Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

ben cezayı çok hak ediyorum canım
bugün çok kötü şeyler yedim utandığım için yazmıyorum
hayırlısıyla yarın burda olacağım herşeyi yazacağım

Şu işi önce kafanda halletmeye ne dersin? Bir de iş yerinde diyetteyim vs. gibi şeyler söylememelisin. İnsanlar bilinçleri dışında sabote ediyorlar diyette olanları

GÜNAYDIN bgapa

GERÇEKTEN CANIM ŞANSINI ÇOK ZORLUYORSUN O ZAMAN SERAP BEN SANA BOŞA YAZIYOR ÇÜNKÜ HİÇ KENDİNİ SAĞLIK BESLNEME KONUSUNDA BİR ADIM İLERLETMİYORSUN YEMENİN SONU YOKKK TATALIM
ŞÖYLE YAP İSTERSEN HEDEFLERINI KÜÇÜK KOY EĞER AYDA 1 KG VERİRSEN 6 AYDA 6 KG YAPAR BÖYLE DÜŞÜN O ZAMAN HAFTADA 250GR VERME YE HEDEFLE BUDA AYDA 1KG YAPAR ARTIK KENDİNİ TOPLA CEZAN ÇOK BÜÜYÜK OLACAK

günaydın kızlar
bugün daha farklı başladım
dün akşam eve gittim annemin eve gelmesini beklemedim tek başıma çorba içtim
9 gibi cevizli nar yedim
30 dk spor yaptım slim 6
kendimi daha iyi hissediyorum aynadan uzun ca baktım bedenime ve devam etmaya karar verdim
bugünkü menümü ekliyorum sizlere
kendimi bu sayede koruyacağım
farklı bir bgapa olarak sizlerleyim:10
:

resimdekiler
1 lt su
kahvaltı için organik çavdar ekmeği (içi alınmış) peynir,6 yeşil zeytin ve maydanoz yanında 1 fincan şekersiz çay içiyorum

ara öğünlerim: yogurt ve 3 kayısı ,akşam bitki çayı yaptım ordaki portakallar,yarım lt bitki çayım

öğle menüm :mavi kapaklıda mercimek çorbam ,sarı kapaklıda salatam var limon sıkmayı unuttum yağda tuzda yok

ara öğünlerde önce hangisini yemeliyim kızlar karar veremedim

Bu güzel bir adım olmuş, seni tebrik ederim
Limonu yiyeceğin zaman sıkman daha iyi olur zaten. Salatana 1 tk. yağ eklemende fayda var. Daha önce de sana söylemiştim yağda eriyen vitaminlerin emilip vücuda alınması için gerekli... Yağ yoksa vitamin de posa ile atılır.
Kayısını sabah arada yersin, yoğurt ve diğer meyveni öğleden sonra. Protein uzun süre tokluk sağlar eve gidince açlıktan gözün dönmüş olmaz böylece.

Bu arada, diyet yöntemleri başlığı altında Mevsimlerden Roma' nın diyet grubunu açtık. Diyet listesi, amaç, hedef ve detaylar için:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...588123-mevsimlerden-roma-nin-diyet-grubu.html

istersen sen de katılabilirsin...

teşekkür ederim canım dediklerini yapacağım
daha mutluyum önerilerini yapacağım
salatama yağ katacağım öğlen sonrası arada meyvem ve yoğurdumu yiyeceğim

öğlen çorbamı ve salatamı yedim
ekmek yerine ince 1 dilim ev yapımı kek çayla birlikte

Günaydın canım

bugun nasılsın nasıl gidiyor hayat
o kek olmamış ister ev yapımı olsun ister dışardan al

Günaydın canım

bugun nasılsın nasıl gidiyor hayat
o kek olmamış ister ev yapımı olsun ister dışardan al

günaydın canım
teşekkür ederim iyiyim çok şükür
dün yoğundum gelemedim
evet o kek hiç olmadı sadeydi tadıda güzel degildi ama çöpe atmayayım diye yedim

16 ocak çarşamba
salı günkü menüm aynıydı sadece çorbanın yanında 1 dilim kızartılmış ekmek yedim
akşamda 3-4 kaşık domatesli bulgur pilavı 3-4 kaşık yeşil fasülye etli

akşam spor yapamadım onu yerine ev temizledim yerleri sildim

canım çorbanın yanında yenilen bir dilim ekmek 4 dilim ekmek enerjisine sahip diye biliyorum

bu sebeple çorbanın yanında ekmeği kestim

bence sende çorba ekmek yerine çorbanı içip hala açsan ekmeği yarım saat sonra su ile tüketebilirsin

böyle yapınca insan ekmeğin tadına dahi varamıyor ve ekmekten soğuyor
öneririm

günaydın canım
teşekkür ederim iyiyim çok şükür
dün yoğundum gelemedim
evet o kek hiç olmadı sadeydi tadıda güzel degildi ama çöpe atmayayım diye yedim

günaydın

o zaman atma o keki ufala kuşlara ver canım
sen her yaptığın kaçamakta hayallerin hep geçikiyor yapma bunu kendine

bugünkü menüm
sabah yumurta haşlaması 2 dilim çavdar ekmeği,çökelek ve maydanoz
ara elma
öğlen domatesli bulgur pilavı,yeşil fasülye,kereviz salatası
iş arkadaşlarımla birlikte yiyoruz
kaşık sayımı belirlemme lazım kızlar yardım edin ona göre yiyeyim

canım ben senn yerinde olsam bulguru hiç yemem sadece yeşil fasülyeyi yerim öğlene
yanında da ince bir dlm ekmek
ekmek 70 kalori
bulgurun 4 kaşığı 140 kalori
bnce ekmekle daha çok doyarsın

kereviz salatasını da ara öğün yaparım

bir de fotoda gördüğüm kadaryla günlük 2 elma çok değilmi
yarım yarım yesen?
o da kalori çünkü

öğlen
2 kaşık yeşik fasülye,1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası ve 1 kuru patlıcan dolması

öğlen
2 kaşık yeşik fasülye,1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası ve 1 kuru patlıcan dolması

Şekercim, 2 yk fasulye az olmuş. bulgur pilavı ve dolma da fazla Napıcaz seninle bilemedim valla

Sistem çok kolay aslında
1) 6 kaşık sebze yemeği+ salata+ yoğurt
2) ızgara+ salata
3) beyaz peynirli, yağsız, kepekli tost+ ayran
4) kepekli ekmeğe yapılmış tavuklu ya da ton balıklı marullu sandviç+ ayran

Bunlardan birini seçip öğle ya da akşam yemeklerinde uygulayabilirsin. Ara öğün sistemini oturttun. Ana öğünleri de tatlıya bağlayalım artık
Tam diyorum ki, oldu artık düzenini kurdu. Ertesi gün bir bakıyorum bir liste. Çığlık atmak istiyorum
Sana ceza var, bu hafta sonu hem ctsi hem de pazar birer saat yürüyüş canım

günaydın

bence de serap çoktan hak etti cezayı
Bgapa şöyle yap nasıl olsa ınternet elinin altında sen de her yediğini yiyeceğin kalorisine bakmaya çalış belki yerken 1 kere değil de 2 kere düşünürsün

:18::18::18::18::18: tamam tamamm daha dikkatli olacağım
yazdığın sistemi uygulayacağım canım
canım bu şekilde yazdığın için teşekkür ederim daha iyi algıladım :103::103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…