hasretim karbonhidratlarla nekadar az yag okadar iyi hatta hiç yag daha iyi ...ekmegine yagsız süt katabilirsin ...abla ya niye öyle dedin ben az yumusak olsun diye koymustum yagi,kötümü ettimki,bidahakine koymam artik,zaten böylede sert oldu
hasretim karbonhidratlarla nekadar az yag okadar iyi hatta hiç yag daha iyi ...ekmegine yagsız süt katabilirsin ...
oy diyarım demek yemekden içmekden kesildin hı .
umarım atlatırsın tez zamanda güzelikle .
reçel yap şart deyil zaten haesret ben çok yapmıştım o yüzden buzolmaması için kattım içine ....bu aksam marmelat yapicam ama burda recewl yap bulamam sanirim ayva cekirdegi atarim icine bende ins güzel olur kivamida tadida :)
efem safiş sulatanım . bende tam sana selam verecektim buhatun nerde diye ..aebennnnnn ablaaa
reçel yap şart deyil zaten haesret ben çok yapmıştım o yüzden buzolmaması için kattım içine ....
efem safiş sulatanım . bende tam sana selam verecektim buhatun nerde diye ..
nazlım takımada ugrayamıyorum selamimı iletkıslara gözdeye emineye digerkıslar burayı okuyor nede olsa ...
gözdem geçenlerde geldi ben yoken bi daha yazmamış ..
sende iyisindir inaşllah ....
güzin sen geliyorsun ben kaçıyorum hep dimi..
efem safiş sulatanım . bende tam sana selam verecektim buhatun nerde diye ..
çocuklar geldi artık etüdleri yok almaya gitmeyi bile unutmuşum birazda sizin yüzünüzden ..dalmışım .kendileri geldiler.
onların karnını doyurayım oldumu kocaman öptüm sizleri ..
sonra gelmeye çalışırım artık dersleri yok bebelerin odada ...
nazlım takımada ugrayamıyorum selamimı iletkıslara gözdeye emineye digerkıslar burayı okuyor nede olsa ...
gözdem geçenlerde geldi ben yoken bi daha yazmamış ..
sende iyisindir inaşllah ....
güzin sen geliyorsun ben kaçıyorum hep dimi..
kıslar birde kaç gündür yazacağım hep unutuyorum...
bu ayki formsante dergisinde bir yazı gördüm.onu paylaşacaktım sizinle...
spordan hemen sonra içilen yağı düşük oranlı sütün spoarun etkisini 2'ye katladığını yazmış.yani kalsiyum alımı yakılan yağ oranını 2ye katlıyormuş..sizde spor yaptıktan sonra bir çay bardağı kadar süt için...yaptığınız sporla yağlar 2 kat hızlı erisin...
mektubuma burada son verirken büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öğer selam ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?