Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

.safissssssssssssss kiz beni özlemedinmiiiii.

Nerdesin sen kuzum yaaaaa
çokta ısrarcı olamıyorum minik beben var senin balım yaaaa birde oğluşun başında iki tane iş gerisini saymıyorum bile bu yüzden...
Ama sen bebelerden fırsat buldukça gel annem onuşak
hatta burdan deil öbür taraftan gel cancan

Boşver abla anlamaman daha iyi zaten
Gereksiz olan bir gerginlik falan yok gerekli olan şeyler var
ama senin hatırın bende çok büyük bu yüzden susuyorum.... :26:
Aynı şey ikinci kez olursa susmam söyliyim....

simoşummmm hayırlı olsun bebeğim
bu sefer başaracaksın bu işi cancanımmmmm her daim yanındayımmm

yırttın disenee meyvemmm bu kezzz:76::76::76::76:

zilimmmm naptın bacım çalıştınmı parçalarınıııı

Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."

işte menum
sabah yulaf ezmesi+bir kaşık şekersiz marmelatla yedim 3 yemek kaşıgı yulaftı
ara bir elma
oyle ıspanak yemegi+çorba+yogurt
ara bir portakal
akşam iki yumurtayl ayapılmış bol salata
ara meyva yada yogurt
sabah erken yaptıgım için ara koydum

günaydın kıslarr... ders bitti ,öğrenci gitti,plates bitti ben geldii...
masumum akşam 2'de yattım valla...sanah zoraki kalktım,öğrencim gelmese uyuyacaktım daha..çıkarttım ama parçayı nota şeması yok zaten.çocuklar teline kaydetmiş ordan benim tele attılar.ses zaten iyice bozuluyor ordan oraya geçerken.o bozuk sesleri tek tek durdurup dinleyerek hangi nota olduğunu çıkarmaya çalışana ve sonra toplayıp üstünden geçmeye çalışmak neredeyse 2,5 saatimi aldı..bu gün bi ara gidip vericem notları ellerine.şubat tatili dönüşü çalamazlarsa yandılar valla...

şimdi ben ara öğün molası için çıkayım....oğluşa sütlaç yedirmeye çalışıcam...görüşürüz şekerler.....
meyviş plates işini ne yaptın cnm?başın ağrıyormu?
diyarım sen neler ettin canııım?yawuklu işleri ne alemde..söle yawukluna üzmesin seniiiii...yoksa monticileri bulur karşısındaa

zilim tam ağrım azalmaya baslamıstı ben platesede ara verdim monti bozuldu plates bitti şimdide grip oluyorum sabah basladı tüm vücudum kırılıyor tansiyonumda düşmüş
hafatya inş baslıcam ikisine birden ..

zilişim h.geldinnn balımmm

kolay gelsinnn sanaaa sütlaçta yapılmışş ohhhh yarasın ogluşunaa inşşş:))

diyarr hoşgeldin datlummmm:) nasılsın bugün iimisin bakimmm :)))

meyvecim
sen plates cd denmi yapıyorsun yoksam indiridnmi netten?

zilim merhabalarr burdayım bende :)

benim yavuklu yok ki benim karşılıksız sevdiğim biri var o beni bilerek üzmüyor zaten...

zilim ben karar verdim zayıflamaya kalan kilolarda gitmeli ivediyetle hemide...

ama bu hafta çok çok dikkat etmeme rağmen tartıda gram onayamadım sabah tartıldım hiçbirrrrrrrrrrrrr değişiklik yok acaba bu hafta regl olucam onun yüzündne olabilir mi? yoksa benim metebolizma durdumu ??????????*

masumum ben indirdim canım bi kac videosunu ama dün bacak uzatma yapmıs bu aksam onu denicem uzucaqkmı cok merak ediyorum
diyarım gördün mü bak bensiz veremiyorsun bacım gör bak haftaya vericez ben dönüyorum haftaya

diyarım hoşgeldin tatlım:)
haydi bakalım kalan kilolara meydan okuyalım şekerümm

meyve bende başlıycma inşş zman ve fırsat yaratabiliriisemmm

bende uyuya kalmışımm çocuklaırn yanındaaa:))

diyarım hoşgeldin tatlım:)
haydi bakalım kalan kilolara meydan okuyalım şekerümm

meyve bende başlıycma inşş zman ve fırsat yaratabiliriisemmm

bende uyuya kalmışımm çocuklaırn yanındaaa:))

1 ayda 2 cm e yakın inceltiyormus masumcum düşünsene 1 beden küçülmek hiç zayıflamadan

kıslarr,özelliklede ümitsizliğe kağılmış mimuş...
kilolar takıldığında yada +'lara geçtiğinizde diyetinizi bozmadan devam ederseniz ertesi haftalarda fazlaca vereceksiniz.yeterki ümidinizi kaybedip daha fazla yemeyin...tecrübeyle sabittir...

başlıycammm meyvem bendee
benimdee pc den yapmamm lazımm ancka bebeler uyuyunca günlük
yarım saat sürüyor degilmi kızlar:)

birde ilk evreleirni naısl anlıycam

tavuk gögsüni ince ince dilimleyip
teflonda kızarttım çok güsel olmş 0 yag tebüküü:)

selam kıslar ....

tavuk gögsüni ince ince dilimleyip
teflonda kızarttım çok güsel olmş 0 yag tebüküü:)
başladınmı banu.. tavugu ızgarada yapma şansın yokmu .. bende az evvel ızgarada yaptım inan altına akan suyu ve. yagı okadar çokki .şükür seninki gögüs etiymiş okdar yagı yoktur .... tavada kendi yagında kızarmış gibi oluyor kuzum ....
bu ayrıntılar önemli bence 2.3. gün bunlara dikkat etmek lazım malum 0 yag 0 şeker ...

Son düzenleme:
kıslar lımewıre kapatıldı ya,siz müzik indirmek istediğinizde nereden indiriyorsunuz?güvnebileceğim bir site varmı bildiğiniz?indirmek istediğim müzikler varda...

birde montiye uygun nohut salatasıda yapabilirsiniz...ben az evvel yaptım yedim.hem doyurucu,hemde monti dostu birde ayran yapınca yanına ohh misss...

aman bişiyy olmaz be abla dizi işte:9

ama insan çok üzlüyor tebikiii

aben abla yogurduma tarçın ekleymmi biraz veya sabah yulaf ezmesinee
tarçın artık vazgeçilnmezimm bu ayda adet oldum gününde
tabiki yazmamışmıyım tarcınlı keten tohumlu hatta azadfa marmeladlı diye ..:44:
diyetim aslında sütlü layt talı vardı ben bunu marmeladlı tarçınlı yogurda çevirdim ...
zilim çokk sevindim okul işine ......
ben bugün ögle yemeginde findik yedim ama abarttim yaaaaa ühüüüüüüüü,bidahada findik almiycam iste
hassretimmmm tam güzel kilo vermeye başlamışken kopma canım benim ..
en iyisi almamak kuru yemişi..
meyvem hekketen gözün dönmüş tarifi okumuşunuyarımı okumamışsın ..
ama dert etme montini bozacak kadar bi hata deyil yola devam .
kıs senin dogum günü ne zamandiki tekrar başladın lo ..:44:
gözdem sevindim uslu çoçuk olmana yoksa gelip kulaklarından çekecektim ...
mönüne bakalım hartika olmuşşşş
yanlız iştahınmı yok baya azaltmışın yediklerini..:44:kaşık kaşıkda saymışın ...
bir daha yemezsinnn meyvem sıkmaaa canınııı

aben abla
bitki çayı içebilirim degilmii

tabi masumum bol bol iç ..

zilim benim kıs indirmişti .(ares)...idi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…