Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam güzeller .....
misafirleri bekliyorum sizde bakim dedim ....

Bu hafta regl nedeniyle 95.900 çıktım.+500 g
takyicim oda nazar boncugun olsun canım keşeke senin bünyenden bünyesinden hekesde olsa .
vaLLAH allaah YAZDIRMIŞTIR DİYERİM NİYEN OLMASIN KIS SEN MEYVEMLE YARIŞA DEVAL ET BELKİ DAHDA ALTINDA OLURSUN ...
NOT ALDIM HAFTAYA LİSTEDE DÜZELTİRİM .MALUM EDİT YOK 2. LİSTEDE YAPMAMAYIM ŞİMDİ.
SÖZÜNÜ TUTTUDGUN İÇİNDE çooocaaman bir alkış
meyvem diyar seni gececek gibi duruyor kıs......
migdemm ve göbegim çıktı belim kalınlaştıı
zarif durmuyorum hiççç eskisi gibi kalın duruyorum
spora başlamalıyımm ama ne güç var başlayacak nede motivasyonnn
napcam ben yaa
banum inan bazan bende bunalıyorum helede takıldıgımDA ama sizlere yansıtmıyorum çüNki bende sizlere moral olmassam moraliniz kaybolur diye .. ama bilinki bu motivasyon kaybı zaman zaman hepimizde oluyor helede uzun süreli diyet yapanlarda olması zaten normal ... ben 2.3.yıldır diyet işi içindeyim daha evvelini saymıyorum tabi geçmişe bakarsakk ooo ta genç kızlıgımdan buyana...
ama kat etigimiz yol azımsanamıycak derecede ... şöyle bir bak kilo çizelgene .
1 yıldır diyet yapıyorsun .daha uzun yapanları düşün .bazan bende öyle avutuyorum kendimi şu anki kilom belki boyuma göre fazla gibi ama dönüp baktıgımda genç kızkenki kilomdan 5 kilo daha aşagıdayımve 3 veledim var ..ayrıca çok gençde sayılmam YAŞ 35 .TABE SİZE BAKARAK ,YADEYİLSE FISTIK GİBİYİM ..
sebzede salata yerine sayılır idor ...
hadi bakalım gazan mubarek olsun ....
bu haftaki kilom 79 aeben
gamzem haftaya listeye eklerim canım .....
yagmura selam bekledigimizi ilet....
güzinim iştahına ne oldu kıssss....?
azaldı dimi.?
mönün çok güzel canım .bu hafta hiççç bozmak yokkk okey ...
söz de bakimm ...
günaydın diyarımm ....
eger yemekle süt içmek zor geliyorsa.çok az kahve kat içine farklı olur yemekden hemen sonra .eger yogurdun yoksa...

kıslar hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim tosun iyi antibiyotige gerek görmedi dr.

iyi dileklerin için teşekürler güzinim .....bende siz olmasanız burda olmam canım benim ..

kız çok sevindim meyvenulllllllll duy sesimiziiiii artıkın 3 kişiyiz :)) biz üç kişiydik :)))
bakalım hangimiz kazanacak :) (not:tabi ki ben kazanıcam :)))

kimseye söylemem canım :)) anlaştık. zaten bende ne zaman söylesem birisine tutamıyorum sözümü :) bende buraya yazıyorum söz veriyorum tutuyorum.

idorum pek azimli gördüm seni...
kahvaltın güzel ....
turşu konusunuda hasretimin dedigi gibi yiyoruz ama tuzundan dolatyı su tutma ihtimali var...
banum aferin sana yılmak yok bakalım senmi inadçısın kilolarınmı kıssssss...:13:
bugünki menümüde yazayim

08.45 bir bardak su
09.00 bir cicek ekmek( tm bugday),krem peynir,kasar,salatalik,domates,zeytin
14.00 izgara köfte,salata,yogurt
16.30 bir elma
18.30 brokoli,yogurt

degisikliler olabilir belki ama planim bu
mönün çok güzel hasret..
sen yurtdışındasın peynirlerindede fazla yag yok yazdıgın gibi biliyorum ...
diger arkadaşların dikatine ..
hasretim saglık herşeyden önemli belki biliyorsun bende hipoglisemiyim kilo vermek için yapmasam bile saglık için monti gibi beslenmeliyim ..ve öyle yapıyorum ...
bildigim üzere hipolarda şeker hastaları gibi belenmek zorunda bir nevi yoksa ilerde şeker hastası olabiliriz ...
ben tatlı yedigimin ertesi günü dökülüyorum okadarmı belli eder diyceksin ki evet okadar belli ediyor hemen halszilik oluyor .
dr.bena vedigi listede bu gl endeksi yükset gıdalar var pilav gibi ama miktarına dikkat edin diyor .. dr.ların bunları vermesinin sebebi bizleriz bu gıdaları yemeden duramayız diye böyle azda olsa listeye ekliyorlar ...ama yememek pirinç yerine bulguru terçih etmek tabiki her halükarda daha faydalı ...
babacına geçmiş olsun..monti yapmasında hiç sakınca yok bence ama dr.kontrolunuda sakın bırakmasın ... drda monti tarzı beslenmesine bişi diyecegini hiç sanmam .şeker dengesi bakımından monti dr. verdigi listelerden daha kan şekerini dengede tutar.
yanlız şunuda balirtmek isterim bugün bene gelecek misafirimin eşi şeker hastası hemde günde 3 .4 kere iyneyle insülin oluyor ... fakat o insülin oldukdan sonra baklava bile yiyyor ...bu tamamen dr verecegi karar bu konuda senide yanıltmak istemem . dr. bir danışın derim ...

senin demek istedigin anladıgım kadarıyla tam olarak şu ;az pilav yiyene kadar çok tb ekmegi yese olmazmı .? benim mantıgım ekmek yemesinden yana ama
dr.neden sabah pilav verdi onuda anlamadım ekmek dururken .başka bir sebebi varmı .?yada babayın tercigimi bu bunu bilmek lazım . dr. belki babanın istegi üzerine düzenlemiştir bu mönuyü ..:44:.
şunuda baliyorumki babanın ilacı bırakıp iyneye geçmesinin sebebi beslenmedeki yanlışları .. dr.ın söyledigine göre beslenmende yapılan düzenlemerle .ilaç kulanırken artık buna ihtiyacı olmayanlar bile var.. şeker hastalarında besleme çok önemli ...
kısacası ben banana monti beslenmesini öneririm .. ama dr kontrolünde.
geçmiş olsun ayışıgım ....
bırakıncada salıyoruz böyle demi ne diyetle ne diyetsiz bu tıpkı beni anlatıyor....

çocukları uyuttummm karnımda çok acıktı bugün nedenseee

eşime nescafe yaptım yanında kekk((((((

kendimede kocaman bir meyve tabgı yaptım süt içicem sonrasındada böle atlayım artık napımm

kızlar eger ögünlerde meyve yiyorsanız kaç tane yiyorsunuz
mesela ben 1 küçük ayva ve portakal yiycem çokmu?

ablam cok tesekür ederim,ben yalnis yazdim galiba sabah pilav yok geneli öyle :) doktor neye göre verdi bilmyiorum ama babamin kilosuda fazla belki dedigin gibi düzenine göre vermistir,kontrolü ihmal etmez babam öyle ümit ediyorum insben suan babamin yaninda degilim ama 17 subat bi 10 günlügüne gidicem gitmiskende anneme montiyi ögretmeyew caliscam tabi 10 gün boyunca örnek olmayada caliscam,ins basarabilirim.evet demek istedigim 2 kasik pilav yiyene kadar doyana kadar yemegini salatasini yogurdunu yesin :)

teşekkür ederim cnm peki bu diyet karbonhidrat diyetinede benziyo hangisi daha iii bi fikrin varmı acaba mesela ordada pirinç yok baklagiller yok yada çok az ikisinin farkı nedir orda beyaz eti istediğimiz kadar yiyoruz burda sınır varmı zaten 1porsiyon yetiyoda bana aklım karıştı ben kendim diyet yapıyorum aslında benim yaptığı diyetsizinkine benziyoda biraz napcam bilmiyorum biraz hızlandırmak istiyorum aeben bu koudaki tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim yardım edin bana

yalnızım uyduruk elmalı monti tatlımı beğendiğin için sevindim canım... afiyet olsun...sen şu kocayı yola getir önce sana körlük yapmasın...hamburger getireceğine 2-3 hamburger köftesi geitrsin.onlarıda peçeteye sarsın yağını peçetede kalır..yanınada bol salata getirsin birde ayran tamamdıııır.illede patates cipsleri,köftenin tüm yağını sünger gibi çekmiş ekmekler kolalarmı getirmesi lazım yahu?sen onu bi dizdinle önce tatlışım...sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir,valla bak...tecrübeyle sabittir

masum seninde rekabete katılamana sevindim valla tatlım...rekabet her zaman sizi kamçılar...şevkinizi arttırır...
off gene yazacaklarımın yarısı unuttum aklıma gelince yazarım yine....

öylenki mesajım yarım kaldı misafirlerim gelince......

diyarım bugün sabret yarın bol bol mangal partisine katıırsın ...

yanlızım ben duydum kıs 4 gündür montiye döndün he ....
bu kocalar komplacu anam biz geçleşecez onlra yaşlamacak diye çekemiyorlar ....
kararlı ol balım eger klo vermek istiyorsak bu şart....:78:

bende az zararla atlattım yemekli misafirimi......

çok detyil banum afiyet olsun ...helde ögünde yiyceksen hiççok deyil ....
caziş montiyle karbonhidrat diyeti çok farklı şeyler.canım öncelikle bunu yazayım .....
bizde gl endeks var karbonhidrat kısıtlaması yok ..... bu yüzdende adına saglıklı beslenme diyoruz ....
karbonhidrat diyetindede doymuş yaglara kısıtlama yok montide bu saglıksız yaglara kısıtlama var...
karbonhidrat diyetinde kolestrolün yükselme riski var. hatta bi süre sonra etden böögg gelir . monti ve karbonhidrat diyeti benzer gibi görünsede çokkk farklıdır ....
eger kısa vadede deyilde uzun vadede saglıklı ve kalıcı kilo vermek istiyorsan motiyi öneririm ..
yok ben çok hızlı vermek istiyorum diyorsan seçim sana aid . sonuçlarına katlanmakda..

not . montide balagiller var canım hatta haftada 3 ögün tavsiye ediliyor .....sabahda doyana kadar ekmek yiyebiliyorsun ama saglıklı ekmek tb. .monti seçiçidir kısıtlayıcı deyil ...
iyi akşamlar zili sultan ......
aklıma getirmişken şu toplardan kalkıp bende yapayım .....

Son düzenleme:
slm kızlarr..

masumumda katılmıs yarısa mütiş üçlü olduk :))

bu günkü menüm...

sabah 8 de domates peynir ekmek zeytinsalatalık badem(cooooooooooookkk)

ara 15 de süt1bardak

aksam 19 da balık salata

gündüz yemek yiyemeyeceğim için sabah bademe sardım en cok kuruyemiş tok tutuyor çünkü..

su miktarıda az bu gün...

canim yemek istemedi bende aksam menümü

süt,leblebi olarak degistirdim :)
afiyet olsun ....
meyvem çoook da 12 tane bademin var o kadarmıydı?
8 den 3 kadar çokkkkkk aç durmuşun o bademleri yanına alsanda 12 de yesen süper olurdu ...

20002 li sayfalarımız hayırlı olsun .......

bugün yine klaisk ev aramaa turuna çıktık
bir yer bulduk bakalım daha başlaycak şubat ayında ama örnek daireyi gördüm begendim brüt 130m2 kullanılabilen alan 110m2 olcakmış
çift banyo 2 balkon 3+1 istediigmiz cephede ev varsada süper olacak bakalım

mutfaı ankastr istiyorum aranızda kullananlar varmı
birde çok pahalı dimi evinde bisürü masrafı olacakk

20002 li sayfalarımız hayırlı olsun .......

ya banada biyardım edin arkadaşlar çıldıracam artık güzel diyet yapıyorum kilo veremiyorum ya benim tartı yanlış yada olduğum yerde sayıyorum aeben bende sizin diyeti yapmak istiyorum ozaman sizinki daha mantıklı geldi bana ne yapacam şimdi nasıl beslencem arkadaşlar biyardım aeben bu diyetle ayda 3 kilo versem razıyım yaaaa verebilirmiyim kaçamak yapmazsam hiç sevgiler hepinize

sana söyle kisaca anlatayim.

1.sabahlari sadece tam bugday ekmegi yeniyor,
2-peynir ve süt yagsiz olacak peyniri bimden aliyor aknkaz beyaz peynir 2.5 yag orani
3.yogurt yarim yagli
4.her ögünde mutlaka bir süt ürünü olmali
5.yumurta ve et yedigimiz zaman ekmek yemiyoruz
6.baklagiller etle yenmiyo
7.sebzeler etli olabilir
8-ögünlerin arasi 4-6 saat olmali
9.meyveyi ya yemekden yarim saat önce yada 2 saat sonra yiyoruz
10,kuruyemisleri abartmamak kaydiyla ara olarak degilde ögünlerde yiyebiliyoruz ama eger ögünümüzde et yoksa etle birlikte yenmiyor

yani protein ve karbonhidrati bi arada almiyoruz
sabah kahvlatisinda eklemk yiyoruz ama aldigimiz proteinler yagsiz oluyor..

makarna,pilav,patates,havuc,bulgur,yasak...

makarnayi sadece spagetti olarak 8 dk haslanmis olacak ozaman yiyebilrisin..

merhabaaaa isteklii ve umutsuzzz cazibe
cnm tabikide veririsn neden veremiyceksin kiii kilo vermene engel bir saglık sorunun varmı bilmiyorum ama olsada veririsin monti çok güsle bir diyett ben keşke ilk diyete başladıgımda karşılaşsaydımm monti amcayla diyorumm

yapman gereken

tambugday ekmegi yiyoruz sabahları doyana kadar zaten 3 dlm de doyarsın
peynir yagsız olacak 2.5 yag oranı olanları yiyoruz(bim,carfur,migros ta bulurusn)
et ile ekmek
baklagil ile et,ekmek yemiyoruz
yemekleirn yanınd asalata ve süt ürünü mutlaka olucak
şeker hiç kullanmıyoruz
patates,havu,muz yemiyoruzz

aklıma gelenler bunlarr soracakların olursaa cvp larız cnmmm

kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…