Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben almanyadayim,burdaki realden aliyorum :) bende burda beyaz peynir bulamiyom malesef bizim türk bakkalindaki beyaz peynirlerin en az yag oranina sahip olani %40

canım ii geceler dileklerin için çok teşekkür ederim ancak bugün girebildim nete :) sanada bütün zamanlarımız için günaydın ve ii geceler şimdiden :) bide öpücüklerrr

meyvenulum doğumgünün kutlu olsun canım ama yarıştan çekilmeni kabul etmiyorum doğumgününde çok az pastanda yersen bozulmuş sayılmaz o günden sonra daha az yersin bi kere çekilince o psikoloji ile hem mutsuz oluyorsun hemde daha çok yiyorsun....bende hep böyle oldu aylarca kendime gelemedim

canım ben lastik almıştım alışveriş merkezlerinde vardı sanırım 20 tl idi 3 renk bi arada satılıyor üzerinde ebru şallının resmi vardı lastiklerin rengine göre dirençleri değişiyor.pembe en hafifi yaşil normal olan mavide en sıkısı die biliyorum ben.

öylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)

aeben abla bende bunu sorcaktim sana,öglen yagli peynirle salata yiyebilrimiyiz eger et yoksa menümüzde ?

canım çok abartmıyoruz yağlı peyniri etsizde olsa fazla yemiyelim bence :) tadına alışınca bırakamayız filan ama laf aramızda birgün yağlı yumuşak beyaz peynirleri öyle özledim ki kilo verince bi sabah yicem ekmekle :) kimse duymasın şimdi değil kilo verince :)

menülerinde maşallah harika yeni gelen arkadaşlar montiye çabuk adapte oldular benim menülerimden daha başarılı görüyorum ve mutlu oluyorum :)

canim tesekür ederim,bende zaten eger izin varsa arada yemek icin sorum ögle yemeklerinde,böyleikle özlem gideririm dedim haha ben burda yagsiz beyaz peynir bulamiyorum

menü yorumun icnde tesekür ederim ama ben daha önceden biliyodum montiyi 1 haftalik bi girsimim olmustu ama cabuk pes etmistim,simdi sonuna kadar devam ins

nebu yaa bian 4. takımdayım zannettim

teşekkürler arkadaşım.ayrıntılı bir şekilde açıklamışsın.
ben 82.5 kiloyum.montiye başlamaya karar verdim.şimdilik yazıları okuyup notlar alıyorum.tabiii kafam bazen karışıyor.en kısa zamanda kitabı almaya çalışacağım.herkese başarılar

teşekkürler arkadaşım.sanırım sen de yeni başlıyorsun bu diyete.umarım güzel kilolar veririz.
şu ara öğünler beni zorlayacak gibi.sanki başım dönüyor halsizleşiyorum.

bugunku menum
sabah
iki ince dilim tt.b ekmegi+az peynir bir kaşık ayva marmelatı şekersiz
oyle kuru fasulye+salata+cacık
ara yogurt tarçınlı
akşam çorba +salata+yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su
nane limon
yeşil çay

kızlar sabahtan beri pc agır çalışıyor bi turlu giremedim herkeslere iyi haftalar dilerim

Son düzenleme:

diyarcımm teşekkür ederim canımm ama nasıl devam edeyimki dün dünyayı yedimm kola bile içtim önümüzdeki haftasonuda öyle olucak o yüzden en iisi şu dotlama tantanaları gecince baslamak ozamn senle cok sıkı yarıs yapıcam... aynı kaldığımız yerden devam edicez sen hiç meraklanma 1 hafta beni yok say haftaya yine peşindeyim

hayatta en zor meslek annelik sanırım kızlar
valla sanımın burnuna geldii bir gün yaşadım resmenn sürekli kavga eden,ne sitediigni bilmeyenn iki tane sıpa gerildim vallaaa yaaa

birde deniz efendi yemek yerken mama sandalyeisnin tepeisne orturdu güm aşagıya indi allahtan en alt seviyedelerdi valla bazne diyorumki ver kreşe git çalışşş okadaaa zorluyorlar ki tahammül sınırlarımıı eşim bile diyorki sen naısl bukadar sabırlısınnn mebcburum anne olmak böyle bir şey diyorum amaa gerçektenn sıyırıdm bende bugünnn

sinirdrimdne oturup aglaıdm valla 1 yıl daha büyüüsnlerr giidp çalışıcma vericme kreşee :84::84::84:

valla canim seni cok iyi anliyorum bendede var onlardan :) 4.5 ve 2 yesinde 2 oglum var ikisi bi arada oldumu kavga iyamet büyük oglum cok ama cok kiskaniyo sürekli hirpaliyo kardesini kücükken bisey yoktu anlamiyodu ama simid oda büyüdü karsilik veriyo bagiriyo,evde oldularmi aksama kadar bagris cagris ve ben malesef snein kadar sabirli degilim hemde hic degilim bazen kafayi yiycek gibi oluryorum,ben arkadas olsunlar diye aralarini kisa tuttum ve cok cektim aralari az olunca ama onlari böyle arkada gibi görünce degicek dedim SIKINTIlarima ama nedense hicde arkadas olacaklarmis gibi gelmiyo bana,yazdim da yazdim ,yaralarim desildi :)

gerçektenmiiii ana bugün hemen başlayım ozmann

bncede cok iyi fikirmiş bende deneyim bunu banu ben sende zayıfla sitesin den ebru sallının tvbdeki bolumlerini indirdim 120 bolum var hergun yapıyorum baslangıc asamasından baslıyor sonra top lastikle devam ediyor top almakta kararsız nereye koycam ebat olarak buyuk yer kaplıyor lastikte denk gelmedi ama corap ii fikirmiş

şimdiden dogum günün kutlu olsun meyvenull

nezamandır menumu yazmıyordum bugun menu bildirimi yapayım

sabah:yarım bardak portakal suyu 1 elma
kahvaltı:2 dilim tb ekmek 1 tatlı kasıgı mermalat(migrosun organik urunler bolumunde buldum organik 100/100 meyve ve meyve suyuyla yapılmıs )cok lezzetliydi zor tuttum kendimi daha fazla yememek için peynir dere otu maydonoz roka
öğlen:yumurtalı ıspanak salata yogurt
ara:tarcınlı yogurt
aksam:nohut salat yogurt

Son düzenleme:

şimdi ne diyim ben sana afiyet olsun dışında :) bari yaramasın hemen dışarı çıksınlar doğal yollardan :)
tamam canım ben masumumla devam edeyim zaten bende yağlar bütün siteyle yarışsam da bitecek gibi değil ( dün akşam eski ressimlere baktım daha doğrusu kardeşim bilgisayardan bakmış abla diyor bambaşka biri olmuşsun hergün görmesem seni tanıyamazdım dedi inanmadım birde ben baktım resmen evrim geçirmişim ama ben o zamanlar kendimi güzel sanıyordum şimdi bugün kendimi güzel sanıyorum demek yarın 10 kilo daha versem bugün iğrenç olduğumu anlıcam insanoğlu garip :))

ver kreşe gitsin kız walla anne olmak dışında ekstra sabrın var senin ben şimdi düşünüyorum aynısını yapamam. bi sene sonra iyice büyümüş olurlar sen ver kreşe o zaman çalışırsın hemde kafan dağılır kendine gelirsin biraz:) ay ben çok mu gaddarım :) uzaktan kolay geliyor ama başıma gelse ne yapıcam bilemiyorum :)

masumum yarışta bu haftalık birlikte kaldık meyvenulu duydun haftaya katılacak aramıza. bacum sen beni geçersin kesin o yüzden çok çalışmam lazım :)

selammm güzeller geç kaldım dimiii...
başlayım tyorumlara....

cazişim masumundada dedigi digi kilo vermene karşı bir saglık sorunun yoksa ayda 3 kiloyu rahatlıkla verirsin canım ....
arkadaşlar ayrıntıları yazmışlar .. ilk saydayıda hatmedersen baya anlarsın öontiyi sorularlada takıldıklarını haldersin .... hayırlı olsun montin ....

mönün çok güzel afiyet olsun küçük bir ayrıntı köfdende ekmek yoktu dimi?ve kızartılmış deyildi....
aebeniiiiiimmmm istahim uctuuuuu gittiiiiiiiii.. bu hafta cok iyi sonuclar alicam insallahhhh caniiimmmmm
zaten iştahın kan ekerinin düzensizligindendi güzin ... kan şekeri düzene girince iştahında girer ....
eger bu kilon yeni ise güzin vermen daha kolay olur ...ben 20 senelik yagları eritti isem sen haydı hadı eritirsin 3 aylık yagları ....
günaydın diyim güzin as sonra gelirsin ....

demekki aynı yaşlardayız idol. ben 35..
idor canım kuru yaban mersinleri şekerle kurutulmuş bidahkine yaban mersinlerini önce haşla yıka sonra kat mermeladına ...

1. süper harika olmuş .....
      hoşgeldin yirmi....
      canım bu inki açan ve ilk sayfayı yazan benim ....
      bu diyete ilk başladıgımda aceba sabah ekmekle peynir yiyebilimiyim diye her iki şekildede denemiştim çümki o zamanlar (2.5 yıl evvel ) bu beslenme hakında yeteri kadar deneyiyim ve kitabım yoktu ...
      ilk mesajlar daki bilgiler dogru ama sonraki mesaylar eski yani 2 sene evveline yönelik dene yanılma yöntemine yani...(ama ilk sayfayı degiştirdim ordaki bilgiler dogru )=

1.sorun ekmekle peynir yenir fakat yagsız peynir .....
      2.sorun ...etli baklagil yenmez belki 2.aşamda ... iilk sayfalarda mönülerde gördü isen dedigim gibi 2 sene evvelinin mönüleri yanlışlarım vardı o zamanlar ....
      3. soruna gelince yaglı şarküteri ürünleri çok sınırlı yeniyor helede ekmekle asla yenmez.....

4.soru ögün arlarında ekemk türevi yemiyoruz hatta kahvaltı harici ekemk yemiyoruz canım .. galetalar kepeklide olsa beyaz un zaten bu beslenmede yeri yok canım ......

kısaca linkin ilk 4.5 mesajından sonra k mesajlar eski fazla okuyup yönlenmeni istemem .... son mesajları okursan sana daha yardımcı olur soruda sorabilirsin her daim yardıma hazır arkadaşlar bulunur burda...

kızlar ben ayva marmelatı yaptım dun tadı çok güzel olmuş elma suyuyla bandan sonra şekersiz yapcam butun marmelatlaarı

zilim aebenimmm hoş geldiniz

ben kaçamak yapmıyorum ama morelim çok bozuk olduğu için yemek yiyemiyorum fazla

sabah:yarım dilim tb ekmek ile yarım bardak yağsız sütü ancak içtim
şimdide 2 mandalina yedim

yemek yiyesim yok çünkü üzgünüm(gönül işleri) monti sekteye uğrar dimi böyle ama inan zorlasamda olmuyor midem sıkıştı su zor içiyorum

ekmegi tarigf etmişler güzin AMA BEN OLSAN İÇİNE YAG KATMAZDIM......
AFİYET OLSUN HASRET GÜZEL GİDİYORSUN BACIM ....
BULMUŞUN TARİFİMİ MİKTAR ÇOK GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA BEN HALA O MERMELADDAN YİYORUM DAHADA YARISI DURUYOR HURMALAR BİTMEDEN STOK YAPMIŞTIM ....
YOGURT LADA ÇOK GÜZEL OLUYOR .TARCINLI YOGURDUMA KATIYORUM .
AYVAYI MEARAK EDİYORUM BİRDE ONDAN YAPASIM VAR....
ÖNCELİKLE MÖNÜN HARİKA GÜZİN BENCE DEGİŞTİRMEDEN BU YOLDA DEVAM ET....
BAYADA PROTEİN AGIRLIKLI OLMUŞKİ BU KİLO VERMENİ DAHDA HIZLANDIRIR ....

SORULARINA GELİNCE YULAFA DEVAM ET EKMEKDEN MEMNUN DEYİLSEN YADA 1 GÜN EKMEK 1 GÜN YULAF YE GÜZİN ....YADA DEDİGİN GİNİ 1GÜN YUMURTALI BİRGÜN YULAFLI ..

KİLO VERME EVRESİNDE SAKIN İLK GÜNLERİ KENDİNE KIYAS ALMA İLK GÜNLER ÇOK ÇABUK GİDER ŞİŞLİKLER ASIL KİLO VERME SORASINDA OLUR ....
VE SEN 2. HAFTANA KAÇAMAKLA GİRDİN GÜZİN ŞURDA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAN 2.3. GÜNDÜR TAM MONTİ MÖNÜLERİ VERİYORSUN (KAÇAMAKDAN SONRA .)DİMİ? HEMEN KİLO VERMEYİ BEKLEME AZ SANRAT YA EN AZ 1 HAFTA BİR GEÇSİN ..
EGER TATLANDIRICI VARSA MARMELADIDA BIRAK .....

YULAFLI TOPLARA GELİNCE YULAFI NE ZAMAN YİYORSAN O ZAMAN YİYEBİLİRSİN ...
BELKİ İLERLEYEN ZAMANLARDA YADA KARBONHİDRATI AZ ALDIGIN BİR GÜNDE BİR AKŞAM MÖNÜSÜNE EKLEYEBİLİRSİM AMA ŞU ANDA KAHVALTI HARİCİ YEME ....

BAKLAGİLLERE GELİNCE HAFTADA 3 AKŞAM YEMEGİNDE BAKLAGİL YENEBİLİR BUNU AŞMASANIZ İYİ OLUR ....UNUTMAYIN MERCİMEK ÇORBASIDA BAKLAGİL .

HA UNUTMADAN BEN TOPLARDA YAPTIM YULAFLARI ROBOTTAN GEÇİRDİKDEN SONRA PİŞİRDİGİM ELMA VE AZDA MARMELADDAN KATTIM .AZDA TARCIM VE KAKAO .. DURDUKÇA TADLANIYORLAR DÜN KAHVALTIDA YEDİM BİRAZ GERİSİDE DURUYOR ....TADI GÜZEL .
YANLIZ KIZLAR ÖZELİKLE YENİ BAŞLAYAN MONTİCİLER BU TÜR TARİFLER BENCE HENÜZ BU AŞAMADA SİZLERE UYGUN DEYİL BİRAZ KİLO VERİN BAKALIM İLK GÜNLERDE TATLI ARAYIŞINA GİRMEYİN DERİM ..
DAHA YENİ BAŞLIYORSUNUZ UZUN BİR MARATONA İLK DURAKDA BOGAZINIZDAN TAVİZ VERİN BİRAZ..

İDORUM PEYNİRDE ekmeksizde olsa belli bir yag oranını geçmeyin derim helede 540 gibi yaglı peynirlere yaklaşmayın bile ... ekmeksiz yediginiz peynirleri % 6 % 8gibi olabilir .
etle fark etmez karbonhidratla yaglı peynir yemeyin .senmi sormuştun etle peyniri hatırlamıyorum ama yazayım ......
hep böyle oluyor meyvem ... ne diyim bilemedim ...
günaydın montici kızlarr umarım iyi bir gün geçirirsiniz

günaydınn kızlarrrr:)

topla yapılan hareketlerin aynı yerdede yapılıyor banum hareketleri ögrenince anlarsın ....
lastiginde 1 pakette 3 çeşidiolan var ebrunun kendi markası kalınlıgına göre deşiyor ben orta sertlikde olanla yapıyorum pembe olanla..spor magazalarında var alışveriş merkezlarına gittginde bak..
lastigim yokken bende bebelerin penye kilotlu çoraplarından yararlanıyordum ama lastik kadar etkili deyil ...
selam kızlar nasılsınız bakalım
selam akrebim. hani montiye dönmüşdün bacım bi gelip kayboluyorsun ..

öylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)

aeben abla bende bunu sorcaktim sana,öglen yagli peynirle salata yiyebilrimiyiz eger et yoksa menümüzde ?
yukarda yazdım hasret...
hasretim maşallah diyim .....süper ötesi olmuş ...
yirmicim ilk sayfları okuma kafan karışır haklısın .... kitabı almanıda şiddetle tavsiye ederim (kadına özel montignacı .ergenlıiden menopoza olanı .)
teşekkürler arkadaşım.sanırım sen de yeni başlıyorsun bu diyete.umarım güzel kilolar veririz.
şu ara öğünler beni zorlayacak gibi.sanki başım dönüyor halsizleşiyorum.
yirmi güzelim sana ara yapma demiyoruz meyve yagsız süt ürünleri vede leblebi ara ögünün olabilir sakın aç kalma ...kanşkerini düşürme...
aysunum akşam ne çorbasi bu mönüye ancak sebze çorbası olur mercimek deyildir umarım 3 ögündede karbonhidrat pek olmaz canım benim .:87:
yapma banum ...evet bebek büyütkek zor seninki ikiz dahda zor ..ama analık bu kreşe vermekde ne oliyi kız... ikiz deyil 3 çüz olsalar bile sen anasın ..bu günlerde geçecek ...anı kalacak ..
güzel mönü gamzem ....

oy diyarım demek yemekden içmekden kesildin hı .
umarım atlatırsın tez zamanda güzelikle .

zilim çoklu mesaj için .. alıntı ypmak istedigin mesajın en altında alıntı yap ın yanında bir alıntı yapdaha var( daha küçük )
onlara tıkla bırak ...en son alıntı yapmak istedigin mesajıda normal alıntı yap yerine tıkla hepsi açılır 1 mesajda .

abla ya niye öyle dedin ben az yumusak olsun diye koymustum yagi,kötümü ettimki,bidahakine koymam artik,zaten böylede sert oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…