safişim tatlım kıymetlim bak kendin söylüyorsun ''zekalarında kusur görüyorum'' diye... Yapacak birşey yok demekki rabbimden akıl dilemekten başka der ve birde şu özlü sözümü hatırlatırım;
ah be dünya sen dönüyorsun onu anladıkta bu insanlar senden daha hızla dönüyor hemde ortada hiçbir yörünge yokken
masum sen yap bu hafta sende işe yarasa pazartesi bende yapıyım haftasonu malzemeleri alırım
ben sevdim bu lafıııı
aynende öyle gözdem yaaaa
anlayan anlar artık
anlamayan zaten dönenlerdennnnnnnn
YaniiiiiiiiiiiiiiiAnlamayanın konyaya kadar yolu var zaten döne döne :82:
diyarımmmmmmmm
seni sevmeyen ölsün kızzzzzzz kaybedenn o olurr cnmm sıkma canınııı
hayyatt kmse için üzlümeye degmezzzz
boşverrrrrrrrrrr sen dalgana bak cnm umursama bileeee
umursamamak çok ii bir yöndtem ben geç ögrendim amaaa kaybetmeyede hiççç niyetimm yokkk
umursamaaaaaaaa :))))))))
banucum canım 4 senedir ne tükenmez sevgiiymiş bu yaaaaherşey geçer ama Allah sağlık versin huzur versin diyorum...
banucum canım 4 senedir ne tükenmez sevgiiymiş bu yaaaaherşey geçer ama Allah sağlık versin huzur versin diyorum...
yalnızımmmm sobeeee
nerelerdesin bacummm kocaan yine gecenin körleirnde getiriyormuu yimekk
âhandaaaaaaaaa yakalandim anam ne cok yazmissiniz sabah biraz bakmistim yetisemedim hiziniza anca okuyom bu arada kizim kucagimda elindeki telefonu kafama indirdi sersemledim.yemek konusu öyle devam ediyor ben hic orali olmuyom dün yine aradi gece yarisi cok kararli bir sekilde hayir tesekkür ederim dedim benimki birde bak gercekten eminmisin diye soruyor hey allahimmm.senin kuzucuklar nasil kayra nasil oldu.safissssssssssssss kiz beni özlemedinmiiiii.
çok hızlıyızdırrrrr yalnızımmm
geçmiş olsun cnm malesef yapıyorlar ölee şeyler hınzırlarrr
kayradaa ii sayılır nane limon patates yeid bakalım akşama ne yedirsme diye düşünüyourm kusucakmı acaba yine:26::26:midesini üşütmüş sabahki portakal suyundan oldu sanırsammm
yalnızımmm çorba içince sulu şeyleir çıkarıyorr
içine ekmekte dograsma çıkardı öglen patates ve yogurt yediriyim en iisi
güzinooo cnm hoşgeldinnn nasılsın cnm
iyiyim masumisim sen nasilsin tatlisim
öylen ögünden sonrası için demiştim güzin ... akşama acıkmassın diye ...Aebenim, cocuk yok cocuga zaman da yok canim (simdilik)seninkileri de allah bagislasin
valla canimcim, super hamur acarim, gozlemeler borekler falan, yemeklerim de cok begenilir ama nedense marmelata hic bulasmamisim, yemesem cok aramam, yedigimde de cilekle visne aaa bi de ahududu yerim..ama elimden kurtulamaz artik, yaz gelse de kavanoz kavanoz cilek yapsam
*****aksam mutfaktaki okuze gelinceeee
ogleden sonra isyerinde hic ara yapma firsatim olmadi, eve gidince gozum dondu desem yeridir, oglen de cok iyi yememistim.. mantarlar cok gereksizdi, birde cok acikmamis olsaydim da once salata yapabilseydim.. salatayla karnibahar yeterdi bana..
en kotusu ne biliyomusun.. yemegi yiyorum, sissem bile bazen bir tat eksikmis gibi oluyo..agzima ceviz badem atmamin sebebi de bu.. eskiden minik bir parca peynir ekmekle sonlandirirdim yemegimi, o zaman doymus hissederdim:26:
bi de..bu menuden sonra acisirsan bir avuc leblebi yiyebilirsin demissin, hangi menuden sonra?? yediklerim proteinliydi:44:
GÜZİN BU MONTİ DEEEYİLLLLL .MASUM KAÇ AYDIR DİYETTE HATTA 1 YIL DEYİM KİLOSU DURDU HAREKETE GEÇİRELİM DİYE 2 .3 GÜNLÜK TETİKLEYİCİ BAŞKA BİR MÖNÜ TEKRAR YAZAYIM MONTİ DEYİL CANIM ....KETEN TUHUMUDA BANU İÇİN ONUN KABIZLIGI VAR .
dur su ise ben de salca oliim
yulaf ezmesi karbonhidrat diilmi, yumurta nasil olcek:44::44:
burda keten tohumu bulamam, yerine ne koyulabilir:44:
AYSUN BU DİYET 0 YAG VE ŞEKER O YÜZDEN Y.Y LA NASIL OLUR BİMİYORUM ZATEN YAPACAGIN 2.3. GÜN ...SABAH : 1 kase yulaf ezmesi.. yagsız süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ardından
ARA2:tarcınlı ve keten th.yagsız 2 kş yogurt ...
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
yagsız yogurt ...
gece 1 yeşil elma .
ardından çok az yagsız süt ürünü..
..
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 40 dk yürüyü1 saat spor
ayrıca 3 lt de su
ende yapmak istiyorum bunu ya ama yeşil elma yok ekşi kırmızı elma olurmu acaba pl bide yarım yaglı süt kulanıyom ben yagsızı içemiyorum bunlar olur dersen hemn yarın başlayayım diyorum
ha kızlar yulafı pişirerek denedinizmi hiç ben buun denedim yulaf süt içine bir kşık marmelat koydum bir dakika kaynatım kapattıktan sonra iki tane ceviz koydum muhallebi kıvamında oldu üstunede tarçın serptim ben sevdşim tadını denek isteyen varsa buyursun bide daha çabuk doydum yarım kase yetti
YANLIZIM ANLADIM EŞİN SENİN KİLO VERMENİ İSTEMİYOR ....âhandaaaaaaaaa yakalandim anam ne cok yazmissiniz sabah biraz bakmistim yetisemedim hiziniza anca okuyom bu arada kizim kucagimda elindeki telefonu kafama indirdi sersemledim.yemek konusu öyle devam ediyor ben hic orali olmuyom dün yine aradi gece yarisi cok kararli bir sekilde hayir tesekkür ederim dedim benimki birde bak gercekten eminmisin diye soruyor hey allahimmm.senin kuzucuklar nasil kayra nasil oldu.safissssssssssssss kiz beni özlemedinmiiiii.
HALA ÇIKARIYORMU BANU ....:26:çok hızlıyızdırrrrr yalnızımmm
geçmiş olsun cnm malesef yapıyorlar ölee şeyler hınzırlarrr
kayradaa ii sayılır nane limon patates yeid bakalım akşama ne yedirsme diye düşünüyourm kusucakmı acaba yine:26::26:midesini üşütmüş sabahki portakal suyundan oldu sanırsammm
sıkıldıgında degişiklik iyidir banum insana ayrı bir motive gelir ...şimdi yulaf ezmem varmı die baktım var ama son kullanma tarihine az kalmış şubat 13 te bitiyor
ama bişiy olmas iki gün yerim artıkınnn
iyiki bakmışım sonra mazallahhh zehirlernirimmm
dost var düşmann varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?