Meleğin diyet günlüğü

İyi canım ya diyetle uğraşmaya çalışıyorum ben işte. Sen nasılsın?

ben de iyiyim canım her zamanki gibi uykusuzum ve yeme ihtiyacı hissediyorum

canım ya ben kıyamam umut a...üzüldüm şimdi

Estafurullah melekçim,yorum yapmanızı istemesem böyle özel bir durumu buraya yazmazdım,ben on yıldır evliyim,elbette her evlilikte sorunlar olur,sadece bir kez başkalarıyla sorunumu paylaştım ve içinden çıkılamaz bir hale geldim,sonra karar verdim en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım,anlatsam da yüzeysel,ayrıntı vermedim.şimdi artık bunaldığımı hissettim birileriyle paylaşmak zorundaydım ve buraya yazdım,destekleriniz için teşekkür ederim,gerçekten çok rahatladım,bir derdim var forumunu okuyorum bazen,garibime gidiyor nasıl paylaşıyorlar bunları internet ortamında diye,ama yazdım işte,bende paylaştım,yalnız o foruma bakın bir kerede 20,30kişi okuyor,yüzlerce yorum geliyor,burda sadece sizden fikir aldım,kimse 100sayfalık diyet günlüklerinin ortalarını açıp okumuyor,bir ilk bir de son sayfalara bakılıyor.zaten senin son mesajınının olduğu sayfayı kaydettim,dönüp dönüp okuyacağım,teşekkür ederim,gerçekten yardımcı oldun

Kolay gelsin melekçim,baklavalar açılmaya başlanmış.ben de bir tepsi el açması puf börek yapıcam,bir tepsi de revani.pek gelen olacağını sanmam ama hazırlıksız yakalanmayayım,kalanını hooop derin dondurucuya atıcam,başka zaman misafir gelince ısıtır ikram ederim,kendime söz veriyorum bu bayram abartmıycam

Dışarı çıktım.Biraz dolaştım bir şeyler almak için.Ama hiç hoşuma giden olmadı.Yemeğimi de geç yedim bu yüzden.
Öğlen : 1 kase tarhana çorbası,salata

ayşe temizlik nasıl gidiyor?nasılsın canım?ben bugün diyete başladım gibi kesin olmadan yazmayayım dedim ama olmadı

aysuncugum acaba senin diyet kelimesine karşı bir hassasiyetin mi var?sağlıklı beslenme programına başlayacagım desen..

temizlik bitti gibi canım baklavayıda bitirdik..iftarıda hazırladık..çok susadımmmmmmmm

revani de muhteşem bir tatlı bayılırı ama cok agır..ramazanda baya yedim
başka bir tatlı seç bari

eskilerin kocaı işlemek insanı işlemek diye bir lafı var.sen yavaş yavaş işleyiver eşini..özelden de yazabilirsin cnm ne demek

Yazı ilgi çekiciydi melek,teşekkürler.en sağlıklısının 11de uyuyp 9da kalkmak olduğunu biliyorum ama mümkün olmuyor,şehir yaşamı genelde buna izin vermiyor,gece 2de eşim işten geliyor sonra sabah 7de oğlum uyanıyor,sonuçta sabahları balık gibi aptal aptal bakan bir ben çıkıyor ortaya.
Kızlar öğle yemeğimden sonra 1kase pulbiberli yoğurt yedim,nehirle ayline uydum,sevdim de güzeldi,akşam üzeri de 2dilim ekmek kadar kıymalı pide yedim,geç saatte karpuz peynir yiyip günü bitirmeyi düşünüyorum,bu hafta yarım kilo bie farketmeyebilirim,adet oldum 1kilo arttım.yarın görücez hadi herkese iyi akşamlar

Unutmadan melekçim benim revanim çok hafif olur,tarifi bu siteden azeri kızından aldım,süper tarifleri vardır arkadaşımın.belki de haşhaşlı revani yaparım

Ben de hiç kilo veremeyeceğim galiba bu hafta Ama bu hafta cozuttuğum çok günler oldu.
Ara: 1 salatalık
Akşam: Avuç içi kadar tavuk,1 köz kırmızı biber,salata

Kızlar günaydın :)
Tahmin ettiğim gibi regl yüzünden sadece 500 gr verebilmişim, olsun yine de vermişim biraz.Vücudum şuan şiş su topladı.Haftaya düzelir sporuma da devam ederim :)
Kahvaltı:bir dilim kepek ekmeği,bir domates,bir dilim peynir,çay.

canım ya uykusuz kaldığım günler bende de deli gibi yeme isteği oluyor birtürlü doymuyorum,tesadüf sanıyordum sende de mi öyle?
bilmem ki canım dikkat etmedim ama bu sıralar uykusuzdum ve o kadar şey yediğim halde açtım bakalım bugün uykumu aldım veee açlığım ne alemde olacak

yok canım yaa diyet yaptığım o dönemde yani çok kasmadığım o dönemlerde her şeyden yiyordum ama az yiyodum diyetten asıl kastım buydu.aha da söz veriom bugün başlıom başlamazsam ceza verin bana.sabah tartıda kötü şeyler gördüm moralim bozuldu efe yi uyutur uyutmaz fitness yapacağım sauna eşofmanları da giyeceğim.günde 2 kez fitness yapayım diyorum bu arada dün yediklerimi yazayomda kızın bana
kahvaltı:1 yumurta 1 kk kadar helva ve peynir domates salatalık
öğlen:2 tabak bulgur pilavı 1 kase yoğurt
asıl sorun akşam:1 kase çorba
1 porsiyon bulgurlu yogurt soslu köfte
7 8 kaşık bulgur pilavı 5 6 kaşık sebzeli kebap 1 içli tavuk dolması
salata
2 bardak limonata
1 kase hoşaf
ara çay ve 2 dilim şekerpare

akşam sapıttım resmen tabi acısını şimdi çekiom tartıya çıktım ya sölemiycem işte kilomu oysa bi kaç gün önce 64.500 çıkmıştım yaaaaa

Günaydın canım ne yapmışsın sen öylee
Bugün sağlıklı beslenmeye derhal başla, vücuduna bunu yapma, az az ve sık beslen.Kahvaltından başla hemen,önce kararlı ol ben yapacağım de,yoksa yapamazsın canım.
Kahvaltında çavdar ekmeği,kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği ye bir dilim,domates salatalık,peynir ye ama peyniri tuzsuz ye,yumurta yersen peynir yeme ikisi de protein,fazlasına gerek yok.Un yağ tuz ve şekeri hayatından tamamen çıkarıyorsun,zeten aldığımız sebze ve meyvelerde hepsi var,bizim amacımız vücudumuzdaki yağları yakmak.anlaşıldı mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…