- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
yanımızdamısın nazlım
sakın diyer künefede neymiş ....burdayım zilimmm kolay gele sanaaaaa
masumum he burdayız bak aç değilim öğlen 2 tabak ıspanak yedim yoğurtla aç olmadığım halde bu işyeri stresi bana yediriyor sevgili sitresi iştahtan kesiyor ben işten çıkayım adamda beni üzmeye devam etsin wallla tığ gibi kalırım :)
elma yiyorum gözüm aç sanırım künefe yicekmiş bizimkiler :) elimde para gittim banada alsınlar die :) paramı cebime sokup odama geri döndüm :)
şimdi yememek için aklıma gönlümü acıtanınn bana yaptıkları gelsin bari(
noliyi kıslar bizede anlatsanız fransız kalmasak ...Yanımızdamısın nazlım
Se[ı][sıze="3"]lam aeben'ın fıstıklarıııııı[/sıze][/ı]
yazıyor banum 1 kase....... ama balık ve sebze hş. kısıtlama yok ....aben ablaa
peki ölçü varmı mesela sabah yeidigm yularr ve süt nekadar olmalı
gözdem ben hiç bir zaman sizi bırakmadım cadı... tam tersi beni bırakan hep siz oldunuz ....Montiye sarılacağım ablacığım havlu atmamında çaresine sen bak bu sefer bırakma gari beni olmazmı :78:
ha söyle .....güzinooo sanada slm cnm uyuyan güsellllll
zilimm pataesleir attım haşlama sepetine cnm nane limond akaynattım amaa içmiyor hınzır
diyarımmm öle böle gidecek cnm bu kilollar
veridigmiz kilollarıı babamız vermedi ya biz verdikk yine veririzzzz
safişşş kelebeeeiiimmm üzülme seeen çptümmm kocaman muckaaaa
Yanımızdamısın nazlım
safişim ne oldu kıs.....
ve bana niye küstün bakim ...
Montiye sarılacağım ablacığım havlu atmamında çaresine sen bak bu sefer bırakma gari beni olmazmı :78:
yanınızdayım canlarım
noliyi kıslar bizede anlatsanız fransız kalmasak ...sopamı alıp geleyim ...
Takıma yazıyorum burayada yazarım ablişkoooom, gör bak hep buradayım gari
demek aynı yaştayız çoluk çoçuk güzin .?bende 3 tane 16 .12. ve 11. yaşlarındalar..
güzin marmelatı uyduruk yap bişi olmaz kafana göre kuru yada yaş meyveleri kaynat blendırdan geçir ...
en kıvam verici meyve kuru kayısı..şu elme gibi olan hurmada güzel oluyor .. su olarakda sıkılmış veyve suyu kat işte sana marmelad... becerikli olun azcık ..
güzinnninan senin akşam yasadıgını bende çokkk yaşadım bacım kendini uzaylı gibi görme ...
hatanı bullımmmı öyleden sonra ara yapsaydın bukadar içindeki doymak bilmeyen canevarı açıga çıkarmazdan ....
şu öyleden önce yedigin leblebleri dönerinden 4 saat sonra aranda yemiş olsaydın bilki akşam okadar açıkmazdın ....
ayrıca öyleden öndce aran için leblebi önermem helede öyle ögünde et varsa ....çok açıkdı isen 1 elma yiyebilirdin ...
ayrıca akşamki mönünü neden bukadar abarttın anlamadım .
ne yemişin 2 şer kaşık sebze .tek hatatn azda olsa yagda kızarman dimi..
yanıdada sögüş ve 3.4 ceviz ve yogurt . .bu mönüde bişi yok kızarma dışında vicdanın azap çekmesin ..
akşam evet karbonhidrat tok tutuyor ....
bak bu mönüden sonra çok açıkırsan 1 avuç lebleb yiyebilirsin tok tutar yada yagsız bir süt ürünü gece ara yapmanda bi saknca yok güzin ....
banum bu haftaki kiondan menunsan haftaya yap kara senin ama cuma baskülden mennun olmak istiyorsan cumaya kadar 2 gün yap hatta cumada yap ...
mönüyü yazıyorum ama tam uymalısın okey. ne eksik ne fazla ....
SABAH : 1 kase yulaf ezmesi.. yagsız süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ardından
ARA2:tarcınlı ve keten th.yagsız 2 kş yogurt ...
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
yagsız yogurt ...
gece 1 yeşil elma .
ardından çok az yagsız süt ürünü..
..
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 1 saat spor
ayrıca 3 lt de su
banum ....
yanlız özelikle krımızılı yerlere dikkat etmelisin bu listede ne yazıyorsa aynen uygulamasın ....özelikle sebze vs hiç yag katmak yok ..
bu listeyi eski 5.takımdan bi arkadaşımdan almıştım .ünlü bir diyetisyenden alınmıştır ..
sürekli yapılmaz ama bazı durumlarda gerçekden işe yarıyor ..
ben bazı yerlerini degiştirdim .
Safişim tatlım kıymetlim bak kendin söylüyorsun ''zekalarında kusur görüyorum'' diye... Yapacak birşey yok demekki rabbimden akıl dilemekten başka der ve birde şu özlü sözümü hatırlatırım;
Ah be dünya sen dönüyorsun onu anladıkta bu insanlar senden daha hızla dönüyor hemde ortada hiçbir yörünge yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?