- Konu Sahibi melekaysee
-
kızlar ben geldim nasılsınız?
ben kötüyüm geldim uzandım..çok acıktım bildiğiniz gibi değil..
bu açlıkla gittim markete sepeti aldım açken alışveriş yapmayın dedikleri aklıma geldi bıraktım sepeti sadece istiyacım olanları aldım cıktım..
diyet biskuvi alacaktım dedim gerek yok şimdi durduk yere kalori git eve yoğurt ye
neyse kargo gelmiş netten elbise almıştım 38 beden dar oldu fermuar zor kapandı böyleede giyilir ama 1-2 ay sonra tam olacak üstüme..
Ben geldim :) Ama çıkıcam hemen menümü yazıp. Afiyet olsun sana da gayet iyi bence.
Akşam:
1 kase mercimek çorbası,5 tavuk kanat,salata,1 dilim karpuz
Karıştırmış mıyım sanki biraz?
Kocaman bir alkış istiyorum
Tel kadayıf,baklava ve maraş dondurması almışlar . 1 çatal bile almadım
gündüz eşimin işyerine gitmiştim,ordan girdim internete.onun da bağlantılarında problem var,kopup duruyor,onunla uğraşıyordu,hatta yazdığım cevap bile gitmedi.
Ben bu akşam yemek yemedim kızlar çok yorgunum.akşam eve gelirken oğlum kapının önünde sürekli duran kediyi sevmek istedi,aman sevsin alışsın,korkmasın hayvanlardan,eve çıkınca duş aldırırım dedim,birkaç dakika sevdi,kedi de sırnaşıyor,sürünüyor çocuğa,sonra birdenbire oğlumu ısırdı.küçük sıyrık gibi bişey ama aldım hastaneye götürdüm,kuduz aşısı olmak zorunda dediler,o da sadece haseki devlet hastanesinde varmış.gittim,aşıyı yaptırdık,eve gelebildiğimde saat 12yi çeyrek geçiyordu.dünden hala bir kase mercimek çorbam vardı,onu içtim ekmeksiz,
akşam üzeri de bir kase sütlü tatlı yedim,akşama az yerim dengelerim demiştim,harbiden de akşam yemeği kısmet olmadı
duygucum sana kocaman alkış. ben evde bu saydıkların olacak ta yemiycem,ağlarım valla
ayseee bende muhabbete maydanoz olmaya geldim kikikiiiii...herkese selam bol kilo vermelerr...
Günaydın :)
Kahvaltı: 1 domates,2 ince biber,biraz maydanoz,tel peynir,3 siyah zeytin,yarım dilim ekmek
olda sen ol hazalım napıyosun deniz kuzum nasıl?kavuştunuz mu egeye?
evet aysecim kavustuk egeye dun deniz ve bikini sezonunu da actik hehee.kuzunun keyfi yerinde hep balkonda havuza da giriyor sisme havuz cok sevdi ama denizi pek sevmedi soguk geldi sanirim
kaffaltım
1 yumurta
1 zeytin
1 zeytin büyüklüğünde peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı evde yaptıgım az şekerli böğürtlen reçeli
şekersiz çay
Afiyet olsun.Güzel bir menü olmuşCanım böğürtlen reçeli istedi vallahi
Ara: 2 kuru kayısı,2 hurma
Öğlen: 2 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase yoğurt,minik salkım üzüm
Selam kızlar.ben dayanamadım tartıldım,iyi gidiyor,yarım kilo vermişim.ilk 2gün hiç tarılmadım,3.günü başlangıç saydım çünkü mide ve barsaktaki doluluk,ödem falan ilk günkü kilo yanıltıcı oluyor diye düşünüyorum.
Kahvaltıda az yedim,öğleyi dışarda yiyeceğim için,
yarım dilim ekmekle bi lokmacık peynir aldım
öğle yemeğim 4köfte,2dilim ekmek,salata ,ne yazıkki ekmek ve salata yağlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?