Meleğin diyet günlüğü

Boyun çok büyük bir avantaj.75 olunca gayet hoş durursun

Ah sorma canım o boyu evet avantaj ama ideal kilondaysan avantaj benim gibiysen kocaman oluyorsun sevimli tombişlik olmuyor malesef.. üniversitedeylen 55 kiloydum ya offf noldu naptım anlamadan kilo aldım

duygu nehirr nasılsınız canım
İyiyim canım sen nasılsın? :)
Aylincim hep moralini yüksek tut başarıcaz hep beraber, hem duygu'nun da dediği gibi boyun avantaj senin için,fıstık gibi olcaksın önce kendine güven bakayım :)
Yapacağına inan,aç kalarak değil sağlıklı beslenerek kilo ver,meyve sebze sınırsız tüket,acıkınca meyve ye havuç salatalık yoğurt tarzı şeyler ye.
Beyaz ekmeği,unu,şekeri,yağı da hayatından tamamen çıkar, zeytinyağını az kullan, bol bol da hareket et o kilolar gidecek güven bana,başaracaksın :)

ayşeciğim günlüğün hayırlı olsun canım...takımımızın sayfasına girmiştim ama izne girmişsiniz...nasılsınız yaa ben çok özledim sizleri bayaa da giremedim sayfaya girdiğimde de kimse olmuyor..ben de bi kaç kiloyu geri aldım annemin yanına gittim beyşehire orda ye iç yat 3 kiloyu geri aldım şimdi ben de rejime başladım tekrardan bayram öncesi sıkı bi programa soktum kendimi...bayramda da dikkat etmem lazım bi ara iştahım çok güzel kapanmıştı abur cubur hiç bişi yemiyordum şimdi bayram tatlıları korkutuyo beni kendimi tutamam diye tırsıyom valla:18::18:sen naptın nasıl gidiyor kilo verme işleri..

Aylincim keşke ben 175 olsam da 90kilo olsam,kilo dediğin gelir gider ama boyu uzatmanın yolu yok,157yim ben.bak bende senin gibi ne varsa az az yiyorum,geçmişimizi oku,ekmek te ye,tam bugday,kepek,çavdar gibi.doymayınca daha kötü oluyor,yumurtayı haşla da ye,çok tok tutuyor.bu düzenle haftada 1 veya 1buçuk veriyorum,bu da süper benim için.

Aysuncum teşekkür ederim yazdıkların için,inanki biraz olsun içimi rahatlattın,o da aynen senin gibi diyor,rahatsız hissediyormuş ondan kapatıyormuş.bir de biz kavga ederken umut yanımızdaydı çok ağladı,sabaha kadar kabus gördü o gece ve şu anda bana düşman olmuş,babasına aşık olmuş resmen.bana git sen dokunma diyor,babasıyla işe gidiyor sabahları,çok zoruma gitti o yüzden uzatmamaya karar verdim herşey normale döndü şu anda,umutun tavırları hariç,uzun zamandır olmadığımız kadar huzurluyuz ne yapayım başka şansım yok,

sen bilirsin tatlım ama nüksedince solediklerimi hatırla

benim durumlar karışık eşimle tatile cıkcaz sanırım haber verecegim size

canım uzun vadede cok yanlış şeyler yapıyorsun..diyetisyene giden ve beslenmeyi öğrenmiş biri olarak söluyorum(uygulamasamda)önce birkaç kilo hızla gider sonra vucudun kıtlık bilicine girer cok az yesen bile kilo vermezsin..bence normal beslenmeye çalış ara öüğünün daha dourucu olsun.mutlaka ekmek tuket.kaçta yatıyosun 5 cok erken değil mi?

hoşgeldin aramıza umarım zayıflar ve bebişine kavuşursun..kendini biraz tanıtır mısın?

Tabi cnm 28 yaşındayım mimarım ofisim var çalışıyorum yaklaşık 1 yıllık evliyim eşimle aynı mesleklerimiz birlikte çalışıyoruz.. böyle işte sıkıntım kilom şimdilik çok şükür başka sorun yok

sen bilirsin tatlım ama nüksedince solediklerimi hatırla

canım varya oğlumun bir çizgi film cd si var,orda bir kedi artık kuş yememeye karar verdiğini söylüyor,bana kaç yuvaya maloldu bu kuş yemelerim,başıma hep dert oldu artık vazgeçtim diyor ve uzanıp dostça kuşu öpmeye başlıyor tam o sırada gözü dönüp canavarlaşıyor ve kuşu yutmaya çalışıyor,işte ben de böyleyim,hep artık rahat olucam geniş olucam düşünmiycem diyorum sonra birden içimde bir şeytan diyorki git telefonunu karıştır,işyerinde kuytuları ara bakalım ne çıkacak,internetten fatura bilgilerine ulaş ayrıntıları incele,hep kafamdaki bu dürtülerle boğuşuyorum ve bu bizi çok yıpratıyor.bir kere cep telefonunda baktım ayrı bir dosya açılmış,zor ulaşılan bir yere kaydedilmiş,ev demiş 7haneli bir rakam,iş demiş 7haneli bir rakam.elim ayağım titremeye başladı,bayılıcam,aldım numaraları aradım ikisine de cevap verenler oldu kapattım,sonra dikildim eşimin karşısına ne bunlar kimin numaraları gizli yerlerde kayıtlı dedim,aldı çekmeceden elektirik faturalarını getirdi,baktım sayaç nmaralarımız,biri evin biri dükkanımızın.olur da fatura kaybolursa ödemeye gidince ordan sayaç noyu versin diye kaydetmiş,öyle bir morardımki anlatamam.yani gerçekten yardım almak zorundayım,dediklerini yabana attım sanma

haklısın tatlım okumalıyım önceki sayfaları da... ama iyi ilerlemişsiniz gözüm yememişti de başliim ufaktan bari

canım canını sıkma ara ver eylüle kadar kendine izin ver..bende şu an diyet yapamıyorum oruçla cok zormuş diyet..kışın tutsam verilirdi ama 17-18 saat aclıktan sonra cok zor..birde üzerine eşimle tatile cıkacaz sanırım..yandım ben sadece almamaya özen göstereceğim..

Oleeeeeey ekim sonunda düğünümüz var,başka şehre gidicem ordaki herkes beni son gördüğünde 71kiloydum ve daha ekime kadar ben çoktan 57olurum,şu anda 62yim,çok mutluyum.

Öğle yemeğim etli sebze yemeği 1tabak,1dilimden az ekmek.
Kahvaltıdan sonra da ara öğün olarak sütlü kahve içtim

merhaba özgciğim sıkma canını sen verrsin..iyi gitmiyor canım ya bi düzene oturtamadım..havuza yazıldım bel fıtıgım nüksetti kıpırdamadan yattım bi süre sonra yok havuz tadilata girdi yok baska bir şey girdi araya toplam 10 kere gidemedim havuza..yememe dikkat ediyorum ama sporsuz olmuyor..sonrada ailemin yanına geldim şimdide tatile gitcez sanırım yani eylüle kadar oldugum yerde sayacam sanırım..hayırlısı olsun ama canım sıkılmıyor bu duruma napayım ailemle eşimle olmak cok guzel birde tatil extra olursa tadından yenmeyecek kilo vermemekte nazarı olsun napalım :)
bak şekil a anneciğinin yanında 3 kilo almışsınhızlı gelenler hemen gidiyor sen verisin hemen bebişimmmm

umut bu sana alıntı yapmak istemedim..

canım belliki gecmişte de hatalar yapılmış.bu duyguları içinde halletmen lazım en ufak bir şüphe her şeyi başa cevirecektir.
psikologa gitmek için karar vermelisin bir defa her şeyi göze alarak.. eşinle de güzel bir konuşma yapabilirsin.ben hasta oldugumu kabul etmiyorum geçmişte babam yüzünden bu karşındaki güvenmemem(fazla ayrıntıya girmeden başa kalkma durumu olmasın sonra) evliliğim için cocugum için gideceğim..ayrıca dersin hiç bir ilişkide hiç bir sorun tek başına değildir karşılıklıdır..bende hata varsa sende de var yüzdeleri farklı belki dersin..burda önemli olan kim haklı kim haksız değil evliliğimizin kalitesini artırmak mutlu olmak dersin .her şeyi boşver sn yanımdamısın karsımda mı onu sole dersin..

böyle şeylere çok üzülüyorum çünkü arada olan cocuklara oluyor..akıl vermek falan gibi görmezsin umarım..nacizane aklıma gelen tavsiyeleri soluyorum..yorum istemezsen yapmam kırılmamda.çok arkadaşım var cevremde onlarada hep destek olurrum..

Son düzenleme:

değişiklik iyidir ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…