afiyet olsun aysun .....işte menum
sabah yulaf ezmesi+bir kaşık şekersiz marmelatla yedim 3 yemek kaşıgı yulaftı
ara bir elma
oyle ıspanak yemegi+çorba+yogurt
ara bir portakal
akşam iki yumurtayl ayapılmış bol salata
ara meyva yada yogurt
sabah erken yaptıgım için ara koydum
bu sorular için erken diyerım tam montiye döneli nekadar oldu ??zilim merhabalarr burdayım bende :)
benim yavuklu yok ki benim karşılıksız sevdiğim biri varo beni bilerek üzmüyor zaten...
zilim ben karar verdim zayıflamaya kalan kilolarda gitmeli ivediyetle hemide...
ama bu hafta çok çok dikkat etmeme rağmen tartıda gram onayamadım sabah tartıldım hiçbirrrrrrrrrrrrr değişiklik yok acaba bu hafta regl olucam onun yüzündne olabilir mi? yoksa benim metebolizma durdumu ??????????*
yok gözde baya nişasda ..nişastalı gıdalar nekadar çok pişiliirseokdar gl endeksi artıyor bu merçimek çorbasındada böyle hamur haline gelirse gl endeksi baya yükseliyor . o yüzden çok pişirmeyin kıvamli istiyorsanız blendırdan geçirin ...Boza montide yok değilmi kızlar?
bu dogru meyvem bence kıslar başa zaman geçiriyorsunuz bir an evvel başlayın pilatese...1 ayda 2 cm e yakın inceltiyormus masumcum düşünsene 1 beden küçülmek hiç zayıflamadan
kıslarr,özelliklede ümitsizliğe kağılmış mimuş...
kilolar takıldığında yada +'lara geçtiğinizde diyetinizi bozmadan devam ederseniz ertesi haftalarda fazlaca vereceksiniz.yeterki ümidinizi kaybedip daha fazla yemeyin...tecrübeyle sabittir...
35.dk falan banum ama bazan ebrunun çenesi düşüyor o yüzden pilates plası indir ...başlıycammm meyvem bendee
benimdee pc den yapmamm lazımm ancka bebeler uyuyunca günlük
yarım saat sürüyor degilmi kızlar:)
birde ilk evreleirni naısl anlıycam
gögüs eti yagsızdır banum etkileyecegini sanmam ... pistikden sonra peçeteyle yagını sordursan dahda süper olur ...ABA AKLIMA GELDİ AMA IZGRAM YOK
TOST MAKİNASIND AOLURMUYDU BİLEMİYORUM YARIN ONDA YAPAYIM OLUR İSE
zaten ızgarada yapamıycagım için gögüs eti aldırdımm eşime dün
evet ymzışsın tarçını akşam baktımda ben atlamışım demkkii
bu ızgara olayı etkilemri ablaa peki vericegim kiloyu?
menüüüümm;
07:30 2 gün kurusu
08:30 süt 2 tb ekmeği peynir acı sos salatalık
12:45 etli salata yoğurt
16:00 elma
19:45 karnıyarık (yağsız köz) 1 karnıbahar tadımlık pırasa az ceviz ve yoğurt
yatmadan 1 portakal
sevgiler saygılar
kıslar lımewıre kapatıldı ya,siz müzik indirmek istediğinizde nereden indiriyorsunuz?güvnebileceğim bir site varmı bildiğiniz?indirmek istediğim müzikler varda...
birde montiye uygun nohut salatasıda yapabilirsiniz...ben az evvel yaptım yedim.hem doyurucu,hemde monti dostubirde ayran yapınca yanına ohh misss...
zilişim h.geldinnn balımmm
kolay gelsinnn sanaaa sütlaçta yapılmışş ohhhh yarasın ogluşunaa inşşş:))
diyarr hoşgeldin datlummmm:) nasılsın bugün iimisin bakimmm :)))
meyvecim
sen plates cd denmi yapıyorsun yoksam indiridnmi netten?
masumum ben indirdim canım bi kac videosunu ama dün bacak uzatma yapmıs bu aksam onu denicem uzucaqkmı cok merak ediyorum
diyarım gördün mü bak bensiz veremiyorsun bacım gör bak haftaya vericez ben dönüyorum haftaya
slm arkadaşlaaaarrr nasılsınız hemen menümü yazıyım
sabah
1tb ek yarım domates salatalık 1yeşil biber yumurta az peynir
öğle
yarım simit ayran
arada portakal
akşma kurutulmul biber kavurması
yalnız bişey sorcam şuan regl dönemindeyim yine kilo vermiş gibiydim ama bugün yine 500gr fazla çıktım çok cnm sıksılıyooo sizede oluyomuydu niye böyle oluyo anlamadım
canım ben bearshare den indiriyorum müziklerden vürüs kapmadım daha 2 senedir kullanıyorum canım
ben haftasonu şu yeşilmercimek salatası yapıcam mercimekleri haşlıcam içine yeşil soğan,dereotu,sarımsak,baharat,kıvırcık filan koyayım başka neyapabilirim içine ne koyabilirim?
daha iyiceyim canım benim ama iyi olmamda onun sayesinde :)
evet birlikte yarışalım herkeşler gelsin :) bugün değişik birşeyler denicem bakalım başarırsam söylicem bu sefer yapmadan söylemek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?