güzinooooo
uyuyan prensesssss ii geldi öpücükk saolll tatlışım
güzinim iştahına ne oldu kıssss....?
azaldı dimi.?
mönün çok güzel canım .bu hafta hiççç bozmak yokkk okey ...
söz de bakimm ...
iyi dileklerin için teşekürler güzinim .....bende siz olmasanız burda olmam canım benim ..
İyi pazarlaaarrr:))
Güzincan Amerikan menüleriyle diyette başetmek zordur be ya.. Allah kolaylık versin canım sana..
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için böyle yaparsam ayda 3kilo verebilirmiyim acaba siz haftada kaç kilo veriyorsunuz birde tebriklr güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin birde makarna yenmicek demişsinizde neden spagettiyi 8dak.haş. yiyoruz onun gl.indeksimi düşükmerhabaaaa isteklii ve umutsuzzz cazibe
cnm tabikide veririsn neden veremiyceksin kiii kilo vermene engel bir saglık sorunun varmı bilmiyorum ama olsada veririsin monti çok güsle bir diyett ben keşke ilk diyete başladıgımda karşılaşsaydımm monti amcayla diyorumm
yapman gereken
tambugday ekmegi yiyoruz sabahları doyana kadar zaten 3 dlm de doyarsın
peynir yagsız olacak 2.5 yag oranı olanları yiyoruz(bim,carfur,migros ta bulurusn)
et ile ekmek
baklagil ile et,ekmek yemiyoruz
yemekleirn yanınd asalata ve süt ürünü mutlaka olucak
şeker hiç kullanmıyoruz
patates,havu,muz yemiyoruzz
aklıma gelenler bunlarr soracakların olursaa cvp larız cnmmm
kolay gelsinn
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için böyle yaparsam ayda 3kilo verebilirmiyim acaba siz haftada kaç kilo veriyorsunuz birde tebriklr güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin birde makarna yenmicek demişsinizde neden spagettiyi 8dak.haş. yiyoruz onun gl.indeksimi düşük
günaydın kızlarrrr
cazibecimm spagettinin yapılışı farklı imiş cnm ve 8 dk haşlandıgında nişastasını salmıyor tatlım
çok yemkk ii degil onuda tabi nadir yiyoruzz mesela ben 1 kez yeidm
Cazibecim ben daha yeni başladım, yani daha kilo verdim mi bilmiyorum. Ama 3 kilodan fazlası gider diye umuyorum. Herkesin yapısı ve metabolizması farklı tabi.
Spagetti detayını bilmiyorum canım ben.
merhaba,
ilk sayfalardan itibaren okumaya çalıştım.benim bazı sorularım olacak cevaplarsanız yeniler için de bilgi olur.
1.ilk sayfalarda ekmekle peynir süt et ve ürünleri birlikte yenmeyecek diyor.sizler kahvaltıda peynir yiyorsunuz?
2.etli nohut ,fasülye ,sebze yenebilir diyor.sizler yenmez diyorsunuz.
3.sucuk serbest mi?
4.öğün aralarında galeta(kepekli) yemek doğru olur mu?
Sabah sabah miss gibi kokular gelmekte mutfağımdan.
Elma, hurma, yaban mersini, ceviz, badem vee tarçınla pişirdiğim marmelatım hazır
Ayva ve hurma yedim kahvaltıdan önce.
Bugün sadece kahvaltı menüm belli: Ekmek, peynir, marmelat
Sonrası Allah kerim, yine dışarıdayız bugün.
arkadaşlar menüm
sabah
peynir,zeytin domates salatalık 2yeşil biber 1tb ek
öğle
beyaz et yoğurt
arada bportakal yicem
akşamda
barbunya ve salata yemeği düşünüyorum nasıl
acaba iimi haaa bu arada 2lt su ve 2kupa yeşil çay içiyorum birde baklagilleri nekadar yicem biölçü varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?