sagol canim.valla yedi bitirdi beni normaldede cok mizmiz bu hastalikta tuzu biberi oldu.İyi pazarlaaarrr:))
Gece gece anca gelebildim, dışarılardaydım hep bugün.
Tavsiye için teşekkürler, demek ki neymiişş; turşu çok can çekmedikçe olmasa da olurmuuşş..
Aebenim azimliyim gerçekten, bugün dışarılarda olmama rağmen gayet uyumluydu menülerimTosuncuğa tekrar geçmiş olsun..
Masumcum ya sen gerçekten çook zor olanı başarmışsın,neredeyse YİRMİBEŞ kilo.. Tebrik ederim seni. Çoğu gitmiş zaten az kalmış..
Güzincan Amerikan menüleriyle diyette başetmek zordur be ya.. Allah kolaylık versin canım sana..
Çok Yalnızım geçmiş olsun canım kızına, hastalık sonrası o mızmızlık oluyor illa. Aman iyi olsunlar da mızmız olsun yavrular.
:78: kismeler yokherkes uyuyooo :97:
iyigeceler aebenimmm
iyigeceler masumisiimmm
mimucummmm sana da iyi geceler
ziliciiiiiiiiimmmm unuturmuyum seni sana da tatli ruyalaaarrrr
diyarimmm iyi geceleeerrrrr
meyvemmm tatli ruyaaalaaarrrr
aysncuuumm iyi uykulaaaarrr
safisciiimmm sana da iyi iykulaaaarrrr
hasretiimmm, idorcuuumm,gamzeciiimmm, takyiciiimmm, yalniziiimmm,cazibeciiiimmm...hepinise hepinise iyi uykulaaaarrrrrrr
guzincaniiiimmmm hadi sana da iyi geceeleeeerrrrrr
zilim çoklu mesaj için .. alıntı ypmak istedigin mesajın en altında alıntı yap ın yanında bir alıntı yapdaha var( daha küçük )
onlara tıkla bırak ...en son alıntı yapmak istedigin mesajıda normal alıntı yap yerine tıkla hepsi açılır 1 mesajda .
ii akşamlar aeben bugünkü menüm
sabah 2tb ek yarımdomates 2yeşil biber zeytin
öğle simit
akşam balık salata
simit hezaman yemiyorum ama bişey olurmu
cazibee cnm
hem sabah ekmek yemişsin hemde öglen üstelik öglenki beyaz un sanırımm
beya zunlu hertürlü şey yasak cnm
haklısın masum teşekkür ederim cnm birde çorba içebiliyoruz değilmi peki çorbayla sebze yiyebiliyormuyuz kabak yemeği gibi
tamam. bu hafta devam et banum sonuç alamassak ben sana seçenek sunarım ...abennn aplaaa ne bileyim valla bu ara iicene sinir ettiler beni çocuklarrrr
abla diyorumki eger ben bu haftda kio veremezsem montiye biraz aramı versem?
ara versem ne yapcam?
bu ahfta biraz gider sanırım regli oldugum i,çin:)
ben iyiyim ablam . aleykümselam ablacığım bende montiye devam ediyorum . bu seferde takıldım baya ama enim bu hafta yada haftaya patır patır gidecek kilolar .
BURDAYIM şekerim burdayım
ama sana çok fena kızgınım haberin olaaaa
haaa aeben abla bu arada unutmadan söyliyim
ben pazar kahvaltısına tam buğday unundan pişi yaptım (hamur kızartması yani)
Şimdi sen dicenki olmazzzz cısssss
AMA NEDEN
içine yoğurt süt h.k. tozu tuz ve t.b. unu koydum yoğurdum bir güzel ve teflon tavada üç dört damla yağ ile (abartmıyorum 3-4 damla yağ) pişirdim. sonrada kahvaltıda bir güzel yedim nasıl???
peynirle acıka ile çok süper oluyor
wuuhhuuuu iyi haber gel o zaman bak beşe kadar burdayım ben beşten sonra gelirsen karışmam....
takımda herşey yolunda yeni aşklar var ufukta
aksam yemegime ek olarak 12 finduk yedim :)
arkadaşlar bişey sorcam neden sadece mercimek çorbasıyla yoğurtlu çorba içebiliyoruz öbür çorbaları niye içemiyoruz onu anlamadım mesela sebze çorbası gibi
güzin sen geliyorsun ben kaçıyorum hep dimi..
slm kıslar...
az evvel yazdım yazdım,pc bi ağırlaştı kitlendi kaldı gitmedi yazılar..kapatıp açmak zorunda kaldım...
masumcum sen yine sabrediyorsun canım valla.hiç üzülme geçecek bu günlerde...ilerde hatırlayıp gülümseyeceğiz sanırım.bende sabahtan beri sinir harbi içindeyim.sabah kahvaltısı için patatesli yumurta yaptım,bi kendi ağzına bi oyuncak köpeğinin ağzına sokuyor çatalını.yapma oğlum etme oğlum diye diye yarım yamalak bişiyler yedi.meyve suyu sıktım.pipetli ardaktan içiyor.köpeğede içiricem diye yeri göğü meyve suyu etti..ağlıycam artık.sırf yesin diye bu eziyete katlanılırmı yahu diyorum içimden ama ona karşı yinede pişmiş kelle gibi sırıtıyorum.bir yandan da bacağımı cimdiriyorum artık..ağlıycasım varken bişey olmamış gibi gülümsüyorum birde çocuğa gerilmesin diye...off offf....
uyusun diye uğraşa uğraşa uyuttum.15.dk.uyumadı kalktı.tavuklu çorba yaptım,sütlaç yaptım,patatesli köfte yaptım.bir lokma yeseydi içim gam yemecekti.bir lokma tadmadı bile..kafam kaşınıyor artık sinirden..yinede hiç belli etmiyorum oda sinirli bi çocuk olmasın diye..yeniden kalktım makarna yaptım 3 çatal yedi tüküre tüküre...o arada kendim yiyemedim onunla uğraşmaktan.zaten sinirler gergin.boynuma vuruyor artık ağrısı.kasılmaktan akşam okulda viyolayı alamıyorum çenemin altına..boynumu bükemiyorum o derece yani...hangibi sayayımki...emeğime acımıyorum,yorulduğuma acımıyorum walla ama bi yese yahu...indir kaldır makarna yenirmi..hamur kafa olacak...bende kahır küpü...
birde üstüne üstlük sabah plates yaparken ayağımdan kaçan lastik çenemin alt kısmına ve boynuma nasıl yapıştııı ..ağlıycaktım acısından..yinede inatla kalkmadan yaptım bitirdim platesimi..yarım saat sonra bile kıpkırmızı ciğer gibiydim.akşama okula giderken boğazlı kazak giymessem durumum fena...:44:
masum gözlemeyi mayasız yapıyorum ben canım . ama mayalıda çok hoş olur...sana kalmış...bu veletler canımıza okuyor,gözleme yiyecek hal bırakmıyorlar insanda...sen şu an çok zorlanıyorsun ama büyüdüklerinde derdin bitecek.ikisi bir arada zor zahmet çıkacaklar aradan..ben ikinciye cesaretimi kaybettim.bana göre değilmiş çoluk çocuk işleri...hem evim toplu dursun,hem bakımımdan geri kalmiim,hem kocaya,hem işe güce yetişecem diye paralanıyorum resmen.bu saat oldu hızlı gonzales gibi evi dört dolanıyorum temizleyip toplayacam diye.aralarda da yemek yapıyorum durmadan..yemeğin (düdüklüde)dakikasını beklerken oje süren bi tip olaraktan dolaşıyorum ortada..
dur durak yok annelik işinde..hem iyi bi ev kadını,hem çalışan bir kadın,hemde iyi bir eş olacam diye motor takılmış gibi ordan oraya koşturmaktan ve yemek yemeyen bi çocukla uğraşmaktan çok bunaldım bende...bu kadar fazla sorumluluk altında omuzlarım eziliyor artık..
oy masumisimi uzmus afacanlaaaarrrr, gel sen bakiim bi terapi yapalimhayatta en zor meslek annelik sanırım kızlar
valla sanımın burnuna geldii bir gün yaşadım resmenn sürekli kavga eden,ne sitediigni bilmeyenn iki tane sıpa gerildim vallaaa yaaa
birde deniz efendi yemek yerken mama sandalyeisnin tepeisne orturdu güm aşagıya indi allahtan en alt seviyedelerdi valla bazne diyorumki ver kreşe git çalışşş okadaaa zorluyorlar ki tahammül sınırlarımıı eşim bile diyorki sen naısl bukadar sabırlısınnn mebcburum anne olmak böyle bir şey diyorum amaa gerçektenn sıyırıdm bende bugünnn
sinirdrimdne oturup aglaıdm valla 1 yıl daha büyüüsnlerr giidp çalışıcma vericme kreşee :84::84::84:
sorun degil canim, sonunda aldim ya tarifi sen ona baköylemi canim,kacirmisim ozaman kusura bakma :)
ayyy agzindan bal damliyo aebenim yaa, bazen hic veremiycem diye korkuyorum:78:zaten iştahın kan ekerinin düzensizligindendi güzin ... kan şekeri düzene girince iştahında girer ....
eger bu kilon yeni ise güzin vermen daha kolay olur ...ben 20 senelik yagları eritti isem sen haydı hadı eritirsin 3 aylık yagları ....
aysncum nasil yaptigini yazarmisin, benim aldigim marmelatlarda tatlandirici varmis, kilo verecem diye bosuna debeleniyomusum, almiycam artik biraktimkızlar ben ayva marmelatı yaptım dun tadı çok güzel olmuş elma suyuyla bandan sonra şekersiz yapcam butun marmelatlaarı
aebenim; o marmelatinin tarifi bana cok karmasik geldi, biraz daha acarmisin benim icinBULMUŞUN TARİFİMİ MİKTAR ÇOK GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA BEN HALA O MERMELADDAN YİYORUM DAHADA YARISI DURUYOR HURMALAR BİTMEDEN STOK YAPMIŞTIM ....
YOGURT LADA ÇOK GÜZEL OLUYOR .TARCINLI YOGURDUMA KATIYORUM .
AYVAYI MEARAK EDİYORUM BİRDE ONDAN YAPASIM VAR....
ÖNCELİKLE MÖNÜN HARİKA GÜZİNBENCE DEGİŞTİRMEDEN BU YOLDA DEVAM ET....
BAYADA PROTEİN AGIRLIKLI OLMUŞKİ BU KİLO VERMENİ DAHDA HIZLANDIRIR ....
SORULARINA GELİNCE YULAFA DEVAM ET EKMEKDEN MEMNUN DEYİLSEN YADA 1 GÜN EKMEK 1 GÜN YULAF YE GÜZİN ....YADA DEDİGİN GİNİ 1GÜN YUMURTALI BİRGÜN YULAFLI ..
KİLO VERME EVRESİNDE SAKIN İLK GÜNLERİ KENDİNE KIYAS ALMA İLK GÜNLER ÇOK ÇABUK GİDER ŞİŞLİKLER ASIL KİLO VERME SORASINDA OLUR ....
VE SEN 2. HAFTANA KAÇAMAKLA GİRDİN GÜZİN ŞURDA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAN 2.3. GÜNDÜR TAM MONTİ MÖNÜLERİ VERİYORSUN (KAÇAMAKDAN SONRA .)DİMİ? HEMEN KİLO VERMEYİ BEKLEME AZ SANRAT YA EN AZ 1 HAFTA BİR GEÇSİN ..
EGER TATLANDIRICI VARSA MARMELADIDA BIRAK .....
YULAFLI TOPLARA GELİNCE YULAFI NE ZAMAN YİYORSAN O ZAMAN YİYEBİLİRSİN ...
BELKİ İLERLEYEN ZAMANLARDA YADA KARBONHİDRATI AZ ALDIGIN BİR GÜNDE BİR AKŞAM MÖNÜSÜNE EKLEYEBİLİRSİM AMA ŞU ANDA KAHVALTI HARİCİ YEME ....
BAKLAGİLLERE GELİNCE HAFTADA 3 AKŞAM YEMEGİNDE BAKLAGİL YENEBİLİR BUNU AŞMASANIZ İYİ OLUR ....UNUTMAYIN MERCİMEK ÇORBASIDA BAKLAGİL .
HA UNUTMADAN BEN TOPLARDA YAPTIM YULAFLARI ROBOTTAN GEÇİRDİKDEN SONRA PİŞİRDİGİM ELMA VE AZDA MARMELADDAN KATTIM .AZDA TARCIM VE KAKAO .. DURDUKÇA TADLANIYORLAR DÜN KAHVALTIDA YEDİM BİRAZ GERİSİDE DURUYOR
zilim çoklu mesaj için .. alıntı ypmak istedigin mesajın en altında alıntı yap ın yanında bir alıntı yapdaha var( daha küçük )
onlara tıkla bırak ...en son alıntı yapmak istedigin mesajıda normal alıntı yap yerine tıkla hepsi açılır 1 mesajda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?