Meleğin diyet günlüğü

Öğle yemeğimi yedim kızlar,bir kase mercimek çorbası,1küçük dilim ekmek.
Valla ben iyi gidiyorum,tek başıma olsam şimdiye kadar çok kaçamak yapardım.kendimi size karşı sorumlu hissediyorum:)

Öğlen : 1 kase mercimek çorbası,2 yemek kaşığı sebze yemeği
3'ümüzde mercimek çorbası yemişiz
Ben de size karşı sorumluluk duyduğum için ne çikolata yiyesim geliyor ne tatlı.Normalde olsa hüpletirdim hemen :)

Sayılabilir bence bu sıcakta oturduğun yerden bile terliyorsun ki
Ara olarak 3 kuru kayısı,4 minik mor erik,1 kupa biberiye çayı içtim.

Nerdesiniz yahu kimsenin sesi çıkmamış
Akşam menüm : Bol salata,1 yemek kaşığı taze fasulye

ara öğünüm
5-6 vişne
2-3 kayısı
eşime yaptığım sütlü tatlıdan çay kaşıgıyla tadına bakma :)

akşam
semizotu salatası
4-5 kaşık bolyoğurtlu sarımsaklı mantı ev yapımı

Son düzenleme:
Akşam menün güzel olmuş. Ben de bayılırım semizotuna :)
Ben normalde de ekmek pek yemiyorum alışkanlık oldu sanırım.Ama yarın 1 dilim yemeye çalışcam

canım adam akıllı yemekler istiyor regl olcam birkaç güne
bu krizlere iyi yönetmem lazım hemen incire sarılayım ben

Selam kızlar,bu akşam yediklerimi yazayım,
bir tavuk pirzola
küçücük bir biber dolması
bir kase çorba
iki üç kaşık yoğurt

biraz fazla mı olmuş ne.bugün komşularım sağolsun bir tepsi yemek geldi,daha börek vardı hiç yemedim.dolma bir çorba kaşığı pilav kadardı.

Bu arada melekçim sen tatile gidince ne olucak,muhtemelen yazamazsın,diyet te yapamazsın

Günaydın

UmutCan biber dolması olmasa daha iyi olurmuş sanki :)
Bugün erkenciyim ben. Kalktım ve kahvaltımı bile yaptım.
Kahvaltı: 1 domates,3 ince biber,tel peynir,3 yeşil zeytin,yarım dilim ekmek,yeşilçay

canım tatile başka şehire gideceğim annemin yanına...evdeyim yine yazarım ordan sadece anacıgımın yaptıklarından eskisi gibi yemeyeceğim..azaltacagım
ayrıca menun fazla falan değil..miktarları tam bilemiyorum ama az bile..karın doymayınca vücudun kıtlık durumuna gecme hikayesi falan var ya..ondan cok değil.
benim diyetisyene öğlen 1 kase corba 1 dilim ekmek demiştim o kadarcık yersen kilo veremezsin demişti haklıymış :)diyetisyenin soylediklerinden yine paylaşırım şimdi kaçtım gec kalmayayım

Günaydın kızlar.
Beni affedin arkadaşlar ben size ihanet ettim dün gece ben 1kabak dolması daha yedim

ama açlıktan öldüm,taa sabah 5e kadar oturduk,bişoolmas bişoolmas dimi:)

duygu sen bir kaşık fasülye yemeğiyle nasıl durdun kız,o kadar da az yeme,kötü olursun.zaten sebze yemeği,6kaşık bile yiyebilirsin.tabağın yüzüne yağı çıkıyorsa onları ayıkla kaşığınla at,sonuçta diyet yemeği değil,eve pişen akşam yemeği.

Kahvaltımı yeni ettim,gece dolma yediğim için geciktirdim.
1dilim ekmek
1kibrit kutusu peynir
1kupa neskafeli süt

ama yarım yağlı sütüm kalmamış,tam yağlıyla yaptım.

Diyet günlüklerini okuyunca ben niye bu kadar beklemişim dedim,herkesin hedefi 50ler.ben niye kendime bunu reva görüyorum ki,niye 64 kiloyla yaşıyorum,göbeğim kıyafetimden niye pörtlesin değil mi,herkes nasıl yapıyorsa bende yapıcam,şimdi önce 60a bir düşeyim,ikinci hedefim 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…