Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

7 ocak pazartesi
sabah:1 dilim tb ,çökelek,bol yeşillik,1 bardak sütlü kahve
ara:: yeşilçay ve elma
öğlen:kereviz salatası,1er kaşık pırasa ve ıspanak yemeği
ara: portakal ,1 kase yogurttan ayran
akşam: 1 kase çorba ,1 dilim ekmek ve çökelek
yatarken 2 ceviz

evet menun güzel devamını böyle bekliyoruz :))

Afiyet olsun canım, çok beğendim menünü

of of canım çok sıklıyor bugun nedendir bende bilmiyorum canım herşey istiyor habire şekerisz çay içiyorum 2 gündür yeşilçay bile içimyorum
ha birde
ben dukan diyeti kitabını okuyorum aslında aklıma çok yattı ama kendi hazır hissetmiyorum bu diyette millet manyak kilo veriyor veriryor

neyse pes etmek yok yavaşta olsa bu yola kendimi adadım
60 kg olasaya kadar

canım işyerindeki arkadaşlarım dukan diyetndeler
benimde gözüm yemiyor
sorun çıkmasından korkuyorum ve denemeyeceğim
yiye yiye zayıflamayı tercih ediyorum canım
azmimizi kaybetmeyyelim düşünelim ve bu kiloları alırken birden almadık lütfen unutmayalım bunu

08 ocak salı
sabah: (9.30) 1 dilim kepekli az yağlı ev yapımı ekmek,çökelek ,ballı çay
ara:yeşil çay
öğlen: (12.45) 1 sandaviç kepekli yumurta çökelek maydanoz ,1 bardakta ayran
sonra ballı çay
ara: yeşilçay
ara: ayran

işte geldimm sınava hazrlanırken kilo vermek zor diye biliyorum malum ye iç otur calış ama görüyorum ki sen bu tabuyu yıkmışsın canım inş istediğin forma girersinn

işte geldimm sınava hazrlanırken kilo vermek zor diye biliyorum malum ye iç otur calış ama görüyorum ki sen bu tabuyu yıkmışsın canım inş istediğin forma girersinn

hoş geldin canım
hem sınan hem iş hemde zayıflamak zorluyor beni
her şeye rağmen başarmak için burdayım kendime güveniyorum gidecek bu fazlalıklar

08 ocak salı
sabah: (9.30) 1 dilim kepekli az yağlı ev yapımı ekmek,çökelek ,ballı çay
ara:yeşil çay
öğlen: (12.45) 1 sandaviç kepekli yumurta çökelek maydanoz ,1 bardakta ayran
sonra ballı çay
ara: yeşilçay
ara: ayran
akşam:tavuk haşlaması içinde makarnada var ben az makarna yedim bu yüzden ekmek yemedim
sinirlendim ve çekmecemde bulunun jelibonu yedim bundan sonra daha almayacağım ıvır zıvır
moralimi bozmayacağım
sabah tartılmadım halen hastayım üşüyorum

aynı kiloda başlamışız ve şuan da aynı kilodayız neredeyse

bende hergün yediklerimi yazıyorum daha disiplinize ediyor beni

hamileliğimde çok kilo aldım 3 ay önce doğum yaptım şuan sadece abur cubur çikolata hamurişleri ve asitli içecekleri hayatımdan çıkardım

ama bu bile işe yaradı

birde miktarı çok kalorisi az yiyecekleri tercih etmeye çalışıyorum

umarım yapışıp kalmadan kilolarım gider

başarılarr

öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım
hoş geldin sayfama beni mutlu ettin
aynı kilolarda da olmamız birbirimizi destekleyerek daha kararlı verelim şu fazlalıkları ne dersin ?

menun güzel ama jelibon işi bozmuş ama yapacak bişi yok yemişsin artık

evet eve alınmaması lazım ama benım evde market gibi abur cubur aama sade bakışıyoruz

Canım bu havvalrda hasta olunmayacak gibi değil biz burda 60 dereceyi görrdük ama 1-2 derece hiç alışık değiliz helede eksilere ne soğu böyle bilimiyorum resmen donuyoruz
sizin durum daha vahim allah herkese yardımcı olsun

yedim canım jelibonu :)
daha almayacağım zaten şu an zararlı yiyecek evde yok :)
canım sende dikkat sakın hastalanma bu havalara dikkat etmek çok önemli
hepimize yardımcısı olsun Allahın gerçekten özelliklede evsizlere

Afiyet olsun Bgapacım. Menün güzel olmuş.
İnsanlara kızıp kendimize acımasız davranmamayı öğrenmeliyiz. Kendimize verdiğimiz zarardan çoğu zaman haberleri olmuyor, olsa da zaten umursamıyorlar. Kendimizi önemseyip seveceğiz. Başkalarının fikirlerine saygı gösterip onları oldukları gibi kabul edeceğiz. Biz ne kadar özgür olmak istiyorsak onların da o kadar özgür olmaya hakları var öyle değil mi?

teşekkür ederim canım menümü beğendiğin için
cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum tartıda da bunu görmek istiyorum
haklısın kendime daha çok zarar veriyorum bunu yapmamalıyım
kendimi ve seni seviyorum serapcığım

öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım
hoş geldin sayfama beni mutlu ettin
aynı kilolarda da olmamız birbirimizi destekleyerek daha kararlı verelim şu fazlalıkları ne dersin ?

canım teşekkür ederim

ben varım ama benimde konum var o yüzden oraya yazarım menümü seni de buradan takip ederim

allah yardımcımız olsun vee istediğimiz herşeyi giyebilelim

hoş geldin canım
hem sınan hem iş hemde zayıflamak zorluyor beni
her şeye rağmen başarmak için burdayım kendime güveniyorum gidecek bu fazlalıklar

gidecek gidecekk merak etme inşallah sınavını da diyetini de istediğin noktaya getirirrsin canm hem ders calışmak kilo vermekten daha zor :26: ama sende ikisi içinde sabır var bencee

Bence iyi gidiyorsun, hedefine ulaşacağına inanıyorum. Bakalım cuma günü hedefine ne kadar yaklaşmış olacaksın
Ben de seni seviyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…