- Konu Sahibi melekaysee
-
Günaydın kızlar.
Beni affedin arkadaşlar ben size ihanet ettim dün gece ben 1kabak dolması daha yedim
ama açlıktan öldüm,taa sabah 5e kadar oturduk,bişoolmas bişoolmas dimi:)
duygu sen bir kaşık fasülye yemeğiyle nasıl durdun kız,o kadar da az yeme,kötü olursun.zaten sebze yemeği,6kaşık bile yiyebilirsin.tabağın yüzüne yağı çıkıyorsa onları ayıkla kaşığınla at,sonuçta diyet yemeği değil,eve pişen akşam yemeği.
Kahvaltımı yeni ettim,gece dolma yediğim için geciktirdim.
1dilim ekmek
1kibrit kutusu peynir
1kupa neskafeli süt
ama yarım yağlı sütüm kalmamış,tam yağlıyla yaptım.
Diyet günlüklerini okuyunca ben niye bu kadar beklemişim dedim,herkesin hedefi 50ler.ben niye kendime bunu reva görüyorum ki,niye 64 kiloyla yaşıyorum,göbeğim kıyafetimden niye pörtlesin değil mi,herkes nasıl yapıyorsa bende yapıcam,şimdi önce 60a bir düşeyim,ikinci hedefim 57
MELEKKKK günlüğün baya ilerlemiş.Bize yer yok mu yaaaaaaa
Günaydın kızlar.
Beni affedin arkadaşlar ben size ihanet ettim dün gece ben 1kabak dolması daha yedim
duygu sen bir kaşık fasülye yemeğiyle nasıl durdun kız,o kadar da az yeme,kötü olursun.zaten sebze yemeği,6kaşık bile yiyebilirsin.tabağın yüzüne yağı çıkıyorsa onları ayıkla kaşığınla at,sonuçta diyet yemeği değil,eve pişen akşam yemeği.
1dilim ekmek
1kibrit kutusu peynir
1kupa neskafeli süt
Diyet günlüklerini okuyunca ben niye bu kadar beklemişim dedim,herkesin hedefi 50ler.ben niye kendime bunu reva görüyorum ki,niye 64 kiloyla yaşıyorum,göbeğim kıyafetimden niye pörtlesin değil mi,herkes nasıl yapıyorsa bende yapıcam,şimdi önce 60a bir düşeyim,ikinci hedefim 57
Günaydın kızlar.
1dilim ekmek
1kibrit kutusu peynir
1kupa neskafeli süt
Melekçim ne iş yapıyorsun,memurmusun,
bugün devlet memurlarının girdiği bir sınav varmış,dayım sağlık çalışanı,o da girecekmiş ondan biliyorum,orda mı görevlisin
MELEKKKK günlüğün baya ilerlemiş.Bize yer yok mu yaaaaaaa
1 kabak domasından bir şey olmaz.Hem 5'e kadar oturmuşsun. Ben baya bi salata yemiştim.Ondan yetti 1 kaşık yemek yoksa dayanamazdım.
Ara: 7-8 minik mor erik
Öğlen: 1 kase cimcik çorbası(İçinde minik kare hamurlar var.Yoğurtlu soğuk bir çorba),1 dilim kavun
öğretmenm canım ben..açıköğretim lise sınavı vardı onda görevliydim..sen çalışıyor muydun? sormadım
yok canım ben çalışmıyorum.hoşgeldin bu arada
huhu duygu umutcan nerdesiniz gelip geri gidiyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?