evet mimuşum 2.3. günlügüne okdar montide aksama olsun ...
sonuçda çok büyük yanlış deyil ..ama yok yulafla doyarım diyorsanız yemesenizde olur .yada yagsız peynirle yer degiştirebilirsiniz ....
denemmiş bir liste oyüzden ...listeyi fazla degiştirmek istemedim ..ama degiştirdigim yerleri var.
sonuçda birkaçgün pek uzun yapılacak bişi deyil ..yagsız yemek zorluyor insanı ..ama etkili oldugunu biliyorum ..
eftelyacım inana monti yapmak sütünü etkilemez ..aeben ablam sağol.ya yazmaktan çekinmiyorum ama tam başlıyorum akşama kadar herşey çok güzel akşam börek tatlı yada onun gibi bişeyler getiriyorlar.hala kızımı emizirdiğim için içim rahat etmiyor çok azda olsa yiyorum.yiyincede diyeti bozmuşum gibi geliyor.onun için dedim bir türlü başlayamadım diye
niye diye sormuyorum miray dünki mönünü okudukdan sonra ...ooofff aebenn ablaaaam resmennn laank diye durdummm hiç inmiorum hep artıyorummm
büyük ihtimal hasretim yagdan bunu mezro ölçüsüylede anlayabilirsin . sporda yapıyorsan .helede ayrandan sonra gidiyorsa yagdır ..çünki ayran fazla suyu atıyor zaten ...
mönülerinde çok güzel şaşmamak lazım kilo kaybına ...
bu demek oluyorki bu sefer kilo işi tamam hasret.....
keşke daha evvel bırakmasaydım diyceksin ...
slm kızlaaaar bugünkü menüm
sabak 2tb ek. domates peynir zeytin 1yeil biber
öğle mercimek çorba salata
arada portakal
akşam 2kaşık barbunya yoğurt
nasıl iiimi arkadaşlar peki bazen öğle yemek istemiyo cnm ozaman
2 kere ara yapsam olurmu
banum ne diim tambir öz eleştiri olmuş .gözlemlerinde çok dogru .ve sana kızamam neden azmin yok diye aynı durumları bende yaşıyorum 1 hafta iyi giderse hafta sonu bozuyorum ve 1 hafta kendimi tporlıyamıyorum .aben ablammm
listeye baktımm evde eksikleirm var eşimee söyleidm gelirken alıcakk ve 2 gün yapıcam
zaten reglide oldum bunu da yaparsan sanırım tartı beni baya bi motive decek bu hafta
benim asıl sorunum........
öz eleştiri yapacak olursamm ben artık diyete motive olamıyorum kaçamaklarım oluyor 1. hafta kaçamagım oluyor hergün degil tabi mesela haftada 2 diyim o hafta veremiyorum 2.haftaa kaçamak yapamıyorum ama bir önceki haftanın cezasını çekiyorum
eski motivemde yokk,azmim de yok sporuda boşladım ha bugün ha yarn derkenn aylar geçti aradan
oysaki geçen sene bebeler daha minikti ama herşeye ragmen sporumu yapardım
çayın yanınd ayedigim 2 kuru meyvem beni tatmin ederdi
kilom 80 lerdeydi ama daha güçlü ve daha azimliyim
şimdi ise kilom 67 ama dünyanın en hantal ve şişko insanı benimm neden çünkü eski azmim yok
düşündümde biraz kalori hesabı yapayım en azındann istedigmi yerim kalorisinii geçmeden dedim ama montiyee yamuk yapmış gibi hissetim kendimii yani vazgeçemiycem yine bu alışkanlıgımdan
yine tatlı yemiycem ,beyaz un ymiycem, tek farkı yumurta ile ekmegi belki bakliyat ile eti yiycme bir araa da benim derdimde zaten bunlar degil ki:89::89::89:
ben 2 gün bu listeyi uygulayıp sonrada montimee kaldıgım yerdne deam etmeyi düşünüyorumm
caziş bak mimüye uyarılarım oldu her ögün karbonhidrat diye senin menünde öyle her ögün karbonhidrat canım ...slm kızlaaaar bugünkü menüm
sabak 2tb ek. domates peynir zeytin 1yeil biber
öğle mercimek çorba salata
arada portakal
akşam 2kaşık barbunya yoğurt
nasıl iiimi arkadaşlar peki bazen öğle yemek istemiyo cnm ozaman
2 kere ara yapsam olurmu
Selamın aleyküm kürkçü dükkanına geri döndüm kabul edermisiniz beni:84:
gözdemmmmmmmmmmmm bebeğiimmmmmmmmm hoşgeldin bacımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?