bir daha yemezsinnn meyvem sıkmaaa canınııı
.safissssssssssssss kiz beni özlemedinmiiiii.
safişim ben anlamadım ...?dönenlerden derken .:44:
Ne oldugunuda anlamadım . Gereksiz gerginlikden yana deyilim .. Burda tek amacım doslukla kilo vermenize yardımcı olmak..:44:herkes ne isterse düşünür ne isterse onu paylaşır .kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda deyil . Fakat herkesin fikrine saygı duymak zorunda .
Sizlerden istegim bu topigi gereksiz alınganlıklardan ve tartışmadan uzak tutmanız ..
Egerki azda olsa hatrım varsa .bu hepiniz için geçerli.
Ablacığım uslu bir çocuk olarak menülerimi buradada paylaşıyorum dün montiye bismillah dedim hadi bakalım
25/01/2011
07:00
1 Elma
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
1 Domates
3 Salatalık
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Bardak Ayran
8-9 Kaşık Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
3 Ekmeksiz Köfte
6 Tane Haşlanmış Brüksel Lahanası
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Yağsız Süt
Gün içerisinde 1,5 litre su, canım hiç istemiyor kışın su içmek
günaydın kıslarr... ders bitti ,öğrenci gitti,plates bitti ben geldii...
masumum akşam 2'de yattım valla...sanah zoraki kalktım,öğrencim gelmese uyuyacaktım daha..çıkarttım ama parçayınota şeması yok zaten.çocuklar teline kaydetmiş ordan benim tele attılar.ses zaten iyice bozuluyor ordan oraya geçerken.o bozuk sesleri tek tek durdurup dinleyerek hangi nota olduğunu çıkarmaya çalışana ve sonra toplayıp üstünden geçmeye çalışmak neredeyse 2,5 saatimi aldı..bu gün bi ara gidip vericem notları ellerine.şubat tatili dönüşü çalamazlarsa yandılar valla...
şimdi ben ara öğün molası için çıkayım....oğluşa sütlaç yedirmeye çalışıcam...görüşürüz şekerler.....
meyviş plates işini ne yaptın cnm?başın ağrıyormu?
diyarım sen neler ettin canııım?yawuklu işleri ne alemde..söle yawukluna üzmesin seniiiii...yoksa monticileri bulur karşısındaa
masumum ben indirdim canım bi kac videosunu ama dün bacak uzatma yapmıs bu aksam onu denicem uzucaqkmı cok merak ediyorumzilişim h.geldinnn balımmm
kolay gelsinnn sanaaa sütlaçta yapılmışş ohhhh yarasın ogluşunaa inşşş:))
diyarr hoşgeldin datlummmm:) nasılsın bugün iimisin bakimmm :)))
meyvecim
sen plates cd denmi yapıyorsun yoksam indiridnmi netten?
zilim merhabalarr burdayım bende :)
benim yavuklu yok ki benim karşılıksız sevdiğim biri varo beni bilerek üzmüyor zaten...
zilim ben karar verdim zayıflamaya kalan kilolarda gitmeli ivediyetle hemide...
ama bu hafta çok çok dikkat etmeme rağmen tartıda gram onayamadım sabah tartıldım hiçbirrrrrrrrrrrrr değişiklik yok acaba bu hafta regl olucam onun yüzündne olabilir mi? yoksa benim metebolizma durdumu ??????????*
diyarım hoşgeldin tatlım:)
haydi bakalım kalan kilolara meydan okuyalım şekerümm
meyve bende başlıycma inşş zman ve fırsat yaratabiliriisemmm
bende uyuya kalmışımm çocuklaırn yanındaaa:))
başladınmı banu.. tavugu ızgarada yapma şansın yokmu .. bende az evvel ızgarada yaptım inan altına akan suyu ve. yagı okadar çokki .şükür seninki gögüs etiymiş okdar yagı yoktur .... tavada kendi yagında kızarmış gibi oluyor kuzum ....tavuk gögsüni ince ince dilimleyip
teflonda kızarttım çok güsel olmş 0 yag tebüküü:)
tabiki yazmamışmıyım tarcınlı keten tohumlu hatta azadfa marmeladlı diye ..:44:aman bişiyy olmaz be abla dizi işte:9
ama insan çok üzlüyor tebikiii
aben abla yogurduma tarçın ekleymmi biraz veya sabah yulaf ezmesinee
tarçın artık vazgeçilnmezimm bu ayda adet oldum gününde
masumum öğleden sonra kek için kalktım ya bir daha giremedim valla.kek pişerken kemanıma ve viyolama akort çektim,okula gider gitmez etrafımı sarıyor çocuklar yapacak zaman kalmıyor.sonra salata malzemelerimi yıkadım kuruttum bir kısmını dolaba atmak için kaldırdım,bir kısmını salata yaptım.5'te eşim geliyor zaten.o gelene kadar sofrayı hazırla,yemek ye,giyin koştura koştura okula...şu saat oldu daha yeni geldim..oğlum uyumuş beni beklerken cnm...
cuma günü tatilde çalışmaları için parça çıkartmaya çalışıcam şimdide yatana kadar...
bu arada çok mutluyum paylaşmassam duramıycam..2.dönemide bi şekilde ayarladık gitmiycem okula:)))ama evde derslere full devam..birde akşamları haftada iki gün yine aynı şekilde devam edecek...oğlumda seneye kadar dolu dolu 2 yaşını geride bırakacak bakalım hayırlısı artık o zaman gelince kreş bakıcı vs.. ayarlıycaz bişeyler...
kekten bi dilim yedi teyzesi oğlum...dünde börek yapmıştım ama tatlıcı benim oğluş..tipik türk erkeği..
aman yesinde ne yerse yesin diyorum artık...kavurmalı pilav yaptım tereyağlı ondanda yemiş ben okuldayken...içim rahatladı...eşim yedirdim diye arayınca üstümden yük kalktı valla..yemeyen çocuk çok zor valla...içi sıyrılıyor insanın..allah sağlık versin artık ne yapalım büyüyecekler bi şekilde...
ben şimdi kaçarçocukların özel isteği üzerine muhteşem yüzyılın keman çalan pargalısı varya onun çaldığı parçayı istediler...oturup onu çıkartmaya çalışacağım..yarın görüşür şekerler....
hassretimmmm tam güzel kilo vermeye başlamışken kopma canım benim ..ben bugün ögle yemeginde findik yedim ama abarttim yaaaaa ühüüüüüüüü,bidahada findik almiycam iste
slm kızlar..
gecen kim bilmiyorum burda bi arkadas yulaflı muhallebi yapsak olmazmı demişti süt ve marmelatla yapalım yazmıs denedim az önce kıvamı ii oldu ama marmelatını az koymusum tabi tarcınıda az geldi şimdi soğuyor sabah kahvaltıda yemeyi planlıyorum tabi bide ben nettte takılırken dibini yakmısın :)) değişiklik arayanlar deneyebilir..
gözdem sevindim uslu çoçuk olmana yoksa gelip kulaklarından çekecektim ...Ablacığım uslu bir çocuk olarak menülerimi buradada paylaşıyorum dün montiye bismillah dedim hadi bakalım
25/01/2011
07:00
1 Elma
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
1 Domates
3 Salatalık
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Bardak Ayran
8-9 Kaşık Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
3 Ekmeksiz Köfte
6 Tane Haşlanmış Brüksel Lahanası
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Yağsız Süt
Gün içerisinde 1,5 litre su, canım hiç istemiyor kışın su içmek
bir daha yemezsinnn meyvem sıkmaaa canınııı
aben abla
bitki çayı içebilirim degilmii
zilim benim kıs indirmişti .(ares)...idi .kıslar lımewıre kapatıldı ya,siz müzik indirmek istediğinizde nereden indiriyorsunuz?güvnebileceğim bir site varmı bildiğiniz?indirmek istediğim müzikler varda...
birde montiye uygun nohut salatasıda yapabilirsiniz...ben az evvel yaptım yedim.hem doyurucu,hemde monti dostubirde ayran yapınca yanına ohh misss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?