- Konu Sahibi melekaysee
-
Merhaba canım
Kimse kalmadı malesef.Herkes bir bir gidince benim de motivasyonum kalmadı ayrıca sınava hazırlandığım için de diyet olmuyor bunu farkettim.Şu an 59.4 falanım ben sadece abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum.Sınav senesinde kilo alanları görünce (ki 1 senede 55lerden 65lere çıkan arkadaşlarım var sınava hazırlanırken) almasam yeter diye düşünmeye başladım.
cok iyi kilo verdin...tebr,kler.evet sınav doneminde zor oluyor kilo işleri..bende hastayım ama dikkat etmeye calısıyorumm..sınavların sonuclarını bildir arada bir ugra merakettirme..
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee ben atanıcam biliyor musun hehehehe
merhaba arkadaşlar,hep 64-65 kiloda takılıp kalıyorum ki artık bunu kırmak istiyorum..bu durum sanırım bilinçaltımla ilgisi var..75 kiloyu gördüm en çok sonra yavaş yavaş bu kiloya indim..hedefim 57'ye falan düşmek..boyum 168..yediklerimi,yaptıklarımı,düşüncelerimi paylaşırsam daha etkili olacağını düşünüyorum...eleştirilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum..
melekcım gelirim tabi ama ben emziren bi bayanım çok katı diyet yapamıyorum sana uyar mı?
az yediğimiz zaman kilo veriyoruz ama vucudumuzda belli bir süre sonra kilo verdiğimizi anlıyor ve hipotalamus denilen şey devreye giriyor artık bu kişi az yemek yiyiyor ve beslenmesi böyle ona göre kendini ayarlayıp kilo verme duruyor böyle durumlarda işltre böyle oplunca spor yaparak tekra metobolizmayı hızlandır ve gör kilo vermeye başlıcan kilolar gitmeye başlıcak
sağlık problemim var derken eğer özle değilse bak bende şekerde kolostrolde var halsizim ama yapmaya çalışıyorum 15 dakikalık hareketlerle fazla yormana gerek yok az kısa 5 dakikalık evde yürü hareket et oturduğun yerde kollarını kaldır ayaklarını kaldır bişeyler yap belki etkisi olur
melek???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?