Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

haklısın canım pekmez ya da bal yiyebilirim sabahlarıı
sebzelere elimden geldiğince az yağ kullanıyorum salatalarıma bile yağsız kullanıyorum
dün akşam spor yapamadım
bugün evde koşmayı planlıyorum
ip atlamak daha sıkıcı geliyor

Salata yağsız yenmemeli canım. "A,D,E,K" vitaminleri yağda eriyen çok önemli vitaminler. Bunların vücudumuza alınabilmesi için az miktarda da olsa yağ kullanmalıyız. 1 kase salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edebilirsin. Ben 1 yemek (çorba) kaşığı ilave ediyorum..
Her gün spor yapabilmene çok sevindim tebrikler

hımmm evet salatalarıma yağ eklesem iyi olacak canım kabızlığıda engeller diye düşünüyorum
elimden geldiğince yapmay açalışıyorum sporumu hatta işteyken lavaboda yapıyorum hareketlerinin çok az kısmını sürekli oturmak daha hareketsiz yapıyor

Kullandığın ilaç nedir cnm ben de bitkisel kullanıyorum bu ara tekrar başladım mate ve bazı otların kurutulmuş kapsülü benimki

kusura bakma canım yeni gördüm yazdığını
radyeztesi alanında uzman birine gittim vucudumda virüs olduğunu söyledi ve bana 4 tane bitkisel ilaç verdi
o virüs bolca vucuda intihap yapar dedi
benimde geniz akındım var
1 haftadır kullanıyorum şu an güzel gidiyor
canım sen ne için kullanıyorsun

ödem atıcı bitkilerin nane gibi kurutulup kapsüllenmiş hali bakanlık onaylı ama benim vücudum çok ödem tutar ve sistid çok olurum iyi geliyor o yuzden içindekiler bilindik otlar

ödem atıcı bitkilerin nane gibi kurutulup kapsüllenmiş hali bakanlık onaylı ama benim vücudum çok ödem tutar ve sistid çok olurum iyi geliyor o yuzden içindekiler bilindik otlar

memnun kaldım canım 1 ayda kullanma ihtimalim var bitince tekarra gideceğim ona göre devam edebilirim
bende de var idrar yollarında enfeksiyon ve bitkiler söküyor
inş ödem tutman ve sistidin geçer canım çok geçmiş olsun

sağol cnm Rabbim sağlık versin sana da. Enfeksiyon çok zor iyi bilirim

Azmine hayran kaldım canım, tebrik ederim Bu arada ne iş yapıyorsun sen?

Azmine hayran kaldım canım, tebrik ederim Bu arada ne iş yapıyorsun sen?

teşekkür ederim canım
devlet dairesinde firma elemanıyım
2010 kpss 82 aldım atanamadım 2014e kaldı
stresliyim memur olmak istiyorum belkide şehir değişmek daha iyi gelecek bana
seneye bu zamana kadar kilo sorunumu çözmem lazım çünkü kpss tekrar hazırlanacağım zaman ayıramam spora diyete

öyle işte bu hayalle yaşıyorum herşeyim kpss oldu

Yanlış soru sordum:) Mesleğin ne?
Allah hakkında hayırlısını versin. Bence hayatının merkezine oturtma bu kpss işini. Kendin için farklı fırsatlar araştır. Devlet memuru olmak zaten eskisi gibi değil. Hayatını sadece sen garanti altına alabilirsin. Ufkunu genişletecek, seni mesleki açıdan zenginleştirecek sertifika programlarına zaman ayırsan iyi bir şirkette daha iyi koşullarda iş bulabilirsin.

lisans mezunuyum pc başında veri girişi yapıyorum canım
özel zor geliyor bana şu an bile özelde sayılabilirim
en güzeli memur olmak diye düşünüyorum canım

28.12.2012 cuma

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek bol çökelek bol maydanoz 3şekerli çay
bu ara kötüydüm ve kaldığım yerden devam sağlıklı beslenmeye
bundan sonra şeker yerine az bal kullanacağım kızlar
bol protein tüketeceğim
kendime geldim e kızdıktan sonra
öğlen 8 tane köfte yarım kase salata
ara yeşil çay
ara yogurt
akşam halen belli degil
marketten tavuk baget alıp haşlamayı planlıyorum ondan tavuklu patatesli haşlama yerim ayranda içebilirm
yarın dersane var sandiviçli tavuk ayran yapıp yemeği planlıyorum
proteini hayatıma geçirmeyi planlıyorum

Afiyet olsun canım. Şekeri bırakma kararına çok sevindim. Balı tüketirken kaynar suya koymamaya dikkat etmelisin. 45 derecenin üzerinde bal kimyasal yapısı bozulur, faydalı olamaz. Bazı kaynaklarda toksik etki gösterebileceği de yazıyor.
Hurma şurubu senin için ulaşılabilirse tercih edebilirsin.

Proteini tüketirken uyman gereken kuralları yazmıştım. Ama senin günlüğünde mi benimkinde mi hatırlayamıyorum. Gözden geçirmeni tavsiye ederim. 8 köfte küçük müydü? Küçükse sorun yok ama normal boyutlarda ise sana çok :)
3-4 köfte yeterli. Salatan da köftenin 3 katı olmalı canım.
Günlük içtiğin su miktarını da yazar mısın?

offf çok kötü geçti hafta sonum
kendimden geçtim dikkat etmiyorum yediklerime

Demek ki isteyince yediklerine dikkat edebiliyorsun. Şimdiye kadar ciddiye almadan bu kadarını başardın. Biraz ciddiye alıp düzenli listelerle başarabileceklerini hayal edebiliyor musun? Neden kendini bu başarıdan mahrum ediyorsun? Yaptığın şeyi daha doğrusu kendini biraz ciddiye almaya ne dersin?

öyle boş veriyorumki yarım saat sonra su böreği ve pasta yiyeceğiz
ve ben kendimi nasıl tutacağım
akşam yengemlerde olacağız ve pide yaptıracaklar mecbur ve isteyerek yiyeceğim
salı günü başlayacağım tam anlamıyla daha sıkı tutacağım kendimi

Bu kadar şeyi yedikten sonra salı günü detoks yapman gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…