Meleğin diyet günlüğü

vee kahvaltım:1 büyük domates 2 salatalık 1 yumurta 3 lokma ekmek
şimdilik iyi gidiyor asıl önemli olan akşam hep o zaman bozuyorum.bu sefer kesin kararlıyım ama...Şu ramazan bitse de akşam yemeğimi 5.30 a çekebilsem ve 6 da da yemek faslını kapatsam süperrrrrrrrrr olacak

ben de sabah şok oldum yaklaşık 800 gram çok çıktım tartıda aradan 30 dk geçince bir daha tartıldım 600 gram azalmıştı arada oluyor öyle canım

kızlar merhaba ben artık çok fazla giremeyecegim.bugunde gezmeye gidecegiz..
kilo bilirimi yapayacagım tartım dogru tartmıyor gun içinde 4 kilo farketmez herhalde..64-68 arası cıkıyorum..
kilo verenleri tebrik ediyorummm
takıma sahip cıkın kızlar keşke telefonum internete falan girsedi..en iyisi ben dönunce iyi bir telefon alayyım :)
görüşürüz kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Öğle : salata,üç tane eti form kepekli bisküvi yni sunta

Biz de kepekli forma tahta form diyorduk arkadaşlarla. Bir gün gittim okulda kantinciye tahta form alabilir miyim dedim. Adam bi kaldı ne istiyor diye.O rezilliğimi unutamam

Bugün öğlen yemeğim arada kaynadı kızlar.Dışarı çıktım gelince yerim diye düşündüm.Ancak gelebildim. Arada atıştırdıklarım: 1-2 top maraş dondurması,biraz kavun

Bayrama yaprak sarması sardık.2-3 tane ondan ağzıma attım
Akşam: 1 kase şehriye çorbası,3-4 parça hindi eti,salata
Annem kızartma yapmıştı ama elimi bile sürmedim canım istemesine rağmen

Öğle yemeğim bir tabak yağsız makarna,2kaşık yoğurt
sonrasında 2lokmacık sucuk ekmek
akşam yemeğim 1dilim ekmek kadar kıymalı pide,karpuz peynir
bugün tatlı krizine girdim,allahım delirecektim,markette elime kurabiyeli beyaz çikolata aldım,sonra nehirin yazdıklarını hatırladım,yerken 2dakika mutluluk,sonra gün boyu pişmanlık suçluluk,vazgeçtim bıraktım,sadece oğlumun albeni çikolatasından bir lokmacık minicik ısırdım o kadar.

Günaydın
Bugün niyetliyim.Sahurda 1 dilim ekmek,domates,salatalık,tel peynir,4-5 tane yeşil zeytin,3 dilim şeftali,2 dilim kavun yedim.

kızlar valiz hazırlıyorumm.. tatile çıkıyoruz muhtemelen ayın 28-29 una kadar yokum hepinize mutlu huzurlu az kalorili bayramlar...

kızlar yarında burda kalp daha sonra tatile cıkacagız..
bu ayın sonuna kadar internet bulursam girerim.çok iyi tatilyapıp enerji depolayıp bomba gibi dönecegim eylüle..

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...

KENDİNİZE İYİ BAKASINIZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…