nerden buluyonküüüüüüüüüüüüüüüü
ben markete gittiğimde değişik bir şey olsun dye tüm peynir reyonundaki peynirlerin yağ oranına bakıyorum (ayrıca dolapların önünde durmaktan burnum akmaya başlıyor) ama o yağ oranına sahip bir krem peynire henüz rastlamadım....
:78: kismeler yokherkes uyuyooo :97:
iyigeceler aebenimmm
iyigeceler masumisiimmm
mimucummmm sana da iyi geceler
ziliciiiiiiiiimmmm unuturmuyum seni sana da tatli ruyalaaarrrr
diyarimmm iyi geceleeerrrrr
meyvemmm tatli ruyaaalaaarrrr
aysncuuumm iyi uykulaaaarrr
safisciiimmm sana da iyi iykulaaaarrrr
hasretiimmm, idorcuuumm,gamzeciiimmm, takyiciiimmm, yalniziiimmm,cazibeciiiimmm...hepinise hepinise iyi uykulaaaarrrrrrr
guzincaniiiimmmm hadi sana da iyi geceeleeeerrrrrr
slm kızlarrr
DİYARCIM VE MASUMCUMM kızlar ben kısa bi süreline yarıstan cekiliyorum acıkcası 1 haftalığına muntiyi bırakıyorum..
doğum günüm yaklastıkca kutlamalarda basladı arkadaslarım ben mutlu olyın die bişiler yapıp doğum günümü kutlamaya geliyorlar kimseyi kıramıyorum benim için uğrasıyorlar.. o yüzden doğum günüm gecene kadar montiye ara verdim..bi boz bi devam et olmasından cok sıkıldım d. günüm gecince aynı sırsla kaldığım yerden devam edicem..
zilim vee aben ablaa
şinci ben bugün başlıycam platesee ama çocuklar uyuyunca tv8 in sayfasındna bakıp yapıcma çünkü çocuklarla zor oluyor
aben ablaa şimii sen topla yapılan hareketleir nasıl yapıyorsun ben merak ettm?
birde lastikleir neye göre almalıyımm anlaşılan lastik olmadna olmayacakk[/B]
öylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)
aeben abla bende bunu sorcaktim sana,öglen yagli peynirle salata yiyebilrimiyiz eger et yoksa menümüzde ?
menümüde yazyim
sabah
7.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
8.30 cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik
9.30-10 plates :)
11.00 yesil cay
13.30 tavuklu salata,yogurt
16.30 meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )
18.30 kiymali karnibahar,yogurt
ara yesil cay
canım ii geceler dileklerin için çok teşekkür ederim ancak bugün girebildim nete :) sanada bütün zamanlarımız için günaydın ve ii geceler şimdiden :) bide öpücüklerrr
meyvenulum doğumgünün kutlu olsun canım ama yarıştan çekilmeni kabul etmiyorumdoğumgününde çok az pastanda yersen bozulmuş sayılmaz o günden sonra daha az yersin bi kere çekilince o psikoloji ile hem mutsuz oluyorsun hemde daha çok yiyorsun....bende hep böyle oldu aylarca kendime gelemedim
canım ben lastik almıştım alışveriş merkezlerinde vardı sanırım 20 tl idi 3 renk bi arada satılıyor üzerinde ebru şallının resmi vardı lastiklerin rengine göre dirençleri değişiyor.pembe en hafifi yaşil normal olan mavide en sıkısı die biliyorum ben.
canım çok abartmıyoruz yağlı peyniri etsizde olsa fazla yemiyelim bence :) tadına alışınca bırakamayız filan ama laf aramızda birgün yağlı yumuşak beyaz peynirleri öyle özledim ki kilo verince bi sabah yicem ekmekle :) kimse duymasın şimdi değil kilo verince :)
menülerinde maşallah harika yeni gelen arkadaşlar montiye çabuk adapte oldular benim menülerimden daha başarılı görüyorum ve mutlu oluyorum :)
alt alta alıntıyı yapmayı bilmediğim için tek tek yapıyorum kusura bakmayın kıslar...b,ri yazarsa sevinirim ayrıca..bi kere aebenim yazmıştı sağolsun ama başarılı olamamıştım...
yirmi hoşgeldin cnm aramıza..takıldığın herşeyi sorabilirsin..herkes cvplar...
1-ilk sayfaya bakmadım ama yalnış anlaşılmış olabilir diye düşünüyorum..et ürünleri ile ekmek ve baklagili aynı anda tüketmiyoruz, ama süt ürünleriyle öyle bir sorunumuz yok cnm..yani yağlı olmadıkça peynir,süt,yoğurt her öğünde yenebiliyor..
2-etli baklagil yasak ama etli sebze serbest...etli fasülyeden kasıt taze fasulye olabilir.eğer bir sayfada menülerde denk geldiysen diye yazıyorum.kuru fasulye ile et olmaz ama taze fasulyeyle olur..
3-sucuk ,salam,sosis,pastırma gibi şarküteri ürünleri ilk etap için uygun görülmüyor cnm,ama ayda bir kere falan bir pazar kahvaltısında çok canın çektiyse ekmek yemessen 1-2 dilim sucuk affedilebilir.(bu haklarını yeni gelen arkadaşlar hemen kullanmasınlar ama ,şarküteri ürünleri vücutta su tutuyor.ilk haftadan kilo veremenizi engelleyip hayal kırıklığı yaşamamayın )
4- öğün aralarında eğer acıkmıyorsanız pek ara öğün tavsiye edilmiyor montide cnm.helede sabahla öğle arası az diye ...ama öğleden sonra akşama kadar acıkıyorsan meyve yada süt,yoğurt gibi bişeyler tüketebilirsin.ama hiç bir diet bisküvi,galeta vs.. kepekli olsa bile yenmiyor cnm..
arkadaşlar da yazmışlar zaten,bende elimden glediince cvplamaya çalıştım...
slm cnm bende yeniyim ama öğrendiklerimi paplaşıyım senle evet peynir yeniyo ama yağsız olucak 2.yenmez değil yiyorsun ama etle baklagil yada ekmek yenmiyor ayrı öğünlerde yiceksin cnm yani öğle et yiyorsan akşamda kurufasulye yersin ama etli olmıcak sebzeyle eti yiyebilirsin tatlım sucuk yasak 4.sorunu bende bilmiyorum ama yasaktır heralde cnm
meyvenulum doğumgünün kutlu olsun canım ama yarıştan çekilmeni kabul etmiyorumdoğumgününde çok az pastanda yersen bozulmuş sayılmaz o günden sonra daha az yersin bi kere çekilince o psikoloji ile hem mutsuz oluyorsun hemde daha çok yiyorsun....bende hep böyle oldu aylarca kendime gelemedim
hayatta en zor meslek annelik sanırım kızlar
valla sanımın burnuna geldii bir gün yaşadım resmenn sürekli kavga eden,ne sitediigni bilmeyenn iki tane sıpa gerildim vallaaa yaaa
birde deniz efendi yemek yerken mama sandalyeisnin tepeisne orturdu güm aşagıya indi allahtan en alt seviyedelerdi valla bazne diyorumki ver kreşe git çalışşş okadaaa zorluyorlar ki tahammül sınırlarımıı eşim bile diyorki sen naısl bukadar sabırlısınnn mebcburum anne olmak böyle bir şey diyorum amaa gerçektenn sıyırıdm bende bugünnn
sinirdrimdne oturup aglaıdm valla 1 yıl daha büyüüsnlerr giidp çalışıcma vericme kreşee :84::84::84:
gerçektenmiiii ana bugün hemen başlayım ozmann
diyarcımm teşekkür ederim canımm ama nasıl devam edeyimki dün dünyayı yedimm kola bile içtimönümüzdeki haftasonuda öyle olucak o yüzden en iisi şu dotlama tantanaları gecince baslamak ozamn senle cok sıkı yarıs yapıcam... aynı kaldığımız yerden devam edicez sen hiç meraklanma 1 hafta beni yok say haftaya yine peşindeyim
hayatta en zor meslek annelik sanırım kızlar
valla sanımın burnuna geldii bir gün yaşadım resmenn sürekli kavga eden,ne sitediigni bilmeyenn iki tane sıpa gerildim vallaaa yaaa
birde deniz efendi yemek yerken mama sandalyeisnin tepeisne orturdu güm aşagıya indi allahtan en alt seviyedelerdi valla bazne diyorumki ver kreşe git çalışşş okadaaa zorluyorlar ki tahammül sınırlarımıı eşim bile diyorki sen naısl bukadar sabırlısınnn mebcburum anne olmak böyle bir şey diyorum amaa gerçektenn sıyırıdm bende bugünnn
sinirdrimdne oturup aglaıdm valla 1 yıl daha büyüüsnlerr giidp çalışıcma vericme kreşee :84::84::84:
cazişim masumundada dedigi digi kilo vermene karşı bir saglık sorunun yoksa ayda 3 kiloyu rahatlıkla verirsin canım ....ya banada biyardım edin arkadaşlar çıldıracam artık güzel diyet yapıyorum kilo veremiyorum ya benim tartı yanlış yada olduğum yerde sayıyorum aeben bende sizin diyeti yapmak istiyorum ozaman sizinki daha mantıklı geldi bana ne yapacam şimdi nasıl beslencem arkadaşlar biyardım aeben bu diyetle ayda 3 kilo versem razıyım yaaaa verebilirmiyim kaçamak yapmazsam hiç sevgiler hepinize
mönün çok güzel afiyet olsun küçük bir ayrıntı köfdende ekmek yoktu dimi?Ben menümü de yazayım da kaçayım, beynim artık isyan ediyor uyumalıyııımm diye.
Sabah: elma, bademli cevizli yoğurtlu yulaf ezmesi.
Öğlen: ton balıklı salata
Akşam: Salata, köfte, ayran
gece 11: Elma, portakal(yarımşar)
Verecem bu kilolaları uleeeyyyn, tutmayın beniii
İyi geceler, tatlı rüyalar..
aebeniiiiiimmmm istahim uctuuuuu gittiiiiiiiii..bu hafta cok iyi sonuclar alicam insallahhhh caniiimmmmm
eger bu kilon yeni ise güzin vermen daha kolay olur ...ben 20 senelik yagları eritti isem sen haydı hadı eritirsin 3 aylık yagları ..idorcum amerikan mutfagi bizim akdeniz mutfagina tamamen ters canim, herseyi kizartiyolar, bamyalari, taze fasulyeleri bile tek tek una falan bulayip kizartiyolarsonra da en buyuk bedenlerin bile icine giremeyip ozel buyuk bedenler uretiyolar sonra daaaaaa zayiflamak icin binbir care uretiyolar ama ben amerikan menuleri yuzunden kilo almadim, hep balik etliydim zaten, boyum 170, kilom 70-75 arasi dolasir hep, bazen 65lere duserim falan... bu sefer hayatimda ilk defa stresten 3 ay mutfaktan cikmadim, 82'ye ciktim, inanamadim
simdi burdayim, bakalim iste yavas yavas geri almamak uzere gondericez yaglari inssaaaaalllllaaaaaahhh
amma cenem dustu beeeeee
:78: kismeler yokherkes uyuyooo :97:
iyigeceler aebenimmm
iyigeceler masumisiimmm
mimucummmm sana da iyi geceler
ziliciiiiiiiiimmmm unuturmuyum seni sana da tatli ruyalaaarrrr
diyarimmm iyi geceleeerrrrr
meyvemmm tatli ruyaaalaaarrrr
aysncuuumm iyi uykulaaaarrr
safisciiimmm sana da iyi iykulaaaarrrr
hasretiimmm, idorcuuumm,gamzeciiimmm, takyiciiimmm, yalniziiimmm,cazibeciiiimmm...hepinise hepinise iyi uykulaaaarrrrrrr
guzincaniiiimmmm hadi sana da iyi geceeleeeerrrrrr
demekki aynı yaşlardayız idol. ben 35..Günaydııınnnnn
Ay Güzincim Adile Teyzenin kuzucukları gibi hissettim kendimi:)) O da öyle Ayşeee, Aliiii, Zeyneepppp tatlı rüyalar derdi rahmetli.
Aha yaş da çıktı ortaya, evet ben Adile Teyzeyle büyüyenler kuşağındanım:))
Amerika'ya hiç gitmedim ama bir dönem çalıştım adamlarla, bizim yemekler onlara aparatif gibi geliyodu. Alışmışlar onlar tepsi gibi kocaman tabaklara kızarmış, yağlı, oldukça faydasız ve ziyadesiyle zararlı şeyleri doldurup doldurup yemeye.
Sen kaç yıldır oradasın Güzincan?
idor canım kuru yaban mersinleri şekerle kurutulmuş bidahkine yaban mersinlerini önce haşla yıka sonra kat mermeladına ...Sabah sabah miss gibi kokular gelmekte mutfağımdan.
Elma, hurma, yaban mersini, ceviz, badem vee tarçınla pişirdiğim marmelatım hazır
Ayva ve hurma yedim kahvaltıdan önce.
Bugün sadece kahvaltı menüm belli: Ekmek, peynir, marmelat
Sonrası Allah kerim, yine dışarıdayız bugün.
arkadaşlar menüm
sabah
peynir,zeytin domates salatalık 2yeşil biber 1tb ek
öğle
beyaz et yoğurt
arada bportakal yicem
akşamda
barbunya ve salata yemeği düşünüyorum nasıl
acaba iimi haaa bu arada 2lt su ve 2kupa yeşil çay içiyorum birde baklagilleri nekadar yicem biölçü varmı
hoşgeldin yirmi....merhaba,
ilk sayfalardan itibaren okumaya çalıştım.benim bazı sorularım olacak cevaplarsanız yeniler için de bilgi olur.
1.ilk sayfalarda ekmekle peynir süt et ve ürünleri birlikte yenmeyecek diyor.sizler kahvaltıda peynir yiyorsunuz?
2.etli nohut ,fasülye ,sebze yenebilir diyor.sizler yenmez diyorsunuz.
3.sucuk serbest mi?
4.öğün aralarında galeta(kepekli) yemek doğru olur mu?
ekmegi tarigf etmişler güzin AMA BEN OLSAN İÇİNE YAG KATMAZDIM......gecen gun sormustum ama cevapsiz kalmis zavalli sorucugum
yinr soriim... tam bugday unu aldim ama evde montiye uygun ekmek nasil yapilir bilmiyorum, birileri yardimci olabilirmiiiiiiiiiii
bide uzun zamandir yedigim sekersiz marmelati yine meyveyle tatlandirilmis sanarken..esim uzerinde tatlandirici kullanildigini gosteren vir yazi buldu..nasil moralim bozuldu anlatamam, artik mecburen kendim yapicam marmelati ama sadece cilek ve visne seviyorum, napicam ben simdikuru kayisiyla yapsam guzel olurmu, bilen varmi:44:
AFİYET OLSUN HASRET GÜZEL GİDİYORSUN BACIM ....bugünki menüm
08.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
09.45 bir cicek ekmek(t.b) yagsiz krem peynir ve kasar,zeytin,salatalik,domates
11.45-12.45 spor salonunda spor hihihi
15.15 balik,salata
19.00 bir elma,bir portakal,bir nar yada kiymali karnibahar ve yogurt
BULMUŞUN TARİFİMİ MİKTAR ÇOK GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA BEN HALA O MERMELADDAN YİYORUM DAHADA YARISI DURUYOR HURMALAR BİTMEDEN STOK YAPMIŞTIM ..arkadaslar bana bi kac tane marmelat tarifi verebilirmisiniz,
ama tam ölcülü olursa sevinrim cünkü ben hic yapmadim bi kere denedim oda olmadi o yüzden ölcü istiyorum..
mesela ayva yapicak olsam kac ayva ne kadar su gibi,,ne kadar kuru kayisi gibi
hangi meyvelerle güel oluyo benim aklima ayva ve elmadan baskasi gelmiyo
bide biz taze hurma yiyebiliyomusuz hani su meyve olandan kurusu degil,eger yeniyosa bunun marmelati nasil olur acep.
ÖNCELİKLE MÖNÜN HARİKA GÜZİNbugun yediklerimi de yaziim
saat 09:00 greyfurt,elma,ananas(hepsinin toplami bir avuc kadar)
saat 10:00 3 dilim kizarmis tb ekmegi, peynir,zeytin,sekersiz marmelat,domates,biber,salatalik,cay
saat 14:30 firinda bir parca kirmizi bir parca beyaz et,salata,ispanak,yogurt
saat 19:00 kucuk bir parca izgara tavuk, tek yumurtadan omlet, bir salatalik, cay
saat 21:00 pismis elmali, cevizli,tarcinli yogurt
2 lt su, 1 fincan yesil cay, bir fincan krsk bitki cayi, 3 kupa cay
aebenim gunlerdir kahvaltida tb ekmek, yagsiz peynir,sekersiz marmelat... gibi seyler yiyorum, ilk hafta hep yulaf ezmeli kahvalti yapmistim ve 1 kilo vermistim, sonra birden durdu...sanirim bu marmelattaki tatlandirici yuzundenbelki de ekmek gercek tam bugday ekmegi degil, ne zaman yesem huzursuz oluyorum :26:
marmelati ve ekmegi kendim yapana kadar ya protein kahvaltisi yapicam yada yulaf ezmeli kahvalti, o zaman hic hata yapmamis hissediyorum,huzurlu oluyorum
bir de ikinci hafta baklagillere cok agirlik verdigimi farkettim, cok karbonhidrat kilo vermeyi yavaslatir yada durdurur gibi anladim sizin eski sayfalardan
bu hafta daha dikkatli olucam bakalim ise yariycakmi bu degisiklikler:78:
bi de su kakaolu,yulafli,pismis elmali toplari ogun yerine mi yersem uygun olur, ara olarak da yiyebilirmiyim? henuz hic yapmadim ama denemek istiyorum:97:
ben yarin yazana kadar size ogleden sonra olucak kizlar, hepinize eeennnnn basarilisindan bir hafta diliyoruuuummmm
İDORUM PEYNİRDE ekmeksizde olsa belli bir yag oranını geçmeyin derim helede 540 gibi yaglı peynirlere yaklaşmayın bile ... ekmeksiz yediginiz peynirleri % 6 % 8gibi olabilir .Günaydıııınnnn ve iyi haftalar kızlar,
Herkes iyidir ve kilolar gitmektedir inşallah..
Ben dün de uydum diyetime ve bu yüzden iyi hissediyorum kendimi
Sabah: Ekmek, peynir, çok az marmelat
Öğlen: Peynirli salata, ayran (peynirler yağlıydı ama bulamadım başka şey)
Akşam: Nohut yemeği, salata, yoğurt.
slm kızlarrr
DİYARCIM VE MASUMCUMM kızlar ben kısa bi süreline yarıstan cekiliyorum acıkcası 1 haftalığına muntiyi bırakıyorum..
doğum günüm yaklastıkca kutlamalarda basladı arkadaslarım ben mutlu olyın die bişiler yapıp doğum günümü kutlamaya geliyorlar kimseyi kıramıyorum benim için uğrasıyorlar.. o yüzden doğum günüm gecene kadar montiye ara verdim..bi boz bi devam et olmasından cok sıkıldım d. günüm gecince aynı sırsla kaldığım yerden devam edicem..
günaydın montici kızlarr umarım iyi bir gün geçirirsiniz
günaydınn kızlarrrr:)
topla yapılan hareketlerin aynı yerdede yapılıyor banum hareketleri ögrenince anlarsın ....zilim vee aben ablaa
şinci ben bugün başlıycam platesee ama çocuklar uyuyunca tv8 in sayfasındna bakıp yapıcma çünkü çocuklarla zor oluyor
aben ablaa şimii sen topla yapılan hareketleir nasıl yapıyorsun ben merak ettm?
birde lastikleir neye göre almalıyımm anlaşılan lastik olmadna olmayacakk[/B]
selam akrebim. hani montiye dönmüşdün bacım bi gelip kayboluyorsun ..selam kızlar nasılsınız bakalım
yukarda yazdım hasret...öylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)
aeben abla bende bunu sorcaktim sana,öglen yagli peynirle salata yiyebilrimiyiz eger et yoksa menümüzde ?
hasretim maşallah diyim .....menümüde yazyim
sabah
7.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
8.30 cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik
9.30-10 plates :)
11.00 yesil cay
13.30 tavuklu salata,yogurt
16.30 meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )
18.30 kiymali karnibahar,yogurt
ara yesil cay
yirmicim ilk sayfları okuma kafan karışır haklısın .... kitabı almanıda şiddetle tavsiye ederim (kadına özel montignacı .ergenlıiden menopoza olanı .)teşekkürler arkadaşım.ayrıntılı bir şekilde açıklamışsın.
ben 82.5 kiloyum.montiye başlamaya karar verdim.şimdilik yazıları okuyup notlar alıyorum.tabiii kafam bazen karışıyor.en kısa zamanda kitabı almaya çalışacağım.herkese başarılar
yirmi güzelim sana ara yapma demiyoruz meyve yagsız süt ürünleri vede leblebi ara ögünün olabilir sakın aç kalma ...kanşkerini düşürme...teşekkürler arkadaşım.sanırım sen de yeni başlıyorsun bu diyete.umarım güzel kilolar veririz.
şu ara öğünler beni zorlayacak gibi.sanki başım dönüyor halsizleşiyorum.
aysunum akşam ne çorbasi bu mönüye ancak sebze çorbası olur mercimek deyildir umarım 3 ögündede karbonhidrat pek olmaz canım benim .:87:bugunku menum
sabah
iki ince dilim tt.b ekmegi+az peynir bir kaşık ayva marmelatı şekersiz
oyle kuru fasulye+salata+cacık
ara yogurt tarçınlı
akşam çorba +salata+yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su
nane limon
yeşil çay
kızlar sabahtan beri pc agır çalışıyor bi turlu giremedim herkeslere iyi haftalar dilerim
yapma banum ...evet bebek büyütkek zor seninki ikiz dahda zor ..ama analık bu kreşe vermekde ne oliyi kız... ikiz deyil 3 çüz olsalar bile sen anasın ..bu günlerde geçecek ...anı kalacak ..hayatta en zor meslek annelik sanırım kızlar
güzel mönü gamzem ...bncede cok iyi fikirmiş bende deneyim bunu banu ben sende zayıfla sitesin den ebru sallının tvbdeki bolumlerini indirdim 120 bolum var hergun yapıyorum baslangıc asamasından baslıyor sonra top lastikle devam ediyor top almakta kararsız nereye koycam ebat olarak buyuk yer kaplıyor lastikte denk gelmedi ama corap ii fikirmiş
şimdiden dogum günün kutlu olsun meyvenull
nezamandır menumu yazmıyordum bugun menu bildirimi yapayım
sabah:yarım bardak portakal suyu 1 elma
kahvaltı:2 dilim tb ekmek 1 tatlı kasıgı mermalat(migrosun organik urunler bolumunde buldum organik 100/100 meyve ve meyve suyuyla yapılmıs )cok lezzetliydi zor tuttum kendimi daha fazla yememek için peynir dere otu maydonoz roka
öğlen:yumurtalı ıspanak salata yogurt
ara:tarcınlı yogurt
aksam:nohut salat yogurt
oy diyarım demek yemekden içmekden kesildin hı .zilim aebenimmm hoş geldiniz
ben kaçamak yapmıyorum ama morelim çok bozuk olduğu için yemek yiyemiyorum fazla
sabah:yarım dilim tb ekmek ile yarım bardak yağsız sütü ancak içtim
şimdide 2 mandalina yedim
yemek yiyesim yok çünkü üzgünüm(gönül işleri) monti sekteye uğrar dimi böyle ama inan zorlasamda olmuyor midem sıkıştı su zor içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?