- Konu Sahibi melekaysee
-
İyi canım ya diyetle uğraşmaya çalışıyorum ben işte.Sen nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın? :)
Aylincim hep moralini yüksek tut başarıcaz hep beraber, hem duygu'nun da dediği gibi boyun avantaj senin için,fıstık gibi olcaksın önce kendine güven bakayım :)
Yapacağına inan,aç kalarak değil sağlıklı beslenerek kilo ver,meyve sebze sınırsız tüket,acıkınca meyve ye havuç salatalık yoğurt tarzı şeyler ye.
Beyaz ekmeği,unu,şekeri,yağı da hayatından tamamen çıkar, zeytinyağını az kullan, bol bol da hareket et o kilolar gidecek güven bana,başaracaksın :)
Aylincim keşke ben 175 olsam da 90kilo olsam,kilo dediğin gelir gider ama boyu uzatmanın yolu yok,157yim ben.bak bende senin gibi ne varsa az az yiyorum,geçmişimizi oku,ekmek te ye,tam bugday,kepek,çavdar gibi.doymayınca daha kötü oluyor,yumurtayı haşla da ye,çok tok tutuyor.bu düzenle haftada 1 veya 1buçuk veriyorum,bu da süper benim için.
Aysuncum teşekkür ederim yazdıkların için,inanki biraz olsun içimi rahatlattın,o da aynen senin gibi diyor,rahatsız hissediyormuş ondan kapatıyormuş.bir de biz kavga ederken umut yanımızdaydı çok ağladı,sabaha kadar kabus gördü o gece ve şu anda bana düşman olmuş,babasına aşık olmuş resmen.bana git sen dokunma diyor,babasıyla işe gidiyor sabahları,çok zoruma gitti o yüzden uzatmamaya karar verdim herşey normale döndü şu anda,umutun tavırları hariç,uzun zamandır olmadığımız kadar huzurluyuz ne yapayım başka şansım yok,
ben de iyiyim canım her zamanki gibi uykusuzum ve yeme ihtiyacı hissediyorum
canım ya ben kıyamam umut a...üzüldüm şimdi
ayşe temizlik nasıl gidiyor?nasılsın canım?ben bugün diyete başladım gibi kesin olmadan yazmayayım dedim ama olmadı
canım ya uykusuz kaldığım günler bende de deli gibi yeme isteği oluyor birtürlü doymuyorum,tesadüf sanıyordum sende de mi öyle?
Kolay gelsin melekçim,baklavalar açılmaya başlanmış.ben de bir tepsi el açması puf börek yapıcam,bir tepsi de revani.pek gelen olacağını sanmam ama hazırlıksız yakalanmayayım,kalanını hooop derin dondurucuya atıcam,başka zaman misafir gelince ısıtır ikram ederim,kendime söz veriyorum bu bayram abartmıycam
Estafurullah melekçim,yorum yapmanızı istemesem böyle özel bir durumu buraya yazmazdım,ben on yıldır evliyim,elbette her evlilikte sorunlar olur,sadece bir kez başkalarıyla sorunumu paylaştım ve içinden çıkılamaz bir hale geldim,sonra karar verdim en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım,anlatsam da yüzeysel,ayrıntı vermedim.şimdi artık bunaldığımı hissettim birileriyle paylaşmak zorundaydım ve buraya yazdım,destekleriniz için teşekkür ederim,gerçekten çok rahatladım,bir derdim var forumunu okuyorum bazen,garibime gidiyor nasıl paylaşıyorlar bunları internet ortamında diye,ama yazdım işte,bende paylaştım,yalnız o foruma bakın bir kerede 20,30kişi okuyor,yüzlerce yorum geliyor,burda sadece sizden fikir aldım,kimse 100sayfalık diyet günlüklerinin ortalarını açıp okumuyor,bir ilk bir de son sayfalara bakılıyor.zaten senin son mesajınının olduğu sayfayı kaydettim,dönüp dönüp okuyacağım,teşekkür ederim,gerçekten yardımcı oldun
bilmem ki canım dikkat etmedim ama bu sıralar uykusuzdum ve o kadar şey yediğim halde açtım bakalım bugün uykumu aldım veee açlığım ne alemde olacakcanım ya uykusuz kaldığım günler bende de deli gibi yeme isteği oluyor birtürlü doymuyorum,tesadüf sanıyordum sende de mi öyle?
yok canım yaa diyet yaptığım o dönemde yani çok kasmadığım o dönemlerde her şeyden yiyordum ama az yiyodum diyetten asıl kastım buydu.aha da söz veriom bugün başlıom başlamazsam ceza verin bana.sabah tartıda kötü şeyler gördüm moralim bozuldu efe yi uyutur uyutmaz fitness yapacağım sauna eşofmanları da giyeceğim.günde 2 kez fitness yapayım diyorum bu arada dün yediklerimi yazayomda kızın banaaysuncugum acaba senin diyet kelimesine karşı bir hassasiyetin mi var?sağlıklı beslenme programına başlayacagım desen..
temizlik bitti gibi canım baklavayıda bitirdik..iftarıda hazırladık..çok susadımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?