- Konu Sahibi melekaysee
-
Boyun çok büyük bir avantaj.75 olunca gayet hoş durursunkızlar ne güzel azıcık vermeniz gereken kilolar ben 175 e 86 kiloyum kocamanım resmen ya...
İyi canım ya diyetle uğraşmaya çalışıyorum ben işte.duygu nehirr nasılsınız canım
Boyun çok büyük bir avantaj.75 olunca gayet hoş durursun
İyiyim canım sen nasılsın? :)duygu nehirr nasılsınız canım
Avrupa yakasındayım canım,bir de şöyle bir durum var,eşim bana hep sen hastasın git tedavi ol der tartıştığımız zaman,şimdi ben evet sen sütten çıkmış ak kaşıksın ve ben ruh hastasıyım demiş olucam ona.of ya.inan ki belki çok yadırgayacaksın ama şu anda bir deve kuşu gibi kafamı kuma gömmek ve hiçbirşey olmamış gibi davranmak,öyle düşünmek istiyorum çünkü gerçekten inanılmaz yoruldum.bir süre böyle devam etmek istiyorum,tek istediğim huzur
Memnuniyetle katılırım cnm ben de bebek istiyorum o yüzden başladım artık... ama bu sabah tartıda 300 gr fazla çıktı çok sinirlendim ama vazgeçmiycem....
Eee bu arada bayramda diyete devam edebilecek misiniz kızlar?
Ben ederim valla,gidecek çok kapım yok çünkü,belki bir revani yaparım gelen giden olursa diye,bir tek o zorlar beni.
Verdiğin linke henüz bakmadım melekçim,glisemik endeksle ilgili olana,bakıcam teşekkür ederim
Teşekkürler kızlar... şimdiden desteği hissettim eksik olmayınben 3 öğün küçük porsiyonlarla ekmeksiz yiyorum ne varsa evde sabahları polen içiyorum 1 çay kaşığı arada da genelde bol pul biberli ev yapımı yoğurt yiyorum 1 kase ve akşam 5 ten sonra yemeği bırakıyorum. böyle işte bu sisteme alıştım sayılır 2 haftadır... bayram dönüşü bi de spora başlarsam süper olacak
hoşgeldin aramıza umarım zayıflar ve bebişine kavuşursun..kendini biraz tanıtır mısın?
sen bilirsin tatlım ama nüksedince solediklerimi hatırla
Aylincim keşke ben 175 olsam da 90kilo olsam,kilo dediğin gelir gider ama boyu uzatmanın yolu yok,157yim ben.bak bende senin gibi ne varsa az az yiyorum,geçmişimizi oku,ekmek te ye,tam bugday,kepek,çavdar gibi.doymayınca daha kötü oluyor,yumurtayı haşla da ye,çok tok tutuyor.bu düzenle haftada 1 veya 1buçuk veriyorum,bu da süper benim için.
Aysuncum teşekkür ederim yazdıkların için,inanki biraz olsun içimi rahatlattın,o da aynen senin gibi diyor,rahatsız hissediyormuş ondan kapatıyormuş.bir de biz kavga ederken umut yanımızdaydı çok ağladı,sabaha kadar kabus gördü o gece ve şu anda bana düşman olmuş,babasına aşık olmuş resmen.bana git sen dokunma diyor,babasıyla işe gidiyor sabahları,çok zoruma gitti o yüzden uzatmamaya karar verdim herşey normale döndü şu anda,umutun tavırları hariç,uzun zamandır olmadığımız kadar huzurluyuz ne yapayım başka şansım yok,
kızlar günaydın geçmşi okudum veee geldim beni hiçç sormayın aranıza katılmaya layık gömüyorum kendimi malum diyeti bıraktım gibi bi şey buraya gelip şunu yedim demek de olmuyor işte.bayrama kadar sporla göbeğimi sıkılaştırmalı ve 1 2 kilo vermeliyim ama yapamıom ya.benden size tavsiye hedefinize ulaşmadan sakın diyeti bozmayın sonrası benim gibi olur valla...
umutcuğum yazdıklarını okudum ne desem bilemedim nette bir şeyler yapıyor demişsin ben de eşim gelince sayfayı kapatırım genelde bi şey yapmadığım halde ki genelde kk da oluyorum kendimi rahatsız hissediyorum bu huyumu yeni yeni aşmaya başladım yani.belki onunki de böyle bir şeydir?sen o gidince bilgisayarda geçmişi incele istersen böylece rahat edersin nerelere takılmış öğrenirsin tabi silmiyorsa.Ayşe nin dediklerini de yabana atma derim.eşine söyleyemiyorsan ona dışarı çıkıom de alışverişe öyle git tabi huzursuz hissetmezsen kendini.yaaa umut un yanında da yapmayın bu tartışmaları bebişler hemen anlıyorlar aslında çok zekiler onlar yaaaaaaaaa
ayşeciğim günlüğün hayırlı olsun canım...takımımızın sayfasına girmiştim ama izne girmişsiniz...nasılsınız yaa ben çok özledim sizleri bayaa da giremedim sayfaya girdiğimde de kimse olmuyor..ben de bi kaç kiloyu geri aldım annemin yanına gittim beyşehire orda ye iç yat 3 kiloyu geri aldımşimdi ben de rejime başladım tekrardan bayram öncesi sıkı bi programa soktum kendimi...bayramda da dikkat etmem lazım bi ara iştahım çok güzel kapanmıştı abur cubur hiç bişi yemiyordum şimdi bayram tatlıları korkutuyo beni kendimi tutamam diye tırsıyom valla:18::18:sen naptın nasıl gidiyor kilo verme işleri..
Tabi cnm 28 yaşındayım mimarım ofisim var çalışıyorum yaklaşık 1 yıllık evliyim eşimle aynı mesleklerimiz birlikte çalışıyoruz.. böyle işte sıkıntım kilom şimdilik çok şükür başka sorun yok
Oleeeeeey ekim sonunda düğünümüz var,başka şehre gidicem ordaki herkes beni son gördüğünde 71kiloydum ve daha ekime kadar ben çoktan 57olurum,şu anda 62yim,çok mutluyum.
Öğle yemeğim etli sebze yemeği 1tabak,1dilimden az ekmek.
Kahvaltıdan sonra da ara öğün olarak sütlü kahve içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?