mönün güzel cadımenüüüümm;
07:30 2 gün kurusu
08:30 süt 2 tb ekmeği peynir acı sos salatalık
12:45 etli salata yoğurt
16:00 elma
19:45 karnıyarık (yağsız köz) 1 karnıbahar tadımlık pırasa az ceviz ve yoğurt
yatmadan 1 portakal
sevgiler saygılar
cazişş mönülerin montiye fazla uymuyor canım . daha öncede yazdık ama okumuyorsun galiba. simit montiye uymazzz...slm arkadaşlaaaarrr nasılsınız hemen menümü yazıyım
sabah
1tb ek yarım domates salatalık 1yeşil biber yumurta az peynir
öğle
yarım simit ayran
arada portakal
akşma kurutulmul biber kavurması
yalnız bişey sorcam şuan regl dönemindeyim yine kilo vermiş gibiydim ama bugün yine 500gr fazla çıktım çok cnm sıksılıyooo sizede oluyomuydu niye böyle oluyo anlamadım
tamam cnm ama yapamıyorum hergün tartılmazsam duramıyorum napcam ben bana bi akıl ver mevenulcumcanım regldendir o fazlalık ama zaman zaman montide böyle seyler oluyor haftada 1 kez tartılmak en güzeli...
bi bakmısın kilo almıısın bi bakmıs vermişsin birden bire yada haftalarca sabitsin sabitsonra bi bakıyorusn kilolar birden bie gidivermiş... sen içini rahat tut gidicek o kilolar diyetini bozmadan devam
mönün güzel cadı
cazişş mönülerin montiye fazla uymuyor canım . daha öncede yazdık ama okumuyorsun galiba. simit montiye uymazzz...
ekmekle yumurtada yemiyoruz ayrı yenebilir ama ...
birde salatan aksik bazı ögünlerinde ..
kiloda degişim normal fazla kafana takma . ama mönülerin montiye uymuyor hatırlayatıyım her gün simit yiyorsun ..
tamam cnm ama yapamıyorum hergün tartılmazsam duramıyorum napcam ben bana bi akıl ver mevenulcum
tamam oki birdaha olmıcak göreceksiniz yarından itibaren başka bi cazibeeeee
kıslar sende zayıfla sitesindede monti linki açmiştim geçen sene .. 2 ay önce yapmaya başlayanlar olmuş bayada kilo vermişler şimdi oraya daldim bi okuyum ..
ay gördügüm linklere bak meyve. dagcı. maytap .::))))
kıslar ordaki şila benim ....::))
banu o sitedeki ikiz annesi senmisin kıs..?
deseydiniz yardıma ugrardım cadı . ama bilmiyordunuz dimi benim nicim orda şila..k.k dada o nici yazmıştım ama onay almamıştı en sonundada ev ahalinin baş harflarini yaptık oldu aebenamanın amanın sobelendik
deseydiniz yardıma ugrardım cadı . ama bilmiyordunuz dimi benim nicim orda şila..
tabikisi ben açmışım linki ...vvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
aebenin acılımı doğru tahmin etmişimm :90::90::90::90::90:
banum nasıl gitti ilk gün acıktınmı ...?
baskülü kaldır kendine söz ver cazişş cumaya kadar tartılmak yok de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?