günaydın aysnnnnn canım buradayım ama işe geldim çalışıyorumda aynı zamanda sayfa açık kalıyor hemen cvp yazamıyorum :))
guzinim seni bekleriz sende gel yarışa katıl walla dün iyi geçirdim sizlere söz verdiğim gibi sadece tarçınlı yoğurdumu yedim mesaide :) akşam huzurlu uyudum yani
bugün arkadaşlar kıymalı börek almışlar kahvaltıya ısrar ettiler kabul eylemedim :)) tb ekmeği ile yarım yağlı sütümü içtim öğlen için evden z.yağlı fasulye ve salata getirdim ama buzdolabında yoğurt kalmamış( ne yapıcam bilmiyorum sütüm var ama içemem yemekle midem kaldırmaz
akşama da burdayım bakalım neler getirecek bugün bizlere
öpüyorum sizi :))
uyuyanlar uyanın yaaaaaaaaaa hadi :)))
kocamaaaannnnn selam montinin uyuyan guzelleri
durun yaw degistiriyorum monti de kim oluyomusaebenin uyuyan guzelleri
eskiden bi laf vardi... sonu, gonul sohbet ister kahve bahane.. diye bitiyodu.. unutmusum yaw:26:
yaniii demek istiyorum ki herkes aeben vesilesiyle burda..monti bahane
bu arada, aebenim tosununa gecmis olsun canim, bi de kakao toplari serbestmi demek istemistim, sekersiz kakaolu sut icememki :78:
masumuuuuummmmbak olmuyo ama ben zaten hazir asker biri ariza cikarsa da kaytarsam diye saka saka kaytarmak istedigimden degil deeeee, herkesi motive olmus goremeyince benimkide bozuluyo, yapma canim benim yaaa, dur sarilalim belki ise yarar
meyvecim diyarcim hayranlikla izliyorum sizi, supersiniz...bende de yarisa girecek guc olur bigun elbet:78:
yeni arkadaslar hos geldiniz sefalar getirdiniz
gelelim bugun neler yedigime
sabah 8'de kahvalti etmeye firsat olmadigi icin;
2 kuru incir,2 kuru hurma,3-4 tane kirik badem ceviz parcalari, bir koca bardak yagsiz sut
oglen 12'de nohut yemegi,salata,2 kasik mantar sote, ayran
aksam 2 parca izgara et,salata..yogurt canim istemedi, yatarken sut icerim
birsuru su ictim valla hesaplamadim, 2 lt vardir
Sabah önce elmamı sonra da yoğurtlu cevizli bademli yulaf ezmemi yiyerek başladım bugün. Şimdi de yeşil çayımı içiyorum sıcacık.
Aklımdayken sorayım kızlar, sabah sabah ne alaka diyeceksiniz şimdi.. Turşu yiyebiliyor muyuz biz?
GÜNAYDIN FISTIKLARRR
dior ve güzinnn siz benim dedigimi yapın,yaptıgımı yapmayınnn
emii fıstıklarr benim bitraz keyfim yok bu aralar takılma sürecindeyim 4 haftadır aynı kilodayım ee birazda sebep benim buna tabikiiiii
sakın motivenizi bozmayın sizzzz
diyarımmmmmm
cnm nasılsın özleidm ya valla seniii ii başladın hadi bakalım
ve hatta bende yarışayım siiznle diyorummm yetişememm ama olsun motive etmeye yeter beni
yarışmakkk birde regli olamadımm sökmedi tam anlamıylaaa oda biraz sıkıntı yapıyor bendee
bi duş alıcma şimdi ılık duş kendime geleyim
güzinooooo
uyuyan prensesssss ii geldi öpücükk saolll tatlışım
akşam yaptıgım pırsayı begenmeidmm ya tadı yoktu yada bana öle geldi
deidm yiyim bir dilim kekk sonra baktım olcak gibi dgeil bir kase tarçınlı yogurt yaptım yedim
sabahta yemeidmm ve artıkk sıkıldım nisana kadar vermek isityourm kalanları ama zor gibi bakalımm
öpt hepicinizii
merhaba kizlar ebenim nasilsiniz canim valla sayfalari aciyom okumaya bile firsat kalmiyor yazmaya hele hic.kizim hasta gecen cumadan beri atesi 40 dereceden inmedi kac gun hastane doktor dolandim durdum.sükür persembeden beri atesi düstu ama bir mizmiz bir mizmiz sorma.kucaktan inmiyor birde tek basinayim koca desen sabah cikiyor gece yarisi elinde hamburger,patates kizartmasiyla geliyorama yavas yavas toparlanicam söz cok bunaldim sürekli kilomu düsünmekten yaza böyle türkiyeye gidemem kesin bir yerlerden baslamam lazim.hepinizi öptüm
hasretim merhabaa
23 kiloyu ben vermeidm sankiii tıkanıp kaldım işte buradaa
birde sana uyarı krem peynir ve kaşar cıss yemiyoruz
yagsız peynir yiyoruz yag oranı2.5 olmaıs lazım
diyarım
varım kız yarışa hadi bakem
geçmiş olsun canım bütün çocuklar büyükler hasta artıkbebeklerinizin hasta olması sizi daha çok üzüyordur o yüzden çok çok geçmiş olsun iyileşmesine sevdindim:)
ama sende ki kocada tam diyetlik değil :) anladığım kadarıyla iradeyi zorlayan cinsten o yüzden sana bol bol şans diliyorum :) ve bir an önce başla derim yarın bile geç gel şimdi başlayak :)
annem bu akşam için lazanya yapıyor ve ben eve gitmek dahi istemiyorum :))))) çünkü makarna ve lahmacun dayanamadığım tek yemek türü. hele ki lazanyanın hastasıyımdır
yarın içinde mangal yapacaklar..bu hafta sonu iradeli olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?