Meleğin diyet günlüğü

nete giremedim kızlar sabah yine kahvaltımı her zamanki gibi yaptım
Öğlen makarna haşladım,domates ve biber yedim yanında

Günaydın kızlar :)
Sabah : bir haşlanmış yumurta,bir salatalık,bir kızarmış kepek ekmeği,bir kaç dal maydonoz ve çay :)

UmutCan nerelerdesin? Yoksun kaç gündür.
Kahvaltı:1 domates,1 dilim peynir,4-5 zeytin,1 dilim ekmek
Kızlar öğlen kumpir yedim Yememeliydim ama patatesin kokusu cezbetti resmen.Akşam yoğurt falan geçiştiririm galiba.

Selam duygucum,
bıraktım diyeti bayramdan beri,içimden gelmiyor motivasyonumu yitirdim.
Buradaki gurubun dağılmasıyla da çok ilgili tabii,az önce cuma zayıflama yarışmalarına katılmak için bir mesaj yazdım,bir takıma dahil olursam bol paylaşım ve rekabetle yeniden motive olacağımı düşünüyorum.

Kızlar ben de motivasyonumu kaybettim herkes dağılmış,yeni günlük açmayı düşünüyorum ya da var olan bi günlüğe katılıcam,öptüm sizi

anammmm herkeş gitmiş yaaa,ben de çok yoğun bir haftasonu geçirdim giremedim öleee.
umutcan diyeti bırakınca geri başlamak çokkk zor oluo iyiki yarışma gruplarına katılmışsın ii olur mşimdi beni daha iyi anlıyorsundur heraldeee

Sorma canım öyle bir yedim ki bayram haftasında bir buçuk kilom geri geldi.şimdi 5.takımdayım,kalabalığız,çok mesaj çok paylaşım,motive oldum yeniden.günlüklere devam etmektense bir takıma gir bence.günlüklerin çoğu istikrarlı değil,bak böyle melek gibi bırakıp gidiyorlar :) kimilerinin katı kuralları var,kimileri diyetten çok dini sohbetler yapıyor falan,ben kendime göre günlük bulamadım,şimdi iyiyim,bak çlzelgem de var artık:)

ben döndüm kızlar ama karışmış burası bakıyorum da... fenalıklarla dolu bi tatil geçirdim canlar bi yedim bi yedim 2 kilo geri gelmiş bu sabah öğrendim

Hoşgeldin canım,ne fenalığı ne oldu,ters giden bişey mi oldu tatilde?
Ya bu kilolar at sineği gibi valla,sen kovaladıkça gelip başka bi yerden yapışıyor.bende 1buçuk kilo aldım bir haftada,birazını geri verdim ama acaip yedim o bir haftada.bayramdı ya,çok yalnız hissettim kendimi,ailem uzakta,gelen yok,gidecek kimse yok,yemeğe vurdum kendimi

Yok tatlım kötü olan sadece iştahımdı tatilde yeni yerler yeni mutfaklar bi de arkadaşlarmızla gittik kalabalıkla ii yedim yani.. neyse ama döndüm tam gaz devam edicem bi de denizde baya oynadık falan arkadaşlarla 2 kilo aldım ama sıkılaştığım için değişiklik yok kıyafetlerde falan işte sporun güzelliği spora da başlıycam bu gazla bugün

ben de yarışma takımındaydım sonra ramazan girdi kaptanımız ve bir iki arkadaş çok sıkılmıştı izne ayrılmak istiyorlardı biz de izne ayrıldık ayşeyle aynı takımdanız 14. takım o sıra ben de 5 kilo verdim diyeti bıraktım 2 kilo aldım geri toparlanamadım bir türlü çok iyi yapmılssın bence,ayşe de tatile çıktı haftasonu kesin gelir bence malum okullar açılıo evine dönunce sık sık uğrar bence

merhaba kızlar,nasılsınız ben çok iyiyimmmm tatil süperdi..misafirim var pazartesinden itibaren düzenli olarak her şeye yeniden başlıyorum..
1-2 kilo almış olabilirim..her şeyden tattım çünkü..tekrar kaldıgım yerden tam gaz devam....

kahvaltı
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 tatlı kaşıgı krem peynir
domates salatalık yeşillik

ara
1 parca ekmek ve peynir

ikindi
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık yogurt
1 dilim ekmek

ara
1 tane şeftali

akşam
1 tabak tavuklu pilav
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…