Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

mönün güzel cadı
cazişş mönülerin montiye fazla uymuyor canım . daha öncede yazdık ama okumuyorsun galiba. simit montiye uymazzz...
ekmekle yumurtada yemiyoruz ayrı yenebilir ama ...
birde salatan aksik bazı ögünlerinde ..
kiloda degişim normal fazla kafana takma . ama mönülerin montiye uymuyor hatırlayatıyım her gün simit yiyorsun ..

Son düzenleme:
selam lacey nasılsın ?.altta gördüm seni sobe..

tamam cnm ama yapamıyorum hergün tartılmazsam duramıyorum napcam ben bana bi akıl ver mevenulcum

tamam oki birdaha olmıcak göreceksiniz yarından itibaren başka bi cazibeeeee

tamam cnm ama yapamıyorum hergün tartılmazsam duramıyorum napcam ben bana bi akıl ver mevenulcum

tamam oki birdaha olmıcak göreceksiniz yarından itibaren başka bi cazibeeeee
baskülü kaldır kendine söz ver cazişş cumaya kadar tartılmak yok de.....

kıslar sende zayıfla sitesindede monti linki açmiştim geçen sene .. 2 ay önce yapmaya başlayanlar olmuş bayada kilo vermişler şimdi oraya daldim bi okuyum ..

ay gördügüm linklere bak meyve. dagcı. maytap .::))))
kıslar ordaki şila benim ....::))

banu o sitedeki ikiz annesi senmisin kıs..?

Son düzenleme:

amanın amanın sobelendik

Son düzenleme:
amanın amanın sobelendik
deseydiniz yardıma ugrardım cadı . ama bilmiyordunuz dimi benim nicim orda şila..k.k dada o nici yazmıştım ama onay almamıştı en sonundada ev ahalinin baş harflarini yaptık oldu aeben

Son düzenleme:
deseydiniz yardıma ugrardım cadı . ama bilmiyordunuz dimi benim nicim orda şila..

yok aeben ablam ben orda takılmadım bi kac mesajım var sadece özgenin günlüğüne bakarken görmüştüm senin olacağın aklıma bile gelmedi tek dağcı var biliyordum ben

vvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

aebenin acılımı doğru tahmin etmişimm :90::90::90::90::90:

ABEN ABLA BEN BİLİYORDUM SNEİN ORDA ŞİLA OLDUGUNU
ben yine masummm um oradada

diyetimin ilk günü bitit abla ve çok ii gittii bakalım yarın dan sonra nasıl bir dgeişiklik olucak
sabahda tartıldım ama taıldı yanıldı çünkü gece çok su filan içmiştim birde bi kaç bişiy yemiştimm yalancı kilo vardı üzeirmdee ama az çok tahmin ettim aslında kaç kilo oldugumu
çok haycanlıyım bakalım cuma günü kaç çıkıcam?

banum nasıl gitti ilk gün acıktınmı ...?

banum nasıl gitti ilk gün acıktınmı ...?

aben ablam yok acıkmadımm sadece ögün saatlerine dogru açlık hissettim
gayet ii gitti darısı yarının başına diyim artık
birazdan son ara ögünmü yapıcamm 1 elma ve azcık süt ilee

umarım bu hafta tartı degişirrr:)
bende degişirim tabi:)

masumum kız kim tutar snei :) ben bugün hasta oldum sanırım tartıdada görünecek bu şişlik birinciliği sana veriyorum :))))

diyarımmmmmm
cnm ne güzel platesede başladın vlla kız bende başlıycma artıkınnn yarın bebeleriii göndercem k.valdeyee ögledne sonraaa bi ara yapayım bende temizlikten fırsat kalırsa

cnm bu hafta tartıya yansısaa bile haftaya eminimm güzle bir sonuç alırsın tatlışımm

he ben mutlyum haftaya yansır tartıya geceleri huzurlu uyuyorum bu bile yeterli banucum

sende başla tabi ki bende akşamları yapıcam tv8 dekinden yaptım cd sinden güzel bence denemek lazım

günaydın
kimsecikler gelmemiş
e daha sabahın körü tabiii
ben bikaç gündür yazamıyorum
fazlasıyla yoğunum girip okumaya çalışıyorum ama ona da pek vakit olmuyor
diyetim pek fazla bozmadan devam ediyor
ama yine de çok iyi sayılmam
bu aralar evimde kalamadığım için kahvaltıda aksamalar yaptık arada
mesela şimdi kahvaltı olarak ceviz yiyorum ve süt içiyorum
öğlene ise napıcam bilmiyorum
burda dışarıdan söyleyecek yer yok normalde leblebi ayran yiyorum
ama bu sabah kahvaltım da cevzi süt olunca leblebi ayran pek iyi olmayacak sanki
bakalım bişeyler yapıcaz artık
ama bu sabah tartıldım
malesef 100gr artıda çıktım
özel dönemin cilveleridir inşallah
bu hafta biter haftaya anlaşılır akla kara artık
şimdilik benden bu kadar fırsat bulunca yine uğrarım

slm monti fıstıkları...

Ben dün call indirdim ama bu kadını hiç sevmedim bide hareketleri yapmak için bale salonumuz yokki nereye tutunucaz nasıl öyle dönücez ayy ben bu kadar esnek dedğilim plateste bile dizimi incilttim Bunda neler gelir basıma
Nys yapanlar nasıl bir ortamda yaptı tutunmalı hareketleri falan neyle ayarladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…