Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydıınn herkeseee beni özlediniz miiiii

günaydin kizlar

menüm

07.30 2 kuru kayisi,bir bardak su,1 mandalina
08.30 bir cicek ekmek(t.b),yagsiz krem peynir,kendi yaptigim sekersiz ayva marmelati,yesil zeytin,salatalik
9.30-10 plates
13.30-14 renkli biberli tavuk sote,salata,süt :S ( yogurdum bitmis)
16.30 bir elma,bir mandalina
18.00 firinda sebze kizartmasi,yogurt

18.30-19.30 spor salonunda spor

guzincim marmrlet tarifini sormuşun
tamaman uydurma bişey ayvaları rendeledim çekirdekleriide içine koydum renk versin diye üstume bir portakal suyu yarım kutuda elma suyu koydum ayvalar pişene kader pişirdim tabi sulu olmuyor benimkisi bozulur diye çektiriyorum ben suyunu ben seviyorum tadını yerken birazda tarçın atıyorum guzel oluyor denemek istersen canım

menümüde veriyimmm klasik mirayy pazartesisi:) bol karbonhidrat

07:00 3 top yulaflı elmalı şeyden zili tarifinden

08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, acı sos, salatalık

12:45 kurufasulye, yoğurt, 2 enginar

17:00 elma

19:15 2 kaşık barbunyaaa , yoğurt

21:30 süt

vee 1 saat tam olarak şekilde pilates

hayırlı sabahlar efem .......
akşam mesajım yine yarım kaldı ..

ii akşamlar aeben bugünkü menüm
sabah 2tb ek yarımdomates 2yeşil biber zeytin
öğle simit
akşam balık salata
simit hezaman yemiyorum ama bişey olurmu
öyle mönün olmamış canım simit beyaz un.....
bazı hataların vars abah kahvaltıda süt ürünün yok akşamda ...
hatta tümgün süt ürünü yok ...her ögün olmalı ve yagsız ...
ilk günler alışma haftan olsun sakın yılma ...
tamammdır aben ablaa
ama şimdi bu hafta az da olsa vermiş olurum regli oldum çünkü
birdee açıkcası korkuyorum ya kilo alırsam diee
2. aşamadaa yapsam kilo veremiyceemmm
napıcammm bennnnnn
banum buralardamısın 2 günlügüne bi liste versem uyabilirmisin cevap bekliyorum ??????

buradayım ablaaa sen yazz sayfm açık ama çocuklaır uyutucamm puding yapıyorum bir tarfatndaa
şimdimi uygulayım yoksam cumadan sonramı?

kıslar banuya verdigim mönüyu 2.3 gün sizlerde uygulayabilirsiniz biraz zorlayıcı ve ve tam yapmanız gerekiyor ama nazlım. miray kilosu duran kıslar ..

hayırlısı zilim eninde sonunda bu karıarı verecekdin zaten başka çıkış yolu varmıki güzelim ya ....
rabbım hayırlı insanlarla karşılaştırsın ...
eftelyam mönün süper olmuş ..
ayrıca hatalıda olsa sen yaz hepimiz sanki 4.4lükmü yapıyoruz yazmakdan neden çekiniyorsunuz kuzum anlamıyorum burda yardımcı oluyuoruz sizleri yargılamıyoruz bacım ...
demek aynı yaştayız çoluk çoçuk güzin .?bende 3 tane 16 .12. ve 11. yaşlarındalar..
güzin marmelatı uyduruk yap bişi olmaz kafana göre kuru yada yaş meyveleri kaynat blendırdan geçir ...
en kıvam verici meyve kuru kayısı..şu elme gibi olan hurmada güzel oluyor .. su olarakda sıkılmış veyve suyu kat işte sana marmelad... becerikli olun azcık ..
güzinnninan senin akşam yasadıgını bende çokkk yaşadım bacım kendini uzaylı gibi görme ...
hatanı bullımmmı öyleden sonra ara yapsaydın bukadar içindeki doymak bilmeyen canevarı açıga çıkarmazdan ....
şu öyleden önce yedigin leblebleri dönerinden 4 saat sonra aranda yemiş olsaydın bilki akşam okadar açıkmazdın ....
ayrıca öyleden öndce aran için leblebi önermem helede öyle ögünde et varsa ....çok açıkdı isen 1 elma yiyebilirdin ...
ayrıca akşamki mönünü neden bukadar abarttın anlamadım .

ne yemişin 2 şer kaşık sebze .tek hatatn azda olsa yagda kızarman dimi..
yanıdada sögüş ve 3.4 ceviz ve yogurt . .bu mönüde bişi yok kızarma dışında vicdanın azap çekmesin ..
akşam evet karbonhidrat tok tutuyor ....

bak bu mönüden sonra çok açıkırsan 1 avuç lebleb yiyebilirsin tok tutar yada yagsız bir süt ürünü gece ara yapmanda bi saknca yok güzin ....

buradayım ablaaa sen yazz sayfm açık ama çocuklaır uyutucamm puding yapıyorum bir tarfatndaa
şimdimi uygulayım yoksam cumadan sonramı?
banum bu haftaki kiondan menunsan haftaya yap kara senin ama cuma baskülden mennun olmak istiyorsan cumaya kadar 2 gün yap hatta cumada yap ...

mönüyü yazıyorum ama tam uymalısın okey. ne eksik ne fazla ....

SABAH : 1 kase yulaf ezmesi.. yagsız süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma
ardından
ARA2:tarcınlı ve keten th.yagsız 2 kş yogurt ...

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
yagsız yogurt ...

gece 1 yeşil elma .
ardından çok az yagsız süt ürünü..

..
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 1 saat spor
ayrıca 3 lt de su

banum ....
yanlız özelikle krımızılı yerlere dikkat etmelisin bu listede ne yazıyorsa aynen uygulamasın ....özelikle sebze vs hiç yag katmak yok ..

bu listeyi eski 5.takımdan bi arkadaşımdan almıştım .ünlü bir diyetisyenden alınmıştır ..
sürekli yapılmaz ama bazı durumlarda gerçekden işe yarıyor ..
ben bazı yerlerini degiştirdim .

Son düzenleme:
tünaydın yavrular :)

nihayet dün birşeyler yedim akşam gün boyu 2 mandaline bir salatalık sabahta biraz ekmek süt içebilmiştim akşam eve geldiğimde biraz çiğ köfte yedim bi salatalık bir lokmada beyaz peynir biliyorum ki yanlış ama midemden yemek geçmiyor sıcak birşey geçmedi bulantısından aaa birde salep yapmıştım tadına baktım ((

akşam biraz görüştüm beni üzen kişiyle özür filan diledi gerçi mutlu son değil ama birazdaha iyiyim aebenim...bunada şükür...

onun yüzü suyu hürmetine sabah birazcık tost,domates,3 zeytin yedim ama aşırı şişkinlik hissediyorum şuanda sinameki içtim belki çıkışı olursa bulantım geçer..

ne bileyim ya depresyona mı girdim acep? neden canım birşey istemiyor?

ben bunu biliyorum bende denemistim,cok güzel verdiyor,diyetisyen bir haftalik vermis ama bende 3 4 gün yapmistim sanirim 2 kilo vermistim,insan sürekli yagsiz haslama sebze yiyemiyo,bencede kisa tutulmasi daha makbul :)

birde aşırı terlemeye başladım bu kış vakti boynumun altı alev alev yanıyor. ince askılı giyiniyorum düşünün üstüne ince bi hırka tarzı birşey ama yazın koltuk altım bile terlemezken şuanda terliyor yahu ergenlik desem geçeli 10 sene oldu ne bu şimdi anlamadım? hastada değilim.tavsiyesi olan var mı? iştahsızlıklık,terleme,ateş....

ceza olarak yarin aksam leblebiyle yagsiz sut var bana sadece
güzin cezalık durum yok canim bence bu piskoljiden çık kendini bukadar kasma kilo vermeni etkiler ....
oldugu kadar hepimizin hataları oluyor ben bu diyete başladıgımda neçek hatam vardı ilk sayfaları okuyunca anlıyorum ... daha ilk haftadan sıkma kendini bukadar ..
günaydıınn herkeseee beni özlediniz miiiii
nedesin sen cadı .yoksun kaç gündür iyicemisin ?
hasretim mönülerin çokkk başarılı canım tebrikederim seni....

miray kıs niye alışkenlık haline getirdin sen böyle her hafta karbonhidratı .? tesadüpmü bilinçlimi yapıyorsun ...:44:
kahvaltı öneside agır olmuş sanki. 2 kere kahvaltı yapmışın gibi. neyseki akşamın hafif ...

pilatesin içinde tebrikler fıstık ...

tesekür ederim valla sen böyle dedikce daha gaza geliyorum ayrica 69.7 olan kilom bugün 68.3 sali günü baslamistim montiye pazarteside ayran detoksu yapmistim 70.3 den 69.5 düsmüstüm,giden yagmidirki acep sporda yapiyorum

ablam yulafla yumurta bi arada mı yenecek sabah kahvaltısında?

duygusal durumlar iştahı etkiler diyarın birazda olsa iyi olmana sevindim canım ...
mönünede afiyet olsun zaten bişi yememişin çgi köfdeden bişi olmaz bir günlügüne ...
zaten bişi yemedin neden sinameki içdin kuzum ne gerek vardı .yemek yemediginden bagırsak faliyetlerin durdu tekrar yediginde çalışacak ..

ablam yulafla yumurta bi arada mı yenecek sabah kahvaltısında?
evet mimuşum 2.3. günlügüne okdar montide aksama olsun ...
sonuçda çok büyük yanlış deyil ..ama yok yulafla doyarım diyorsanız yemesenizde olur .yada yagsız peynirle yer degiştirebilirsiniz ....

denemmiş bir liste oyüzden ...listeyi fazla degiştirmek istemedim ..ama degiştirdigim yerleri var.
sonuçda birkaçgün pek uzun yapılacak bişi deyil ..yagsız yemek zorluyor insanı ..ama etkili oldugunu biliyorum ..

tesekür ederim valla sen böyle dedikce daha gaza geliyorum ayrica 69.7 olan kilom bugün 68.3 sali günü baslamistim montiye pazarteside ayran detoksu yapmistim 70.3 den 69.5 düsmüstüm,giden yagmidirki acep sporda yapiyorum
büyük ihtimal hasretim yagdan bunu mezro ölçüsüylede anlayabilirsin . sporda yapıyorsan .helede ayrandan sonra gidiyorsa yagdır ..çünki ayran fazla suyu atıyor zaten ...
mönülerinde çok güzel şaşmamak lazım kilo kaybına ...

bu demek oluyorki bu sefer kilo işi tamam hasret.....
keşke daha evvel bırakmasaydım diyceksin ...

pek normale benzemiyor diyarım dr.gitme imkanın varsa git...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…