Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablam sağol.ya yazmaktan çekinmiyorum ama tam başlıyorum akşama kadar herşey çok güzel akşam börek tatlı yada onun gibi bişeyler getiriyorlar.hala kızımı emizirdiğim için içim rahat etmiyor çok azda olsa yiyorum.yiyincede diyeti bozmuşum gibi geliyor.onun için dedim bir türlü başlayamadım diye

ooofff aebenn ablaaaam resmennn laank diye durdummm hiç inmiorum hep artıyorummm

eftelyacım inana monti yapmak sütünü etkilemez ..
anlıyorum dışarda bak emziriyor bebesini düşünmüyor kilosunu düşünüyor derler dimi... ama bilmiyorki tatlılar saglık yada süt vermiyor tam aksine .... bunuda anlatımıyorsun işte...
ooofff aebenn ablaaaam resmennn laank diye durdummm hiç inmiorum hep artıyorummm
niye diye sormuyorum miray dünki mönünü okudukdan sonra ...
daha 3 ögün karbonhidrat yemeyi düşünüyormusun .
banuya vardigim listeyi yapabilirmisin cumaya kadar 2 gün eksiksiz ama ?

diyorumda zaten ama hep benim sabirsizligimdan oluyo,o zaman dügün telasi da vardi tabi,simdi bi acelem yok,yavas olsun kalici olsun insss

aben ablammm
listeye baktımm evde eksikleirm var eşimee söyleidm gelirken alıcakk ve 2 gün yapıcam
zaten reglide oldum bunu da yaparsan sanırım tartı beni baya bi motive decek bu hafta

benim asıl sorunum........
öz eleştiri yapacak olursamm ben artık diyete motive olamıyorum kaçamaklarım oluyor 1. hafta kaçamagım oluyor hergün degil tabi mesela haftada 2 diyim o hafta veremiyorum 2.haftaa kaçamak yapamıyorum ama bir önceki haftanın cezasını çekiyorum
eski motivemde yokk,azmim de yok sporuda boşladım ha bugün ha yarn derkenn aylar geçti aradan
oysaki geçen sene bebeler daha minikti ama herşeye ragmen sporumu yapardım
çayın yanınd ayedigim 2 kuru meyvem beni tatmin ederdi
kilom 80 lerdeydi ama daha güçlü ve daha azimliyim
şimdi ise kilom 67 ama dünyanın en hantal ve şişko insanı benimm neden çünkü eski azmim yok

düşündümde biraz kalori hesabı yapayım en azındann istedigmi yerim kalorisinii geçmeden dedim ama montiyee yamuk yapmış gibi hissetim kendimii yani vazgeçemiycem yine bu alışkanlıgımdan
yine tatlı yemiycem ,beyaz un ymiycem, tek farkı yumurta ile ekmegi belki bakliyat ile eti yiycme bir araa da benim derdimde zaten bunlar degil ki:89::89::89:

ben 2 gün bu listeyi uygulayıp sonrada montimee kaldıgım yerdne deam etmeyi düşünüyorumm

diyarımmm
cnm yaa bncede bir doktora görün cnm ihmal etmeee
gönül işleirnd einşş düzelir cnmmm sıkma canınıı
bu arada özleidm sneii yaa bennnnn

slm kızlaaaar bugünkü menüm
sabak 2tb ek. domates peynir zeytin 1yeil biber
öğle mercimek çorba salata
arada portakal
akşam 2kaşık barbunya yoğurt
nasıl iiimi arkadaşlar peki bazen öğle yemek istemiyo cnm ozaman
2 kere ara yapsam olurmu

canim mercimek corbanda un,havuc ve patates yoksa menün güzel,montide ögün atlamak dogru degil canim

slm kıslar..nasılsınız ?

diyarım,canımsın ....gönüş işlerinden dolayı iştahın gitmesi normal cnm..insanın midesine taş oturmuş gibi olur bu durumlarda...eskiden bizimde öyle olurdu (kıs seni zayıflatmak için bizim yawuklunu bulup seni üzmesi için baskı yapmamız mı lazımki acep hıı?
terleme ve bulantıda stresten oluyor cnm.bende normalde yazın bile terlemeyen biriyim,ama dünden beri ne uyuyabilidm,ne yiyebildim,ve ter durmadan sırtımdan süzülüyor sıkıntıdan...
sende iyice rahatlayınca geçer bu sıkıntıların..birde regl gecikincede aynı sıkıntıyı yaşıyor bazı insanlar oda olabilir belki...yada grip gibi bişey olabilirsin....geçmiş olsun cnm...

masumcum yumurtayla aynı öğünde ekmek yenmiyorya montide...montiyi daha önceden yapıp çok kilo veren lara'nın başarı öyküsünü okuduğumda o yiyiyordu..aebenimde yazmıştı bunu daha evvel.hatta aebenim onun gibi beslendiğinde kilo vermek yerine aldığını yazmıştı...bende ilk aşamada yumurtayla ekmeği aynı öğünde yemedim.ama 2.aşamaya geçtiğimden beri kış boyunca hemen her gün yumurta ile ekmeği aynı öğünde yiyiyorum.sen 2.aşamaya geçmedin daha ama aebenimin verdiği listeden sonraki hafta bir dene istersen haftada 2-3 kere yumurta ile ekmeği sabah tüketip bir hafta deneyebilirsin..tabii bu konuda aebenim son sözü söylesin yinede...o ne derse onu yap cnm..ama bu bezginliğini yenemek için iyi gelir diye geçti aklımdan...

mimuş sende hemen su koyverme bakiim...her hafta 1-2 kilo verirken iyiydi dimi.?hep öylemi gidecek güzelim..arada duracak,arada + olacak...öyle böyle gidecek sonuçta ama kilolar..bizdede öyle oldu cnm emin ol...bende çok üzülüp çocuk gibi ağladığımı biliyorum baskülden inince...sonra o hırsla mutfağa gidip ne bulduysam saçma sapan herşeyi yediğimide unutmuyorum..ama sonra dahada pişman oluyordum..ertesi hiç bişey olmamış gibi toparlanıp kaldığım yerden devam ederek verdim 40 kiloyu cnm...yılmak usanmak yok...evet insanız robot değiliz nefis bu her şeyi çekiyor...ama eskiden yediklerimize sayarak yolumuza devam edeceğiz cnm...üzülme sende....yaza hepiniz birer çıtır olarak salınacaksınız...bikinilrin mayoların içinde hiç bir yeriniz pırtlamadan dolaşmanın tadı ve güveni inanın şu an yaptığınız kaçamaklara değişilmez..hele birde sporu düzenli yaparsanız yaza gelsin taş gibi kollar bacaklar,totolar...

bu arada eftelyaa aebeniminde dediği gibi tatlılar,şerbetler ,şuruplar hiç süt arttıran şeyler değiller cnm...ben hiç öyle şeyler tüketmedim..hemde hiçç...aöa hala emziriyorum ve yaza kadar emzirmeyide düşünüyorum.kışın hastalıktan korunması için doktorumuzunda tavsiyesi en az 20 ay ama emzirebiliyorsan 24 ay emzir...kışın hasta olmaz emen çocuk kolay kolay dedi...
ben gebeliktede emzirme dönmindede montiye uygun beslendim cnm...sütü arttıran bir şey daha plates cnm.inanması zor gibi geliyor ama ben platese başlamadna önce oğlum emmeyi bıraktı bırakacak gibiydi..azalmıştı sütüm geçek anlamda...başladım bir hafta geçti,doğumdan sonraki 1-2 ayda olduğu gibi göğsümden süt kontrolsüzce akşmaya başladı..şaştım kaldım..hatta bir problem olduğunu düşündüm..süt kanallarımda bi sıkıntı oluştu sandım.doktora sordurttum eşime sütü arttıracak bişey yaptıysa ondan artmıştır versin çocuğa bol bol demiş... 18 aylık bir sıpam var..cork cork emiyor şimdi... ebru şallıda demişti plates sütü arttırıyor diye ama kendimde görmesem inanmayacaktım valla..yapabiliyorsan plastes yap..şurubu şerbeti hiç yiyip içme cnm...
bebişini de güzel günlerde büyüt.....

banum ne diim tambir öz eleştiri olmuş .gözlemlerinde çok dogru .ve sana kızamam neden azmin yok diye aynı durumları bende yaşıyorum 1 hafta iyi giderse hafta sonu bozuyorum ve 1 hafta kendimi tporlıyamıyorum .
fakat farkımız ben kilo vermeyi hedeflemiyorum kilo almayım yeter diyorum ... ama bu arada diyetden kopmuş olmuyorum .. sanki sürekli diyet yapıyrmuşum gibi geliyor işte buda beni sıkıyor ...

sana gelince izlemek istedigin yol dogru basküldeki eksilme seni yeniden motive eder sanırım ...
sonrasındada montiye devam edersin ... dedigim gibi diyeti bırakıp canının çektigini yiyince kilo oldugu yerde durmuyor .. içinde bu durumda rahat etmiyor tabi tekrar başayıncada zaten motive kayboluyor .. bence seçtigil yol dogru hiç ipleri elden bırakmamak ...
sık dişini bitir :bu yaza bu işi ...

caziş bak mimüye uyarılarım oldu her ögün karbonhidrat diye senin menünde öyle her ögün karbonhidrat canım ...
bu mönüde en azından akşamında sebze ve et türü yesen daha iyi olurdu ...
sabah geç kahvaltı yapıyorsan öyleni ara gibi yapmanda bir sakınca yok canım afiyet olsun ...
burda dikkat etmen gereken ögün aralarındaki saatler ...

zilim ve banum yumurta ekmek konusunda 1.aşamda yemiyoruz biliyorsunuz ama artık masumun durumu biraz farklılaştı ..
ben monti sınırlarını delmek istemiyorum sonuçda kilo vermediginizde kendini sorumlu hisediyorum .:26:
o yüzden işi sıkı tutuyorum .

ama laranında örneginde oldugu gibi yumurtayla ekmek yiyerek kilo verende var (hatat o sucukla ekemk bile yiyordu.ama şahane bir bunyesi vardı . öyle yedigi halde haftada 1.2. kilo verirdi.).
.. kıslar hatırlarlar belki 6.takımda çok düzgün diyet yapan biri vardı nicini unuttum monti tarzı beslenirdi hep ama sabah ekmeginin yanıda mutlaka yumurtası olurdu ...
eger bi,raz olsun seni rahatlacaksa masumum 1 hafta dene ekmekel yumurtayı .. o haftaki kilo durumuna göre degerlendiririz ....
şindi diger kıslar bunu kendilerine ölçü almasınlar , yada alırlarsa beni sorumlu tutmasınlar..

Son düzenleme:
Selamın aleyküm kürkçü dükkanına geri döndüm kabul edermisiniz beni :84:

aebenn ablaaaam pazartesi iş yerinde hep karbonhidrat çıkar ondan oluyooo yemiciiim ama ben iki haftadır artıyımmmm

zilim sende kilo verirken benim gibii uzun süre durduuun + çıktıın oldumu kaçamak yapmadııın halde?

zilim aben ablamm
sanırım yanlış ifadee ettim de
yumura ile ekmek yemek degil isteidigm yani yada illki yiycem demiyorum

bugün ben izin verdim kendmee azcık yiycem canımın istedikleirnden ve 2 günde
aben ablanın diyetini yapıcamm deidign gibi abla yazaa bitmiş olsun artık kilo deridm korumaya geçeyim

ay allahım ya rabbim ya resulallah ya
ne kadar gerizekalı bencil insanlar var şu yeryüzünde yaaaaa
Allahım nasıl sabır veriyorsun böyle :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…