Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım oğlum 13.aya kadar yoğurt ve peynire bayılıyordu.o zorla yedirmeye çalıştığım dönemde bıktırdımmı nedir şimdi peyniri zerre kadar yemiyor.yoğurdu hep kendim mayaladım günlük 13.ayın sonuna kadar.ama şimdi kaşıkla yoğurt yemiyor.ancak ayran içiyor pipetle..yine kendim günlük mayaladığım yoğurttan ayran yapıp veriyorum öğlen makarnanın yanına.ama ne ekmek ne sulu yemek yemiyor.ekmek yemediği için makarnaya evet demek zorunda kalıyorum el mahkum...alem çocukları yiycem diye anasının eteğine yapışıyor görüyorum alışveriş merkaezlerinde yaa özeniyorum.benimkide elimde bişey görünce yemiycem diye ağlıyor...hep başım ağrıyor valla....ne zaman düzelicek...

açta tuttum gene olmadı..olan o günü aç geçiren çocuğuma oldu yine...içimden dua ediyorum artık.ya bana biraz gaddarlık ver yada dirayet ver allahım da dayanayım şu çocuğuma diye...

zilimmm
zaten çocugu aç bıakıp nasılsa yer demek çok akıllıca işey degil cnm
öyle saçmalıkmı olur yaa çocuk zaten iştahsızzzz yani yemeidkçe iştahı kaçar böyle çocuklarınn
oo yol kolayı tercih edp ugraşmamak cnm sakın çocugunu aç bırakmaa

sagol canim.valla yedi bitirdi beni normaldede cok mizmiz bu hastalikta tuzu biberi oldu.

güzinim canim yeni gördüm simdi bu saatte heralde öglen dir sizin orda iyi günler diyiim bari

ii akşamlar aeben bugünkü menüm
sabah 2tb ek yarımdomates 2yeşil biber zeytin
öğle simit
akşam balık salata
simit hezaman yemiyorum ama bişey olurmu

ii akşamlar aeben bugünkü menüm
sabah 2tb ek yarımdomates 2yeşil biber zeytin
öğle simit
akşam balık salata
simit hezaman yemiyorum ama bişey olurmu

cazibee cnm
hem sabah ekmek yemişsin hemde öglen üstelik öglenki beyaz un sanırımm
beya zunlu hertürlü şey yasak cnm

cazibee cnm
hem sabah ekmek yemişsin hemde öglen üstelik öglenki beyaz un sanırımm
beya zunlu hertürlü şey yasak cnm

haklısın masum teşekkür ederim cnm birde çorba içebiliyoruz değilmi peki çorbayla sebze yiyebiliyormuyuz kabak yemeği gibi

haklısın masum teşekkür ederim cnm birde çorba içebiliyoruz değilmi peki çorbayla sebze yiyebiliyormuyuz kabak yemeği gibi

cnmmm çorba olarak bi mercimek çorbaıs var içebilicegimiz birde ayran çorbası yogurtlu
ama içinde un ve yumurta olmaycak yani montiye uygun çorba yok diyebilicegimiz kadar azz

sebzeyi herşeyle yiyoruz cnmm salata gibi düşün

abennn aplaaa ne bileyim valla bu ara iicene sinir ettiler beni çocuklarrrr

abla diyorumki eger ben bu haftda kio veremezsem montiye biraz aramı versem?
ara versem ne yapcam?
bu ahfta biraz gider sanırım regli oldugum i,çin:)
tamam. bu hafta devam et banum sonuç alamassak ben sana seçenek sunarım ...
ben iyiyim ablam . aleykümselam ablacığım bende montiye devam ediyorum . bu seferde takıldım baya ama enim bu hafta yada haftaya patır patır gidecek kilolar .

aksam yemegime ek olarak 12 finduk yedim :)

tamammdır aben ablaa
ama şimdi bu hafta az da olsa vermiş olurum regli oldum çünkü
birdee açıkcası korkuyorum ya kilo alırsam diee
2. aşamadaa yapsam kilo veremiyceemmm
napıcammm bennnnnn

az ewwel geldim okuldan...kafam odun gibi oldu ....birde üzücü haberim var kıslar...
2.dönem başlayacağım okula artık mecburen...müdür çok idare etti sağolsun..ama artık idare edecek pay kalmadı...onun elinde değil yani bundan sonrası milli eğitimin işi...geçen yıl ilk dönemi raporla falan idare ettik.ikinci dönemi ücretsiz izin.zaten yaz tatili geldi.şimdide ilk dönemi ücretsiz izinle kapadık.ama 2 yıl üst üste güzel sanatlarda çalışmayınca güzel saatlar hakkımı kaybediyorum.buda benim için emekliye ayrılmaktan farksız bi durum.bi devlet okulunda çalışmak...körelir giderim ...
2.dönem yarım güne ayarlıycam diye söz verdi müdür bey ama ben çocuğumu kreşe götürme fikrine hiç ısınamıyorum yaaa ne yapacağım bilmiyorum..iyi tanıdığım bi bakıcıda yok..içini dışını bildiğim bi insan olmadıktan sonra kreşin yolunu tutacağız mecburen.hastalıktan kurtaramayacağım çocuğu..offf çok kötü oluyorum düşündükçe...1,5 yıl kaçtım kaçtım en sonunda köşeye sıkıştım işte....
insan çocuğu neden kimseye güvenemiyor yahu...:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorcam neden sadece mercimek çorbasıyla yoğurtlu çorba içebiliyoruz öbür çorbaları niye içemiyoruz onu anlamadım mesela sebze çorbası gibi

arkadaşlar bişey sorcam neden sadece mercimek çorbasıyla yoğurtlu çorba içebiliyoruz öbür çorbaları niye içemiyoruz onu anlamadım mesela sebze çorbası gibi

cazibee sebze çorbasını içersinn tabiki
ama kıvamını ayarlamak için genelde un koyuyoruz yaa o açıdan içemeyiz demiştim
un olmadna kıvam yakalanmıyorr
ama unsuz bildigin çorba varsaa tabiki içersin cnm

zilimmm
cnm üzülmeee napcaksın işte çalışmkta zorundasın yarım günden bişiy olmaz cnm belki bulursun birinii
bi araştırsan aslında

minik canavar henuz farkinda degildir neye sahip oldugunun ama esin umarim kiymetini biliyodur zilicim

oy masumisimi uzmus afacanlaaaarrrr, gel sen bakiim bi terapi yapalim

öylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)
sorun degil canim, sonunda aldim ya tarifi sen ona bak

günlerdir başlıcam başlıcam hep bir öğünde azıcıkda olsa kaçamak yapıyordum bugün bana göre kaçamaksız oldu ama birde siz bakın yapabilmişmiyim montiyi uygulamayı.
uyanınca:1 elma
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,lor,zeytin
öğlen:etli ıspanak,yoğrut,salata
akşam:çok az etli ıspanak,taze fasulye,yoğurt,salata
bakalım önce menülerde dengeyi sağlayalım sonra sporada başlıcam inşallah.neyse hepinize kolay gelsin arkadaşlar

ayyy agzindan bal damliyo aebenim yaa, bazen hic veremiycem diye korkuyorum:78:

kızlar ben ayva marmelatı yaptım dun tadı çok güzel olmuş elma suyuyla bandan sonra şekersiz yapcam butun marmelatlaarı
aysncum nasil yaptigini yazarmisin, benim aldigim marmelatlarda tatlandirici varmis, kilo verecem diye bosuna debeleniyomusum, almiycam artik biraktim

aebenim; o marmelatinin tarifi bana cok karmasik geldi, biraz daha acarmisin benim icin
marmelat almayi biraktim ama neyden yapicam bilmiyorum, hepsini sevmem, cilekciyimdir ben yada visneeee, bulucaz biseyler artik, bu yola bas koyduk dimi:78:

bu arada 3 gun oldu yeniden bbaslayali ama tatlandiricili marmelat ve ekmek isi bozdu karbonhidratla tatlandirici olmuyo ya... ya sinir oluyorum.. boyle bi gaza gelip basliyorum, biseylerin yanlis oldugunu farkediyorum moralim yerle bir oluyo, sevkim kiriliyo:84: gecen seferki gibi montiyi birakmiycam tamam ama direkten dondum yani, 3 gunum daha gitti
bu cuma da misafir sanatci oliim ben bari, ne utanc verici yaaa:78:

bunu da acikladigin icin allah razi olsun canim beniiiiimmmm, ileri geri gitmekten basim donuyodu, bi de kaldigim yeri kaybediyodum
haaa bisey daha.. ayni yastaymisiz senle

bugun neler yedim
7:30yulaf ezmesi,kuru incir,kuru kayisi,ceviz,badem,yagsiz sut
10:30yarim avuc beyaz leblebi
12:30doner,salata,yogurt
18:00(mutfaga okuz saklanmis)
haslanmis,2 kasik yagda kavrulmus, sarimsakli yogurtlu karnibahar
2 yemek kasigi kadar mantar karnibaharin yaginda once mantarlari kizarttim(buna ne gerek vardi bilmiyorum):44:
domates,salatalik sogus peynir (aslinda kizartmalardan icim bulandi diye bunu yedim)
2 badem,yarim ceviz ici attim agzima, tatlandiricili cayla beraber (tatli niyetine)
sonra ikiser tane daha attim agzima
hem sistim, hem midem bulandi, hem doymus gibi hissetmiyorum, hem cok suclu hissediyorum:26:
aksamlari karbonhidratli yemek lazim galiba, iyicene doymak icin, cunku gece uzuuunnn, mutfaktan cikamiyorum sonra off yaaaaaaaaaa:78::97:
ne guzel acikmiyorum zirt pirt derken yine nazar degdi:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…