Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

Bence iyi gidiyorsun, hedefine ulaşacağına inanıyorum. Bakalım cuma günü hedefine ne kadar yaklaşmış olacaksın
Ben de seni seviyorum canım

teşekkür ederim canım
inş iyi gidiyorumdurda kabızlık problemim var bundan korkuyorum belki veremeye bilirim gibi geldi

gidecek gidecekk merak etme inşallah sınavını da diyetini de istediğin noktaya getirirrsin canm hem ders calışmak kilo vermekten daha zor :26: ama sende ikisi içinde sabır var bencee

canım bence kilo vermek daha zor geliyor
ders çalışmak daha kolay matematik hariç sözelci sayılabilirimde ama matematiğide sevmem gerek
inş hepimizde fazlalıklardan kurtuluruz

canım teşekkür ederim

ben varım ama benimde konum var o yüzden oraya yazarım menümü seni de buradan takip ederim

allah yardımcımız olsun vee istediğimiz herşeyi giyebilelim

tamam canım bende takip ederim seni
bebiş nasıl
hepimizin yardımcısı olsun gerçektende zor durum

teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim
dudağımda kocaman uçuk çıktı konuşmakta bile zorlanıyorum
Doğal silikon yaptırdım
Sen nasılsın canım

artık grip sonu dışa vurur ucuk falan üzerine sıcak birşey bastır çay kaşığını ısıt ısıt bastır en azından acısını alır

ben iyi ama gerçekten tatlı krizim var bugunler de atlatacağım inşallah

9 ocak çarşamba
sabah:eti form kızarmış ekmektenten 1 tane,peyaz peynir 1 dilim,9 yeşil zeytin
ara sütlü kahve
öğlen :kepekli sandiviç arası haşlanmış tavuk ve salata,1 bardak ayran
ara:yeşil çay elma
ara yoğurt 1 kaşık nesfit 1 kaşık yulaf kepeği
acayip başım ağrıdı açlıktan 2 form büzkivi, 1 çay kaşığı bal
akşam:sarma ,çay şekerli,1 kızartılmış form ekmeği peynir

öğlen yemekten önce bitki çayı içtim 4-5 gibi başım döndü şekerim düştü arada çok yedim içmeyeceğim çay kendimi kötü hissediyorum
akşam mecbur yedim sarma yine malesef

tamam canım bende takip ederim seni
bebiş nasıl
hepimizin yardımcısı olsun gerçektende zor durum

uyuyor ablası

yeni uyuttum bende şimdi kalkıp ( gittiğimi farketmezse tabi) banyo yapmayı vakit kalırsa yemek yapmayı düşünüyorum

daha önceden yeşil mercimek bezelye haşlayıp streç filmlere 3er kaşık sarıp buzluğa atmıştım sabah birer tane çıkardım marul salatasına koyacağım mercimeği zaten salata için haşlamıştım da bezelye börekler içindi bakalım salatada nasıl duracak

ben bugün deneyip size haber veririm nasip olursa akşama da nohut yemeği yapacağım nasipse

teşekkür ederim canım
inş iyi gidiyorumdurda kabızlık problemim var bundan korkuyorum belki veremeye bilirim gibi geldi

O kadar fark etmez, 200 gr filan fark ediyor. Salatalarına yağ ekliyorsun değil mi? Öğleden sonra ara öğünde elma yiyebilirsin. Yanında da 1 çay bardağı az yağlı süt olabilir. Elmadaki pektin bağırsağı çalıştırabilir.

Afiyet olsun. Bitki çayı olarak ne içtin?? Bitki çayını mutlaka içeceksek yemekten 1 saat sonra içebiliriz, öncesinde değil. Bahsettiğim bitki çayı: yeşil çay, adaçayı, ıhlamur. Aktarda satılan garip karışımlara bulaşmamayı tercih ediyorum.
Sabah 1 dl. yerine 2 dl. kızarmış ekmek yiyebilirdin.
Öğle yemeği ve elmalı ara öğünden sonra açlık çekmemen gerek normalde. Bence baş ağrının sebebi başka bir şey olmalı. Öğle akşam arası nesfit+yulaf kepeği+ yoğurt ve bisküvi+bal çok ekstra olmuş.
Sarmanın yanında yoğurt ya da ayran+ salata iyi olabilirdi.
Anladığım kadarıyla 1 dl. etimek+peynir +şekerli çay yemekten bir süre sonra yendi. Şekerli çay hiç olmamış Sarmanın yanında salata, ayran tüketseydin bunları yemene gerek kalmayacaktı canım
Öğünleri planlarken salatayı asla ihmal etmemeliyiz. Hacmen çok yer kapladığı ve sindirimi uzun sürdüğü için doygunluk oluşturur. Biz de çayın yanında atıştırma ihtiyacı duymayız

canım lkarnite içeren 9u bir yerde çaydı yemekten önce içmemi söylemişlerdi
uzun zamandır içmiyordum deneyeyim dedim ve hala kendimi toplayamadım bulutların üstündeyim sanki
salatayı ihmal ediyorum canım haklısın akşam eve gider gitmez mutfaga geçmeliyim kocaman salata yapacağım bundan sonra
sabah öyle yaptım kalktım salata hazırladım öğlen için tavsiyelerin için teşekkür ederim süpersin

L-carnitin spor yaparken yağ yakımını artırır diye biliyorum. Baş ağrısı da çok bilindik yan etkilerinden biri. Demek ki bu L-karnitin işi sana göre değilmiş şekercim
Kendini ihmal etme Bgapacım. Rica ederim, katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana

canım bence kilo vermek daha zor geliyor
ders çalışmak daha kolay matematik hariç sözelci sayılabilirimde ama matematiğide sevmem gerek
inş hepimizde fazlalıklardan kurtuluruz

bilmem bana hep ders calışmak daha zor gelmiştirr rahatlığa düşkünüm biraz dazaten bu kilolardan belli gvercii:26: nyse canımızı zıkmayalımm diyetee devammm

günaydın kızlar
akşam regli oldum
sabah tartıldım 68.8 gördüm gitmmemiş hiç
üzgünüm çok şükür sancı çekmiyorum buna seviniyorum ilaç almadan duramazdım
kilo verdikten sonra sancı çekmiyorum bende pko mu vardı

Geçmiş olsun canım. Şekercim sen bir kaç haftadır kilo veremiyorsun aslında. Sebebini hep bir şeylere bağlayıp bahaneler bulduk. Bu kez de regl dönemini bahane ediyoruz. Yaptığımız kaçamakları bir lokma, azıcık diyerek küçümsemek yaptığımız en büyük hata. Bence haftada 1 kez kaçamak hakkı tanıyalım kendimize. Bu da tercihen öğle yemeği olsun. Ne istiyorsak yiyelim. Ama bunun dışında 1 gr. dahi kaçamak olmasın.
Regl döneminde günlük olarak normalden 300 - 500 kcal arası daha fazla harcarız. Bu dönemi kaçamaksız geçirebilirsen dönemin sonunda 1 kilo eksik görebilirsin.
Pko şüphen varsa kontrole gitmelisin. Kendi kendine iyileşebilen bir hastalık değil ne yazık ki...

haktada 1 kez kaçamak yapacağım oda öğlenleri
bu ara mutfağa geçmem lazım yine
hep bişeyleri bahane yapıyorum haklısın
teşekkür ederim canım bunları gösterdiğin için

Selam canım

serap güzel anlatmış ama bence hiç kaçamak yapma kaçamak ufak bir kaçamağın ardı arkası kesilmiyor hedefine ulaşıncaya kadar yapma
nasıl olsa hepsinin tadlaarını fazlasıyla biliyoruz
canın birşey çektimi su iç yeşil çay iç spor yap ama yeme yeme aç buraya canım şunu çekti canım bunu çekti yazzzzz
sonra üzülen biz oluyoruz
bu yaz fit olacağını günü düşün

ben bile çok pis hırsalndık

bizimde önceden zayıfladığım arkadaşlar yine toplandık görüyorsun çok çekişme oluyor en güzel hiç kaçamak yapmıyoruz

Rica ederim şekercim. Bugün daha dikkatli, daha özenli başlıyoruz o halde

Sevgili Yasemin, çok güzel bir bakış açısı. Bana babamı hatırlattı: babam diyabet hastası (ilaç, insülin olmadan sadece diyetle kendini kontrol edebiliyor Allah' a şükür), evde özel bir şey olduğunda ucundan tat deriz. O da:" gençken çok yedim ben onları, siz yiyin" der...

Evet Bgapacım, yolun çok uzun değil aslında. 2 Ay kaçamaksız yaşasan ne olur ki?

çok çok haklısınız lokma bile farkediyor bende dikkat edeceğim artık

karnımı zaten doyurmak zorundayım yemekten kısıtlamaya asla gitmiyorum ama mesela leblebi ne alaka
kurabiye ne alaka
muhallebi ne alaka

oturup adam gibi yemek yesem olmaz :44:

bende kilo bildirimi yapayım

aç karnına 67

öğleye menemen yaptım akşama da et ızgara bugün salata yemeyeyim diyorum bakalım salatasız durabilir miyim

bende hep bahane buluyorum olsun bu ikimizinde son bahanesi olsun bundan sonra kimse bahane bulmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…