Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kocamaaaannnnn selam montinin uyuyan guzelleri
durun yaw degistiriyorum monti de kim oluyomus aebenin uyuyan guzelleri
eskiden bi laf vardi... sonu, gonul sohbet ister kahve bahane.. diye bitiyodu.. unutmusum yaw:26:
yaniii demek istiyorum ki herkes aeben vesilesiyle burda..monti bahane

bu arada, aebenim tosununa gecmis olsun canim, bi de kakao toplari serbestmi demek istemistim, sekersiz kakaolu sut icememki :78:

masumuuuuummmm bak olmuyo ama ben zaten hazir asker biri ariza cikarsa da kaytarsam diye saka saka kaytarmak istedigimden degil deeeee, herkesi motive olmus goremeyince benimkide bozuluyo, yapma canim benim yaaa, dur sarilalim belki ise yarar

meyvecim diyarcim hayranlikla izliyorum sizi, supersiniz...bende de yarisa girecek guc olur bigun elbet:78:

yeni arkadaslar hos geldiniz sefalar getirdiniz

gelelim bugun neler yedigime
sabah 8'de kahvalti etmeye firsat olmadigi icin;
2 kuru incir,2 kuru hurma,3-4 tane kirik badem ceviz parcalari, bir koca bardak yagsiz sut
oglen 12'de nohut yemegi,salata,2 kasik mantar sote, ayran
aksam 2 parca izgara et,salata..yogurt canim istemedi, yatarken sut icerim
birsuru su ictim valla hesaplamadim, 2 lt vardir

günaydın aysnnnnn canım buradayım ama işe geldim çalışıyorumda aynı zamanda sayfa açık kalıyor hemen cvp yazamıyorum :))

guzinim seni bekleriz sende gel yarışa katıl walla dün iyi geçirdim sizlere söz verdiğim gibi sadece tarçınlı yoğurdumu yedim mesaide :) akşam huzurlu uyudum yani

bugün arkadaşlar kıymalı börek almışlar kahvaltıya ısrar ettiler kabul eylemedim :)) tb ekmeği ile yarım yağlı sütümü içtim öğlen için evden z.yağlı fasulye ve salata getirdim ama buzdolabında yoğurt kalmamış ( ne yapıcam bilmiyorum sütüm var ama içemem yemekle midem kaldırmaz

akşama da burdayım bakalım neler getirecek bugün bizlere

öpüyorum sizi :))

uyuyanlar uyanın yaaaaaaaaaa hadi :)))

canim leblebin varsa aksamada sütle leblebi yiyebilirsin

Günaydııınnn,
Tüm monti güzellerine iyi haftasonları..
Guzincan senin memleket bayağı uzak, yanlış hatırlamıyorsam Amerika'daydın değil mi?
Diyarking sana kolay gelsin, yoğun tempo çalışıyosun sanırım. Zor olmalı hem yoğun iş, hem diyet..
Aysnn günaydın, haftasonu falan dinlemeyen yeni ve çok azimli montici İdor burdaaaa:))

afiyet olsun,güzel olmus bence

Sabah önce elmamı sonra da yoğurtlu cevizli bademli yulaf ezmemi yiyerek başladım bugün. Şimdi de yeşil çayımı içiyorum sıcacık.

Aklımdayken sorayım kızlar, sabah sabah ne alaka diyeceksiniz şimdi.. Turşu yiyebiliyor muyuz biz?

GÜNAYDIN FISTIKLARRR
dior ve güzinnn siz benim dedigimi yapın,yaptıgımı yapmayınnn
emii fıstıklarr benim bitraz keyfim yok bu aralar takılma sürecindeyim 4 haftadır aynı kilodayım ee birazda sebep benim buna tabikiiiii
sakın motivenizi bozmayın sizzzz

diyarımmmmmm
cnm nasılsın özleidm ya valla seniii ii başladın hadi bakalım
ve hatta bende yarışayım siiznle diyorummm yetişememm ama olsun motive etmeye yeter beni
yarışmakkk birde regli olamadımm sökmedi tam anlamıylaaa oda biraz sıkıntı yapıyor bendee
bi duş alıcma şimdi ılık duş kendime geleyim

güzinooooo
uyuyan prensesssss ii geldi öpücükk saolll tatlışım

akşam yaptıgım pırsayı begenmeidmm ya tadı yoktu yada bana öle geldi
deidm yiyim bir dilim kekk sonra baktım olcak gibi dgeil bir kase tarçınlı yogurt yaptım yedim
sabahta yemeidmm ve artıkk sıkıldım nisana kadar vermek isityourm kalanları ama zor gibi bakalımm

öpt hepicinizii

yiyebiliyoruz ama tuzlu oldugu icin vücutta su tutma riski var yani fazla yememkde yarar var.

masallah 23 kilo vermissiniz,23 kiloyu veren 7 kiloyuda hayli hayli verir,gecicekdir elbet bu günler :)

bugünki menümüde yazayim

08.45 bir bardak su
09.00 bir cicek ekmek( tm bugday),krem peynir,kasar,salatalik,domates,zeytin
14.00 izgara köfte,salata,yogurt
16.30 bir elma
18.30 brokoli,yogurt

degisikliler olabilir belki ama planim bu

aeben abla yakalamisken bisey sorucam,önemli ,cevap verirsen sevinirim..

benim abbam seker hastasi,artik ilaclarda fayda etmiyor iyce yükselmis sekeri igneye dönmüs doktor,simdi ben bu montiyi uygulasam babama faydasi olurmu..

mesela doktoru kk beyaz peynir 2 kasik pilav iste az yemek demis ama ben bunlari degilde,iste sabah tam, bugday ekmegi yagsiz penir doyana kadar
ögle aksam montiye uygun yemekelr yine doyana kadar uygulasam babama faydasimi olur yoksa zararimi sence montimi doktormu ? yani doktorun dedidgi gibi kk peynir 2 kasik pilav iste klasik diyet listesi hangisi dogru olurki benim mantigim montiden yana ama yalnis biseyde yapmak istemiyorum

Son düzenleme:
merhaba kizlar ebenim nasilsiniz canim valla sayfalari aciyom okumaya bile firsat kalmiyor yazmaya hele hic.kizim hasta gecen cumadan beri atesi 40 dereceden inmedi kac gun hastane doktor dolandim durdum.sükür persembeden beri atesi düstu ama bir mizmiz bir mizmiz sorma.kucaktan inmiyor birde tek basinayim koca desen sabah cikiyor gece yarisi elinde hamburger,patates kizartmasiyla geliyor ama yavas yavas toparlanicam söz cok bunaldim sürekli kilomu düsünmekten yaza böyle türkiyeye gidemem kesin bir yerlerden baslamam lazim.hepinizi öptüm

masumum bende snei çooook özledim. beni bilirsin 3 gün motivasayon süper oluyor sonra kaçamalarım umutsuzluk ve mutsuzluk getiriyor 4 günde öyle kıvranıyorum o yüzden hiç bir ilerleme kaydedemiyorum sende gel yarışa birlikte olalım motive edelim birbirmizi olmamı??

geçmiş olsun canım bütün çocuklar büyükler hasta artık bebeklerinizin hasta olması sizi daha çok üzüyordur o yüzden çok çok geçmiş olsun iyileşmesine sevdindim:)

ama sende ki kocada tam diyetlik değil :) anladığım kadarıyla iradeyi zorlayan cinsten o yüzden sana bol bol şans diliyorum :) ve bir an önce başla derim yarın bile geç gel şimdi başlayak :)

annem bu akşam için lazanya yapıyor ve ben eve gitmek dahi istemiyorum :))))) çünkü makarna ve lahmacun dayanamadığım tek yemek türü. hele ki lazanyanın hastasıyımdır

yarın içinde mangal yapacaklar..bu hafta sonu iradeli olmalıyım

hasretim merhabaa
23 kiloyu ben vermeidm sankiii tıkanıp kaldım işte buradaa

birde sana uyarı krem peynir ve kaşar cıss yemiyoruz
yagsız peynir yiyoruz yag oranı2.5 olmaıs lazım

diyarım
varım kız yarışa hadi bakem

uyarin icin tesekür ederim ama benim krem peynirim yag orani0.2 kasarinda yüz gramda 5 bir porsiyonda 1 :)

sagol diyarimkiz bendeki koca tam dayaklik sorma.caktirma bugun 3. gunum basladimda yine birkac gun sonra birakirim diye yazmadim ama sen kimseye söyleme olurmuuuuuubirakirsam yine gelmeye yuzum olsun kiz.bu aksami atlatirsan yarin mangal sefasi tam montiye uygun canim.bu arada zilim dun elma kupunu yaptim allahim bu kadarmi tadi guzel olur ya ben elmayi yemem normalde pek hatta hic diyebilirim yogurduda tarcinli pek sevemedim ama tam bir tarcin hastasiyim bol tarcinli yaptim bayildim valla sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…