- Konu Sahibi melekaysee
-
kuzum sıkma canını hiç belli olmaz herkes kotu diyor baÄıl deÄerlendirmeden bakarsın üstte kalmıÅsın hayırlısı olur inÅ
günaydın canımmmmmmmmmmgünaydınlarrrrrrrrrrrrrr
herkes çok bunalmıştı canım ben de senin günlüğe takılırım dedim ama biraz yoğundum takılamadım bugünden itibaren buradayımolmazz mı aysuncugum gel sende yaz menuleri falan bıraktıgın an gelir kilolar..takımada son verdik zaten..
yok be ayse ben kendimi biliyorum...aman bosver.sen devam ediyor musun havuza diyet nasil gidiyor
canım görüşmeyeli nasılsın?Sana demiştim ya ben kilo alırım diye ve aldım tabiiki 65 sınırlarındAYım ne güzel sen veriyorsun tekrardan diyete başlamam gerekiyor acilen ama hep erteliyorum bugün başlayacağım dedim ama bugünde kaldı eylüle kadar mutlaka vermem lazım ya.sen gaza getir birazcık beni olmazmı tatlım yaaaaaaa.Yoğurt diyetiyle başlayayım diyorum işe.ne dersin?
sen yapabiliyorsun o tip diyetleri yap istersen ama tekrar kilo almanın nedenide o diyetler gibi gelmekte bana..benim yazdıgım ayça kaya diyetini gördün mü var önceki sayfalarda..o zman yönetimi devralıyorum
buraya her gün yenilenler yapılanlar yazılıyor..
cumayı düşünüyorsun sürekli .kalorili bir şey yiyecek olursan cumayı düşünüp bırakıyorsun..
gecenin bir yarısı çok kalorili şeyler yedim canım akşam çok geç saatte yedimm kilo almak kaçınılmaz oldu.normalde 6 dan sonra hiç bir şey yemezdim ramazandan dolayı bozuldu.Artık oruç tutmuyorum düzeni tekrardan ele almam lazım. ayça kaya nın diyetine bir göz atayım bir ara.ee sen nasıl oldun bakayım belin nasıl
kirarsin ayse bu sefer daha azimli gordum senidiyet iyi gidiyor cnm havza hafytada 2-3 gun gidebiliyorum..diyet iyi baklaım ilk kez kıracagım b u hafta direnci galiba..
sen yapabiliyorsun o tip diyetleri yap istersen ama tekrar kilo almanın nedenide o diyetler gibi gelmekte bana..benim yazdıgım ayça kaya diyetini gördün mü var önceki sayfalarda..o zman yönetimi devralıyorum
buraya her gün yenilenler yapılanlar yazılıyor..
cumayı düşünüyorsun sürekli .kalorili bir şey yiyecek olursan cumayı düşünüp bırakıyorsun..
kirarsin ayse bu sefer daha azimli gordum seni
evet aysun aycayi dene bende ise yaramisti tekvtur bi diyet yspma zaten emziriyorsun ben verdiysem sen de kesin verirsin ben hamililikte 24 kilo almistim dusun yani ama hic. tek tip bi diyet yapmadim herseyi yedim ama hamur turu seyleri daha az yedim yani cikolata falan yedim hep ayseye sorabilirsin hehe zaten emziriyorsun o cok kalori harcattiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?