Meleğin diyet günlüğü

Günaydın :)
Kahvaltı: 1 domates,2 ince biber,biraz maydanoz,tel peynir,3 siyah zeytin,yarım dilim ekmek

kızlar tekrar giydim elbiseyi kapanmadı fermuar yaaaa gün içinde şişiyorum demek ki

Ben geldim :) Ama çıkıcam hemen menümü yazıp. Afiyet olsun sana da gayet iyi bence.
Akşam:
1 kase mercimek çorbası,5 tavuk kanat,salata,1 dilim karpuz

Karıştırmış mıyım sanki biraz?

iyi daha dolu olmuş dün afiyet olsun süper menü
karbonhidrat var ,protein var, yeşillikte bulunan envayi çeşit besin değeri birde karpuz süperrrrrr

canım geçmiş olsun..önlem almak lazım tabi..neyse çocugun ii ya önemli olan o bugn telafi edersin..

kaffaltım
1 yumurta
1 zeytin
1 zeytin büyüklüğünde peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı evde yaptıgım az şekerli böğürtlen reçeli
şekersiz çay

Ara: 2 kuru kayısı,2 hurma
Öğlen: 2 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase yoğurt,minik salkım üzüm

Selam kızlar.ben dayanamadım tartıldım,iyi gidiyor,yarım kilo vermişim.ilk 2gün hiç tarılmadım,3.günü başlangıç saydım çünkü mide ve barsaktaki doluluk,ödem falan ilk günkü kilo yanıltıcı oluyor diye düşünüyorum.

Kahvaltıda az yedim,öğleyi dışarda yiyeceğim için,
yarım dilim ekmekle bi lokmacık peynir aldım

öğle yemeğim 4köfte,2dilim ekmek,salata ,ne yazıkki ekmek ve salata yağlıydı

merhaba kızlar eşimle dışarı cıktık
sağolsun karşımda cok sevdiğim hamburger patatesi götürdü bende burgerin tavuklu salatasını yedim bir tanede en küçük hamburger aldım ekmek niyetine

ara
1 tane dondurma yedim

akşam
sadece 1-2 porsiyon meyve yiyeceğim
yemek yemeyecweğim

dışarda yemek cok tehlikeli bende ii yırttım bugun olsun yinede saglıklı olmuş senin öğle yemeğin..

Ee kızlar ne yapıyoruz,şu ayça kayanın diyetini mi uygulasak birkaç gün,mesela şu ikinci listeyi.
Ya da bana 6kilo verdiren muzaffer kuşhan diyetini?bol protein,az karbonhidrat alınan bir diyet,sınırsız salatayla tavuk,balık,et,yumurta,yoğurt gibi hayvansal gıda alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…