Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi pazarlaaarrr:))
Gece gece anca gelebildim, dışarılardaydım hep bugün.
Tavsiye için teşekkürler, demek ki neymiişş; turşu çok can çekmedikçe olmasa da olurmuuşş..

Aebenim azimliyim gerçekten, bugün dışarılarda olmama rağmen gayet uyumluydu menülerim Tosuncuğa tekrar geçmiş olsun..

Masumcum ya sen gerçekten çook zor olanı başarmışsın,neredeyse YİRMİBEŞ kilo.. Tebrik ederim seni. Çoğu gitmiş zaten az kalmış..

Güzincan Amerikan menüleriyle diyette başetmek zordur be ya.. Allah kolaylık versin canım sana..

Çok Yalnızım geçmiş olsun canım kızına, hastalık sonrası o mızmızlık oluyor illa. Aman iyi olsunlar da mızmız olsun yavrular.

Ben menümü de yazayım da kaçayım, beynim artık isyan ediyor uyumalıyııımm diye.

Sabah: elma, bademli cevizli yoğurtlu yulaf ezmesi.
Öğlen: ton balıklı salata
Akşam: Salata, köfte, ayran
gece 11: Elma, portakal(yarımşar)

Verecem bu kilolaları uleeeyyyn, tutmayın beniii

İyi geceler, tatlı rüyalar..

aebeniiiiiimmmm istahim uctuuuuu gittiiiiiiiii.. bu hafta cok iyi sonuclar alicam insallahhhh caniiimmmmm

İyi pazarlaaarrr:))
Güzincan Amerikan menüleriyle diyette başetmek zordur be ya.. Allah kolaylık versin canım sana..

idorcum amerikan mutfagi bizim akdeniz mutfagina tamamen ters canim, herseyi kizartiyolar, bamyalari, taze fasulyeleri bile tek tek una falan bulayip kizartiyolar sonra da en buyuk bedenlerin bile icine giremeyip ozel buyuk bedenler uretiyolar sonra daaaaaa zayiflamak icin binbir care uretiyolar ama ben amerikan menuleri yuzunden kilo almadim, hep balik etliydim zaten, boyum 170, kilom 70-75 arasi dolasir hep, bazen 65lere duserim falan... bu sefer hayatimda ilk defa stresten 3 ay mutfaktan cikmadim, 82'ye ciktim, inanamadim
simdi burdayim, bakalim iste yavas yavas geri almamak uzere gondericez yaglari inssaaaaalllllaaaaaahhh
amma cenem dustu beeeeee

:78: kismeler yok herkes uyuyooo :97:
iyigeceler aebenimmm
iyigeceler masumisiimmm
mimucummmm sana da iyi geceler
ziliciiiiiiiiimmmm unuturmuyum seni sana da tatli ruyalaaarrrr
diyarimmm iyi geceleeerrrrr
meyvemmm tatli ruyaaalaaarrrr
aysncuuumm iyi uykulaaaarrr
safisciiimmm sana da iyi iykulaaaarrrr
hasretiimmm, idorcuuumm,gamzeciiimmm, takyiciiimmm, yalniziiimmm,cazibeciiiimmm...hepinise hepinise iyi uykulaaaarrrrrrr
guzincaniiiimmmm hadi sana da iyi geceeleeeerrrrrr

Günaydııınnnnn

Ay Güzincim Adile Teyzenin kuzucukları gibi hissettim kendimi:)) O da öyle Ayşeee, Aliiii, Zeyneepppp tatlı rüyalar derdi rahmetli.
Aha yaş da çıktı ortaya, evet ben Adile Teyzeyle büyüyenler kuşağındanım:))

Amerika'ya hiç gitmedim ama bir dönem çalıştım adamlarla, bizim yemekler onlara aparatif gibi geliyodu. Alışmışlar onlar tepsi gibi kocaman tabaklara kızarmış, yağlı, oldukça faydasız ve ziyadesiyle zararlı şeyleri doldurup doldurup yemeye.
Sen kaç yıldır oradasın Güzincan?

Sabah sabah miss gibi kokular gelmekte mutfağımdan.
Elma, hurma, yaban mersini, ceviz, badem vee tarçınla pişirdiğim marmelatım hazır
Ayva ve hurma yedim kahvaltıdan önce.

Bugün sadece kahvaltı menüm belli: Ekmek, peynir, marmelat

Sonrası Allah kerim, yine dışarıdayız bugün.

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için böyle yaparsam ayda 3kilo verebilirmiyim acaba siz haftada kaç kilo veriyorsunuz birde tebriklr güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin birde makarna yenmicek demişsinizde neden spagettiyi 8dak.haş. yiyoruz onun gl.indeksimi düşük

Cazibecim ben daha yeni başladım, yani daha kilo verdim mi bilmiyorum. Ama 3 kilodan fazlası gider diye umuyorum. Herkesin yapısı ve metabolizması farklı tabi.
Spagetti detayını bilmiyorum canım ben.

günaydın kızlarrrr
cazibecimm spagettinin yapılışı farklı imiş cnm ve 8 dk haşlandıgında nişastasını salmıyor tatlım
çok yemkk ii degil onuda tabi nadir yiyoruzz mesela ben 1 kez yeidm

günaydın kızlarrrr
cazibecimm spagettinin yapılışı farklı imiş cnm ve 8 dk haşlandıgında nişastasını salmıyor tatlım
çok yemkk ii degil onuda tabi nadir yiyoruzz mesela ben 1 kez yeidm

thanks cnm peki sen bu diyetlemi verdin hepsini yaaa ayda 3kilo versem bile yeter bana

Cazibecim ben daha yeni başladım, yani daha kilo verdim mi bilmiyorum. Ama 3 kilodan fazlası gider diye umuyorum. Herkesin yapısı ve metabolizması farklı tabi.
Spagetti detayını bilmiyorum canım ben.

inş. veririzde şu kilolardan kurtuluruz cnm

arkadaşlar menüm

1. sabah
      peynir,zeytin domates salatalık 2yeşil biber 1tb ek
      öğle
      beyaz et yoğurt
      arada bportakal yicem
      akşamda
      barbunya ve salata yemeği düşünüyorum nasıl
      acaba iimi haaa bu arada 2lt su ve 2kupa yeşil çay içiyorum birde baklagilleri nekadar yicem biölçü varmı

merhaba,
ilk sayfalardan itibaren okumaya çalıştım.benim bazı sorularım olacak cevaplarsanız yeniler için de bilgi olur.
1.ilk sayfalarda ekmekle peynir süt et ve ürünleri birlikte yenmeyecek diyor.sizler kahvaltıda peynir yiyorsunuz?
2.etli nohut ,fasülye ,sebze yenebilir diyor.sizler yenmez diyorsunuz.
3.sucuk serbest mi?
4.öğün aralarında galeta(kepekli) yemek doğru olur mu?

slm cnm bende yeniyim ama öğrendiklerimi paplaşıyım senle evet peynir yeniyo ama yağsız olucak 2.yenmez değil yiyorsun ama etle baklagil yada ekmek yenmiyor ayrı öğünlerde yiceksin cnm yani öğle et yiyorsan akşamda kurufasulye yersin ama etli olmıcak sebzeyle eti yiyebilirsin tatlım sucuk yasak 4.sorunu bende bilmiyorum ama yasaktır heralde cnm

idorcum marmelatına hurmayı eklemesen bile olurdu ..tat açısından ekşi olmazdı yani...hurma çok şekerli bi meyve kurusu.hatta en şekerli meyve kurusu...bir dahakine hurma yerine günkurusu kayısı ekleyebilirsin.
birde hem kahvaltıdan önce hurma yemişsin cnm,hemde kahvaltında hurmalı marmelat..üst üste biraz fazla olmuş...birde kahvaltıda hiç yeşillik yada dom.salatalık gibi yediklerinin gl.ind.düşürecek türden bir şeyler yok cnm...alıştıktan sonra daha dikkat edeceğine eminim...

1. cazibe kapmışsın montiyi menülerin gayet güzel cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…