- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
selam kıslar belerden azcık pc.izin aldım neye yaterse artık ... .
.
cazibe bu beslenme kan lekeri dengesi üzerine o yüzden ilk etapda baya etkili eger beyaz emkek ve tatlıyı seven biri isen bunları kesince kilo vermen baya hızlı olur ...
ama bu beslenmede yavaş ama kalıcı kilo vermek hedefimiz... zili'mindededigi gibi mucize bekliyorsan sana bunu vaad edemeyiz ama saglıklı ve kalıcı kilo vaadimiz var...
kan şekerin yükselmesse vucud harcadıgını depodan yakıyor canım bu beslenmenin özeligi bu kan şekerini yükseltmemek ve pankreası düzene sokmak ...
saglık ve dinçlik kazandırmasıda cabası ....
zilim teşekürler bazan duygularıma tercuman oluyorsun ..günaydın herkese,dersim ve platesim bitti geldim...
kilolar gitmişi rekabet yaramış valla...masumum senin kilo bildirimi görmedim,gözümden kaçtı sanırım bacım sen neler yaptın bu hafta?
kıslar ilk başladığınız zamanlarda ayda yarım kilo 1 kilo versek ne isteriz diyordunuz şimdi haftada 700 gr.'ı az buluyorsunuz...yetmezmi 700 gr..? çok kilolu insanlarda bile hafta 1 kg'den fazla verilmemeli diye bas bas bağırıyor diyetisyenler.kaldıki obezler için bu 1 kg baz olarak alınıyor.öyle her hafta 1 kg gitse oooo ayda 4 kg iki ayda 8 kg hoop gitti tüm fazla kilolar..8 kilo 2 ayda alınmadığı gibi 2 aydada verilmez ...ama siz mucizeler bekliyorsunuz anlaşılan...? halbuki hafta 700 gr.sizin kilonuzda bir insan için fazla bile...şükredin halinize...ama rekabeti elden bırakmayınisizi kamçılar çünki...haftayada yarışa devam?? ne dersiniz...hatta katılmak isteyen varsa katılsın fazla kişiyle yapın...
elma toplarını eylül arkadaşımız yapmış ama elmayı ince tarafıyla rendelemek lazım rendenin.yoksa su salmıyor ve saman gibi koca koca fışkırıyor aralardan..toparlanmıyor hamur.püskül püskül bir görüntü oluyor.ilk yaptığımda bende öyle yapmıştım ordan biliyorum.tarifi verirken özellikle rendenin ince tarafıyla diye belirtiyorum o yüzden.birde elmanız tatısz olmasın çünki başka şeker koymuyoruz,tek tatlandıracak şey elmanın suyu..bu sebeplede sulu ve tatlı bir elma seçin..birde yulafla yapınca 1 gece beklediğinde daha iyi oluyor yulaflar ıslanıp şişiyorlar...bisküviyle olunca hemen yeniyor ama bisküvi yasak biliyorsunuzki...
ve bu topları sabah kahvaltı niyetine yiyebilirsiniz kızlar..çünki müsli bir tek sabah yeniyıor...belki ilerleyen zamanlarda akşam çayın yanına bir kaç tane olur ama sizin gibi yeni başlayanların akşam tüketmesi doğru olmaz sanırım...biraz kilo verip ideal kilonuza yaklaşınca akşam bir kaç taneye müsade edilebilir ama ilk başladığınız gibi bu tür şeyleri pek aklınızdan geçirmesseniz sizin menfaatinize olur...
banum .regl bekliyorsan sebebide o olabilir banum .. galiba artık senin bünye tutup tutup birden veriyor her 2 kiloda bir 69 dada böyle olmuştun hatırlıyormusun .?diyarcımmmm
yok be canım kaç haftadır ben yerimde sayıyorumm 67 ye kilitlendim bu kezde
aben abla yok kaçamk yapmadımdaa regli olmam lazım bugün ondan kaynaklı olabilirimii bilemiyorum
geçen hafta 67 800 müşün banu ...zilimmm gözden kaçmış dmekki bildirmim cnm ben bu hafta sabitim 67.7
cazişim sana mesaj yazmıştım canım ama okumamışın ..aradaşlar hepiniz kilo veriyorsunuz çok güzel tebrikler öncelikle menülerinizi okuyorum biraz farklı aeben bu diyetin öbür diyetlerden farkı ne acaba vucudumuza etkisi ne bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum
cazibe bu beslenme kan lekeri dengesi üzerine o yüzden ilk etapda baya etkili eger beyaz emkek ve tatlıyı seven biri isen bunları kesince kilo vermen baya hızlı olur ...
ama bu beslenmede yavaş ama kalıcı kilo vermek hedefimiz... zili'mindededigi gibi mucize bekliyorsan sana bunu vaad edemeyiz ama saglıklı ve kalıcı kilo vaadimiz var...
kan şekerin yükselmesse vucud harcadıgını depodan yakıyor canım bu beslenmenin özeligi bu kan şekerini yükseltmemek ve pankreası düzene sokmak ...
saglık ve dinçlik kazandırmasıda cabası ....