Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ABA AKLIMA GELDİ AMA IZGRAM YOK

TOST MAKİNASIND AOLURMUYDU BİLEMİYORUM YARIN ONDA YAPAYIM OLUR İSE
zaten ızgarada yapamıycagım için gögüs eti aldırdımm eşime dün

evet ymzışsın tarçını akşam baktımda ben atlamışım demkkii
bu ızgara olayı etkilemri ablaa peki vericegim kiloyu?

aeben ablam basladım sayılmaz araları değerlendirmek adına yapıyorum 1 şubat doğum günüm dün yine pasta olayına girdiler bu defa hayır dedim millet yedi ben yemedim annemlerin yanına gidicem cuma aksamı bide orda olur aynı düzen ondan sonra yok :))

afiyet olsun aysun .....
bu sorular için erken diyerım tam montiye döneli nekadar oldu ??
şunuda unutmayın çok başlayıp bırakınca monti ilk etkisini göstermez. daha yavaş ve zor kilo kaybı olur bunu bende yaşıyorum ama pes etmek yok ..

diyarım sana deger vermeye sende deger verme inan seni hak edercek biri mutlaka çıkacak ...
Boza montide yok değilmi kızlar?
yok gözde baya nişasda ..nişastalı gıdalar nekadar çok pişiliirseokdar gl endeksi artıyor bu merçimek çorbasındada böyle hamur haline gelirse gl endeksi baya yükseliyor . o yüzden çok pişirmeyin kıvamli istiyorsanız blendırdan geçirin ...
1 ayda 2 cm e yakın inceltiyormus masumcum düşünsene 1 beden küçülmek hiç zayıflamadan
bu dogru meyvem bence kıslar başa zaman geçiriyorsunuz bir an evvel başlayın pilatese...

başlıycammm meyvem bendee
benimdee pc den yapmamm lazımm ancka bebeler uyuyunca günlük
yarım saat sürüyor degilmi kızlar:)

birde ilk evreleirni naısl anlıycam
35.dk falan banum ama bazan ebrunun çenesi düşüyor o yüzden pilates plası indir ...

gögüs eti yagsızdır banum etkileyecegini sanmam ... pistikden sonra peçeteyle yagını sordursan dahda süper olur ...
ben ızgara olayını çözdüm geçen sene bebeler anneler gününde hediye almışlardı çok işime yarıyor özelikle tek porsiyon için harıka
üstelik sadece elektrikle çalışıyor mikrodalga deyil .79 liraydı o zamanlar....

hımmmmm
aslınd aii fikir aben ablaaaa ya düşünebilirim bunu bennn

ben geldiimm yine z<zayıflayamayan şişko kız miraaayyy

menüüüümm;

07:30 2 gün kurusu
08:30 süt 2 tb ekmeği peynir acı sos salatalık
12:45 etli salata yoğurt
16:00 elma
19:45 karnıyarık (yağsız köz) 1 karnıbahar tadımlık pırasa az ceviz ve yoğurt

yatmadan 1 portakal

sevgiler saygılar

slm arkadaşlaaaarrr nasılsınız hemen menümü yazıyım
sabah
1tb ek yarım domates salatalık 1yeşil biber yumurta az peynir
öğle
yarım simit ayran
arada portakal
akşma kurutulmul biber kavurması
yalnız bişey sorcam şuan regl dönemindeyim yine kilo vermiş gibiydim ama bugün yine 500gr fazla çıktım çok cnm sıksılıyooo sizede oluyomuydu niye böyle oluyo anlamadım

mimu ya ne kadar güzel menülerin var senin :) imreniyorum böyle menülere. hani diyoruz sen hazırlasan biz sana gelip yesek :) yada sen beni ara menüleri söyle yiyeyim bende :) olmamı

okula gidip geldim notları vermeye çocuklara ...ancak geldim...
diyarım kilo vermenin durmasının sebebini aebenim çok güzel açıklamış cnm..almadıysan ona şükret bencede...bi yapıp bi bozmak hiç yapmamış birinden daha fazla dezavantaj oluyor diyet işlerinde malesef..ama bu demen değilki veremeyeceksin..biraz takılırsın belki ama yaza çıta gibi olacağına eminim ben tatlım...

meyviş plates konusunda gerçekten hem uzarsın hem incelirsin..hemde yürüyüşün bile değişiyor...bunu kendimde farketmesem bu kadar ısrarla tavsiye etmezdim valla.banuşum sanada şiddetle tavsiye ediyorum.neyi bekliyorsunuz şekerler,haydin alın birer lastik yada muss çorap yatın yere açın pc'den en fazla 40 dk.sürüyor.ben yapmadığım gün olursa kendimi eksik kalmış gibi hissediyorum akşam mutlaka yapıyorum.

eskiden daha içime kapanık oturduğumu dik oturmaya başladıktan sonra farkettim.arkadaşlarda kızım hala uzamayı düşünüyormusun demişlerdi geçenlerde...cm bazında uzamışmıyımdır bilmem hiç ölçmedim.uzamayayımda zaten..180 cm işimi fazlasıyla görüyor ama boynum ve omuzlarım daha
dik duruyor..

banum sen aebenimin dediği gibi plates plus ile başla.bu gün onu yaptılar mesela.aç çocukların uyuyunca başla hemen...ok?
ben şimdi yine kaçar,buzdolabının içini boşaltıp sileceğim....görüşürük kıslar...

canım ben bearshare den indiriyorum müziklerden vürüs kapmadım daha 2 senedir kullanıyorum canım

ben haftasonu şu yeşilmercimek salatası yapıcam mercimekleri haşlıcam içine yeşil soğan,dereotu,sarımsak,baharat,kıvırcık filan koyayım başka neyapabilirim içine ne koyabilirim?

daha iyiceyim canım benim ama iyi olmamda onun sayesinde :)

evet birlikte yarışalım herkeşler gelsin :) bugün değişik birşeyler denicem bakalım başarırsam söylicem bu sefer yapmadan söylemek yok :)

zilim evet cnm ya başlamak lazım bir yerden peki plus aa ne kadar devam edicem hep onumu yapıcam aslında 40 dk neki çocuklar uyutunc abile yapılır akşam degilde ögle uykularınd ayaparım
akşama harap ve bitap düşüyorum çünküm

ne yapcann bakimmmm kısssssssss

bende buharda karnı baharlarımı haşlayım
bugün akşm haşlanmış brokoli ve karnıbahar var menümde

canım regldendir o fazlalık ama zaman zaman montide böyle seyler oluyor haftada 1 kez tartılmak en güzeli...
bi bakmısın kilo almıısın bi bakmıs vermişsin birden bire yada haftalarca sabitsin sabitsonra bi bakıyorusn kilolar birden bie gidivermiş... sen içini rahat tut gidicek o kilolar diyetini bozmadan devam

diyarım biz karsılıklı rakip olabiliriz bacum ama monti kardesiyiz paylas bizlede

cazibee

cnmm bugünki mneünn monti menüsü olmamış cnm simit beyaz un ve yasakk
biz birde ekmegi sadece kahvaltılarda yiyoruz cnm

diyar mercimek salatasına bir kaç kornişonda ekliyorum ben,birde bol pulbiber...valla süppper oluyor..

birde ben bişey yapıyorum bir adı falan yok ...ama monti biberi koyabiliriz adını...

kırmızı etli biber alıyorum(dondurucuya yazdan bütün bütün çekirdeklerini çıkarıp koymıştım çiğden)
içlerine ayrı bir kapta karıştırdığım bol lorun içine dereotu,taze soğan,baharat,tuz,maydonozlu karışımdan sıkıca dolduruyorum.tepsiye dizip fırında 200 derecede 15-20 dk. pişiriyorum.valla tadından yenmiyor denemenizi tavsiye ederim.ister hafta sonu kahvaltısına.ister etin yanına...size kalmış her şeyle yenebilir..
annem ben bekarken bunu bildiğimiz dolma biberleri kızartarak içinede beyaz peynirle kaşarı karıştırarak fırına atardı..ondan kopya çektim ama değiştirerek...
hafta sonu değişiklik arayanlar yapabilir.kırmızı etli biberin tazesi hala var...isteyen bildiğiniz yeşil çarliston yada sivri biberlerle de yapabilir...
ekmekle yapacağınız kahvaltı içinde uygun olur yumurtayla yapacağınız kahvaltıyada uyar..isteyen yağsız lorla yapar,isteyende yağsız peynirle...

afiyet olsun deneyeceklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…