merhabalar günlüğümmm
hımmm kimse gelmemiş yine lütfensizde yazın bekliyorum
akşam evde 2 kaşık bulgur pilavı + 4-5 kaşık hindi kavurma yedim +aysberk 2 yaprak
annemle tarhana yaptık akşam mazemeler için markete gittik canım öyle şeyler çektiki cips,brovni çikolata vb
ancak ben irademe hakim oldum ve almadım birşeyy
22.30a kadar tarna malzemelerini yıka robottan geçir derken 1 armur 1 tanede mürdüm eriğinden yedim ve yattım
25 eylül
sabah 1 avuç kuru üzüm yedim
9.30da form etimek 2 tane + köy peyniri +1 domates+ dere otu+ şekersiz çay
ara öğün yapmayacagım çünkü öğlene
marketten aldıgım tam bugday sandiviçli hindi kavurma ve içine aysberk koydum yanınada çay söyleyebilirim
hımmmm unutmadan yazayım 13 dk jillian yapabildim çok yorgundum sabah dudagımda uçuk çıkmış
irade çok önemli canım sabırl ıolmak lazım
merhaba canım makarna pilav olayını kesmek lazım bende yapamıyorum
bilginiz için teşekkür ederim
çalışıyorum öglenleri ne yiyecegim derdine düşüyorum iyiki evli degilim yapacak yemek bulamıyorum önereceginiz yemekler var mı
şaşırıp kalıyorum işyerine yemek getirebilirim ancak aklıma gelmiyor
geçen marketten ekmek aldım sandiviç tam tahıllı öğlen onu yedim çok mu abarttım diye düşünüyorum
yine o ekmeye yarın sucuklu kaşarlı tost yapsam olabilir mi yardım edersen sevinirim canım
iki dilim kepekli ekmeğin arasına peynir domates koyup ayranla yiyebilirsin ya da etform mısır gevrekler var yuvarlak olanları ben onun üzerine krem peynir sürüp üzerine nane pul biber ekip yiyordum süper oluyordu, taylan kümelinin kızının blogunda görmüştüm tavsiye ederm
evde ekmek çok az yeniyor oda normal ben kepekli yada tambugday alınca kimse yemiyor bende az yediğimden küfleniyor çöpe atılıyor malesef ancak paketli aldıgımda içine katkı maddesi koyuyorlarmış bu yüzden almıyorum küçük tambugdaylı sandiviç ekmeği alıyorum çağdaş marketinden yarın dediğiniz gibi yapabilirim kaşarın kalorisi yüksek beyaz peyniri tercih edeyim yanına ayranda alırım hatta kendim yaparsam içine tuz atmam teşekkür ederim canım
rica ederim yalnız sucuktan falan vazgec tosta koyma, yiyeceksen de sadece pazar nefsini terbiye et şahsen ben öyle yapıcam
merhaba tatlımmm
hoş geldin yalnız yalnız yaşıyordum bende
offff gitmiyor bu fazlalıklar canım ama hata bende pazarları bahçeli eve gidiyoruz ailece orda gözlemeler çörekler adanalar derken hamur yiyip duruyorum sonrada ben kilo aldım veremiyor oluyorumbu haftada aynısı oldu canım yedim hamurları ama sabah tartılmadım moralim daha iyi en azından
sen neler yapıyorsun canım
canım bir ceee deyip kaçmışımne güzel iradene hakim olmaya çalışıyorsun çok güzel
ben de inşallah başlayacağım tekrar yavaş yavaş.
kış gelince daha sahip olabiliyorum irademe.
dersaneye yazıldım canım kpss için, bu salı başlıyorum.
sen yazıldın mı?
bende yazıldım dersaneye canım bayram sonrası derslerim başlıyor sanada hayırlı olsun
bende senin gibi düşünüyorum kışın daha rahat kilolar gidiyor sebze agırlıklı besleniyorum
uzun zamandır yoktun buraları ihmal etme gel
çok güzel canım, iyi olmuş dersane.
inşallah kazanırız
evet artık daha çok buralardayım inşallah
nereye yazıldın merak ettim canım fiyat ne kadar .inş kazanırız bölüm neydi
yine çikolata yedim bu ara tatlı istiyor canım
canım ben maltepe'ye yazıldım. disiplini elden bırakmıyorlar çünkü. benim sadece genel kültür genel yetenek o yüzden 1000 tl.
bölümüm arkeoloji ve sanat tarihi.
senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?