- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
selam güzeller .....
misafirleri bekliyorum sizde bakim dedim ....
NOT ALDIM HAFTAYA LİSTEDE DÜZELTİRİM .MALUM EDİT YOK 2. LİSTEDE YAPMAMAYIM ŞİMDİ.
SÖZÜNÜ TUTTUDGUN İÇİNDE çooocaaman bir alkış
meyvem diyar seni gececek gibi duruyor kıs......
geçmişe bakarsakk ooo ta genç kızlıgımdan buyana...
ama kat etigimiz yol azımsanamıycak derecede ... şöyle bir bak kilo çizelgene .
1 yıldır diyet yapıyorsun .daha uzun yapanları düşün .bazan bende öyle avutuyorum kendimi şu anki kilom belki boyuma göre fazla gibi ama dönüp baktıgımda genç kızkenki kilomdan 5 kilo daha aşagıdayımve 3 veledim var ..ayrıca çok gençde sayılmam YAŞ 35 .TABE SİZE BAKARAK ,YADEYİLSE FISTIK GİBİYİM ..
hadi bakalım gazan mubarek olsun ....
yagmura selam bekledigimizi ilet....
azaldı dimi.?
mönün çok güzel canım . bu hafta hiççç bozmak yokkk okey ...
söz de bakimm ...
eger yemekle süt içmek zor geliyorsa.çok az kahve kat içine farklı olur yemekden hemen sonra .eger yogurdun yoksa...
kıslar hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim tosun iyi antibiyotige gerek görmedi dr.
iyi dileklerin için teşekürler güzinim .....bende siz olmasanız burda olmam canım benim ..
misafirleri bekliyorum sizde bakim dedim ....
takyicim oda nazar boncugun olsun canım keşeke senin bünyenden bünyesinden hekesde olsa .Bu hafta regl nedeniyle 95.900 çıktım.+500 g
vaLLAH allaah YAZDIRMIŞTIR DİYERİM NİYEN OLMASIN KIS SEN MEYVEMLE YARIŞA DEVAL ET BELKİ DAHDA ALTINDA OLURSUN ...diyarking ...
başlama tarihi.......23.07.2010
ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)
11 hafta..........77.200 gr.
12.hafta .........76 800gr.
13 hafta .........tartılmamış ..
14 hafta ........ 75 800 gr...
15 hafta ........ 74 700 gr.
16 hafta .........77 200 gr.
17 hafta ........ 79 100 gr.
18 hafta .........77 000 gr.
19 hafta .........74 800gr.
20 hafta .......... bildirmedi......
21.hafta ......... 75 100 gr.(kaçamaklı )
22 hafta ......... 73 800 gr...
diyarım tekraR BİZİMLE ...
ilk hafta ......... 75 000 gr.
1.hafta ..........72 600 gr..
2.hafta ..........71 100gr.
ABLAM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR :)))) ama ben bu hafta 71,9 kg mım Allah mı söyletti haftaya da 71,1 olsam çok güsel olur :) ama haksızlık olmasın düzeltelim olur mu ablacım :)
öpüyorum seni
yaw içine doğdu dimi yapabilirim dimi. cuma günleri olan azmimi bütün hafta toplasam walla muhteşem olurdum şimciye değin
ben bu akşamda mesaideyim
bugünkü menüm:
sabah: bir dilim tb ekmek, bir bardak yarımyağlı süt
öğlen:2 porsiyon et döner,cacik,ayran,salata(epey acıkmışım evet yuh dedim sorna kendime)
ara:bir elma,bir potakal
ara:sütlü nescafe
işte geldik zurnaya... işyerinde yemek istemiyorum çalıştığım zamanda çok aburcubur tüketiyorum bu akşam tarçınlı yoğurt yapıp yesem sonra hiçbişi yemesem muhteşem olur
site ahalisi önünde söz veriyorum ki sadece 200 mg tarçınlı yoğurt,sıkışırsam bir meyve yicem :)
NOT ALDIM HAFTAYA LİSTEDE DÜZELTİRİM .MALUM EDİT YOK 2. LİSTEDE YAPMAMAYIM ŞİMDİ.
SÖZÜNÜ TUTTUDGUN İÇİNDE çooocaaman bir alkış
meyvem diyar seni gececek gibi duruyor kıs......
banum inan bazan bende bunalıyorum helede takıldıgımDA ama sizlere yansıtmıyorum çüNki bende sizlere moral olmassam moraliniz kaybolur diye .. ama bilinki bu motivasyon kaybı zaman zaman hepimizde oluyor helede uzun süreli diyet yapanlarda olması zaten normal ... ben 2.3.yıldır diyet işi içindeyim daha evvelini saymıyorum tabimigdemm ve göbegim çıktı belim kalınlaştıı
zarif durmuyorum hiççç eskisi gibi kalın duruyorum
spora başlamalıyımm ama ne güç var başlayacak nede motivasyonnn
napcam ben yaa
ama kat etigimiz yol azımsanamıycak derecede ... şöyle bir bak kilo çizelgene .
1 yıldır diyet yapıyorsun .daha uzun yapanları düşün .bazan bende öyle avutuyorum kendimi şu anki kilom belki boyuma göre fazla gibi ama dönüp baktıgımda genç kızkenki kilomdan 5 kilo daha aşagıdayımve 3 veledim var ..ayrıca çok gençde sayılmam YAŞ 35 .TABE SİZE BAKARAK ,YADEYİLSE FISTIK GİBİYİM ..
sebzede salata yerine sayılır idor ...İyi akşamlar kızlar,
Aeben liste yayınlamışsın, ellerine sağlık..
Kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlere de ha gayreeettttt...
Kendimi gördüm listede daha bir gaza geldim, tutmayın beniiiiii:))
Aebencim sevindim bu arada öğlen menümün uygun olmasına. Fena başlamadım yani..
Ben aynen devam;
Akşam da kereviz ve yoğurt yedim. Salata yapmaya üşendim..
hadi bakalım gazan mubarek olsun ....
gamzem haftaya listeye eklerim canım .....bu haftaki kilom 79 aeben
yagmura selam bekledigimizi ilet....
güzinim iştahına ne oldu kıssss....?kocamaaaannnnn selam montinin uyuyan guzelleri
durun yaw degistiriyorum monti de kim oluyomusaebenin uyuyan guzelleri
eskiden bi laf vardi... sonu, gonul sohbet ister kahve bahane.. diye bitiyodu.. unutmusum yaw:26:
yaniii demek istiyorum ki herkes aeben vesilesiyle burda..monti bahane
bu arada, aebenim tosununa gecmis olsun canim, bi de kakao toplari serbestmi demek istemistim, sekersiz kakaolu sut icememki :78:
masumuuuuummmmbak olmuyo ama ben zaten hazir asker biri ariza cikarsa da kaytarsam diye saka saka kaytarmak istedigimden degil deeeee, herkesi motive olmus goremeyince benimkide bozuluyo, yapma canim benim yaaa, dur sarilalim belki ise yarar
meyvecim diyarcim hayranlikla izliyorum sizi, supersiniz...bende de yarisa girecek guc olur bigun elbet:78:
yeni arkadaslar hos geldiniz sefalar getirdiniz
gelelim bugun neler yedigime
sabah 8'de kahvalti etmeye firsat olmadigi icin;
2 kuru incir,2 kuru hurma,3-4 tane kirik badem ceviz parcalari, bir koca bardak yagsiz sut
oglen 12'de nohut yemegi,salata,2 kasik mantar sote, ayran
aksam 2 parca izgara et,salata..yogurt canim istemedi, yatarken sut icerim
birsuru su ictim valla hesaplamadim, 2 lt vardir
azaldı dimi.?
mönün çok güzel canım .
söz de bakimm ...
günaydın diyarımm ....günaydın aysnnnnn canım buradayım ama işe geldim çalışıyorumda aynı zamanda sayfa açık kalıyor hemen cvp yazamıyorum :))
guzinim seni bekleriz sende gel yarışa katıl walla dün iyi geçirdim sizlere söz verdiğim gibi sadece tarçınlı yoğurdumu yedim mesaide :) akşam huzurlu uyudum yani
bugün arkadaşlar kıymalı börek almışlar kahvaltıya ısrar ettiler kabul eylemedim :)) tb ekmeği ile yarım yağlı sütümü içtim öğlen için evden z.yağlı fasulye ve salata getirdim ama buzdolabında yoğurt kalmamış( ne yapıcam bilmiyorum sütüm var ama içemem yemekle midem kaldırmaz
akşama da burdayım bakalım neler getirecek bugün bizlere
öpüyorum sizi :))
uyuyanlar uyanın yaaaaaaaaaa hadi :)))
eger yemekle süt içmek zor geliyorsa.çok az kahve kat içine farklı olur yemekden hemen sonra .eger yogurdun yoksa...
kıslar hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim tosun iyi antibiyotige gerek görmedi dr.
iyi dileklerin için teşekürler güzinim .....bende siz olmasanız burda olmam canım benim ..