tamam şeker at sen ben tutarımmmmm
wowwww çok güzel görünüyorlar
Şimdiden afiyet olsun...
yarın gündüz misafirim gelicekkk
sigara böregi
damla çikolatalı kek yaptımm
ama ben ne yycem bilmiyorummm kızın yanında şimdi kendimee başka yemekte hazırlayamamm
eşimin ark eşii ilk kez geliyorrr samimi olsam hazırlarımdaa
mercimek köftemiy yapsam acabaa am onad bulgur atıyoruzz öf yaaaaaaaaaaaa
.
güzinim karnı baharı o ddigin gibi ye sen okey ....
ıspanagıda kavur bi güzel ....
hatta sana özel sadece sedze yerken 2 dl de ekmek ye (yumurtasız ama )senin işstahıı kesmeliyiz bi şekilde..karnını doyurarak . 2 hafta ekmege yönelelim sebzeyle doyman için tamammı sonra bakarız kilo verme durumuna göre ....
marmeladını kendin yapsana yav elma kuru kayısı vs karıştırıp pişirmesini beceremiyormusun ...
ekmegi 4 dl yemeninde hiç mahsuru yok tammmaı sakın çok yedim diye takılma ....:89:
patlıcan biber kabak vs . kızarması onunda kolayı var bak zilimin tarıfidir tescillidir ha..
sebzeleri dogr kızarmalıkşekilde sonra 2 kaşık z.yag gazdir sevdgin baharatlarla .fırının tepsisine yaglı kagıt ser bu sebzeleride elinle bir güzek ovarak karıştır yay sonrada sür fırına ..fırının ızgaraı varsa dahda süper oluyor ..bide sarımsaklı yogurt üstüne .. al sana saglıklı kızarma yemede yanında yat oluyor .... demokrasilarda pardon montide çareler tükenmez .....
balık sevmiyormusun balık .....
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin sağlıklı ve kalıcı kilo vereblmek için (aç kalamdan hemde) en doğru yeri seçmişsin.... Aramıza hoş gelmişsinnn
Sen her daim menülerini ve aklına takılanları burda bizlerle paylaş burda olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar tatlım....
Bu günkü menünde ise kahvaltı için uyarı almışsın zaten ama uymadı diye bozma sakın
öğle yemeğinde ise yumurta ile balık oluyormu hiç denk gelmedim burası bana karışık geldi aeben ablam kesin yanıtlar geldiğinde
Akşamki menü harikaaaa afiyet olsun....
Bol bol su içmeyi ihmal etme en önemli noktalardan biri bu....
Çok teşekkür ederim canım, buralarda olacağım hep. Umarım başarırım ben de siz gibi.
Öğlen menüm de mi hatalı acaba şimdi benim.. Neyse öğrenicem hepsini..
Su içiyorum devamlı dediğin gibi, bir de yeşil çaylı içeceği gördüm bir yerde onu da yarın hazırlayacağım..
ne sinir insanlar varyaaa...
sabahtan beri bir motorlu testere sesidir susmak bilmedi.bir ara balkona çıkıp baktım adamın biri almış eline motorlu testereyi sitenin girişindeki çam ağaçlarının dalları buduyor,bu saat oldu hala durmadı ses oğlum uyuyamadı sesten tekrar çıktım az önce ağaçlardan eser kalmamış.dumur oldum resmen4 tane ağaç kökünden gitmiş...kamyon yanaşmış yüklüyorlar ağaçları...
kapıcıya sordum diafondan ben yoktum fatura ödemeye gitmiştim ben yokken almış testereyi kesmiş dedi...tepemden aşağı kaynar sular döküldü..durup duran ağaçtan ne istedin be adam dedim içimden...ileri zekalı yurdum insanı kendine panelvan tarzı büyük araç almış ordan geçemiyormuş...
walla şaka sandım kapıcı kapıda bunu sölerken...adama sordum öyle dedi apla diyor birde kapıcı..valla bir an başım nasıl döndüyse kapıyı kapatırken elimi sıkıştırdım.hala başım dönüyor sinirden gözüm döndü.adamı aşağı inip yerden yere vurasım geldi...caanım ağaçtan ne istiyorki kıro...
ve garaja giden yol hiçte geçilmeyecek gibi dar değil.eşimdede büyük araç var çok rahat geçiliyor.herkes geçiyor yani...kendisi kör olduğundan sanırım yol dar gelmiş...çok sinir oldum yaa çatır çatır ağaçmı kesilir kafasına göre...biz oğlum doğduğunda 100 tane çam fidanı diktirdik parasıyla..millet kesmeye yetiştiremiyor..ve özel zevki için....gitti güzelim canlı canlı ağaçlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?