Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

işte yine seninle baş başayım
özledim ama çok özledim
yediklerimi yazayım da kız bana ne yaptım böyle

24 eylül salı
sabah 3 erik
9.30da bimden aldıgım kepekli sandiviç ekmeğine 3 dilim kaşar ve dere otu + sade kahve

12.30da makarna + fasülye +bulgur pilavı (işteki arkadaşların getirdiklerinden yedim makarna az )

2 bardak şekersiz çay 1 gofret + tuzlu çekirdek (kilomu düşünmeye bilirsin ancak yüzümdeki siviceler için yemeyecegim oluncada tutamıyor yiyorum offff)

15.00 gibi 1 lokum

akşam evde ne var bilmiyorum ancak brokoli görmüştüm buzlukta haşlayıp sarımsaklı yogurtlu yemeyi düşünüyorum

jillian yaptım geçen hafta 3 kez akşam yapacagım

merhabalar günlüğümmm
hımmm kimse gelmemiş yine lütfensizde yazın bekliyorum

akşam evde 2 kaşık bulgur pilavı + 4-5 kaşık hindi kavurma yedim +aysberk 2 yaprak

annemle tarhana yaptık akşam mazemeler için markete gittik canım öyle şeyler çektiki cips,brovni çikolata vb
ancak ben irademe hakim oldum ve almadım birşeyy

22.30a kadar tarna malzemelerini yıka robottan geçir derken 1 armur 1 tanede mürdüm eriğinden yedim ve yattım

25 eylül
sabah 1 avuç kuru üzüm yedim
9.30da form etimek 2 tane + köy peyniri +1 domates+ dere otu+ şekersiz çay

ara öğün yapmayacagım çünkü öğlene

marketten aldıgım tam bugday sandiviçli hindi kavurma ve içine aysberk koydum yanınada çay söyleyebilirim

hımmmm unutmadan yazayım 13 dk jillian yapabildim çok yorgundum sabah dudagımda uçuk çıkmış

irade çok önemli canım sabırl ıolmak lazım

merhaba günlük
akşam hamur iş olan girniş yedim 2 tabak

jillan 1. bölümün tamamını yaptım bugün daha idmanlıydım tamamını bitire bildim

haftaya çarşamba operaya gidecegim bide maaşın yatmasını bekliyorum kendime göre alışveriş yapacagım

bayram için ayakkabı ve işyerinde de giyebilecegim hoş bi kazak tşört gömlek tarzı bişey alacagım

bayramdan sonra dersanem başlıyor böyle olunca bahçeye gitmeyecegim hafta sonu
bu ara irademe sahip çıkamıyorum yedikçe yiyorum
mutsuzum galiba acilen muz yemem gerek
bak yine yemeğe sardım

26 eylül
sabah yogurtlu müsli

öğlen makarna yağı çok az yanında yogurt porsiyonumu küçültemiyorum

arada sade kapiçino içtim

iş bitsede eve gidip uyusam

merhaba canım makarna pilav olayını kesmek lazım bende yapamıyorum

bilginiz için teşekkür ederim
çalışıyorum öglenleri ne yiyecegim derdine düşüyorum iyiki evli degilim yapacak yemek bulamıyorum önereceginiz yemekler var mı
şaşırıp kalıyorum işyerine yemek getirebilirim ancak aklıma gelmiyor
geçen marketten ekmek aldım sandiviç tam tahıllı öğlen onu yedim çok mu abarttım diye düşünüyorum
yine o ekmeye yarın sucuklu kaşarlı tost yapsam olabilir mi yardım edersen sevinirim canım

iki dilim kepekli ekmeğin arasına peynir domates koyup ayranla yiyebilirsin ya da etform mısır gevrekler var yuvarlak olanları ben onun üzerine krem peynir sürüp üzerine nane pul biber ekip yiyordum süper oluyordu, taylan kümelinin kızının blogunda görmüştüm tavsiye ederm

evde ekmek çok az yeniyor oda normal ben kepekli yada tambugday alınca kimse yemiyor bende az yediğimden küfleniyor çöpe atılıyor malesef ancak paketli aldıgımda içine katkı maddesi koyuyorlarmış bu yüzden almıyorum küçük tambugdaylı sandiviç ekmeği alıyorum çağdaş marketinden yarın dediğiniz gibi yapabilirim kaşarın kalorisi yüksek beyaz peyniri tercih edeyim yanına ayranda alırım hatta kendim yaparsam içine tuz atmam teşekkür ederim canım

rica ederim yalnız sucuktan falan vazgec tosta koyma, yiyeceksen de sadece pazar nefsini terbiye et şahsen ben öyle yapıcam

rica ederim yalnız sucuktan falan vazgec tosta koyma, yiyeceksen de sadece pazar nefsini terbiye et şahsen ben öyle yapıcam

72 kg ve üstündeyken kahvaltımda illa sucuk yada sosoi arardım 1 senedir babamda eve az almaya başladı eskisi gibi şarküteri ürünler yemiyorum canımda çekmiyor kendime seviniyorum

pazarları yemek daha mantıklı

günaydın günlüğüm
akşamki menüm
kıyma soğan biber kavurması +çok az ekmek +kırmızı biber yogurt salatası

9 gibi sade denebilecek şekilde türk kahvesi

27 eylül
sabah 1 armut

10 gibi 4 kaşık yogurt+ 3 yemek kaşıgı yulaf

sabahları su içmiyorum havadanmıdır bilmiyorum yataktan kalkasım gelmiyor yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi

canım bir ceee deyip kaçmışım ne güzel iradene hakim olmaya çalışıyorsun çok güzel
ben de inşallah başlayacağım tekrar yavaş yavaş.
kış gelince daha sahip olabiliyorum irademe.
dersaneye yazıldım canım kpss için, bu salı başlıyorum.
sen yazıldın mı?

bende yazıldım dersaneye canım bayram sonrası derslerim başlıyor sanada hayırlı olsun
bende senin gibi düşünüyorum kışın daha rahat kilolar gidiyor sebze agırlıklı besleniyorum
uzun zamandır yoktun buraları ihmal etme gel

öğle yemegim
kabak yemegi +yogurt

2gibi şekersiz çay + gofret yedim kendim, tutamadım canım çok istedi tatlı
maleseff yedim

çok güzel canım, iyi olmuş dersane.
inşallah kazanırız
evet artık daha çok buralardayım inşallah

nereye yazıldın merak ettim canım fiyat ne kadar .inş kazanırız bölüm neydi

yine çikolata yedim bu ara tatlı istiyor canım

canım ben maltepe'ye yazıldım. disiplini elden bırakmıyorlar çünkü. benim sadece genel kültür genel yetenek o yüzden 1000 tl.
bölümüm arkeoloji ve sanat tarihi.
senin?

canım ben maltepe'ye yazıldım. disiplini elden bırakmıyorlar çünkü. benim sadece genel kültür genel yetenek o yüzden 1000 tl.
bölümüm arkeoloji ve sanat tarihi.
senin?

hayırlı olsun canım benim bölümde işletme bayram sonu dersanem başlıyor hafta sonu gidecegim

merhaba günlüğüm dün yediklerimi yazmaya korkuyorum ancak akşam 35 dk yürüdüm kendimi cezalandırdım

sabah yogurtlu müsli

öğlen 1 acılı lahmacun

ara franbuazlı 1 dilim pasta

akşam hindi kavurma ekmek yok salata + yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…