Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Montiye sarılacağım ablacığım havlu atmamında çaresine sen bak bu sefer bırakma gari beni olmazmı :78:

aben ablaa
peki ölçü varmı mesela sabah yeidigm yularr ve süt nekadar olmalı

sakın diyer künefede neymiş ....
Yanımızdamısın nazlım
noliyi kıslar bizede anlatsanız fransız kalmasak ... sopamı alıp geleyim ...
Se[ı][sıze="3"]lam aeben'ın fıstıklarıııııı[/sıze][/ı]

Montiye sarılacağım ablacığım havlu atmamında çaresine sen bak bu sefer bırakma gari beni olmazmı :78:
gözdem ben hiç bir zaman sizi bırakmadım cadı... tam tersi beni bırakan hep siz oldunuz ....
hadi bakalım takıma bakamıyorum mönülerini buraya istiyorum ...

veledler sırada ben kaçar... artık evdelerde yandık allah yandık ..

ha söyle .....

Takıma yazıyorum burayada yazarım ablişkoooom, gör bak hep buradayım gari

diyarımmmmmmmm
seni sevmeyen ölsün kızzzzzzz kaybedenn o olurr cnmm sıkma canınııı
hayyatt kmse için üzlümeye degmezzzz

boşverrrrrrrrrrr sen dalgana bak cnm umursama bileeee
umursamamak çok ii bir yöndtem ben geç ögrendim amaaa kaybetmeyede hiççç niyetimm yokkk
umursamaaaaaaaa :))))))))

safişşş kelebeeeiiimmm üzülme seeen çptümmm kocaman muckaaaa

renkli boncuğum benimmmmmmmmmm ne üzücem kendimi cancanım yaaaa ben üzücem asıl birilerini kaşınıyorlardaaaaaa
bende seni öperimmmmm al yanaktannnn

Yanımızdamısın nazlım

başka nerde olcek nen

safişim ne oldu kıs.....

ve bana niye küstün bakim ...

oldu işte bir şeyler birileri hep kendisinin herşeyin en iyisini bildiğini sanıp saçmalıyor ya onların zekasında kusur görüyorum var bir sorun mutlaka var yaniiiii benciller....

Sana küs değilim bunu yazdım ablacım özeline bakarsan görürsün

elvan abla kimseyi bırakmazdaaaaa
sana nliiiii
ben sana bir tutnurummmmm
ne sen beni ne ben seni bırakamayız neennn
siyam ikizleri gibim oluruz

yanınızdayım canlarım

işte buuuuuuuuuuuuuuuu

noliyi kıslar bizede anlatsanız fransız kalmasak ... sopamı alıp geleyim ...

heee sen topic sahibisin sana ters düşebilir sopa almak
ama iki çatlak olarak simoşla ben alcez ıslak sopaları

Takıma yazıyorum burayada yazarım ablişkoooom, gör bak hep buradayım gari

burda olcen tabi nen

Aebenim, cocuk yok cocuga zaman da yok canim (simdilik) seninkileri de allah bagislasin
valla canimcim, super hamur acarim, gozlemeler borekler falan, yemeklerim de cok begenilir ama nedense marmelata hic bulasmamisim, yemesem cok aramam, yedigimde de cilekle visne aaa bi de ahududu yerim.. ama elimden kurtulamaz artik, yaz gelse de kavanoz kavanoz cilek yapsam
*****aksam mutfaktaki okuze gelinceeee
ogleden sonra isyerinde hic ara yapma firsatim olmadi, eve gidince gozum dondu desem yeridir, oglen de cok iyi yememistim.. mantarlar cok gereksizdi, birde cok acikmamis olsaydim da once salata yapabilseydim.. salatayla karnibahar yeterdi bana..
en kotusu ne biliyomusun.. yemegi yiyorum, sissem bile bazen bir tat eksikmis gibi oluyo..agzima ceviz badem atmamin sebebi de bu.. eskiden minik bir parca peynir ekmekle sonlandirirdim yemegimi, o zaman doymus hissederdim:26:

bi de..bu menuden sonra acisirsan bir avuc leblebi yiyebilirsin demissin, hangi menuden sonra?? yediklerim proteinliydi:44:

dur su ise ben de salca oliim
yulaf ezmesi karbonhidrat diilmi, yumurta nasil olcek:44::44:
burda keten tohumu bulamam, yerine ne koyulabilir:44:

SABAH : 1 kase yulaf ezmesi.. yagsız süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma
ardından
ARA2:tarcınlı ve keten th.yagsız 2 kş yogurt ...

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
yagsız yogurt ...

gece 1 yeşil elma .
ardından çok az yagsız süt ürünü..

..
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyü1 saat spor
ayrıca 3 lt de su

ende yapmak istiyorum bunu ya ama yeşil elma yok ekşi kırmızı elma olurmu acaba pl bide yarım yaglı süt kulanıyom ben yagsızı içemiyorum bunlar olur dersen hemn yarın başlayayım diyorum
ha kızlar yulafı pişirerek denedinizmi hiç ben buun denedim yulaf süt içine bir kşık marmelat koydum bir dakika kaynatım kapattıktan sonra iki tane ceviz koydum muhallebi kıvamında oldu üstunede tarçın serptim ben sevdşim tadını denek isteyen varsa buyursun bide daha çabuk doydum yarım kase yetti

güzinooo cnm hoşgeldinnn nasılsın cnm

aysn önceden bende içemiyordum yagsızı monti ile alıştım yagsız içmeye

zilimmm kekk nasıl oldii? yedimii kuzuşunnnnnnn

masum sen yap bu hafta sende işe yarasa pazartesi bende yapıyım haftasonu malzemeleri alırım

Safişim tatlım kıymetlim bak kendin söylüyorsun ''zekalarında kusur görüyorum'' diye... Yapacak birşey yok demekki rabbimden akıl dilemekten başka der ve birde şu özlü sözümü hatırlatırım;

Ah be dünya sen dönüyorsun onu anladıkta bu insanlar senden daha hızla dönüyor hemde ortada hiçbir yörünge yokken

aynende öyle gözdem yaaaa
anlayan anlar artık
anlamayan zaten dönenlerdennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…