Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben sevdim bu lafıııı

yalnızımmmm sobeeee
nerelerdesin bacummm kocaan yine gecenin körleirnde getiriyormuu yimekk

banucum canım 4 senedir ne tükenmez sevgiiymiş bu yaaaa herşey geçer ama Allah sağlık versin huzur versin diyorum...

banucum canım 4 senedir ne tükenmez sevgiiymiş bu yaaaa herşey geçer ama Allah sağlık versin huzur versin diyorum...

cnmm boşver degmeyecekseee hiç ugraşma tınnnnnnnnnnnnn
dee gitisn bazenn tın demek çok işe yarıyor boşver dedigim gibii

canım derin yaralar açmışsa oyuzden unutmakta okadar zor oluyor ben bunu biliyorum ben eşimden ayrılalı 14 şubatta 3 sene bitcek hala izleri var unutmak çok zor gerçekten :84:

zilimmm
ogluşun kekiiii çok sevdi sanırımmmm bi kez dahamı yaptınn yogsammmm gelemedin bir türlüü
okul yoktu bugün bildigim kadarıylaa

yalnızımmmm sobeeee
nerelerdesin bacummm kocaan yine gecenin körleirnde getiriyormuu yimekk

âhandaaaaaaaaa yakalandim anam ne cok yazmissiniz sabah biraz bakmistim yetisemedim hiziniza anca okuyom bu arada kizim kucagimda elindeki telefonu kafama indirdi sersemledim.yemek konusu öyle devam ediyor ben hic orali olmuyom dün yine aradi gece yarisi cok kararli bir sekilde hayir tesekkür ederim dedim benimki birde bak gercekten eminmisin diye soruyor hey allahimmm.senin kuzucuklar nasil kayra nasil oldu.safissssssssssssss kiz beni özlemedinmiiiii.

çok hızlıyızdırrrrr yalnızımmm
geçmiş olsun cnm malesef yapıyorlar ölee şeyler hınzırlarrr
kayradaa ii sayılır nane limon patates yeid bakalım akşama ne yedirsme diye düşünüyourm kusucakmı acaba yine:26::26:midesini üşütmüş sabahki portakal suyundan oldu sanırsammm

aksama sicak bir corba yedirebilirsin canim sehriye corbasi,tavuk corbasi,yayla corasi hangisini seviyorsa biraz ekmek dograrsin icine birazda yogurt ohhhh yarasin kuzucuklara.

yalnızımmm çorba içince sulu şeyleir çıkarıyorr
içine ekmekte dograsma çıkardı öglen patates ve yogurt yediriyim en iisi

yalnızımmm çorba içince sulu şeyleir çıkarıyorr
içine ekmekte dograsma çıkardı öglen patates ve yogurt yediriyim en iisi

canim ne yiyiyorsa onu ver ac kalmasin bide su cubuk krakerler varya tuzlu onlardan ver eline mide bulantisi icin iyi ve yediklerini cikarttikca su ve tuz kaybi oluyor vucutta.bizim doktorumuz önermisti bi dene istersen zarari yok ve cocuklar zaten seviyor böyle seyleri.

şimdi yulaf ezmem varmı die baktım var ama son kullanma tarihine az kalmış şubat 13 te bitiyor
ama bişiy olmas iki gün yerim artıkınnn

iyiki bakmışım sonra mazallahhh zehirlernirimmm
dost var düşmann varrr

öylen ögünden sonrası için demiştim güzin ... akşama acıkmassın diye ...

dur su ise ben de salca oliim
yulaf ezmesi karbonhidrat diilmi, yumurta nasil olcek:44::44:
burda keten tohumu bulamam, yerine ne koyulabilir:44:
GÜZİN BU MONTİ DEEEYİLLLLL .MASUM KAÇ AYDIR DİYETTE HATTA 1 YIL DEYİM KİLOSU DURDU HAREKETE GEÇİRELİM DİYE 2 .3 GÜNLÜK TETİKLEYİCİ BAŞKA BİR MÖNÜ TEKRAR YAZAYIM MONTİ DEYİL CANIM ....KETEN TUHUMUDA BANU İÇİN ONUN KABIZLIGI VAR .
ŞU AN SENİN İÇİN UYGUN DEYİL CANIM BENİM ....
TABİ İLAKİ YAPARIM DERSEN BİLEMEM ..
AYSUN BU DİYET 0 YAG VE ŞEKER O YÜZDEN Y.Y LA NASIL OLUR BİMİYORUM ZATEN YAPACAGIN 2.3. GÜN ...
YEŞİL ELME DİYE İYCE ÜSTÜNE BASILMIŞ AYSUNUM ... Bİ ÖZELİGİ VAR DEMEKKİ.....

BEN ZİZE BU DİYETİN ASIL LİNKİNİ VEREYİM ORAYADA BAKIN İSTERSENİZ ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/321688-haftada-35-kg-diyetisyen-listesi.html
YANLIZIM ANLADIM EŞİN SENİN KİLO VERMENİ İSTEMİYOR ....
HALA ÇIKARIYORMU BANU ....:26:

sıkıldıgında degişiklik iyidir banum insana ayrı bir motive gelir ....

Yulaf ezmasi demişken kıslar pişiren kimdi okudum ama alıntıya almamışım yazayım ...
Yulafı sütle ıslatıp yiyiyoruz pişince gl endeksi yükseliyor haberiniz olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…