Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yok aben ablaa çıkamrıyorr
patates iflan yediridm

Son düzenleme:
aben ablaaa çocuklardan sana kalmazdı busaattee pcc?

Son düzenleme:

Aynende öyle gözdem yaaaa
anlayan anlar artık
anlamayan zaten dönenlerdennnnnnnn
safişim ben anlamadım ...?dönenlerden derken .:44:

Ne oldugunuda anlamadım . Gereksiz gerginlikden yana deyilim .. Burda tek amacım doslukla kilo vermenize yardımcı olmak..:44:herkes ne isterse düşünür ne isterse onu paylaşır .kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda deyil . Fakat herkesin fikrine saygı duymak zorunda .
Sizlerden istegim bu topigi gereksiz alınganlıklardan ve tartışmadan uzak tutmanız ..
Egerki azda olsa hatrım varsa .bu hepiniz için geçerli.

Son düzenleme:
aben ablaaa çocuklardan sana kalmazdı busaattee pcc?
kovdum hepsini.....
sabahdan beri açık pc 2 gündür doydular iyce kaldırdım artık yeter fazlası zarar...tabi banada ..
osman başlamış tv başına .bogulmamıştır biri görür mutlaka ....

aman bişiyy olmaz be abla dizi işte:9

ama insan çok üzlüyor tebikiii

aben abla yogurduma tarçın ekleymmi biraz veya sabah yulaf ezmesinee
tarçın artık vazgeçilnmezimm bu ayda adet oldum gününde

aman bişiyy olmaz be abla dizi işte:9

ama insan çok üzlüyor tebikiii

aben abla yogurduma tarçın ekleymmi biraz veya sabah yulaf ezmesinee
tarçın artık vazgeçilnmezimm bu ayda adet oldum gününde

masumcum regl nin düzene girmesi zayıfladığındanmı yoksa özel bişi mi yapıyorsun yanlıs hatırlamıyorsam tarcındandı ama sorayım yinede dedim...

masumcum regl nin düzene girmesi zayıfladığındanmı yoksa özel bişi mi yapıyorsun yanlıs hatırlamıyorsam tarcındandı ama sorayım yinede dedim...

kız meyvemmm aşammmm aşammmmm gelirmiydim senn

cnmm bilmiyorumm ki bende ama tarçındna oldugunu tahmin ediyorum
ben 7 ay civanperçemi içtim geçen ay hiç içmedim
tarçın yedimm aben abla dmeiştiya günde 2 kez yiyin diyee vee 27. günde regli olmuştum
bu ayda 31. günde oldum

ama tarçını bırakmadan bir kaç ay devam edicem
sonra biraz bırakıcam zayıflamanında etkisi vardır tabi

geldm masumum geldim kız vınn aldım
ben 35 günde oluyorum bu ay costum bende bi deniyeyim tarcın olayını:26:

tarçını dene cnm gerçekten çok fayda saglıyorrr
benim başka problemleirm vardı onlarda gittii tarçınla birlikte

masumum öğleden sonra kek için kalktım ya bir daha giremedim valla.kek pişerken kemanıma ve viyolama akort çektim,okula gider gitmez etrafımı sarıyor çocuklar yapacak zaman kalmıyor.sonra salata malzemelerimi yıkadım kuruttum bir kısmını dolaba atmak için kaldırdım,bir kısmını salata yaptım.5'te eşim geliyor zaten.o gelene kadar sofrayı hazırla,yemek ye,giyin koştura koştura okula...şu saat oldu daha yeni geldim..oğlum uyumuş beni beklerken cnm...

cuma günü tatilde çalışmaları için parça çıkartmaya çalışıcam şimdide yatana kadar...

bu arada çok mutluyum paylaşmassam duramıycam..2.dönemide bi şekilde ayarladık gitmiycem okula:)))ama evde derslere full devam..birde akşamları haftada iki gün yine aynı şekilde devam edecek...oğlumda seneye kadar dolu dolu 2 yaşını geride bırakacak bakalım hayırlısı artık o zaman gelince kreş bakıcı vs.. ayarlıycaz bişeyler...

kekten bi dilim yedi teyzesi oğlum...dünde börek yapmıştım ama tatlıcı benim oğluş..tipik türk erkeği..
aman yesinde ne yerse yesin diyorum artık...kavurmalı pilav yaptım tereyağlı ondanda yemiş ben okuldayken...içim rahatladı...eşim yedirdim diye arayınca üstümden yük kalktı valla..yemeyen çocuk çok zor valla...içi sıyrılıyor insanın..allah sağlık versin artık ne yapalım büyüyecekler bi şekilde...

ben şimdi kaçar çocukların özel isteği üzerine muhteşem yüzyılın keman çalan pargalısı varya onun çaldığı parçayı istediler...oturup onu çıkartmaya çalışacağım..yarın görüşür şekerler....

zilimmmmmm
cnm benimm yine mükemell ve dolu dolu birgün geçirmişsinnnn
haydee çalış bakıyım dur bi öpemde ölee çalışşş

ben bugün ögle yemeginde findik yedim ama abarttim yaaaaa ühüüüüüüüü,bidahada findik almiycam iste

slm kızlar..

gecen kim bilmiyorum burda bi arkadas yulaflı muhallebi yapsak olmazmı demişti süt ve marmelatla yapalım yazmıs denedim az önce kıvamı ii oldu ama marmelatını az koymusum tabi tarcınıda az geldi şimdi soğuyor sabah kahvaltıda yemeyi planlıyorum tabi bide ben nettte takılırken dibini yakmısın :)) değişiklik arayanlar deneyebilir..

Son düzenleme:
Ablacığım uslu bir çocuk olarak menülerimi buradada paylaşıyorum dün montiye bismillah dedim hadi bakalım
25/01/2011
07:00
1 Elma
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
1 Domates
3 Salatalık
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Bardak Ayran
8-9 Kaşık Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
3 Ekmeksiz Köfte
6 Tane Haşlanmış Brüksel Lahanası
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Yağsız Süt

Gün içerisinde 1,5 litre su, canım hiç istemiyor kışın su içmek

günaydınnnn

meyvecimmm aben abla dn yulafın süt ile pişirildiignde gı yükseldigini yazmıştı cnm gözünden kaçtı sanırım geçmişe dönüp bi bak istersennn tatlışımmm

günaydınnnn

meyvecimmm aben abla dn yulafın süt ile pişirildiignde gı yükseldigini yazmıştı cnm gözünden kaçtı sanırım geçmişe dönüp bi bak istersennn tatlışımmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bu sabah yedim amaaa :84::84::84:
tüh gitti yine desene tam baslıyayım demiştimm...
masumum söylediğin için saol canım görmemişisim dün zaten felaket durumdaydım aclıktan beynim dönmüştü algılamam bile durmustu ondan fark edememişimdir
regl öncesi aclık ve tatlı krizi yasadım bu sabah dengelendi biraz ama iştee yanlış dengelenmiş

bir daha yemezsinnn meyvem sıkmaaa canınııı

aben abla
bitki çayı içebilirim degilmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…