+1 safişim, aynen öyleay allahım ya rabbim ya resulallah ya
ne kadar gerizekalı bencil insanlar var şu yeryüzünde yaaaaa
Allahım nasıl sabır veriyorsun böyle :44: :44:
nush ile uslanmayana etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir
Saldıracağız direkt
nush ile uslanmayana etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir
saldıracağız direkt
kime saldırıyonuz nan
pek normale benzemiyor diyarım dr.gitme imkanın varsa git...
diyarımmm
cnm yaa bncede bir doktora görün cnm ihmal etmeee
gönül işleirnd einşş düzelir cnmmm sıkma canınıı
bu arada özleidm sneii yaa bennnnn
yettiim banuuum....
ben yalnış anlamadım cnm seni sadece yumurtayı kastetmediğini biliyorum ama diğer yasaklarla ilgili hiç bi şekilde müsama gösterilmeyeceğini bildiğimden senin için yumurtaya barim izin kopariiim diye şeyttirdiydim...
mimuşum olmazmı artı göründüğüm.ben bir ayda +4 kg olduğumu hatırlıyorum.(regl de olmamıştım onunda etkisi var 1-2 kilosunda)sinirim bozulmuştu anlatamam.işten eve geldim tartıldım.+4 kg...oturdum çocuk gibi ağladım.sonrada dolaba gidip kendime koca bi tost yaptım.içinde yok.bir arada yenmemesi gereken ne varsa yedim.(tereyağ,kaşar,sucuk,salam,mayonez) valla hepsini bi tostta toplayıp yedim.ki normalde salan sucuk yemeyen biriyim.hele salamı hiç.... sonra midemda nasıl bir ağrı.yarım ekmek tost çok geldi tabii.uzun zamandır 2 dilim ekmekten fazla ekmek görmeyen midem çatlayacaktı.kiloluykenb çok kola içerdim.o zamandan beri toplasan 8 yılda bir bardak yoktur.o gün yarım ekmek tostun üstüne yarım lt.de kolal içtim..bi bulantı geldi,kusmaya zor yetiştirdim...sonrada oturup ağladım
kızım sen ne yapıyorsun yaa çüşş dedim kendime...bi dahada yapmadım öle şeyler.uslu uslu diyetime devam ettim.
ben sabahları bitki çayı ile başlardım güne.ve keten tohumu yerdim bi kaşık...belki bunlarda 14-15 ayda 40 kg vermem etken olmuş olabilir...
işte böle mimuşum...sende hiç sıkma canını..diğer arkadaşlarımda tabiii...elbet gidecek bu kilolar...
diyaar ses ver canııım.......
ben şincik kek yapmaya gider..belki inatçı oğlum bir lokmacık kek yerde anacığının içine yağ bal olur...her gün börek çörek yapmaktan eşim morbit obez olacakama ben bir lokma tadına bakıyorum sadece valla...
guzincim marmrlet tarifini sormuşun
tamaman uydurma bişey ayvaları rendeledim çekirdekleriide içine koydum renk versin diye üstume bir portakal suyu yarım kutuda elma suyu koydum ayvalar pişene kader pişirdim tabi sulu olmuyor benimkisi bozulur diye çektiriyorum ben suyunu ben seviyorum tadını yerken birazda tarçın atıyorum guzel oluyor denemek istersen canım
Yanımızdamısın nazlımkime saldırıyonuz nan
vealeyküm selam gözdemm ...Selamın aleyküm kürkçü dükkanına geri döndüm kabul edermisiniz beni:84:
diyete başlamadan tartılmayı unutma banu ...zilim aben ablamm
sanırım yanlış ifadee ettim de
yumura ile ekmek yemek degil isteidigm yani yada illki yiycem demiyorum
bugün ben izin verdim kendmee azcık yiycem canımın istedikleirnden ve 2 günde
aben ablanın diyetini yapıcamm deidign gibi abla yazaa bitmiş olsun artık kilo deridm korumaya geçeyim
safişim ne oldu kıs.....ay allahım ya rabbim ya resulallah ya
ne kadar gerizekalı bencil insanlar var şu yeryüzünde yaaaaa
Allahım nasıl sabır veriyorsun böyle :44: :44:
gözdem nasıl gidiyor gözdeminyak .. aslında güzel meton var yaptımmı veriyorsun haftada 1.2. .Hoşbuldum papatyam
ivit burdasınız biyerede gitmiyceksiniz ....diyarrr bende artık giremiyorum cnm akşamları faceyeee
evet cnm yesekte buradayızzz yemesek dee dimiiii şekerümmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?