bu tartışmaları bebişler hemen anlıyorlar aslında çok zekiler onlar yaaaaaaaaa

teşekkürler tatlım işte ekimde başlıycaz çalışmalara o yüzden ekime kadar en azından 75 olsam üzülmeyeceimyaklaşık 2 ay var önümde ve 11 kilom var vermem gereken umarım başarırım... suyu çok içiyorum zaten akşamları o da olmasa ölecem açlıktan

kızlar ne güzel azıcık vermeniz gereken kilolar ben 175 e 86 kiloyum kocamanım resmen ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…