Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmm gözden kaçmış dmekki bildirmim cnm ben bu hafta sabitim 67.7

yarın gündüz misafirim gelicekkk
sigara böregi
damla çikolatalı kek yaptımm
ama ben ne yycem bilmiyorummm kızın yanında şimdi kendimee başka yemekte hazırlayamamm
eşimin ark eşii ilk kez geliyorrr samimi olsam hazırlarımdaa

mercimek köftemiy yapsam acabaa am onad bulgur atıyoruzz öf yaaaaaaaaaaaa

masumcum buğday salatası yap tatlım tambuğday unundanda poğca yaptınmı sanada yiceksey ayarlanmıs olur..
Bizim imdadımıza ancak bunlar yetişiyo

kızlar patlıcan dolması cok güzel olmuss tavsiye ediyorum buğdayla canınız cektiğinde kacamak yapmaktansa bunu yapabilirsiniz..

DİYARIM YENİ YARIŞIMIZ HAYIRLI OLSUNN

HAFTAYA CUMAYA KADAR ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPICAM... KORK BENDEN

HUU KIZLARRRRR

masumum tb unlu poğaça çok güzel görünüyor :) sabah yumurtalı kahvaltı yaparsan sanırım sorun olmaz bunu yemen. hemde kadına ayıp olmamış olur. hoş insanlar artık anlamalılar saygı göstermeliler ama bu yabancıymış :) bide domates salatalık söğüş yaptın mı züper menüüü:)))))

özledim seni kız yazsana bana unuttun beni

aradaşlar hepiniz kilo veriyorsunuz çok güzel tebrikler öncelikle menülerinizi okuyorum biraz farklı aeben bu diyetin öbür diyetlerden farkı ne acaba vucudumuza etkisi ne bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum

zili evet haklısın yaptıktan sonra hatırladım zaten ince tarafla rendelenecek dediğini
ama artık çok geç olmuştu
ikinci denememde başarılı olacağıma inanıyorum
ama şimdi bu akşama konsantre olmam lazım
ablam ton balıklı mısırlı makarna yaptı
dün akşam irade gösterdim ve aynı iradeyi bu akşam da göstermem lazım
çok işim var çookkkkk

eylülcüm ablana söyle,spagetti haşlasın.senin yiyeceğin kısmı 2-3 dk.önce çıkartsın tencereden.az haşlanmış spagetti serbest montide..üstünede mısır yada ton balığı koymassın.ya domates sos yapar senin için...yada yoğurt..yanınada bir kaç yeşillik aldınmı tamamdırr. ok?

masum tam buğday unundan poğaça süper oluyor daha 3 gün önce neredeyse 70 adet poğaça yaptım götürdüm okula.söylemesem kimsede anlamayacaktı tam buğday olduğunu...içinede peynir zeytin koy bişiyler...yada meyvişin dediği gibi buğday salatası..çok süper olur bol yeşillikle...aynı çin pilavındaki gibi bol dereotu,taze soğan maydonoz,bir kaç kornişon ve kırmızı etli biber konservesi yada turşusu doğruyorum ben...harika oluyor.yada yeşil mercimek salatası..onada her kes bayılıyor...buğday salatasındaki malzemelerle yapılıyor oda..tabii ikisindede bol limon ve az zeytinyağı tuz var...yada elmalı topları diet bisküvilerle yap,ilk baştan kendikilerini ayır bir kenara ,sonra onlarınkinin içine bir iki kaşık şeker ekle tekrar karıştır top haline getir..oda çok güzel olur..ben bu elmalı topları mozaik pasta şeklinde çoook küçük bir kız çocuğuyken gazetede tarifini görüp yapmıştım hatırladım bu sabah.elma ve pötibör bisküvi kırıklarını kakaoyla harmanlayıp ortasına muz koup rulo yapmıştım.herkes bayılmıştı... masum bunları yapabilirsin cnm...hepside sana uyar....

Son düzenleme:
bugünki menümüde yazayim

08.00 3 kuru kayisi,bir bardak su

09.00 1 yumurta,bir bardak süt,bir yesil biber

13:30 izgara kanat,yesil biber ve salatalik

16:30
1 elma,2 mandalina

18.00 kiymali karnibahar,yogurt

öğlen körili tavuk, yeşil salata yedim, ayran içtim
köri bize yasak mı bilemedim ama....
akşam da hala muallakta

ne sinir insanlar varyaaa...
sabahtan beri bir motorlu testere sesidir susmak bilmedi.bir ara balkona çıkıp baktım adamın biri almış eline motorlu testereyi sitenin girişindeki çam ağaçlarının dalları buduyor,bu saat oldu hala durmadı ses oğlum uyuyamadı sesten tekrar çıktım az önce ağaçlardan eser kalmamış.dumur oldum resmen 4 tane ağaç kökünden gitmiş...kamyon yanaşmış yüklüyorlar ağaçları...

kapıcıya sordum diafondan ben yoktum fatura ödemeye gitmiştim ben yokken almış testereyi kesmiş dedi...tepemden aşağı kaynar sular döküldü..durup duran ağaçtan ne istedin be adam dedim içimden...ileri zekalı yurdum insanı kendine panelvan tarzı büyük araç almış ordan geçemiyormuş...
walla şaka sandım kapıcı kapıda bunu sölerken...adama sordum öyle dedi apla diyor birde kapıcı..valla bir an başım nasıl döndüyse kapıyı kapatırken elimi sıkıştırdım.hala başım dönüyor sinirden gözüm döndü.adamı aşağı inip yerden yere vurasım geldi...caanım ağaçtan ne istiyorki kıro...
ve garaja giden yol hiçte geçilmeyecek gibi dar değil.eşimdede büyük araç var çok rahat geçiliyor.herkes geçiyor yani...kendisi kör olduğundan sanırım yol dar gelmiş...çok sinir oldum yaa çatır çatır ağaçmı kesilir kafasına göre...biz oğlum doğduğunda 100 tane çam fidanı diktirdik parasıyla..millet kesmeye yetiştiremiyor..ve özel zevki için....gitti güzelim canlı canlı ağaçlar....

Son düzenleme:

Bildiğim kadarıyla izinsiz kesmek yasak canım ağaçları, kesmek değil budamak bile yasak hatta. Biz yazın bahçedeki ağaçları budamak için belediyeye dilekçe yazdık, onlar gelip budadılar. Aksi halde cezası varmış..

diyarcım cnm unuturmuyum seni hiç
ama bu ar çok gelemiyorum cnm buraya kafam karışık
motivasyon zorlugu yaşıyorum

baksana kaç hafta 69 da takıldım şimdi 67.7 de takılıyorum
sıkıldımm buu kısır döngüden cnm

dün giidp kendim eolmayan 38 bende bir kot aldım sırf hısrlanayım diye cnm
birde regli olucam onun bunaltısı vra üzeirmde:)

aeben ablacım merhaba nasılsın uzun zamandır göreşemedik benim pc bozuldu işe başlıcam onun koşuşturması oldu şimdide evimde tadilat var onlarla ugraşıyom.benim kilo daha aynı 69 da kaldım ama bu zamanda fazla dikkat edemedim şu işlar bi bitsin yaniden başlıcam montiye öpüyorum seni en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…