Meleğin diyet günlüğü

Karından ziyade bacak hareketlerine bakayım ben. Basenlerim fazla benim vücuduma göre :)

Son düzenleme:
duygucugum ben gidip öğle yemeğini hazırlayım
birde genel temizliğe başlayacagım her gün bir oda..hareket edeyim az kaldı cumaya :)

canım görüşmeyeli nasılsın?Sana demiştim ya ben kilo alırım diye ve aldım tabiiki 65 sınırlarındAYım ne güzel sen veriyorsun tekrardan diyete başlamam gerekiyor acilen ama hep erteliyorum bugün başlayacağım dedim ama bugünde kaldı eylüle kadar mutlaka vermem lazım ya.sen gaza getir birazcık beni olmazmı tatlım yaaaaaaa.Yoğurt diyetiyle başlayayım diyorum işe.ne dersin?

sen yapabiliyorsun o tip diyetleri yap istersen ama tekrar kilo almanın nedenide o diyetler gibi gelmekte bana..benim yazdıgım ayça kaya diyetini gördün mü var önceki sayfalarda..o zman yönetimi devralıyorum
buraya her gün yenilenler yapılanlar yazılıyor..
cumayı düşünüyorsun sürekli .kalorili bir şey yiyecek olursan cumayı düşünüp bırakıyorsun..

ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
vardı ayçada
bende 5-6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yedim
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

gecenin bir yarısı çok kalorili şeyler yedim canım akşam çok geç saatte yedimm kilo almak kaçınılmaz oldu.normalde 6 dan sonra hiç bir şey yemezdim ramazandan dolayı bozuldu.Artık oruç tutmuyorum düzeni tekrardan ele almam lazım. ayça kaya nın diyetine bir göz atayım bir ara.ee sen nasıl oldun bakayım belin nasıl

iyiym çok şükür..belim daha iyi
hadi bakalım başla artık hemen geç eksilere

diyet iyi gidiyor cnm havza hafytada 2-3 gun gidebiliyorum..diyet iyi baklaım ilk kez kıracagım b u hafta direnci galiba..
kirarsin ayse bu sefer daha azimli gordum seni

evet aysun aycayi dene bende ise yaramisti tekvtur bi diyet yspma zaten emziriyorsun ben verdiysem sen de kesin verirsin ben hamililikte 24 kilo almistim dusun yani ama hic. tek tip bi diyet yapmadim herseyi yedim ama hamur turu seyleri daha az yedim yani cikolata falan yedim hep ayseye sorabilirsin hehe zaten emziriyorsun o cok kalori harcattiriyo

evet kendisi kaşık kaşık nutella yiye yiye verdi kiloları
daha öncede dedim ya birden alınmış kilolar cabuk gidiyor uzun yıllar uste yapışanlar (şekil a) zor gidiyor :)

Yorgunluktan ölüyorum.Dışarda işim vardı. Çıktım ama terleye terleye bir hal oldum. Menümse;
Ara: 1 avuç böğürtlen
Öğlen:4 yemek kaşığı türlü,1 kase yoğurt

selam kızlar.unuttunuz beni hemencecik bakıyorum.zaten yeni arkadaşlar gelmiş,kim beni naapsın dimi
melek sen benim yediklerime çok güzel diyorsun da,yazdıklarımı okuyunca bana da az görünüyor ama ben kendimi hep çok yemiş hissediyorum nedense umutsuzluğa kapılıyorum.ben yarım kilo vermişim şimdiden onu biliyorum ama haftada yarım kilo benim için çok az,şöyle bari en azından bir kilo olsa.

bugün kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım,
öğlen bir kase yağları ayıklanmış sebze yemeği
1dilim kek

1kase kısır yedim ama araya mı saysam akşam yemeğine mi bilemedim.akşama çok hafif bir çorba içebilirim,kısırla keki dengelesin.

bir arkadaşıma çaya davetliydim,keki ben yapıp götürdüm,evde bir dilim yedim,orda yemedim,o da kısır yapmıştı sadece,bir kase kadar yedim şekersiz çayla.

Çok baskılamamak lazım kendini. Sonra daha beter oluyor yediklerimiz :) Hem geç olsun da güç olmasın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…