Meleğin diyet günlüğü

Bayramınız mübarek olsun kızlar

Ben bugün biraz yerim ama tatlıdan ziyade zeytinyağlı sarma falan olur herhalde. Çok fazla kaçırmamayı umuyorum :)

Ben geldim kizlar gorusmeyeli nasilsiniz uc gundur eve sadece uyumak icin geldim cok yorgundum giremedim nete bayram boyunca sadece 3 dilim tatli 2tane seker yedim biraz da borek yedim.bakalin bu hafta napicaz.bu aeada bayraminiz mubarek olsun

kızlaaaaarrr herkes nereye gitti bakayımm :)
Bayram diye diyetler bozulmadı inşallah,çünkü ben azıcık bozmuş olabilirim, yiyecek olarak değil de saat olarak bozdum gibi,gece geç yatıp sabah zor kalkmalar oldu :)
Ama bugün erken kalktım ve şimdi kahvaltımı yapıyorum:bir dilim kepek ekmeği,bir haşlanmış yumurta,bir domates ve yeşil çay
Hadi kalkın bakayımmm :)

Sonunda ramazan bitti artik yemek saatlwrini eski haline dondurme vakti kizlar.artik gece saat ucte yemek yok gec saatte de yok eskisi gibi olabilirim artik neyse herkes dagilmis nehircigim ben buradayim verelim gazi birbirimize onumuzdeki on bes gunde 4 kilo vermem lazim o zaman siki bir diuyet ve spor vaktiii

Akşam yemeğim:bir tabak yağsız makarna,roka,biraz yoğurt. Yarın sabah da erkenden yürüyüşe gidicem,şu bayram olmasaydı ne güzel devam ediyordum ama pes etmek yokk :)

Selam kızlar :)
Daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum ama liseyi ailemin yaşadığı şehirde okumuyorum ben.Simdi de yurda geri döndüm.Yarından itibaren menülerimi yazarım fakat tartı günlerinde bildirim yapamayacağım.

Döndünüz mü kızlaaaar
artık girmeyecxek2im kimse gelmiyor diye,melek te bırakıp gitti.öylesine bi bakayım dedim,deli gibi kendi kendime yazdım durdum birkaç gün,sık sık ta baktım kimse gelmemiş.
Hep diyordum ki "tek başıma olsam çoktan bırakırdım,gruba dahil olmak 8eni motive ediyor"diye.çok doğruymuş,diyeti bozdum ben,gecenin 3ünde sucuklu yumurtalar mı yemedim,bol soslu,yağlı makarnalar mı,kadayıflar dondurmalar mı sormayın,hemde hep üstüste.eğer geldiyseniz ben de yeniden başlıyorum,birkaç gün içinde başka bir gruba katılmayı düşünüyordum

Günaydın kızlarr :)
Sabah yürüyüşe gittim kendime geldim oh be yürümek gibisi var mı :)
Kahvaltım:bir dilim kızarmış kepek ekmeği,bir salatalık,bir domates,yeşil çay :)
Kimse bırakmasın diyeti,gerçekten burası insanı motive ediyor,meleğin günlüğü ama melek gitti biz burdayız,başka bir günlük mü açsak yeniden motive olmak için, ne yapsak :)

SelM kizlar oglusum izin vermedi bi turlu sabahtan beri aglio kucakta gezdirdim ole sonunda uyudu kahvaltimi yapmak baya zor oldu 1kase yogurt 1salatalik
dun esimle anlasma yaptik bugun ne istiosan ye benim diyetimi sabote etme dedim ne zaman baslasam diuete hayir diyemeyecegim seyler yiyoz sanli bilerek yapio neyse anlasma saglandi

Canım kahvaltını çok güzel yap,bol bol yeşillik ye ki akşama fazla acıkmamış olursun,hem sabah yenilenler gün boyu yakılıyor o yüzden sabah en fazla yediğiniz öğün olsun :)

Ben geldim
Kahvaltı:1 dilim peynir,5 dilim domates,4 zeytin
Öğlen:tavuklu salata,ayran (arkadaşlarla burger kinge gitmiştik ona rağmen o menülere hayır dedim )

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr hadi canlanın biraz diyet bitti mi yani?kimsecikler uğramamış...
kahvaltı:1 dilim ekmek biraz bal
ara:1 domates salatalık çay az çikolatalı ekmek

Huhu kızlar nerdeniz :)
Kahvaltı: 5-6 dilim domates,5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
Öğlen:Tavuklu salata
Ara:2-3 top vanilyalı dondurma

Nerelere gittiler ki acaba?
Benim de tam anlamıyla diyet yaptığım söylenemez ama elimden geldiğince dikkat ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…