Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nush ile uslanmayana etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir
saldıracağız direkt

nush ile uslanmayana etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir
saldıracağız direkt

allaaahhh allaaahhh allaahh

aalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
beni tutabilene aşk olsun
yürrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kime saldırıyonuz nan

bizi sinirlendiren sabrımızın sınırlarını zorlayan bencillere nazlım
haydin gel sendeeeee

pek normale benzemiyor diyarım dr.gitme imkanın varsa git...

diyarımmm
cnm yaa bncede bir doktora görün cnm ihmal etmeee
gönül işleirnd einşş düzelir cnmmm sıkma canınıı
bu arada özleidm sneii yaa bennnnn

bende seni özledim masumumm face de giremiyorum her akşam geç gidiyorum eve

motivasyon için haklısın diyorum artık motive olamıyoruz pek ama bırakmıyoruzda farkındaysan çünkü bırakırsak eskisi gibi olmak istemiyoruz o yüzden ara ara kaçamakda olsa burada kalalım kontrollü olalım bacum benim üzülmek yok...

diyarrr bende artık giremiyorum cnm akşamları faceyeee
evet cnm yesekte buradayızzz yemesek dee dimiiii şekerümmmmmmmmmmmmmmm

safişşş kelebeeeiiimmm üzülme seeen çptümmm kocaman muckaaaa

zilimmmm
kayrada kusup duruyor bugün yaa midesini üşütüt sanırım
soguk bişiyde vermedimm ama portakal suyu sıkmıştım sabahh
illa içicme diye tutturduu ve başka bişiy yemeidi sanırım ondan olduuu

yettiim banuuum....
ben yalnış anlamadım cnm seni sadece yumurtayı kastetmediğini biliyorum ama diğer yasaklarla ilgili hiç bi şekilde müsama gösterilmeyeceğini bildiğimden senin için yumurtaya barim izin kopariiim diye şeyttirdiydim...

mimuşum olmazmı artı göründüğüm.ben bir ayda +4 kg olduğumu hatırlıyorum.(regl de olmamıştım onunda etkisi var 1-2 kilosunda)sinirim bozulmuştu anlatamam.işten eve geldim tartıldım.+4 kg...oturdum çocuk gibi ağladım.sonrada dolaba gidip kendime koca bi tost yaptım.içinde yok.bir arada yenmemesi gereken ne varsa yedim.(tereyağ,kaşar,sucuk,salam,mayonez) valla hepsini bi tostta toplayıp yedim.ki normalde salan sucuk yemeyen biriyim.hele salamı hiç.... sonra midemda nasıl bir ağrı.yarım ekmek tost çok geldi tabii.uzun zamandır 2 dilim ekmekten fazla ekmek görmeyen midem çatlayacaktı.kiloluykenb çok kola içerdim.o zamandan beri toplasan 8 yılda bir bardak yoktur.o gün yarım ekmek tostun üstüne yarım lt.de kolal içtim..bi bulantı geldi,kusmaya zor yetiştirdim...sonrada oturup ağladım
kızım sen ne yapıyorsun yaa çüşş dedim kendime...bi dahada yapmadım öle şeyler.uslu uslu diyetime devam ettim.
ben sabahları bitki çayı ile başlardım güne.ve keten tohumu yerdim bi kaşık...belki bunlarda 14-15 ayda 40 kg vermem etken olmuş olabilir...
işte böle mimuşum...sende hiç sıkma canını..diğer arkadaşlarımda tabiii...elbet gidecek bu kilolar...

diyaar ses ver canııım.......

ben şincik kek yapmaya gider..belki inatçı oğlum bir lokmacık kek yerde anacığının içine yağ bal olur...her gün börek çörek yapmaktan eşim morbit obez olacak ama ben bir lokma tadına bakıyorum sadece valla...

burdayım zilimmm kolay gele sanaaaaa

masumum he burdayız bak aç değilim öğlen 2 tabak ıspanak yedim yoğurtla aç olmadığım halde bu işyeri stresi bana yediriyor sevgili sitresi iştahtan kesiyor ben işten çıkayım adamda beni üzmeye devam etsin wallla tığ gibi kalırım :)

elma yiyorum gözüm aç sanırım künefe yicekmiş bizimkiler :) elimde para gittim banada alsınlar die :) paramı cebime sokup odama geri döndüm :)

şimdi yememek için aklıma gönlümü acıtanınn bana yaptıkları gelsin bari (

masum nane limon kaynat cnm sen kayraya...(bu arada kayra ismini çok seviyorum oğlumun adını kayra koyacaktım eşimle yazı tura attık kayra çıkmadı koymadık...:))

haşlanmış patateste bulantıyı kesermiş cnm onuda dene istersen...ben meyveleri dolaptan sepete alıyorum.akşamdan sabah sıkıyorum..ısınmış oluyorlar...yada acil sıkmam lazımsa sıcak su damlatıyorum bardağa...

çok geçmiş olsun kuzuyada...aman onlar hastalanacağına biz yorgan döşek yatalım valla razıyım...

sagol canim deniycem ben de

evet evet diyar...
yaaa sana neler etti be bu adam..cık cııık cıııkk..
edilirmi bu sana canım beniim.(içinden sinir ol bakiiim,hatta dövesin gelsin onu::))

bu herüfler hep böle canuuuum hemen boşa onu....
ama dur dur boşama kilo alırsın...biraz süründür....

(oldumu diyarım iştahını kesebildimmi biraz?

Selamın aleyküm kürkçü dükkanına geri döndüm kabul edermisiniz beni :84:
vealeyküm selam gözdemm ...
hoşgeldin ...
diyete başlamadan tartılmayı unutma banu ...
ay allahım ya rabbim ya resulallah ya
ne kadar gerizekalı bencil insanlar var şu yeryüzünde yaaaaa
Allahım nasıl sabır veriyorsun böyle :44: :44:
safişim ne oldu kıs.....

ve bana niye küstün bakim ...
Hoşbuldum papatyam
gözdem nasıl gidiyor gözdeminyak .. aslında güzel meton var yaptımmı veriyorsun haftada 1.2. .
ama çabuk havlu atıyorsun be kuzum ...
bu arada yine yeniden aşıkkk oldugunu okudum takımda .... hayırlısı olsun bakalım ..
diyarrr bende artık giremiyorum cnm akşamları faceyeee
evet cnm yesekte buradayızzz yemesek dee dimiiii şekerümmmmmmmmmmmmmmm
ivit burdasınız biyerede gitmiyceksiniz ....

güzinooo sanada slm cnm uyuyan güsellllll

zilimm pataesleir attım haşlama sepetine cnm nane limond akaynattım amaa içmiyor hınzır

diyarımmm öle böle gidecek cnm bu kilollar
veridigmiz kilollarıı babamız vermedi ya biz verdikk yine veririzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…