Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm safiş çok güzel kilo vermişsin montiylemi verdin tebrikler

selam yahşi cazibeeee

evet canım güzel kilo verdim 72 kg. dan 57.7 ye düştüm
ilk beş kiloyu şok diyetle verdim Kİ ASLA TAVSİYE ETMEM SAĞLIKSIZ ÇÜNKÜ

Geri kalan 10 kg. ise monti ile gitti.
Eğer kaçamaksız bu diyeti uygular ve diyetine yavaştanda spor eklersen emin ol gider kiloların canım inan buna....

zilim vee aben ablaa
şinci ben bugün başlıycam platesee ama çocuklar uyuyunca tv8 in sayfasındna bakıp yapıcma çünkü çocuklarla zor oluyor

aben ablaa şimii sen topla yapılan hareketleir nasıl yapıyorsun ben merak ettm?
birde lastikleir neye göre almalıyımm anlaşılan lastik olmadna olmayacakk
[/B]

selam kızlar nasılsınız bakalım

tatlım lastik yerine ince külotlu çoraplarını kullanabilirsin..muhteşem oluyor

Lastik yerine çorap çok pratik ve akıllıca, harikasınız siz yaa:)))

Ben de pek bir şahaneyim, güzel bir kahvaltı yaptım ve işin ilginci hiç acıkmıyorum ve tatlı zaafım yok şimdilik.

Bugün kahvaltıda ekmek(2 dilim t.e.), roka, tere, maydanoz ve bir bardak süt vardı.
Öğlen buğdaylı salata yapsam, aynı gün hem ekmek hem buğday fazla gelir mi acaba?

idorcum buğday salatasını sabah yumurtalı kahvaltı yaptığımız zaman yapıyoruz ve abartmadan yiyoruz 2-3 kasık civarı sonucda ekemk yerine geciyor..

idorcum buğday salatasını sabah yumurtalı kahvaltı yaptığımız zaman yapıyoruz ve abartmadan yiyoruz 2-3 kasık civarı sonucda ekemk yerine geciyor..

Tamam o zaman değiştireyim hemen canım, saolasın gidecektim yine güme yoksa..
Bu arada doğum günüm yaklaşıyor demişsin, ne zaman?
Şimdiden kutlayayım ben, doğum günü haftan kutlu olsuuuunnnn..

tesekkur ederim canimcim hemen yapicam ben de zaten senin ekmeklerini gorup sana sormustum o ekmeklerin tarifini ama gormemissin
öylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)

aeben abla bende bunu sorcaktim sana,öglen yagli peynirle salata yiyebilrimiyiz eger et yoksa menümüzde ?

menümüde yazyim

sabah
7.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
8.30 cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik
9.30-10 plates :)
11.00 yesil cay
13.30 tavuklu salata,yogurt
16.30 meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )
18.30 kiymali karnibahar,yogurt
ara yesil cay

yağsız krem peynir nasıl oluyorki :44: :44: :44:

yağsızsa nasıl krem oluyor

Kremse nasıl yağ olmuyor içinde :44:

haha valla bende bilmiyom ama cokda güzel bisey degil,yag orani 0,2 mecburioyetten yiyoz iste :)

nerden buluyonküüüüüüüüüüüüüüüü

ben markete gittiğimde değişik bir şey olsun dye tüm peynir reyonundaki peynirlerin yağ oranına bakıyorum (ayrıca dolapların önünde durmaktan burnum akmaya başlıyor) ama o yağ oranına sahip bir krem peynire henüz rastlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…